- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
دوستان کسی تجربه ای مصرف داروهای مکمل داره؟ رو چه حسابی باید داروی مکمل مصرف کرد؟

اگر منظور همون آهن و ویتامینِ من شربت فروتونیک میخورم سردرد حاصل از کم خونی شدیدهمون لحظه قطع میکنه. و باعث یبوست و مشکل گوارشی نمیشه. فقط کسایی که گلبول قرمز داسی شکل ناخالص دارن (اصطلاحا به کوچک بودن گلبول قرمز معروفِ) مصرفش مضر هست.دوستان تجربه ای از مصرف مکمل ها دارید؟ اگر تاثیر خوبی داشتند معرفی کنید مخصوصا واسه تایم امتحانات و فشارهای زیاد.
کلا مکملها خیلی گرون شدن متاسفانه 🥲اینوزیتولِ یوروویتال چرا هیچ جا نیست و چرا انقدر گرونه😩
جایگزین ارزون تر و در دسترس تری نداره؟
این مکملها رو چند ماه پیش برای خانمها پیشنهاد کرده بودم. یه سری دیگه هم سعی میکنم به زودی برای آقایان و خانمها و آقایان سالمند معرفی کنم.![]()
سمت راستی مخصوصا روی یه عده خیلی خوب جواب میده به لحاظ علائم روحی روانی روزی ۱ الی ۲ کپسول ترجیحا با معدهی خالی
وسطی بیشتر برای علائمی مثل دردناک شدن سینهها و گرگرفتگی کاربرد داره. روزی یک عدد ترجیحا با غذا (به خصوص غذای چرب)
سمت چپی هم که اختصاصا برای PMS نیست و کلا به بهبود سلامت روان کمک میکنه (روزی ۲ کپسول)
علاوه بر اینها، حتما مولتی ویتامین هم مرتب مصرف کنید چون نقش ویتامینهای گروه B رو هم نمیشه توی این قضیه نادیده گرفت. اپتیوومن رو داریم که مکمل خوبیه، به راحتی در دسترسه و خیلی وقتها هم با تخفیف میشه تهیه کرد. ولوومن هم خوبه منتها فکر میکنم شرکت دیگه قرار نیست تولیدش رو بر عهده بگیره. حتما روزی یک عدد مکمل میل کنید.
قیمتا وحشتناکه و هیچ جا هم پیداش نمیکنمکلا مکملها خیلی گرون شدن متاسفانه 🥲
تقریبا معادلش میشه اووزیل
لوطفا برای pmos هم معرفی کنید خانومیاین مکملها رو چند ماه پیش برای
نه ۶۰۰ میکرو فولات هم دارهقیمتا وحشتناکه و هیچ جا هم پیداش نمیکنم
اووزیل فقط myo عه ):
لوطفا برای pmos هم معرفی کنید خانومی
عه چه جالب کوکیو۱۰نه ۶۰۰ میکرو فولات هم داره
اوزیل پلاس هم هست که علاوه بر اینوزیتول و فولات، ویتامین آ، ملاتونین و ala و کوکیو۱۰ داره