Mir
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيد اژه اي 1
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- 93
پاسخ : صندلی داغ ehsan-mokhtarian (طلای المپیاد ریاضی)
من مدرسه خودمون رو میدونم هر دو هفته 3 زنگ کلاس داره که بعضی هفته ها هم تعطیل میشه!!که تازه معلماش هم مدال ندارن!!البته از حق نگذرم سه تاشون از طلا ها هم بهترن و از این بابت خلءی نیست.کلن به قول یکی از دوستانم المپیاد قبضه ی تهرانه!
آقا میگم المپیاد ریاضی خوندن کم نداره چرا میگی نه!وقتی طلا 1 ریاضی حداکثر 7 ساعت در روز مطالعه داره!
اگه قبول نمیشدی میتونستی با کنکور روبه رو شی؟(چون یکی از رفقای مدالی میگفت اگه من طلا نمیشدم تو کنکور هیچی نمیشدم!)
المپیاد راه خوبی برای بروز استعداد و خلاقیت هست؟
وسیله ای برای رسیدن به هدف چی؟
یه سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که چرا بارسا سرور همه تیماس؟!چرا ما اینقد شاخیم؟ها!
منفور ترین تیم؟(از نظر من چلسی!)
محبوبترین بازیکن؟
فعلن مفق باشی
به نقل از mehrdad.parsaii :Mir: نه
کلاس های مدرسه ما و بقیه علامه حلی ها کمتر از 10-12 زنگه (تو سال دوم حداقل) اما یک پایه اولی انرژی اتمی ز ما بیشتر کلاس دارع.
البته الکی هم کار نمیکنن نتیجه هم گرفتن!به نقل از ehsan-mokhtarian :حلی نسبت به خیلی مدارس بیشتر کلاس داره و بیشتر کار می کنه ولی نسبت به انرژی اتمی خیلی کمتر کلاس داره و کلاسای اونا به همینا هم ختم نمی شه و کلی کلاس خصوصی می گیرن... کلا خیلی الکی کار می کنن ...
من مدرسه خودمون رو میدونم هر دو هفته 3 زنگ کلاس داره که بعضی هفته ها هم تعطیل میشه!!که تازه معلماش هم مدال ندارن!!البته از حق نگذرم سه تاشون از طلا ها هم بهترن و از این بابت خلءی نیست.کلن به قول یکی از دوستانم المپیاد قبضه ی تهرانه!
آقا میگم المپیاد ریاضی خوندن کم نداره چرا میگی نه!وقتی طلا 1 ریاضی حداکثر 7 ساعت در روز مطالعه داره!
اگه قبول نمیشدی میتونستی با کنکور روبه رو شی؟(چون یکی از رفقای مدالی میگفت اگه من طلا نمیشدم تو کنکور هیچی نمیشدم!)
المپیاد راه خوبی برای بروز استعداد و خلاقیت هست؟
وسیله ای برای رسیدن به هدف چی؟
یه سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که چرا بارسا سرور همه تیماس؟!چرا ما اینقد شاخیم؟ها!
منفور ترین تیم؟(از نظر من چلسی!)
محبوبترین بازیکن؟
فعلن مفق باشی