• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حـیات فـرا زمینی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حیات فرازمینی-ما درجهان تنها هستیم؟

ببینید مسلمه که موجودات فضایی وجود دارن،یعنی خدا میاد همچین جهان عظیمی رو فقط واسه ما زمینی ها درست میکنه؟؟؟؟!!!

این که وجود دارن کاملا" مسلمه ، حتی بزرگترین دانشمند ها ، مثل هاوکینگ هم این رو کاملا" قبول دارن ، ولی رابطه با اون ها برای ما خطرناکه ....، هاوکینگ هم در این باره گفته که اگه ما با موجودات فضایی برخورد داشته باشیم ، دقیقا" همون بلایی سر ما می یاد که سر بومیان آمریکا بعد از کشف این قاره اومد ..!

من كه مطمئنم وجود دارن خيلي افراد هم اينو گفتن و خيلي شواهد هست

مثلا تو منوتو ٢ نشون ميداد كه توي هرم خئوپس به طور اتفاقي خط هيروگريفي پيدا كردن كه توش يك هواپيماي جت جنگي يه زير دريايي و يك هليكوپتر پيشرفته وجودداشتهبا عدد٩ (نشونش هم داد من كه كف كرده بودم!)

ميگفت عدد ٩ نشان گر مريخه و اين نشون ميده كه ما به احتمال زياد اين فناوري رو در ٢٠٠٠ سال قبل از موجودات فضايي آموختيم

يا مثلا همين استيون هاوكينگ گفته وجود دارن

و خيلي چيزاي ديگه

و دليل اين كه پنهان كنن هم اينه كه اولا تشويش عمومي رخ نده و ثانيا شايد تكنولوژي اي به اون كشور موجودات فضايي بدن كه باعث پيشرفتش بشن

راجع به وجود/ عدم وجود آدم فضایی ها و ufo ها تو این تاپیک بحث کنید! اگه این 2 تا تاپیک هم ترکیب کنید فک کنم بهتر باشه! ;D
راستی ، احتمال حیات در زمان گذشته ی مریخ هست ! ( یه تاپیک زدم راجع بهش خیلی وقت پیش پیداش کردم لینکشو میذارم )
احساس میکنم قبلا یه حیات پیشرفته ای تو مریخ بوده و منقرض شدند...! خیلی جالب میشه اگه اینجوری باشه! ;D
آخه یه آثاری رو زمین پیدا کردند م3 همینایی که lof گفتند که نشون میدن بیگانه ها قبلا اومدن به زمین...! :-??

× به نظر من نمیشه به خیلی از این خبر ها اعتماد کرد! خیلی از سایت ها وا3 افزایش بازدید از سایتشون یا اطلاعات دروغ میدن یا هم خیلی اغراق میکنن... :-<

تاپیک ها تر کیب شدند :-"

خوب گفتم هر کس اطلاعاتی راجع به حیات فرازمینی,انواعش,تحقیقاتی که تا حالا راجع بش شده و .......داره اینجا بگه! ;D ;D

اول خودم یخ سوال دارم:
چرا در بحث حیات فرازمینی موضوع وجود اکسیژن و آب مطرح میشه؟ :-?
حیات ممکنه به صورت های مختلفی وجود داشته باشه! ;D

به نقل از ..AndromedA.. :
حیات ممکنه به صورت های مختلفی وجود داشته باشه! ;D

تو که معتقدی بدون اکسیژن و آب هم میشه حیات داشت یه مثال بزن ببینیم... :-/

منظور اینه که ، حیات رو نباید فقط محدود به حیات زمینی کنیم ...! اون شکلی از حیات که که با متابولیسم و تولید مثل کار میکنه نه ..! خیلی ممکنه راه های متنوع تر وجود داشته باشه ، خوب ، به هر شکلی اگه یه موجوت از انرژی استفاده کنه ، بتونیم بهش بگیم حیات ..! این هم فقط یه عقیده ی شخصیه ...! و مطمین هم نیستیم رو حرفمون ..! دلیل و مدرک و این ها هم نداریم ...! :-" ;D

خب اونیم که از انرژی استفاده میکنه بازم تولید مثل داره!....
بعدشم تولید مثل لازمه ی بقا و حیاته!!.....اگه نبود که فقط آدم و هوا زندگیشونو میکردن و دنیا تموم میشد!....

آره..اما تولید مثل همیشه وابسته به اکسیژن و آبه؟!

Back
بالا