گوشیم سایلنته سر کلاس. هروقت خواستی زنگ بزن حتیبه نقل از فهـــیمه :\/
ما رفتیم گاو لاردن خبری نبود بابا
میخواسم چندبار بهت اس بدما ولی هم گفتم شاید کلاس باشی هم این که چون روابط اجتماعیم صفره نمیدونسم چی بهت بگم وقتی دیدمت
نههههه به ما دادن بعد تو سالن اجتماعاته بعد خیـــــــــــــــــــــــــــلیم گرمه اون آقاهه هم خیــــــــــــــــــــــلی آروم صحبت میکنه نزدیک بود برم بزنمش!به نقل از z@hra :به ما هم دادن. خیلی هم خوش میگذره سر کلاسش! همون جلسه اولش دعوا شد!
بگو بگو خیلی خوبه :لایکبه نقل از kahroba :خب من چون قبلن قول داده بودم امشب میام تو شب نشینی اومدم... معمولنم تو شب نشینی هیچ چیز واسه گفتن ندارم... البته سابقه جوک گفتن دارم فقط
به نقل از Samira :) :نههههه به ما دادن بعد تو سالن اجتماعاته بعد خیـــــــــــــــــــــــــــلیم گرمه اون آقاهه هم خیــــــــــــــــــــــلی آروم صحبت میکنه نزدیک بود برم بزنمش!
من هنو ندیدمش.کجاس دقیقا؟به نقل از Samira :) :راستی بچه ها این کارنامه سبزی که میگن کو؟!؟! سنجش مگه نیس؟؟
به نقل از فاطمه :موه رو هم ببریدولی فرزو نبرید ؛؛)
فرز گریه نکن. منم هیشکی نمیبره بیرون. بیا باهم بریم اصنبه نقل از Farz :چرا؟!
به نقل از سپهر (Old Alex Delpiero) :این برقیای تهران واقعا یه چیز خاصن کلا ....
استاد : مشتق ایکس دو به علاوه پنج ایکس ....؟
بچه ها : (حتی پسر های اون جلو در حال دریدن خشتک ) : دو ایکس به علاوه پنج .... (به حالت داد زدن که من اول گفتم ...)
اینا هنوز گویا تو مرحله دبستان گیر کردن ...
خب پ چرا برنگشتی کاشون؟خوش میگذره بت؟به نقل از فهـــیمه :برو بابا اگه درس داده بودن که خوب بود لااقل میخوندم از بیکاری در می اومدم نیکو هم تنها برگشت به من چه