اینو هر از گاهی ببینید که بفهمید چی به چیه.
خب حالا ماموریت . هر ماموریت شامل یه تعداد آدم هست . هر راند بازی یکی به عنوان پادشاه هست که به ترتیب عوض میشه. یعنی مثلا از من شروع میشه. شاه بعدی نفر بقل منه. و بعد بقلش و بقلش و میچرخه.
برای 9 نفر مثلا ماموریت اول شامل 3 نفره. ماموریت دوم و سوم 4 نفره هست. و ماموریت چهارم و پنجم 5 نفر داره.
هر فردی که برای ماموریت انتخاب میشه میتونه + یا - بده.
ماموریت موفقیت آمیز : ماموریتی که همه بهش + بدن.
ماموریت شکست خورده : ماموریتی که یه رای منفی هم داشته باشه شکست خورده . فقط به جز اون حالت ستاره 5* که میبینید. اینجا 2 تا رای منفی برای شکست نیازه.
ولی حالا کلیات چطوری. مثلا شاه بودن از من شروع شد و راند اول هست. من باید 3 نفر رو انتخاب کنم. خودمم میتونم یکیش باشم. همه با هم حرف می زنیم و نظر می پرسیم که کیا باشن توی تیم ماموریت. بعد از انتخاب من یه رای گیری انجام میشه روی تیمی که انتخاب کردم. اگر اکثریت بهش رای ندن نفر بعد از من شاه میشه و اون 3 نفر انتخاب می کنه ( دقت کنید که هنوز ماموریت 1 هستیم ) .
اگر 4 تا پادشاه متوالی تیمشون رای نیاره نفره 5 دیکتاتور میشه و هر تیمی رو انتخاب بکنه میرن به ماموریت .
حالا بیاید فرض کنیم من یه تیم انتخاب کردم و اکثریت بهش رای دادن . هر کدوم از این افراد یه کارت + و یه کارت - میگیرن. ( مثلا قرمز یا سیاه توی ورق ) و نظرشونو میزارن وسط که خود کارتا رو به پایین باشن به صورتی که کسی نبینه مثبته با منفی . ( اگر به رو باشه همه میفهمن کی داره منفی میده و مافیاست دیگه! ) حالا میایم این کارتا رو بر میزنیم و بعد همرو با هم رو می کنیم . اگر همه + بود اون عملیات موفق بوده. حالا اگر مثلا یه کارت منفی باشه عملیات شکست می خوره. چیزی که همه میدونن الان اینه که حداقل یکی از این 3 تا مافیاست. ولی اینکه کدومشون مافیاست معلوم نیست و باید از صحبتا و نظرشون راجع به تیم ها و رای دادنشون به بقیه تیم ها استدلال کرد.
حالا نکته جالب اینه که merlin میدونه مافیا کیان. ولی اگر تو تیم بندی ضایع بازی در بیاره که مثلا فلانیو نزار. فلانو نیار تو تیم و ... لو میره. پس باید خیلی زیرک باشه و بتونه هدایت مخفیانه کنه.
اگر سوالی هست بپرسید