- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : فطرت
خب الان پستی که از من نقل کردین راجع به فطرت و ماهیت و تعریفش بود
بعد اینکه قبل از بررسی کردن هر نظریه ای این سوالی که من مطرح کردم فکر می کنم لازمه پاسخ داده بشه.
در صورتی که یه مسئله به لحاظ علمی تشریح شده باشه آیا لازمه ما باز هم بیایم براش دلایلی از نوع دیگه، یعنی معنوی، پیدا کنیم؟
بله درسته قراره راجع به دلایل درست بودن نظرات مختلف حرف بزنیم و نظر کسی بدون دلیل درست تلقی نمیشه.به نقل از Mysterious Quéèn :اول این که من فکر میکنم دیگه باید از بحث اصول تفکر بیایم بیرون رو بریم سراغ فطرت در ناحیه ی خواستها هرچند من جوابِ درستی از هیچ کسی این جا نگرفتم. مگر تکرار حرفاشون.
من فکر میکنم باید علمی بحث بِشه اینجا. اصن آقایِ بنجامین یه عقیدهای دارن، یه چیزی براشون پذیرفته شُده. من مییام نظریههایِ مختلف رو، تعریفِ درستش رو میذارم جلوشون، میگن همونی که من گفتم و لا غیر. خب این بحث علمی نمیشه که. فلسفی نمیشه که. اصن بر فرض هم حرفِ ایشون دُرست، ما می خوایم در موردِ درست بودن و دلایل درست بودنش حرف بزنیم.
من باز فکر میکنم باید نظریه هایِ مختلف رو بذارم این جا و بعد در موردش حرف زده بشه.
خب الان پستی که از من نقل کردین راجع به فطرت و ماهیت و تعریفش بود
بعد اینکه قبل از بررسی کردن هر نظریه ای این سوالی که من مطرح کردم فکر می کنم لازمه پاسخ داده بشه.
در صورتی که یه مسئله به لحاظ علمی تشریح شده باشه آیا لازمه ما باز هم بیایم براش دلایلی از نوع دیگه، یعنی معنوی، پیدا کنیم؟