پاسخ : تاثیرات قلمچی
به نقل از F@temeh :
تکنیک دو خودکار؟؟
زمان های نقصانی؟؟
ضربدر منها؟؟
اینا چین دیگه؟
لابه لای دفتر برنامه ریزی توضیح داده.فکر کنم اول بعضی کتاب های کانون نوشته باشه.یه خلاصه مینویسم اما بازم بهتره به اونا رجوع کنید
دوخودکار:
تو خونه یه بار زمان دار میزنی.وتی وقت تموم شد رنگ خودکار رو عوض می کنی(یا از مدادرنگی استفاده میکنی)این دفعه سوال های شک دار ، نزده ها یا مسئله هایی که فکر می کنید خیلی با عجله حل کردید رو با اون بزنید
زمان های نقصانی:
با مثال توضیح میدم.مثلا تو آزمون ها تابستون قلم چی واسه تخصصی 1:45 وقت بود.من برای خودم این طوری در نظر میگرفتم.21 ریاضی 20 زیست 17 فیزیک 17 شیمی.هر بار که وارد هر درس میشم.دونه دونه سوال ها رو میخونم اگه تونستم حل میکنم.بعد که یه دور تموم شد اگه وقت تعیین کرده خودم باقی مونده بود میرم سراغ وقت گیر ها(مثلا زیست آزمون 18 شهریور اول همه سوال ها رو زدم بعد ژنتیک)همین که وقتم تموم شد میرم سراغ درس بعدی.البته این زمان بندی منه.شما میتونین واسه خودتون جور دیگه تنظیم کنید.
ضربدر منها:
دو تا علامت درنظر میگیری(قلمچی میگه ضربدر منها ام خودم دایره ضربدر میگیرم!)سوال های وقت گیر و نسبتا سخت با یکیشون و اونایی که بلد نیستین و خیلی سخت رو با اون یکی علامت دو دفترچه نشون بدید
نتیجه ضربدر منهه و زمان های نقصانی:
چون من گزینه ها رو تو دفترچه هم علامت میزنم حدود 2 3 دقیقه با پاسخ نامه چک میکنم
بعد سراغ سوال ای وقت گیر و نسبتا سخت میرم
بعد یه دور دیگه کامل زیستو نگاه میکنم
بعد اگه وقت شد سراغ اونایی که بلد نیستم و خیلی سخت میرم
اگه جایی ابهام داشت بگید دوباره توضیح بدم