• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دی وی دی آموزشی بگیریم یا نه ؟

پاسخ : دی وی دی آموزشی بگیریم یا نه ؟

به نقل از morche kocholo :
مرسی. شیرین جان بعضی درسا ک مشکلن و که کتاب کفاف نمیده چی؟ جای این سوال اینجا نیست ولی چون ادامه بحثم بود اینجا بیان کردم.
مثلن چه درسی؟ ببین اگه تو الان بری کلاسای بیرون رو ثبت نام کنی که بازم پیشنهاد نمیکنم بهتره تا وقتتو بزاری رو دی وی دی جدن گرفتنه دی وی دی هم خسته کنندس هم بیهوده

از راهنمایی همه دوستان متشکرم. ولی الان بگیرم یا نگیرم؟ :o :((
شیرین جان منظورم زیست بود. یکی از دوستان گفتن عربیه گاج خوبه.نظره شما چیه؟ عربیم از پایه ضعیفه. اصلا سره آزمون نگاشم نمیکنم. ^#^

به نقل از morche kocholo :
از راهنمایی همه دوستان متشکرم. ولی الان بگیرم یا نگیرم؟ :o :((
شیرین جان منظورم زیست بود. یکی از دوستان گفتن عربیه گاج خوبه.نظره شما چیه؟ عربیم از پایه ضعیفه. اصلا سره آزمون نگاشم نمیکنم. ^#^
زیست دادگستری واسه تو که تغییر رشته ای هستی خوبه... بگیری کمکت میکنه ولی گرونه...

آره گرونه البته با قيمت خيلي پايين تر هم من سراغ دارما.
فقط وقتي ميخرينش حواستون باشه ها يه عده اين فايل هاي آموزشي رو از رو يوتيوب و آپارات و از تلويزيون ضبط كردن يه چند ساعتي سر هم كردن به اسم DVD كامل دارن ميفروشن

اگه سراغ دارید و مفیده معرفی کنید. دی وی دی های دادگستری چندن؟ ^-^

DVD هاي دادگستري از خود موسسه اگه تهيه كني ميشه 350 تومن.
از يه جاي ديگه هست كه اگه از اونجا تهيه كني ميشه خيلي ارزون تر

درود

یک توضیحی بدم راجع به دی وی دی!

خب یک شباهت اساسی که دی وی دی با کلاس درس داره
اینه که یک معلم میاد و به شما درس میده و نکات رو کم و بیش بهتون میگه!
حالا این معلم اگه عالی ترین معلم کل ایران هم باشه حداکثر 30% قضیه هست و 70% دیگه تلاش خودتون هست

ای انسان هایی که درس میخوانید بدانید و آگاه باشید که این دی وی دی ها هرگز معجزه ای انجام نمیدهند ، کافیست به گذشتگان رجوع کنید و ببینید که عاقبت آنان که فقط به این دی وی دی ها اتکا کردند چگونه شد!!!

حالا گذشته از شوخی ...
من خودم به غیر از دی وی دی های گاج (عربی) چیزه دیگه ای تهیه نکردم
که به نظرم واقعاً هم خوب بودند!!!
یعنی اگه فردی با عربی 0 میدید به درصد 30% میرسید! یعنی معلم حداکثر کاری که میتونست رو برای دانش آموز انجام داده!!
و دیگه بقیه درصد به همت فرد بر میگرده!!!

در لپ تاپ یکی از دوستان دی وی دی کلاس درس آقای اکبری زیست (درس 1 زیست 1) رو دیدم
این طور بود :
یک سری نکات ترکیبی که در کتاب تانک تست تخته سیاه هم بود گفت و یک مقدار کتاب رو هم حذف کرد و یک جلسه تموم شد!!!

....خوشبختانه چون این فصل رو خونده بودم میتونستم ارزیابی کنم و ببینم که در چه سطحی هست!

و البته من یک جلسه هم فیزیک آقای مسعودی که به این مقدار ازش تعریف میکنن دیدم!!!
یک نکته ای که بسیار حائز اهمیته تعداد دی وی دی هایی ـه که برای یک مبحث در نظر گرفتند!!
ایشون برای هر مبحث کلی ساعت تدریس کرده که فکر کنم با نصف زمان تدریس ایشون بشه سوالای 40 سال کنکور داخلی و خارجی و آزاد اون مبحث رو جواب داد!!! :|
و برای فردی مناسبه که هیچی از فیزیک نمیدونه!!! :-" گونی سیبزمینی مصلا!

×بی ربط نوشت × علت این که گفتم یک جلسه دیدم از هر کدوم اینه که من فقط یک جلسه از شاید 100 جلسه رو دیدم و قضاوت من بر مبنای اونچه دیدم بود...
پس 100% نیست ! اما نظر شخصی من بود! :)

یکی از دوستان که سال 92 کنکور دادند لطف فرمودند دی وی دی های 100 رو ب صورت رایگان به بنده تقدیم نمودند

این دی وی دی ها میشه گفت از دی وی دی احمدی بهتره!!! حداقل زیست ـش همینطور کل دروس هم هست (البته فیزیک کامل نیست! و دینی هم عوض شده برای همین میشه گفت برای همه دروس منهای این دو تا!)
قیمت تقریباً کل دروس 300 هزار تومن هست
من فقط زیستش و چند قسمت ادبیاتش رو دیدم که به نظرم میتونه مفید باشه ...
اما نه بیشتر از 30% کل!!!!
مثلاً برای کسی که تغییر رشته ای هست (مثل من) و زیست هم نمیتونه کلاس بره یا حوصلش نمیاد!! :-" ...
یا قیمت های کلان آنچنانی شاید بتونه نیازش رو تامین کنه!
مثلاً من اینطوری استفاده میکنم که یک فصل خاص رو از روی کتاب درسی میخونم بعد اگه حس کنم ممکنه جایی اشکال داشته باشم دی وی دی این رو میبینم ...
یا مثلاً حس درس نیست!! دی وی دی میبینم!!

:)

بقیه موسسات هم نمیدونم! :)

بجه ها dvdهای شیمی بهمن بازر گانی تا چه حد به درد میخوره .من یه تو یه پست دیدم طرف نوشته بود از2ساعت فیلم ،1.5 ساعت رو دیدم رفتم تو قلم چی 90 زدم.

تو رو خدا کمک کنید .منم میخوام بلا 80 بزنم

سلام بنده مشاور موسسه اموزشی ونوس هستم خواستم یه توضیح کاملی راجع به موسسه ونوس و موسسه های شبه کنکوری بدم کنکوری هایی که با موسسه هایی مثل .... تماس گرفتن متوجه شدن که مشاور های پایه که هیچی از مشاوره نمیدونن و فقط و فقط جو میدن و بلافاصله بحث فروش منابع رو وسط میکشن بعد اینکه منابع رو تهیه کردن دیگ باشون تماس نمیگیرن ولی موسسه ونوس این مساله نیست دانش اموز اگه منابع نیاز داشته باشه بش منابع میدن همراه با مشاوره و برنامه ریزی و پشتیبانی کامل همه م تحصیل کرده هستن و قیمت هاشم خیلی کمتراز موسسه های دیگه س اساتید این موسسه بسیار سرشناس تراز موسسه های شبه کنکوریه از جمله استاد شهاب اناری محمد مهربان آرامفر آزاده یحیوی رادمان مهر که همه میشناسن
قبل از هرچیز باید مشاور دانش اموز رو آنالیز کنه و ببینه چی نیاز داره شاید با کتاب های خودش مشکلاتش برطرف شه
اگه کسی خواست منابع تهیه کنه با ۲۰ درصد تخفیف یا مشاوره رایگان بگیره با این خط تماس بگیره
09120510126

Back
بالا