سلام
سلام
تبریک بابت مدال
مرسی
سوالام زیاد بود ،دو دسته ش کردم تو این پست. بعدا هم اگه اجازه بدید مزاحم میشم.
دسته اول

1- برای یه دومی که تا حالا. ترکیبیات رو فقط خونده و کمی هم نظریه و امسال میخواد برا مدرسه افتخار کسب کنه چه توصیه ای دارید ؟
خیلی سعی نکنید فقط تو یه مبحث قوی شید و یه مبحث رو ول کنید. کلا توصیه می کنم هر مبحثی رو که دوست ندارید رو بخونید :)
2-از الان تا دم مرحله دو چه کتابهایی رو نیازه که تموم کنم؟
خیلی پیشنهاد می کنم سوالای مرحله 2 از سال 70 به بعد رو به صورت کامل حل کنید. یه سری کتاب هست برای حل مسئله دیگه . خیلی ها می گن شوروی خوبه منم تا حدودی خوندمش و خوب بود. تورنمنت شهر ها هم خوبه. یه کتاب دیگه هم خوشخوان داره مرحله 2 آزمایشی ما سال سوم اونو نزدیکای مرحله 2 سوالاش رو حل کردیم.
3-تو دروس مدرسه چه درسایی نیاز هستش؟ و چه درسایی رو میشه معافی گرفت؟
به نظرم عمومیا خیلی مهم نیستن ولی درسای اختصاصی رو تو فضای درسش باش و کلا پرت از ماجرا نباش ( چون سال دوم هستی می گم)
4- در طول هفته چند زنگ المپیاد داشتید؟
سال دوم 10 زنگ سال سوم حدود 15 زنگ چون بعضی وقتا آزمون بود و بعضی وقتا هم (که زیاد هم اتفاق می افتاد ) معلم نمیومد
5- چجوری رو سوالا فکر کنم؟مثلا یک سوال رو که کمی فک. میکنم روش خسته میشم،توصیه ای دارید آیا؟
چیزه خاصی نمی تونم بگم ولی مثلا یه کاری که می شه کرد اینه که سوالای سخت رو چند نفری روش فک کنید
6- تو خلاقیت چطور؟ چطور میشه خوب ایده زد؟راهکاری هست که با تمرین بشه درستش کرد؟
من کار ویژه ای به غیر سوال حل کردن سراغ ندارم
کلا خیلی سعی کن منطقی همیشه فک کنی...
7- سوالات رو چجوری بنویسیم جوابشو؟ مثل زمانی که مصحح داره برگه های مرحله 2 رو تصحیح میکنه؟ چجوری میشه به مرور زمان بخشی که به خاطر کوتاهی تو این مورد از دست میره رو از بین برد؟
سعی کن قبل از این که بخوای بنویسی یه کلیاتی از چیزی که می خوای بنویسی رو ر بیاور (و حتی تو چک نویس به صورت فهرست وار بنویس ) خیلی سعی کن تمیز بنویسی و مثلا حل سوال رو با گفتن به صورت لم تیکه تیکه کن و یه چیز خیلی مهم هیچوقت از نوشتن این که فلان گزاره واضح است خودداری کن (حتی اگه نخوای اثباتش رو بنویسی و واقعا هم واضح باشه)
8-ترکیبیات و جبر و تئوری و هندسه(کلا تمام مباحث

) رو چجوری بخونم؟ یعنی مثلا چطوری رو سوالات هر مبحث باىد فکر کرد؟ دنبال چی باشیم تو سوال(البته غیر از جواب

)
هندسه خیلی ساختاری و کلا باید سعی کنی ساختار شکل رو کشف کنی و خیلی منطقی روش فک کنی. نظریه هم تا حدودی همین شکلیه. تو جبر قسمت تابعش سعی کن همین جوری اول به یه سری اطلاعات برسی و بعد از بیرون بهش نگاه کنی و ایده بزنی. ترکیبیات رو نمی دونم چی بگم آخه فک کنم همیشه رو هوا فک می کنم
یه چیزی هم که درباره استقرا می گن اینه که سعی کنی به استقرا برسی که من مخالفم و همیشه یه سوال رو می بینی استقرا رو روش چک کن (حتی اگه منطقی هم نباشه
)
9- تو این مدت تا قبل از عید یه سال دومی باید چیکار کنه و چه مباحثی رو تموم کنه،
راستش نمی دونم
10- چجوری میشه سرعت حل مسئله رو برد بالا؟ همه میگن با حل مسئله زیاد اما سوال اصلی من اینه که چطوری با حل تمرین و مسئله زیاد میشه سرعت رو برد بالا؟
کلا وقتی زیاد سوال حل کرده باشی و بخوای رو یه سوال جدید فک کنی با ساختاره سوال آشنایی و می دونی معمولا چه جور ایده هایی سوال رو حل می کنه. مثل بازی کامپیتری می مونه که وقنی که زیاد بازی کرده باشی به صورت خود کار خیلی سریع تر عمل می کنی و وارد تر می شی...
11-گاهی خسته میشم از المپیاد،چی کار.کنم که بتونم هر چه سریعتر شروع کنم؟ و با انگیزه تر باشم؟
سعی کن واسه المپیاد خوندت هدف داشته باشی (منطورم نیست که المپیاد رو هدف بزاری )
12 - تو سال دوم اولویت ها چی هستن؟
چه جور اولویت هایی؟
13- در مورد نحوه خوندن دروس مدرسه توسط یه المپیادی هم ىه لطفی کنید و توضیح بدید
من کلا خیلی شبه امتحانی هستم. حتی تو دوره هم که بودیم و معلما یه سری چی می دادن که بخونیم همه رو می ذاشتم شبه آزمون اون درس می خوندم. الآن هم که تمرین تحویلی باید تحویلی بدیم روز آخر شروع می کنم به حل کردن...
سعی کن خیلی از فضای درس مدرسه دور نشی ولی لزومی هم نداره که خیلی وارد بشی و سعی کن یه جوری بشه که آخرش بتونی جمعش کنی و نتیجه ی خوب بگیری ...
14- تمرکز رو چجوری میشه بالا برد؟
نمی دونم ... آخه تمرکز خودم هم پایینه و حتی همراه درس خوندن آهنگ گوش می دم و بعضی وقتا سر امتحان هم دارم رو سوال فک می کنم تو دلم آهنگ می خونم ...
(تو این بخش باز هم سوال دارم ،فعلا همینکه وقت میذارید همین هارو میخونید خیلی ممنون

بعدا اگه اجازه بدید باز هم سوال دارم)
دسته دوم

1- دوره رو توصیف کنید :د
خیلی جای خوبیه...
2- تو دوره امتحانات چطوری هستن؟
معمولا یه آزمون درس ویژه قبل از ماه رمضان می گیرن و بعد تو وسطای شهریور هم بقیه امتحان ها هست. امسال خوب بود امتحان ها رو توی کتابخونه گرفتن ولی پارسال همین جوری وسط راهرو صندلی می ذاشتن ...
3- نحوه توزیع مدال چطوری هستش؟(جزئیات منظورمه،نه اینکه به 12 نفر طلا میدن بقیه نقره برنز)
اگه یه نفر دو درس بیفته و یا پروژه بندازنش برنز می شه در غیز این صورت حداقل نقره می شه ( البته اگه مشکل انضباطی هم برای یه نفر پیش بیاد که مثلا یکی امسال گوشی برد سر جلسه و گوشیش زنگ خورد که در این صورت دیپلم افتخار می دن (البته یه قانون دیگه دارن که فک کنم اگه زیر یه درصدی از میانگین برنز هم بشی دیپلم می دن که بعیده پیش بیاد ...))
و در بین بقیه هم به 12 نفر اول طلا می دن. اگه در پروژه هم پروژه ی برتر بشی یکی از درسهای افتاده رو جبران می کنه.
4-زمان دوره چطوری درس میخوندید؟
سال دوم زیاد می خوندم آخه خیلی اطلاعاتم از بقیه کمتر بود ولی سال سوم زیاد نمی خوندم و فقط سعی می کردم سوالایی که می دادن رو فقط حل کنم
5-بعد از اینکه طلا گرفتید چیکار میکنید الان؟
فقط علافی. تا الآن یه 40 تایی فیلم دیدم. هفته ی یکی دو دفعه با بچه ها می ریم والیبال. بازی آنلاین می کنم. چند شب پیش هم رفتیم مدرسه شب مانی و رفتیم سایت تا صبح ساعت 7 داشتیم بازی می کردیم... (دوتا) البته به چند نفری هم که البته زیاد نیستن دارن خر می زنن که بزار بزنن ...
6- دوره انتخابی تیم چه طوریه؟
چه مباحثی کار میشه؟
دبیراتون چه کسایی هستن؟(صرفا جهت کنجکاویه وگرنه فکر نمیکنم بشناسم)
دوره از شنبه ای که میاد شروع می شه و فک کنم آقایان رجایی ، صلواتی ، دبیریان، رجب زاده و چند نفر دیگه هستن...
7-سر مرحله 2 استرس داشتید آیا؟ روز مرحله 2 چطور بود؟
سال دوم که بودم و روز دوم به شدت استرس داستم آخه اون آخراش 3 تا سوال حل کرده بودم و سر جلسه فک می کردم کف 28 هست و فک می کردم باید یه سوال دیگه هم حل کنم که این طور نبود البته یه چیزایی نوشتم که ظاهرا یه تف تا راه حل مونده بود (سوال 5 ) ولی سال سوم قبل از امتحان خیلی استرس داشتم (حتی صبح روز اول تو خونه حالت تهوع گرفتم
ولی سر جلسه خیلی زود سوال 1و3 حل شد (فک کنم با نوشتن 1 ساعت شد) و کلا 2 ساعت زود تر هم اومدم بیرون و خب به طبع دیگه روز دوم استرس نداشتم و اونم یه یک ساعتی زود تر اومدم بیرون (برای از بین رفتن استرس یه کار خوب اینه که بقیه المپیاد ها رو هم شرکت کنین مثلا من کامپیتر و فیزیک هم بودم که قبل از ریاضی بودن و با امتحان دادن تو اون چند روز عادت کرده بودم (نجوم هم بودم که بعد از ریاضی بود و دیگه اونو نرفتم
))
قبلش که با بقىه رده ب ایا عکس یادگاری هم گرفته بودید و آماده بودید

بعدش چی شد؟
کلا مرحله 2 رو هم تعریف کنید .
دقیق یادم نیست ولی یه خاطره سره مرحله 2 کامپیتر سال دوم که بودم دارم که تو حوضه انقدر از مدرسمون زیاد بودیم رفتیم دور حیاط رژه رفتیم و یه چیزی هم می گفتیم دور زمین می چرخیدیم ...
مرسی آقا احسان :)
خواهش