سلام و 2رود
سلام
السوال الاول: به نظر شما موثرترین عامل در موفقیت یک دانش آموز غیرالمپیادی و یا المپیادی کدام است؟
الف) مدیریت قوی، برخورداری کابینه مدارس از یک نظام سیاستی مدرن و نفوذ و پشتیبانی مشاورین و معاونین مدرسه از دانش پژوهان
ب) ایجاد انگیزه بالا و دادن اعتماد به نفس کافی و نه کاذب به دانش پژوهان و نهادینه کردن این نگرش که هر کس نسبت به روش و برنامه تعلم مختار است
ج) وجود معلمان قوی و سطح بالا در مدارس برای پاسخگویی به پرسش ها و پوشش ضعف های متداول دانش پژوهان به جهت یادگیری کامل مطالب و مباحث مورد سوال در کنکور/المپیاد
هیچ کدام، انگیزه ی خوده فرد به نظرم از همه چی مهمتره ولی به صورت کلی و آماری به نظرم ج تاثیرش بیشتره
السوال الثانی: اگر قرار باشد بودجه بندی سوالات المپیاد ریاضی را شما تعیین کنید، به هر مبحث چند سوال اختصاص میدهید؟
به نظرم اگه قراره آزمون 6 سواله باشه که خب هست همین جوری که می گیرن خوبه(2تا هندسه و ترکیبیات و یکی نظریه و جبر) ولی به نظرم آزمون به سبک روسیه با 8 سوال که از هر مبحث 2 تا سوال باشه بهتره
السوال الثالث: یک سوال دشوار از مبحث ترکیبیات طراحی کنید که شرایط زیر را دارا باشد:
1- در کادر استاندارد تایپ سوالات المپیاد و در آن ابعاد، صورت سوال حدود 4 خط داشته باشد.
2- در آن از عدد 19 استفاده شده باشد (مثلا تعداد یک فاکتور یا یک متغیر برابر با 19 باشد)
3- 5 گزینه برای آن درنظر گرفته شود به گونه ای که یکی از گزینه های آن به شدت دام دار باشد.
فعلا می خوام برم بخوابم اگه طرح کردم بعدا می گم
السوال الرابع: هر کدام از عوامل زیر چند درصد در موفقیت یک دانش آموز المپیادی و کمک برای کسب مدال طلا برای آن نقش دارد؟
هوش:
(نبوغ و خلاقیت رو با هوش حساب می کنم) 30
تلاش:
30
نبوغ/خلاقیت:
حافظه:
15
و به نظرم 25 درصد هم شانس
السوال الخامس: سوالات المپیاد ریاضی 91 را با 92 مقایسه کنید.
مرحله 2 سال 91 به نظرم خیلی استاندارد نبود ولی سال 92 به نظرم خیلی خوب بود. مرحله 3 سال 91 به نظرم خیلی خیلی کم درسی بود و خیلی نیاز داشت و قبل از دوره بلد باشی درسارو ولی سال 92 خیلی درسی بود و سوالای آزمون هم کاملا از مباحث درس داده شده بود ولی به نظرم سوالای خلاقیت هر دو سال جالب نبود...(البته باز 92 بهتر از 91 بود)
السوال الآخر: پاسخ دادن به سوالات المپیاد ریاضی سخت تر بود یا سوالات من؟
همه ی موارد