سمپاديا به افتضاح كشيده شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مانی چینایی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
مدال المپیاد
.
دانشگاه
.
رشته دانشگاه
.
پاسخ : سمپاديا به افتضاح كشيده شد!

من فکر می کنم تو این سایت فعالیتم تو قسمت دیونه خونه باشه بهتر بید چون درس که اینجا تعطیل بید :D
راصطی اینجا دیونح خونح حم دارید؟ :D

radmanh

کاربر فعال

به نقل از مُحسن عُلیائی :
اینجا این تذکر رو بازم تکرار میکنم، خانم nodet.pegah! و امثالهم! پست هاتون رو چت وار نفرستید، لازم نیست به همه سریع جواب بدید، هر 2-3 پاسخ رو توی یک پست جواب بدید.
شما هم تو این گیری ویری وقت گیر اوردیا!!!!! همین کارا رو میکنین که هیچکی بهتون اعتماد نداره دیگه!!!!!!!!
(از آب گل آلود ماهی میگیری) ....

مانی چینایی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
مدال المپیاد
.
دانشگاه
.
رشته دانشگاه
.

ها خب از آب گل آلود ماهی نوگیر!
این همه آب خوب بید :D
همه بیان دیونه خونه :D

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس

من نمی خوام زیاد قاطیه این مسائل بشم چون تا حالا توو این محیط دیگه واسم پیش نیوومده .....بعدشم nodet جان این هایی که پیشنهاد دوستی میدن حتما یه چیزی دیدن دیگه .....نمیگم تو. بد کردی یا اهلشی که میان سراغت یا هر کی که خواستن باش دوست بشن ...ولی خداییش من شخصا تا حالا واسم پیش نیوومده .....حتما یه چیزی میبینن که میان دیگه ....گاهی هم انسان وسوسه میشه نباید دیگه دارش زد عزیزه من .....
آقایوون مدیر شما هم لطف می کنید ممنوون ...ولی قبول دار م یکمم کوتاهی از ماست
(البته من از طرف بقیه نگفتم از طرف شخص خودم بود )
اگرم توو حرف هام (پست هام)جسارتی یا بی ادبی کردم از سر نادوونی بووده ....شما ببخشید .....
...
به به ...ماشاا...تماشاچی................ :O :O :D

مانی چینایی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
مدال المپیاد
.
دانشگاه
.
رشته دانشگاه
.

الی جون اگه نگرانی می خوای من بهت pm بدم تا تو هم پیشنهاد داشته باشی :D
اما این کارا خوب نیست!
برین دنبال یه کار آبرو مندانه :D
منظورم کسانیه که پیشنهاد میدن تو پی ام ها
مدیرای عزیز چرا دیونه خونه رو حذفش کردید؟
نکنه می خوای اون یکی رو هم حذفش کنید؟ نههههههههههههههههههههههههههههههههههههه! :D
تو رو خدا پاکش نکنید
من بدون دیونه خونه میمیرم :(

radmanh

کاربر فعال

به نقل از مانی چینایی :
اما این کارا خوب نیست!

میگم خودت یه چیزی فهمیدی برای خودت دیوونه خونه زدیا!!! D:

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس

به نقل از مانی چینایی :
اما این کارا خوب نیست!
ممنوون .....خدا خیرت بده ........نه...............................
راست میگه موافقم ..................

مانی چینایی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
مدال المپیاد
.
دانشگاه
.
رشته دانشگاه
.

کی دیونه خونه رو پاکش کرد :(
اون دیونه خونه اصلیه رو پاکش نکنید جون من :( :((
مامااااااااااااااااااااااااااااااان
من بدون دیونه خونه میمیرم :( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
بگید که پاکش نمی کنید
بگید منو آواره کوچه خیابون نمی کنید :(( :(
ها موافق چی بیدی؟

pegah.nodet

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
حسابداری - Finance

به نقل از مُحسن عُلیائی :
اینجا این تذکر رو بازم تکرار میکنم، خانم nodet.pegah! و امثالهم! پست هاتون رو چت وار نفرستید، لازم نیست به همه سریع جواب بدید، هر 2-3 پاسخ رو توی یک پست جواب بدید.

ببخشيد من اصلا پست ندادم

مانی چینایی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
مدال المپیاد
.
دانشگاه
.
رشته دانشگاه
.

ها پگاه خانم اصلا خودتو ناراحت نوکن اشتباه لپی بید :D

kquran

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شیراز
مدال المپیاد
شیمی...مرحله 2!
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
داروسازی

الان بحث سر چیه؟! بی جنبگی بعضی ها؟!
خب این چیزا واسه یه سایت با جامعه ی آماری 2000 نفر فکرک نم چیز عادی باشه که باید خیلی راحت از کنارش عبور کرد...
این که حالا یکی اومده به یکی دیگه یه پیغام خصوصی داده که فلان...خب چی از گیرنده کم می کنه...راحت از کنارش بگذرید بره دیگه!!!
این قدر حساس نباشید لطفا!!!

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از pegah.nodet :
ببخشيد من اصلا پست ندادم

منظورشون من بودم !! نیس اسم ها خیلی شبیه همه !!! :D

Shiva.M

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان كاشان
شهر
كاشان
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
معماری

سمپادیا نمونه ی کوچک یک جامعست.
توی یک جامعه هم همه جور آدمی پیدا می شه.
نمی شه انتظار داشت همه با جنبه باشن، همه به قصد علم و دوستی سالم اینجا باشن.
شخصیت و اهداف آدما فرق داره.
اگر چند نفر هستند که از اینجا استفاده ی نادرست می کنند، خوب نیست که این مساله رو به تمام اعضا یا جو کلی سایت نسبت بدیم.
هميشه امكان ارسال هر پیغام و هر درخواست دوستی هست.
بی توجهی به اون ها هم چیز خوبیه.
گیرنده باید هوشیار باشه.
کنترل پیغام های خصوصی هم چیز جالبی نیست ناسلامتی اسمش پیغام خصوصیه نه عمومی و جدای این مطلب تیم مدیریت سایت برای کاربرانش شخصیت قائل می شه که در پیغام های خصوصیشون دخالت نمی کنه.

اما همیشه پاسخ گوی اعتراضات و مشکلات شما هستن.
تک تکشون دارن اعلام می کنن که ما هستیم فقط شما اسم بدید تا باهاش برخورد کنیم.
دیگه چه چیزی بیشتر از این باید باشه؟
رفتار تندشون هم توجیه پذیره
حقیقتا به نظر من تند نیستن، کنترل کاربرا با قربون صدقه رفتن امکان پذیر نیست، گاهی باید جدی برخورد کرد و بعضی این جدیت رو به جای اینکه به صلاح جو کلی سايت بدونند، تندی رفتار برداشت می کنند.

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به قول نفر قبل این جا یه جامعه هست... اما تو این جامعه نه شخصیت فرد معلوم میشه و نه هیچ چیزه دیگه ... این چیزی که پای اینترنت هر فردی از خودش بروز میده اون چیزی نیست که واقعا هست... این جا بعضی چیز ها دروغن...

به نقل از S H I V A :
حقیقتا به نظر من تند نیستن، کنترل کاربرا با قربون صدقه رفتن امکان پذیر نیست، گاهی باید جدی برخورد کرد و بعضی این جدیت رو به جای اینکه به صلاح جو کلی کلوب بدونند، تندی رفتار برداشت می کنند.

یه چیزی اختراع شده... به نام تذکر !!

من بالای 750 تا پست داشتم... فرداش اومدم دیدم شده 690 تا !!! کپ کردم !!! خوب یه تذکر نمیدین به آدم...

دومن من یه پیشنهاد دارم...

یه تاپیک بزنین ... به اسم لینک های داغ علمی...

بعد از اینکه هر کاربر توی یه تاپیک علمی پست میذاره و انتظار داره بقیه هم پست بزارن... لینکش رو تو اون تاپیک قرار میده...
کاربرا میتونن هر چند وقت یک بار به اون تاپیک یه سری بزنن و تاپیک های مورد نظرشون رو پیدا کنن...
در کنار این گفت و گوی آزاد هم به کارش ادامه بده ... خوبه ؟!

سوما.. الان تابستونه و اکثرا حوصله فعالیت علمی نداریم ( گفتم اکثرا نگفتم همه ) پس طبیعیه که گفت و گوی آزاد بخش اعظم فروم رو اشغال بکنه... یه ذره صبر کنین تا تابستون تموم بشه... همه چی حل میشه ... منم ان شاءالله میرم از فروم که یه موجود گولاخ ! از سایت کم بشه !!!

بچه ها معجزه شد !!! من ایندفه حواسم نبود جددی حرف زدم تو عمرم !! :D :D بالاخره محمد حسین جدی شد !!! P:> P:> <D= تبریک بگین ! :D

• شروع کننده موضوع

nodet.girl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
تا دلتون بخواد شركت كردم!
دانشگاه
علي آباد كتول- کلیبر
رشته دانشگاه
آبياري گياهان دريايي با فرمولهاي متافيزيك! تودوزي تانك

به نقل از kquran :
الان بحث سر چیه؟! بی جنبگی بعضی ها؟!
خب این چیزا واسه یه سایت با جامعه ی آماری 2000 نفر فکرک نم چیز عادی باشه که باید خیلی راحت از کنارش عبور کرد...
این که حالا یکی اومده به یکی دیگه یه پیغام خصوصی داده که فلان...خب چی از گیرنده کم می کنه...راحت از کنارش بگذرید بره دیگه!!!
این قدر حساس نباشید لطفا!!!

اولا كه هدف من از اين تاپيك دقيقا همين بود كه گيرنده از كنارش راحت بگذره(درضمن اين مشكل براي من فقط 1 بار پيش اومده، نه بيشتر.گفتم كه از اين تاپيك قصد و غرض شخصي ندارمو براي بقيه گفتم)

دوما همين جامعه ي آماري 2000 نفره اي كه ميگيد، روز به روز داره كاربراي خوبشو به خاطر همين مساله از دست ميده.
من نميگم همه بايد تو سمپاديا پاك و فرشته باشن.خب معلومه هر كسي تو هر سايتي يه كارايي ميكنه.اما لطفا ديگه شورشو درنيارن كه وضع سايت به اينجا بكشه.
هر كاري كه دلشون خواست تو مسنجر بكنن،اما وضع اينجارو هم درنظر بگيرن.

سوما من كي گفتم همه بايد دنبال درس و اين چيزا باشن؟(تو سايت).نمونش خودم؛ از وقتي اينجا عضو شدم فقط تو گفتگوي آزاد بودم.تا حالا يه بار هم به انجمن هاي درسي سر نزدم.

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

این که یک تالار بعد از مدتی اوج، افت میکنه یه تجربه همیشگی برای فروم ها هست. تبدیل شدن سمپادیا به تالار دوستیابی هم که پیش بینی میشد با توجه به موضوعات و روابط مخصوصا تیر و مرداد ماه. ولی من نمیدونستم که این اتفاقات افتاده. جدا یعنی اینقدر تابلو شده که تو پی ام، پیشنهاد دوستی میدن؟ عجب ....هایی. خب لااقل زحمت میدادن به خودشون برن تو مسنجر اینجا رو خراب نکنن. البته منم با این نظر که خود دریافت کننده ها هم یک مشکلاتی داشتن که پیغام بهشون زده میشه موافقم. البته تا حدودی.
الان دیگه واقعا خود من به شخصه هیچ انگیزه خاصی از اومدن به سمپادیا ندارم. الان مدتیه هر موقع که میام فقط باید اسپم بخونم. شما ببین تو همین تاپیک با این لحن جدی، پست اسپم چندتا داده شده. کم کم دیگه تاپیک خداحافظی زدن هم داره عادی میشه.
من فکر می کنم راه کلی تالار رو مدیران سایت تعیین میکنند. این که معلومه که نمیشه همواره نظر همه ی کاربرا رو جلب کرد. بالاخره یک عده از کاربرا، کسایی هستند که این جو رو میخوان. نمیشه نظر اونها رو هم تامین کرد. وقتی مثلا یکی پیدا میشه یه موضوع ایجاد میکنه با نام دیوونه خونه که آدم اساسا حالش عوض میشه وقتی اونهمه اسپم رو میبینه، خب طبیعیه که مثلا یکی از همین دیوونه ها هم پیدا میشه که پیغام خصوصی دیوونه وار بزنه به یه نفر دیگه.

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

دریافت کننده ها مشکل خیلی زیادی ندارن بابا! اونام آدمن... دلشون به حال یکی می سوزه، یه جوری گول می خورن... این موضوع رو دیگه ادامه ندیم... امیدوارم که همه فهمیده باشن چکار باید بکنن...

راهش: کسی که احساس می کنه اینجا خبو نیست، توی چه زمینه ی علمی تخصصی داره ؟ یه مطلب بنویسه در موردش بحث کنیم ...
کسی مقاله های خوب می بینه، بیاره اینجا در موردش بحث کنیم... اینا بهتر از اسپم هست... این راه حل اولیه است ...

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

يه نكته اي رو هم درباره ي حرف محمدحسين بگم كه ميگه اومدم پست هام بالاي 750 تا بود، يهو شده 600 و خورده اي. ببين، تاپيك هايي كه تا الان قفل شدن، اكثرشون قبلشون تذكر داده شده و گفتيم كه در صورت ادامه به همين صورت قفل يا حذف ميشه يا حداقلش اين كه اسپم نزنيد. اما چي، اهميت ندادين و هرطور دوست داشتين ادامه دادين! پس طبيعتا تاپيك قفل ميشه! تاپيك هايي هم كه قفل شده باشن، بعد يه مدت پاك ميشن. پس طبيعيه كه از ارسال هات كم بشه!
اما خيلي بده كه همه ي پست هامون تو يه تاپيكي كه آخرش پاك خواهد شد باشه!

بچه ها، ببينيد، اگه مي خواين جو سمپاديا بهتر بشه، خودتون بايد كمك بكنيد. ما كاري كه مي تونيم بكنيم نظارته و پيگيري. اما اين شمايين كه بايد به پست ها و تاپيك هايي كه مي زنيد، بيشتر اهميت بدين. اينجا جايي نيست كه بخوايم تخليه ي احساسات بكنيم و هرچي به ذهنمون رسيد رو بگيم! اينجا واسه اينه كه در كنار هم، در جامعه بودن رو تجربه كنيم، هرچند مجازي و چيزاي جديد و به درد بخور ياد بگيريم. نه اين كه ببخشيد عقده هامون رو بخوايم خالي كنيم!

تا وقتي كاربرا به مديران اعتماد نداشته باشن و همش سعي كنن كه به خودشون و ديگران بقبولونن كه اينا با ما خصومت (درست نوشتم؟!) دارن، نمي شه كاري كرد!

در مورد مقالات كه آقاي بذركار گفتن، مقاله هاي خوب زياد هست. فقط كافيه كه يه كم بگرديم. اگر هم بيايم خلاصه اش رو بذاريم تا خوندش راحت تر باشه، خيلي بهتر ميشه. چون الان مشكل اكثر مقالاتي كه تو بخش هاي مختلف هستن اينه كه صرفا كپي پيست هستن و حتي خود كسي هم كه گذاشته مقاله رو، درست متوجه نشده چي به چيه! اما اگه يه خلاصه اي كه در عين حال جامع باشه، فهميدنش راح تر ميشه و همه مي تونن در موردش بحث كنن...

طرح كردن سوال هاي جالب هم خوبه. مثلا يه سوال رياضي يا فيزيك خوب. البته لازمه ي خوب پيش رفتنش اينه كه يه كم جدي تر باشيم و بازم هرچي به ذهنمون رسيد رو نگيم!

اگر هم كسي كار علمي اي انجام داده، مي تونه بياد اينجا بگه تا در موردش بحث بشه...

همه حتما بگن كه در چه زمينه اي مي تونن كمك كنن و مطلب بنويسن...

radmanh

کاربر فعال

به نقل از ندا مکرم :
يه نكته اي رو هم درباره ي حرف محمدحسين بگم كه ميگه اومدم پست هام بالاي 750 تا بود، يهو شده 600 و خورده اي. ببين، تاپيك هايي كه تا الان قفل شدن، اكثرشون قبلشون تذكر داده شده و گفتيم كه در صورت ادامه به همين صورت قفل يا حذف ميشه يا حداقلش اين كه اسپم نزنيد. اما چي، اهميت ندادين و هرطور دوست داشتين ادامه دادين! پس طبيعتا تاپيك قفل ميشه! تاپيك هايي هم كه قفل شده باشن، بعد يه مدت پاك ميشن. پس طبيعيه كه از ارسال هات كم بشه!
اما خيلي بده كه همه ي پست هامون تو يه تاپيكي كه آخرش پاك خواهد شد باشه!
عجب , این دقیقا نکته ای بود که من میخواستم بگم , البته من همین رو تو پ.خ. از آقای بذرکار پرسیدم اما جوابمو نداد...
مدیران سایت واقعا فعالند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نمیدونم چی تو اون تاپیک بدبخت دیدین که اومدین حذفش کردین , آخه چی داشت!!!! آقای بذرکار اگه می خوای بفهمی کدوم تاپیک رو میگم بعد از قرنی یه نگاهی به پ.خ. هات بنداز......
من شخصا استفاء خودم رو اعلام میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(angry)

fzgm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
ریاضی،کامپیوتر(کوتاه)،ادبیات،شیمی(تنوع؟!)
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم مهندسی

من واقعا نمیدونم چرا تا یه کاربری میاد انتقاد کنه در غالب کمک یه هویی دعوا میشه!
تا به حال از اول تا اینجا رو با یه دید غیر شاکی غیر مدیری خوندین!؟از صفحه اول یه هویی دعوا شروع شده!
بعد میگید چرا همکاری نمیکنن!!آخه اونا هم که میان همکاری کنن بهشون میگید خشن،دعواکن و از این جور چیزا!
من به عنوان یه کاربر قبول دارم که گاهی بعضی از مدیرا خیلی دیگه زیاده روی میکردن،اما کاربرای محترم دقت کردید که خودتون هم زیاده روی میکنید!؟
من هم با اولین پست موافقم که سمپادیا عوض شده!خیلی هم عوض شده!سمپادیای نه ماه پیش نیست!(من تا 9 ماه پیش رو خبر دارم!)ولی خانم nodet.girl واقعاتو این تاپیک که لطف کردی زدی و یکی از مشکلات بزرگ رو معرفی کردی،چه جوری به دوستت (یا به کلی آدم دیگه!یا به خود سمپادیا!)کمک کردی!؟آخه وقتی هی مدیرا در باب نصیحت میان و اندرز؛و اولش بهشون میگی خشن و بعد یه هویی عقب نشینی و میکنی و مابقی ماجرا؛واقعا چه انتظاری داری!؟
اگه خودت میتونی درستش کنی درست کن!اگر هم نه وظیفه مدیراست،خب چرا بهشون اعتماد نمیکنی و اون جوری برخورد میکنی!
کاربران محترم دیگه!بیاین واقعا یه ذره خودمون جای مدیرا بزاریم!یه ذره حال اونا رو درک کنیم!درسته که اونا هم کلی اشتباه میکنن و معصوم نیستند اما با دعوا کاری از پیش نمیره و ما هم بیگناه نیستیم!
پس توی یه پست فرصت جویی نکنید!!!و تمام اشتباهات مدیران(یا شایدم اشتباهای خودتون رو در قالب اشتباه های اونا!)به صورت چند برابر متذکر نشید!
اگه میتونید به سر فصل تاپیک کمک کنید،اگر هم نه آتش معرکه رو داغ نکنید!(امیدوار بود آدمی به خیر کسان!مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا