آره.بچه های بهمن پارسال گفتن که داشتیم.ایشالا امسالم داریم. B-)به نقل از <Sad.aF/> :جشن ورودی مگه همونی که اوایل مهر داشتیم نبود؟ بازم جشن داریم ینی؟ :-[
من که همون روز شروع کلاسا میام کارت دانشجویی زو بگیرم.خوابگاه ما که خیابون شریعتیه.به نقل از ✿Sadaf :بچهها یکم فعال باشین
شما کی میاین کارتهاتون رو بگیرید؟بعد بچههای خوابگاهی خوابگاهتون کجاست؟
کلاً بیاین از فعالیتهای مفید(!!) تون تو این 4 ماه بگین چی کردین و اینا
بعد یه سوال دیگه:برای فعالیت تو این کارهای پژوهشی اینا باید چیکار کنیم دقیقن؟
به نقل از ✿Sadaf :عــــه کجای شریعتی؟
به ماها اجازه نمیدن صُبا با سرویس خوابگاه بیایم دانشگاه که کلی خط مترو و اتوبوس عوض نکنیم؟؟
من دانشگاه رفتم یه برگه اشتغال به تحصیل بگیرم هفته پیش همون موقع کارت دانشجویی را هم گرفتمبه نقل از ✿Sadaf :بچهها یکم فعال باشین
شما کی میاین کارتهاتون رو بگیرید؟بعد بچههای خوابگاهی خوابگاهتون کجاست؟
کلاً بیاین از فعالیتهای مفید(!!) تون تو این 4 ماه بگین چی کردین و اینا
بعد یه سوال دیگه:برای فعالیت تو این کارهای پژوهشی اینا باید چیکار کنیم دقیقن؟
به نقل از علی دلاور :برا من این کد اندیشه اسلامی را قبول نمی کنه
من در طول این چند ماه این خانوم نجات خواه بنده خدا را کچلش کردم!! اخه هرچی کار اداری دارم انگار یه بخشش ایشونه!! ولی انم خدایی کارامو راه انداخت
فک نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشه اصن.فک کنم این واحدا چون عملی و آزمایشگاهی هستن گروهبندی میکنن که جا شیم تو آزمایشگاه و اینا نود نفر و یکسره نمیتونن ببرن آزمایشگاه ک مثن احتمالا خودشون تقسیمبندی میکنن اتفاق خاصی هم نمیفته فرقی نداره ینی چندانبه نقل از Hatter :میشه تو برنامه درسی یکی قضیه سه شنبه ها رو توضیح بده برای من؟ الان بیوشیمی کدوم گروهو ور داریم چی میشه دقیقا؟
الان مشکلتون با بیوشیمش چیه دقیقا خوب باید از اون سه تا درسی که سه شنبه اراه میشه یه جوری کد ها رو بزنی که تداخل نداشته باشه دیگهبه نقل از Hatter :الان برای شما هم 19 واحد شد؟تاییدیه انتخاب واحد رو میزنید همون جدول آبیه رو میاره که هی نوشته بررسی نشده؟جدول آبیه به منزله ثبت انتخاب واحده یا ثبت و پیگیری دیگه ای هم باید بکنیم؟تربیت بدنی همون سالن دانشگاهه دیگه،خارج از دانشگاه که نیست؟چقد سوال
+بیوشیمی رو همین جوری الکی گروهو زدم رفت دیگه