کد ملی شما بدون صفرهبه نقل از ✿Sadaf :یه سوال مسخره :-[ :-[ برای ورود به سما رمز عبور چیه؟ قبلش باید پروفایلی چیزی بسازیم؟
والا مگه دروغ می گم؟ البته نامردا همه بدی های شلوغی کلاس را بمون تحمیل می کنن ولی برای امتحان می برن تو یه سالن بزرگ،سه تا دفترچه مختلف می دن،بلاکر میارن و تازه به ازای هر نفر دو تا مراقبم میارنبه نقل از ✿Sadaf :خانوم نجاتخواه گفتن برای بیوشیمی عملی و اینا که چنتا گروهه هیچ فرقی نداره یکی رو به انتخاب خودتون بزنین فقط دقت کنین ک پر نشده باشه.اندام و اینا هم عملیش رو گفتن خودشون تقسیمبندی میکنن تو کلاسا.
122 نفر؟!واقعا؟!
×برای امتحانا بینتون کیف بزارید؟فقط لــــول ینی اینجوریام نیس بابا
وای من مدت هاست ساعت هشت صبح را ندیدم اصلا!! از هین الان احساس خستگی می کنمبه نقل از مرلین جادوگر! :انتخاب واحد شما هم هنوز تایید نشده؟
وعده ی ما روز شنبه ساعت 8. :)
وای دقیـــــقا منم همش 10.5/11 اونم با بیل زدنای خانواده پا میشم شونزده ساعت از شبانهروز خوابم فقط خدا خودش به خیر کنه جدیبه نقل از علی دلاور :وای من مدتهاست ساعت 8 صبح را ندیدم اصلا!!!
منم بین ساعت 11-12 پاشدم از خواب این 7 ماه شبا خیلی دیر میخوابیدم نتیجه اش این بود.به نقل از ✿Sadaf :مگه کلاسا تو سالن نیس؟من نرفتم ببینم ولی تو اون برنامهی کلاسی که تو سالن نوشته وای دقیـــــقا منم همش 10.5/11 اونم با بیل زدنای خانواده پا میشم شونزده ساعت از شبانهروز خوابم فقط خدا خودش به خیر کنه جدی
انتخاب واحد منُ زده تایید شده.ینی لیست واحدام تو صفحهی تاییدیه هست فقط اون قسمت که تو جدول نوشته نظر استاد راهنماست و اینا رو نوشته انجام نشده هنوز(اسمش یادم نیس چی بود!! )
آره خوابگاهی شدن مثل همه تغیرای دیگه تو زندگی آدم سخته ولی به نظرم نیازه چون دیر یا زود آدم بایست بره رد کار خودشبه نقل از مرلین جادوگر! :کسایی که تهرانن مثه صدف و رعنا از یه جهت خیلی خوبه براشون که از خونواده شون جدا نمیشن. الان یه حس ناراحتی شدیدی وجود منو پرکرده.بعد از 18 سال دارم خونمونو به مدت طولانی ترک می کنم. سخته برای اولین بار. :-s
من الن تو خوابگاهم تز بلوک کناری صدای یه دانشجوی خسته میاد که داره آواز می خونهبه نقل از ✿Sadaf :من استرس دارم شما نیز؟