- توقیف شده
Con_Blindness
میخام¢کار
- نام مرکز سمپاد
- q o m
- شهر
- q o m
الان چیشدبلخره؟
منم میتونم بیام به احتمال زیادجونز!
+ فعلا یه اعلام تعداد نفرات حاضر(احتمالی) داشته باشیم که کیا میتونن بیان!
همین هفته اول یا دوم شهریور یه میتینگ میخوام/میخوایم/میخوان بذارم/بذاریم/بذارن!
من فعلا تو ذهنمه یه برنامه تمیز باشه که به یه پارک یا به یه کافه محدود نباشه. یعنی چند پارت باشه!
ام، مکانش هم هنوز مشخص نیست. شاید ساعی شاید ملت شاید جاهای دیگه ولی خب اینی که من تو فکرمه اینه که مثل میتینگ پارک ملت 4 سال پیش بذارم که بریم پردیس سینمایی ملت بعد پارک بعد بریم کافه اون سمتا(یه کافه راکپارک هست اونجا، مه.. بد نیست.)
کیا احتمالا میتونن بیان؟
هفته اول شهریور باشه احتمالا منم میامجونز!
من فعلا تو ذهنمه یه برنامه تمیز باشه که به یه پارک یا به یه کافه محدود نباشه. یعنی چند پارت باشه!
ام، مکانش هم هنوز مشخص نیست. شاید ساعی شاید ملت شاید جاهای دیگه ولی خب اینی که من تو فکرمه اینه که مثل میتینگ پارک ملت 4 سال پیش بذارم که بریم پردیس سینمایی ملت بعد پارک بعد بریم کافه اون سمتا(یه کافه راکپارک هست اونجا، مه.. بد نیست.)
کیا احتمالا میتونن بیان؟
تو اسپم نده میتینگ گذاشتن پیشکش !اولش قرار نبود ولی شد، ی دوستی بمن پیام داد بیا بریم عکاسی !
منم گفتم باشه بعدش کم کم زیاد شدیم منم گفتم حالا که زیادیم پس میتینگــ/ــعکاسی بذاریم!
×ـ[ــــــــــــــــــــــــجمعه---------------------------------------پارکــــــجمشیدیهـــــــــــــــــــــــــــ]ـ×
ب تلگرام a_ambross پیام بدید
تو اسپم نده میتینگ گذاشتن پیشکش !
نتایج انتخاب رشته کِی میاد؟ اون موقع فرآیند ثبتنام و ... شروع میشه شما الان درگیر چه کارایی هستی؟بعد شروع سالا تحصیلی باشه بهتر نیست؟ مثلا ماها فعلا درگیر کارای دانشگاه و اینامونیم سخت تر الان میرسیم اخه
اخه ما دانشگاه ک وا شه میایم تهران فعلن نیستیم برای این گفتم شاید دوستای دیگه ای هم وضعیت منو داشته باشننتایج انتخاب رشته کِی میاد؟ اون موقع فرآیند ثبتنام و ... شروع میشه شما الان درگیر چه کارایی هستی؟
+ توی مهر ماه راستش محرمه زیاد نمیشه مانور داد و میوفته آبان آذر و خب اون موقع دوره!
ترجیحا توی همین شهریور میخوایم باشه.
×اگر ایدهای هم دارین بگید که ما هم بدونیم حتما.
سلام. کجا؟ کی؟سلام بچه ها
امروز(یا درواقع پنجشنبه ) و فردا (جمعه) کسی میاد بریم پینت بال؟
مهندس به منم خبر بده بیام. بندازش آخرای شهریور که باشم.جونز!
کیا احتمالا میتونن بیان؟