پاسخ : دی وی دی آموزشی بگیریم یا نه ؟
درود
یک توضیحی بدم راجع به دی وی دی!
خب یک شباهت اساسی که دی وی دی با کلاس درس داره
اینه که یک معلم میاد و به شما درس میده و نکات رو کم و بیش بهتون میگه!
حالا این معلم اگه عالی ترین معلم کل ایران هم باشه حداکثر 30% قضیه هست و 70% دیگه تلاش خودتون هست
ای انسان هایی که درس میخوانید بدانید و آگاه باشید که این دی وی دی ها هرگز معجزه ای انجام نمیدهند ، کافیست به گذشتگان رجوع کنید و ببینید که عاقبت آنان که فقط به این دی وی دی ها اتکا کردند چگونه شد!!!
حالا گذشته از شوخی ...
من خودم به غیر از دی وی دی های گاج (عربی) چیزه دیگه ای تهیه نکردم
که به نظرم واقعاً هم خوب بودند!!!
یعنی اگه فردی با عربی 0 میدید به درصد 30% میرسید! یعنی معلم حداکثر کاری که میتونست رو برای دانش آموز انجام داده!!
و دیگه بقیه درصد به همت فرد بر میگرده!!!
در لپ تاپ یکی از دوستان دی وی دی کلاس درس آقای اکبری زیست (درس 1 زیست 1) رو دیدم
این طور بود :
یک سری نکات ترکیبی که در کتاب تانک تست تخته سیاه هم بود گفت و یک مقدار کتاب رو هم حذف کرد و یک جلسه تموم شد!!!
....خوشبختانه چون این فصل رو خونده بودم میتونستم ارزیابی کنم و ببینم که در چه سطحی هست!
و البته من یک جلسه هم فیزیک آقای مسعودی که به این مقدار ازش تعریف میکنن دیدم!!!
یک نکته ای که بسیار حائز اهمیته تعداد دی وی دی هایی ـه که برای یک مبحث در نظر گرفتند!!
ایشون برای هر مبحث کلی ساعت تدریس کرده که فکر کنم با نصف زمان تدریس ایشون بشه سوالای 40 سال کنکور داخلی و خارجی و آزاد اون مبحث رو جواب داد!!!
و برای فردی مناسبه که هیچی از فیزیک نمیدونه!!!
گونی سیبزمینی مصلا!
×بی ربط نوشت × علت این که گفتم یک جلسه دیدم از هر کدوم اینه که من فقط یک جلسه از شاید 100 جلسه رو دیدم و قضاوت من بر مبنای اونچه دیدم بود...
پس 100% نیست ! اما نظر شخصی من بود! :)
یکی از دوستان که سال 92 کنکور دادند لطف فرمودند دی وی دی های 100 رو ب صورت رایگان به بنده تقدیم نمودند
این دی وی دی ها میشه گفت از دی وی دی احمدی بهتره!!! حداقل زیست ـش همینطور کل دروس هم هست (البته فیزیک کامل نیست! و دینی هم عوض شده برای همین میشه گفت برای همه دروس منهای این دو تا!)
قیمت تقریباً کل دروس 300 هزار تومن هست
من فقط زیستش و چند قسمت ادبیاتش رو دیدم که به نظرم میتونه مفید باشه ...
اما نه بیشتر از 30% کل!!!!
مثلاً برای کسی که تغییر رشته ای هست (مثل من) و زیست هم نمیتونه کلاس بره یا حوصلش نمیاد!!
...
یا قیمت های کلان آنچنانی شاید بتونه نیازش رو تامین کنه!
مثلاً من اینطوری استفاده میکنم که یک فصل خاص رو از روی کتاب درسی میخونم بعد اگه حس کنم ممکنه جایی اشکال داشته باشم دی وی دی این رو میبینم ...
یا مثلاً حس درس نیست!! دی وی دی میبینم!!
:)
بقیه موسسات هم نمیدونم! :)