- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : برگزاری چهارمین دوره مسابقه ملی دانش آموزی شریف
المپیادبه نقل از موذی بـرعکـس fitmal! :سطح سوالا در چه حدیه؟!
به نقل از حمیـده :المپیاد
سال پیش من سرگروه بودم. اینطوری بود که مثلا بعد 3 روز یه پیغام میومد که ثبت نام شما کامله. یا اگه کامل نیست فلان جارو کامل کن. امسال رو در جریان نیستم، ولی اصولا باید اونطوری باشه :)به نقل از G.MM :یک سوال
وقتی پول رو به حساب ریختیم پیغامی میاد که پول ریخته شده؟!
http://sutstudents.ir/?part=news&inc=news&id=164تمدید مهلت ثبت نام در مسابقه ملی دانش آموزی شریف
مهندس شفیع آبادی، دبیر مسابقه با بیان این خبر افزود: «با توجه به استقبال گسترده داوطلبان شرکت در مسابقه در روزهای انتهایی ثبت نام و درخواست های بسیاری که مبنی بر تمدید زمان ثبت نام به دبیرخانه مسابقه ارسال شده است، تصمیم به تمدید مهلت ثبت نام در مسابقه گرفته شد. لذا از علاقه مندان به شرکت در این مسابقه خواهشمندیم حداکثر تا پایان روز جمعه 24 آبان ماه جهت ثبت نام و تکمیل ثبت نام خود اقدام فرمایند.»
وی همچنین در خصوص مرحله غیرحضوری عنوان نمود: «مطابق برنامه ریزی های به عمل آمده پس از تکمیل ثبت نام راهنمای شرکت در مرحله غیرحضوری مسابقه در پروفایل تیم ها قرار خواهد گرفت. پس از آن در روز 2 آذر ماه سؤالات مرحله غیرحضوری در پروفایل تیم ها قرار گرفته و تیم ها تا 15 آذر ماه فرصت پاسخ گویی به سؤالات را خواهند داشت.»
گفته بودن سوالا شبیه سوالات المپیاده.پس باید با درسای المپیاد هر رشته آشنا بود.یه شبه هم نمیشه خوندشون!یه نفرم نمیتونه همش رو بخونه!به نقل از موذی ومیسا! :بچه ها سایتش برا شما باز نمیشه؟برا من باز نمیشه...چه کار کنم؟
تو رو خدا راهنمایی کنیید چی بخونم؟؟؟؟؟؟؟