ali molaE
Muhammad Ali Clay
- نام مرکز سمپاد
- beheshti
- شهر
- Louisville
- دانشگاه
- PT
- رشته دانشگاه
- c
پاسخ : برگزاری چهارمین دوره مسابقه ملی دانش آموزی شریف
برا من درست شد
برا من درست شد
با پیگیری های پایگاه ارتباط با دانش آموزان، تسهیلات ویژه ای برای برگزیدگان مسابقه ملی دانش آموزی شریف در نظر گرفته شد.
مهندس شفیع آبادی، دبیر مسابقه ملی دانش آموزی، ضمن تأکید بر خبر فوق، افزود: «طی جلسات متعدد با ریاست و معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با ارائه تسهیلات آموزشی به تیم های برگزیده چهارمین مسابقه ملی دانش آموزی موافقت گردید.»
وی همچنین خاطر نشان کرد: «تیم های برگزیده در چهارمین مسابقه ملی دانش آموزی می توانند در صورت پذیرفته شدن در دانشگاه صنعتی شریف، از تسهیلات تغییر رشته بهره مند شوند. در صورت پذیرفته شدن در سایر دانشگاه ها نیز از امتیازاتی در فرایند انتقال به دانشگاه صنعتی شریف برخوردار خواهند بود. همچنین کسب مقام در این مسابقه در پذیرش مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه صنعتی شریف به عنوان امتیاز مثبت لحاظ خواهد شد.»
با توجه به اینکه آیین نامه مذکور در دست تدوین و ابلاغ است و اطلاعات دقیق تر در ارتباط با مفاد این آیین نامه، به زودی در این پایگاه قرار داده خواهد شد، خواهشمند است از تماس تلفنی در ارتباط با مفاد این آیین نامه تا اطلاع رسانی دقیق آن خودداری فرمائید.
1392/8/15 16:39
ینی نحوه آمارگیریتون تو حلقمبه نقل از m-a-h-d-i-e-h :سلام کدوم گروه ها ثبت نام قطعی کردن؟اولیش خودم
به نقل از موذی ومیسا! :یعنی نمیخواد هیچی بخونی؟
خیلی مبهم جواب میدید....بخونم یا نخونم؟به نقل از ali molaE :ستاد مبارزه با پ ن پ
میگم نهبه نقل از موذی ومیسا! :خیلی مبهم جواب میدید....بخونم یا نخونم؟
جدن اینجوری میخوای بفهمی کیا هستن یا نیستن؟به نقل از m-a-h-d-i-e-h :چرااا X-(
حالا شد....به نقل از ali molaE :میگم نه
باو مثل المپیاده...به نظرت المپیادیایی که طلا گرفتن,شبش 2 ساعت نشستن خوندن؟؟؟
باید قبلن تمرین میکردی رو توانایی حل مسئله ـت
نه عکسشو دیدمبه نقل از m-a-h-d-i-e-h :شما پارسال هم شرکت کرده بودین؟
داشتم فک میکردم چه باحاله رو سویشرتت علامت شریف باشه....به نقل از ali molaE :الانم میدن عکس بندازی,بعدش پس میگیرن
نمونه سوالات بعد از ثبت نام میاد....سوالات مرحله غیر حضوری 2 اذر میادبه نقل از ★ NASA ★ :
لطفا قسمت دریافت دفترچه راهنمای مسابقه رو بخونید!
نوشته نمونه سوالا پس از اتمام ثبت نام تیم ها رو پروفایل تیم ها میاد!