دی وی دی آموزشی بگیریم یا نه ؟

من اصلا دى وى دى نميگيرم...اصلا خوشم نمياد.آدم همون كتاب خودشو بخونه:>

کسی از کلاسای فرید شهریاری استفاده کرده؟
من کتابای فرید شهریاری خوندم و اکیدا توصیه میکنم اما در مورد کلاسش اطلاع چندانی ندارم. یادم هست پارسال ادمین کانال یک جلسه از کلاس برای نمونه رایگان ارسال میکرد.
به نظرم اول کتابشو بخون ، اگر دیدی مشکل داری (که به نظرم بعیده!) نمونه کلاسشو ببین و اگر خوب بود شرکت کن.

دوستای عزیز گول تبلیغات این موسسات کلاه بردار رو نخورین من خودم از این دی وی دی های حرف آخر رو گرفتم و اصلا به دردم نخورد همه کلاه بردارن منم گول تبلیغاتشون رو تو رسانه ملی خوردم و بهشون اعتماد کردم بهم زنگ زدن و او نقدر از موسسه شون تعریف کردن و تو گوشم خوندن که ثبت نام کردم. وقتی پول رو فرستادم روز بعد پشیمون شدم و گفتم نمی خوام با شما کار کنم اونقدر زنگ زدن و بهونه آوردن کلاه بردارا که حالم از خودم به هم می خورد وقتی مطمئن شدم پولمو -بر خلاف قوانینی که تو سایتشون بود- رو بهم نمی دن مجبور شدم دی وی دی ها شون رو بگیرم وقتی فرستادن کامل نبود وقتی باهاشون تماس گرفتم گفتن باید پول بیشتری بدی واونقدر تو گوش ما خوندن زنگ زدن که مجبور شدیم بقیه پول رو هم بریزیم به محض ریختن پول مشاوراشون من رو بلاک کردن و موسسه دیگه شمارمو جواب نمی داد خدا ازشون نگذره.

این رو بدونید این دی وی دی ها معجزه نمی کنن و فقط واسه کسایی خوبن که می خوان از صفر شروع کنن قبولی تو کنکور فقط خر خونیه گولشونو نخورین تلویزیون ازینا دعوت نمی کنه خودشون پول می دن میرن تو شبکه های مختلف.
همین کارو موسیه احمدی با من کرد
بی وجدانا

فرقی نمیکنه ب هرموسسه ای شما زنگ بزنی ک بهت مشاوره بدن بدووووون خبری از مشاوره دادن نیس
قرار قشنگ شست و شوی مغزیت بدن
جوریه ک تلفن قطع کردی میگی دگه تموم شد با این دی وی دیا قرار رتبه برتر بشم
طوری مانور میدن ک فک میکنی اگه دی وی دیا رو نخری از الان بازنده کنکوری
من از همشون خریدم از هر موسیه ای ک فک کنی همش چرت یدونه ادبیات منتظری حرف اخر خوب بود خدایی بقیه هر چی از هر موسسه ای دیدم پشیمون شدم

من کتابای فرید شهریاری خوندم و اکیدا توصیه میکنم اما در مورد کلاسش اطلاع چندانی ندارم. یادم هست پارسال ادمین کانال یک جلسه از کلاس برای نمونه رایگان ارسال میکرد.
به نظرم اول کتابشو بخون ، اگر دیدی مشکل داری (که به نظرم بعیده!) نمونه کلاسشو ببین و اگر خوب بود شرکت کن.
مگه خودشون جزوه دارن؟
من فقط خیلی سبز میدونم از مولفاش

مگه خودشون جزوه دارن؟
من فقط خیلی سبز میدونم از مولفاش
نه دیگه منظور ایشون هم همون کتابای شگفت انگیزشون بود، ولی خب به احتمال زیاد برای کلاس های حضوری و آنلاین که دارن، جزوه هم تالیف کردن...

من دو ساال پیش زنگ زدم ونوس میخواستم دی وی دی واسه فیزیک بگیرم گفتن باهات تماس میگیرم یه سال بعععدش تازه زنگ زدن بعد گفتن درصدای فیزیکت تو قلم بگو وقتی گفتم گفت میدونی که با اینا پزشکی قبول نمیشی ؟گفتم اره
گفت خب این دی وی دی ها رو بگیر گفتم دیگه بهش نیاز ندارم خودم میخونم روز شما خوش !
:))

من با اینکه هنوز سال اولم ولی یه چیزایی میدونم در این باره چون ادمای مختلفیو از نزدیک دیدم ک گرفتن.
حالا من کاری با محتوای اینا ندارم ولی اگه بخواین از این پک های اموزشی بگیرین باید مستمر ببینیدشون و تمرینشون کنین.
مثلا من چند تا از ویدیو های اموزشی زیستو دیدم، به نظرم خیلی خوب بودن ولی بدیشون اینه ک این مطالبی ک میگن فرّاره نسبت ب اینکه خودت بخونی.
حالا همه اینارو بذاریم کنار، عربی حرف اخر اقای واعظی برای جمع بندی توی سال سوم خیلییی خوبه
من ادم دیدم ک عربیش زیاد تعریفی نداشته ولی بعد اینکه عربیو چند ماه اخر مستمر تمرین کرده و دیده، نتیجه خوبی گرفته.
حالا به خودتونم بستگی داره اینکه دوست داشته باشین یا نه...

تابع if واسه خرید:
اگه دی‌وی‌دی جامع (مثلا کل یه پایه تو یه پک) و یه جا بود نخرید (فقط مبحثی)
اگه دبیره فقط رو تکنیک تکیه داشت نخرید (کمتر از ۲۰درصد آموزش باید تکنیک و ترفند باشه و چه بهتر که هیچی تکنیک نداشته باشه)
اگه گرون بود نخرید
اگه خریدش تلفنی و از طریق سفارش کلامی بود نخرید
اگه زمانش زیاد بود نخرید
اگه تبلیغاتش زیاد بود نخرید
در کل بهتره نخرید.

با سلام!!!
دی وی دی گرفتتن بهتره یا کتاب؟
لطفا بگید عجله دارم:)

به نظر من هر یه تستی که حل میکنید خودتون با کلی نکته و تیپ بندی آشنا میشین که بازدهیشون از دی‌وی‌دی خیلی بیشتره

بنظرتون واسه ادبیات دی وی دی جوابه؟
کنکور حدود ۳۰ زدم
پایه ام خیلی ضعیفه

بنظرتون واسه ادبیات دی وی دی جوابه؟
کنکور حدود ۳۰ زدم
پایه ام خیلی ضعیفه
دی‌وی‌دی واقعا فایده نداره. میتونی کتابای هامون سبطی استفاده کنی که خیلی از پایه درس داده. یا اینکه از ادبیات موضوعی گاج استفاده کنی چون ترتیب تستاش واقعا مناسبه و از آسون به دشوار مرتب شده.

من نه حال دارم درس رو دوباره گوش بدم نه پول دارم خرج اینا کنم
بنظر من درس رو باید همونجا تو کلاس یاد گرفت البته نظرمه دیگ :D

برا کنکور برید سایت آلاء بهترین دبیرای کشور به خاطر عدالت آموزشی درسا رو رایگان اون تو آموزش دادند برا من که خیلی خوب بود چون از دبیرای مدرسمون بهتر درس می دادند

برا کنکور برید سایت آلاء بهترین دبیرای کشور به خاطر عدالت آموزشی درسا رو رایگان اون تو آموزش دادند برا من که خیلی خوب بود چون از دبیرای مدرسمون بهتر درس می دادند
آره زیست دهمش که خیلی خوبه ولی فیزیکش خیلی توضیحای ساده و ابتدایی میده یکم وقت گیره

.

آخرین ویرایش:
Back
بالا