گوشیم سایلنته سر کلاس. هروقت خواستی زنگ بزن حتیبه نقل از فهـــیمه :\/
ما رفتیم گاو لاردن خبری نبود بابا![]()
میخواسم چندبار بهت اس بدما ولی هم گفتم شاید کلاس باشی هم این که چون روابط اجتماعیم صفره نمیدونسم چی بهت بگم وقتی دیدمت![]()
نههههه به ما دادن بعد تو سالن اجتماعاته بعد خیـــــــــــــــــــــــــــلیم گرمه اون آقاهه هم خیــــــــــــــــــــــلی آروم صحبت میکنه نزدیک بود برم بزنمش!به نقل از z@hra :به ما هم دادن. خیلی هم خوش میگذره سر کلاسش! همون جلسه اولش دعوا شد!![]()
بگو بگو خیلی خوبهبه نقل از kahroba :خب من چون قبلن قول داده بودم امشب میام تو شب نشینی اومدم... معمولنم تو شب نشینی هیچ چیز واسه گفتن ندارم... البته سابقه جوک گفتن دارم فقط![]()
به نقل از Samira :) :نههههه به ما دادن بعد تو سالن اجتماعاته بعد خیـــــــــــــــــــــــــــلیم گرمه اون آقاهه هم خیــــــــــــــــــــــلی آروم صحبت میکنه نزدیک بود برم بزنمش!![]()
من هنو ندیدمش.کجاس دقیقا؟به نقل از Samira :) :راستی بچه ها این کارنامه سبزی که میگن کو؟!؟!![]()
سنجش مگه نیس؟؟
![]()
به نقل از فاطمه :موه رو هم ببریدولی فرزو نبرید ؛؛)![]()
فرز گریه نکن. منم هیشکی نمیبره بیرون.به نقل از Farz :چرا؟!![]()
به نقل از سپهر (Old Alex Delpiero) :این برقیای تهران واقعا یه چیز خاصن کلا ....
استاد : مشتق ایکس دو به علاوه پنج ایکس ....؟
بچه ها : (حتی پسر های اون جلو در حال دریدن خشتک) : دو ایکس به علاوه پنج .... (به حالت داد زدن که من اول گفتم ...)
اینا هنوز گویا تو مرحله دبستان گیر کردن ...![]()
خب پ چرا برنگشتی کاشون؟خوش میگذره بت؟به نقل از فهـــیمه :برو بابا اگه درس داده بودن که خوب بود لااقل میخوندم از بیکاری در می اومدمنیکو هم تنها برگشت به من چه
![]()