• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد صندلی داغ M.R.A (طلای المپیاد زیست)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا.ق
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار
خوب سومین صندلی داغ هم صندلی M.R.A هست دارنده مدال طلای شانزدهمین دوره المپیاد زیست که می شه همین امسال! :-" خلاصه که تجربیات ایشون هم بسیار جدید هستن!
واقعا سعی کنید از وقتی که ایشون قبول کردن و دارن اینجا می ذارن استفاده کنید!
به خصوص المپیاد زیستی ها! و بقیه المپیادی ها هم قطعا می تونن از تجربیات ایشون استفاده ببرن
امیدواریم استقبال خوبی از این صندلی ها شه

ممنون از ایشون برای وقتی که می ذارن! باشد که استفاده کنید :دی

پاسخ : صندلی داغ M.R.A (طلای المپیاد زیست)

سلام تبریک :). خب اول خودتون یک کلیتی از کتاب هایی که مطالعه کردین ،نحوه ی مطالعه ( ب خصوص بیوشیمی در چ حد) ، از چه سالی شروع کردین؟ ازمایشی دوم قبول شدین یا نه بگین ؟ و... مرسی

سـلام دوست عزیز :دی

اولین نفرم من؟ ع؟ :دی

چه حسی داری از اینکه طلای المپیاد زیستو اوردی :-"

روزی چــن ساعت درس میخوندی؟ :-"

با این اوصاف ایا کنکورم باید بدی؟ :دی

ایا این مدال طلای شما تو کنکورم تاثیر داره؟ :-"

چــن ساعت سایت میومدی؟ :دی

بعد تو اون تایپیک المپیاد یا کنکور که بم دیس دادی منظورت چی بود؟ :دی

در کل موفخ باشی :دی

به نقل از arash@ :
سلام تبریک :). خب اول خودتون یک کلیتی از کتاب هایی که مطالعه کردین ،نحوه ی مطالعه ( ب خصوص بیوشیمی در چ حد) ، از چه سالی شروع کردین؟ ازمایشی دوم قبول شدین یا نه ؟ و... مرسی
سلام و تشکر ، خیلی بی معرفتی ، از یه شیرازی چه خواسته هایی داری :d حالا آروم آروم
من از تابستون اول به دوم شروع کردم ، دوم هم مرحله یک قبول شدم ولی دو قبول نشدم ، از سال ما دوم دیگه آزمایشی نبود و 7 نفر دومی ( وقتی من دوم بودم ) مرحله 2 قبول شدن

کلیت : کتب سه سال دبیرستان ، کتب تخصصی و حل سوال به صورت تقریبا هم ارز

بیوشیمی یه درس نسبتا سخته ، من ساختار رو از روی لنینجر و متابولیسم رو از رو استرایر خوندم ( البته بعضی بخش ها رو از رو هر دوتا کتاب )، باید یاد بگیری از کتاب های دیگه مثه voet در جهت رفع اشکال استفاده کنی ( خیلی مهمه ، شما اینقدر وقت نداری که بشینی کتب سنگین و پرحجمی مثل voet رو بخونی باید در حد اینکه یه سوال برات پیش میاد بری بگردی )
تو بیوشیمی یه نکته دیگه هم وجود داره 10000 بارهم یک فصل لنینجر یا استرایر رو بخونی به اندازه این مفید نیست که 2 ، 3 بار اون فصل رو بخونی ولی سوالاشو حل کنی چون مقدار خیلی زیادی از یاد گیری تو حل سوال به دست میاد

به نقل از کــآزِت :
سـلام دوست عزیز :دی سلام

اولین نفرم من؟ ع؟ :دی نه :-"

چه حسی داری از اینکه طلای المپیاد زیستو اوردی :-" احساس خوبی دارم که نتیجه زحمتامو گرفتم ;D

روزی چــن ساعت درس میخوندی؟ :-" یادم نیس ، برام هم ساعتش مهم نبوده ، ولی سعی میکردم هر وقت میتونم ( حوصلشو داشتم ! ) بخونم !

با این اوصاف ایا کنکورم باید بدی؟ :دی نه دیگه خدارو شکر

ایا این مدال طلای شما تو کنکورم تاثیر داره؟ :-" کنکور نمیخواد شرکت کنم ( طلا : از کنکور معاف نقره و برنز : سهمیه بالایی در کنکور )

چــن ساعت سایت میومدی؟ :دی من تفریحی سایت میومدم از تاریخ عضویتم و رنگ ستاره هام مشخصه

بعد تو اون تایپیک المپیاد یا کنکور که بم دیس دادی منظورت چی بود؟ :دی فک کنم نوشته بودی المپیاد از کنکور راحت تره ولی به نظرم اصلاً اینطوری نیس و بهت پیشنهاد میدم بری حسابی تحقیق کنی قبل از هر انتخابی

در کل موفخ باشی :دی متشکرم

سلام و تبریک خیلی ویژه...

میشه توصیه هاتو واسه یه سال سومی که تقریبا تازه شروع کرده به خوندن بگی؟
ساعت مطالعه ای که بهش توصیه میشه و اصن کلا امیدی بهش هس یا نه و منابعی رو که اگه وقت نداشت میتونه فاکتور بگیره و منابعی که باید تمرکز بیشتری روشون داشته باشه و ...
8-^ 8-^

سلام . :) اول اینکه کلی تبریک میگم و اینا . :]
من اولّم و دیروز "تازه" اولین جلسه المپیاد زیست ـم بود .. معلممّون گفت باید کمپل 1 ُ مقدمه ای بر اکولوژی رفتار و بخونیم .. که بعدشم یه ریزش داریم !
میخاستم بدونم به نظرت از همین اول ِ اول از کجا شروع کنم ُ اصول ِ برنامه ریزی ـم چی باشه ؟

سلام !
تبریک واقعا تبریک ایشا... همیشه اینطوری خوش بدرخشی !

بنظرت سطح کمپل بالاتره یا سولومون ؟!
فیزیولوژی رو دوست داری ؟!!
چرا زیست ؟
رشته ی آیندت توی دانشگاه ؟
راستی به سن کنکور رسیدی هر دانشگاهی بخوای میتونی بری ؟

همینا دیگه
یا علی

به نقل از ommmid :
سلام و تبریک خیلی ویژه...

میشه توصیه هاتو واسه یه سال سومی که تقریبا تازه شروع کرده به خوندن بگی؟
ساعت مطالعه ای که بهش توصیه میشه و اصن کلا امیدی بهش هس یا نه و منابعی رو که اگه وقت نداشت میتونه فاکتور بگیره و منابعی که باید تمرکز بیشتری روشون داشته باشه و ...
8-^ 8-^
سلام ، متشکرم
1. الان بری کنکور رو شروع کنی میتونی به راحتی موفق بشی
2. اما اگه تصمیمت رو گرفتی باید یه سال بخونی مردونه بخونی
خب منابع رو نوشتم
شما به ترتیب اولویت ها بخون هر چقدرشو تونستی بخون ! سعی کن 1 و 2 رو بخونی + حل سوال

به نقل از M.R.A :
سلام ، متشکرم
1. الان بری کنکور رو شروع کنی میتونی به راحتی موفق بشی
2. اما اگه تصمیمت رو گرفتی باید یه سال بخونی مردونه بخونی

این پست ویرایش میشود
میشه در راستای ِ همین پست جواب ِ منم بدی ؟ ;;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا