• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حـیات فـرا زمینی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
ستفان هاوكينگ دانشمند انگليسي روز يكشنبه گذشته هشدار داد: "موجودات فضايي احتمالا وجود دارند اما بشر بايد از تماس با آنها بپرهيزد چراكه عواقب ناخوشايندي در پي خواهد داشت."

اخترفيزيكداني بر اساس گزارشات تصويري انگليس گفت: "اگر موجودات فضايي مارا ببينند نتايج آن مشابه زماني خواهد بود كه Columbus در آمريكا به زمين نشست و براي اهالي آمريكا هرگز جبران نشد." ... برنامه ها جهاني را به تصوير مي كشند كه در آن فرم هاي خارجي حيات با سفينه هاي عظيم الجثه خود پس از خشكاندن سياره خويش به دنبال منابع حياتي مي باشند.

هاوكينگ هشدار داد: "چنين موجودات فضايي پيشرفته اي احتمالا به دنبال جمع آوري تمام سيارات غني هستند."

aliens_life1.jpg

aliens_life3.jpg

وي با فرض وجود موجودات فرازميني گفت: "با توجه به مغز رياضي من اعداد به تنهايي حضور موجودات فضايي را معقول مي داند. بحث اصلي بر سر اين مساله است كه آنها احتمالا چه شكلي خواهند بود."

بشر تا كنون فعاليت هاي زيادي براي برقراري ارتباط با تمدن هاي فرازميني انجام داده است.

aliens_life4.jpg

در 2008 آژانس فضايي آمريكا ناسا آهنگي را (Beatles song "Across the Universe") به عنوان پيام صلح به اعماق فضا فرستاد.

اما تاريخ تلاشهاي بشر براي برقراري ارتباط با موجودات فضايي به چند سال قبل برمي گردد.

كاووشگرهاي پايونر 10 و 11 (Pioneer 10 and 11) ايالات متحده در 1972 و 1973 پرتاب شد.

Voyager 1 and 2 كه هريك حامل يك ديسك فونوگرام به همراه ذخيره كننده صدا و تصوير روي زمين مي باشد در سال 1977 پرتاب شد.

منبع : سایت نجوم ایران
-------------------
دم هاوکینگ گرم! ;D

پاسخ : حیات فرازمینی-ما درجهان تنها هستیم؟

به نظر من اين تفكر كه ما تو عالم تنهاييم خيلي تفكر خودپسندانه اي هست
من كه از اول گفتم وجود دارن

ممنون از همكاريتون +
خوب اين موضوع خيلي جالبه ولي خوب شوروي 20 ميليارد دولار برا تحقيقات روي اين موضوع هزينه كرد و به يه جاهايي رسيد حتي ميگن زبونه اونا هم ياد گرفت!

به نقل از ALirEZa.R :
ممنون از همكاريتون +
خوب اين موضوع خيلي جالبه ولي خوب شوروي 20 ميليارد دولار برا تحقيقات روي اين موضوع هزينه كرد و به يه جاهايي رسيد حتي ميگن زبونه اونا هم ياد گرفت!
مرسی!
جدی؟!! :o
تو این مستنده گفت اصلا هیچ نشانی از حیات هوشمند پیدا نکردن!
ولی احتمال میدن تو یکی از اقمار مشتری ( فکر کنم قمر اروپا) در اعماق اقیانوس هاش حیات باشه.
البته تو خاک مریخ هم احتمال حیات آمیب ها و یه سری از باکتری ها رو دادن!

در مورد این که موجودات فضایی هستند این امر کاملا محتمله.

ولی بر ما معلوم نیست که اونا پیشرفته تر از ما هستند یا نه ؟

به نقل از Dokhtare ariyaE :
مرسی!
جدی؟!! :o
تو این مستنده گفت اصلا هیچ نشانی از حیات هوشمند پیدا نکردن!
ولی احتمال میدن تو یکی از اقمار مشتری ( فکر کنم قمر اروپا) در اعماق اقیانوس هاش حیات باشه.
البته تو خاک مریخ هم احتمال حیات آمیب ها و یه سری از باکتری ها رو دادن!
خوب قمره اروپاي مشتري زيره يخاش ابه كه اينم به خاطر خط هاي يخيشه
اين موضوعي كه گفتم مستنده و من از اونجا خوندم فك كنم نواور بود كه مصاحبه با يك فضانورده روسي بود و واقعا جالب بود

من خودم شخصا چند تا بشقاب پرنده رو دیدم!!! یه بار روز عید امسال در شیراز بالای کوه دراک از تو کوچه دیدنورانی داره با سرعت رد می شه اول فک کردم هواپیما یا بالگرده بعد که دقت کردم دیدم شبیه هیچکدام از اونا نیست این واقعهرو با بابام یه چیز خیلی نورانی داره با سرعت رد می شه اول فک کردم هواپیما یا بالگرده بعد که دقت کردم دیدم شبیه هیچکدام از اونا نیست این واقعهرو با بابام دیدم! ولی اون باور نمی کنه!! یه روز دیگه هم صبح داشتم با بابام می رفتم مدرسه که بالای ساختمان هتل چمران همون چیزی رو که اون بار دیدم دیدم داخل هر دو واقعه با پدرم بودم !!!! جالب نیست!!!!!!

به نقل از TMNT :
من خودم شخصا چند تا بشقاب پرنده رو دیدم!!! یه بار روز عید امسال در شیراز بالای کوه دراک از تو کوچه دیدنورانی داره با سرعت رد می شه اول فک کردم هواپیما یا بالگرده بعد که دقت کردم دیدم شبیه هیچکدام از اونا نیست این واقعهرو با بابام یه چیز خیلی نورانی داره با سرعت رد می شه اول فک کردم هواپیما یا بالگرده بعد که دقت کردم دیدم شبیه هیچکدام از اونا نیست این واقعهرو با بابام دیدم! ولی اون باور نمی کنه!! یه روز دیگه هم صبح داشتم با بابام می رفتم مدرسه که بالای ساختمان هتل چمران همون چیزی رو که اون بار دیدم دیدم داخل هر دو واقعه با پدرم بودم !!!! جالب نیست!!!!!!
مگه میشه این همه بشقاب پرنده بیاد تو مدار زمین و زمینیا نفهمند؟؟
الان رادارایی گذاشتن وا3 همین چیزا ! امکان نداره! حتما هواپیمای جاسوسی یا یه چیزی که ساخت خود بشره بوده!

به نظر من که احتمال وجود بالایی دارن.

به نقل از TMNT :
خیلی عذر میخوام داستاناتونو تو انجمن ادبیات بنوی30د و اینجا اسپم ندید
برام جالبه عجب تخیلی داریا...

Back
بالا