پاسخ : تاثیرات قلمچی
اینو من تو یه تاپیک دیگه از تاپیکای این انجمن گذاشته بودم!
بچه ها شاید تعجب کنین،ولی من امسال هم گزینه 2 بودم،هم کانون،هم گاج ،یه آزمونم سنجش بودم!
12 آزمون گزینه2، 3 آزمون گاج،2 آزمون حضوریم کانون.
من تجربیاتمو در اختیارتون میذارم،شما با توجه به نقاط ضعف و قدرتتون باید یکی رو انتخاب کنین.
هر کدوم از اینا یه سری نقاط ضعف و قدرت دارن که یکی یکی توضیح میدم.
کانون:این مؤسسه از لحاظ جامعه ی آماری بهترینه.هم از نظر تعداد و هم از نظر سطح علمی.ولی از لحاظ برنامه ریزی و فاصله ی بین آزمونا در سطح پایینیه!مشاورش هم خوبه.
گزینه 2:جامعه ی آماریش نسبتاً خوبه و سوالاشم خیلی به کنکور نزدیکه.زمانبندی آزموناشم سه هفته یباره که به نظر من بهترین زمانبندیه.ضعف این مؤسسه تو برنامه ریزیه که مخصوصاً به خود من خیلی از این بابت آسیب رسید.اگه این مؤسسه رو انتخاب میکنین پیشنهاد میکنم خیلی به برنامه ریزیش اطمینان نکنین!
گاج:سطح سوالاش تقریباً خوبه و قابل رقابت با گزینه 2 یه.زمانبندی آزموناشم مثل گزینه 2 یه وبرنامه ریزیشم خوبه.ولی ایرادش جامعه ی آماریش و مشاورشه که در سطح پایینیه!
حالا خودتون باید بررسی کنین.ببینین آیا مشکلتون تو برنامه ریزیه یا ضعف علمی دارین یا فقط میخوایین رتبه ی خودتونو بسنجین.بعد با توجه به این مؤسستونو انتخاب کنین.
البته پیشنهاد میکنم بعضاً سؤالاته مؤسساته دیگه رو هم از دوستاتون بگیرین اونارم بررسی کنین!
امیدوارم حرفام مفید بوده باشه!
درکل میشه گفت آزمونای گزینه 2 سخت ترینه!
بعد گاج،بعد کانون و بعدشم سنجش!
البته باید اینم بگم که آزمونای جامع کانون واقعاً سخته! :-\