dr.namingstuff
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 98
Give me a breakاصن اسم المپیاد میاد قلبم میره

Give me a breakاصن اسم المپیاد میاد قلبم میره
توهمهمن واقعا علاقه دارم. یعنی فک کنم که دارم
اصن اسم المپیاد میاد قلبم میره
ولی کلا هم خودم خییییییلی شک دارم. هم مادر و پدرم خیلی مخالفن=/![]()

سلامسلام
من دهم ام و خیلی هم علاقه مندم به اینکه در المپیاد شرکت کنم ولی دوتا مشکل هست
اول اینکه نمیدونم اصلا شرکت کنم یا نه چون میترسم وقتم برای کنکور هدر بشه یا اینکه بخاطر المپیاد خسته بشم و برای کنکور نتونم بخونم و با تمرکز کردن روی درس های اختصاصی، عمومی های کنکور رو پایین بزنم و وقت نکنم بخونم، چون یکی از اطرافیان ما که فرزانگان 1 بود همین اتفاق در کنکور براش افتاد
و دوم اینکه میترسم المپیاد شرکت کنم و اواسطش دیگه حوصله ی ادامه دادن نداشته باشم
اطراف من هم دقیقا دوستایی هستن که منو از شرکت در المپیاد منصرف میکنن یا اینکه میگن تو مرحله دوم المپیاد های راهنمایی رو قبول نشدی که میخوای اینو قبول بشی و این حرفا
توروخدا کمکم کنین و واقعا رو راست جوابمو بدین
شرکت بکنم یانه؟!!؟؟
به نظرم روی یک برگه مزایا و معایب المپیاد رو بنویسین و با توجه به شرایط تصمیم منطقی بگیرید. المپیاد راه زیبایی و اگر بخواهید از این راه استفاده کنید باید هزینه بدید.سلام
اول اینکه نمیدونم اصلا شرکت کنم یا نه چون میترسم وقتم برای کنکور هدر بشه یا اینکه بخاطر المپیاد خسته بشم و برای کنکور نتونم بخونم و با تمرکز کردن روی درس های اختصاصی، عمومی های کنکور رو پایین بزنم و وقت نکنم بخونم، چون یکی از اطرافیان ما که فرزانگان 1 بود همین اتفاق در کنکور براش افتاد
و دوم اینکه میترسم المپیاد شرکت کنم و اواسطش دیگه حوصله ی ادامه دادن نداشته باشم
اطراف من هم دقیقا دوستایی هستن که منو از شرکت در المپیاد منصرف میکنن یا اینکه میگن تو مرحله دوم المپیاد های راهنمایی رو قبول نشدی که میخوای اینو قبول بشی و این حرفا
شرکت بکنم یانه؟!!؟؟

خب دلیلتون چیه:T52شرکت نکن

هزینه اش فعلا برای من مسئله ای نیستبه نظرم روی یک برگه مزایا و معایب المپیاد رو بنویسین و با توجه به شرایط تصمیم منطقی بگیرید. المپیاد راه زیبایی و اگر بخواهید از این راه استفاده کنید باید هزینه بدید.
منطقی باشین.
چیزی که من بیشتر بین المپیادی ها دیدم این بود که حتی اگه مرحله دو هم قبول نشدن ولی نسبت به بقیه که غیر المپیادی بودن با ساعت مطالعاتی بالا راحت تر کنار میومدن یه جورایی تا بقیه سال چهارم میخواستن خودشون رو به این شرایط عادت بدن اونا چند برابر بقیه درس خونده بودن و تست زده بودن و خودشون رو رسونده بودن.سلام
شرکت بکنم یانه؟!!؟؟