به نظر من و شاید هر آدم بی طرف دیگه ای این نوع پوشش
جرم محسوب نمیشه!!! ولی خوب متاسفانه این ها مجرم هستند!!!
متوجه نشدم یعنی چی؟
بله! غیر از اینه!!!
هر فردی یک سری حقوق ـی داره ، که این حقوق تحت حقوق بشر شناخته میشن میتونید در
ایــــــــن جا مواده حقوق بشر رو بخونید :)
هر کشوری باید حداقل حقوق یک فرد رو رعایت کنه!!!
یک کشور و یک حکومت نمیتونه بدون رعایت حداقل حقوق انسانی قوانینش رو بچینه ، درست نیست ک تمامی کشور هایی که غیر مسلمونن حجاب اسلامی رو ممنوع کنند همونطور که درست نیست در کشور های اسلامی حقوق اقلیت ها صلب بشه!!!
مطمئناً اگر در چین ،خیلی از کشور های آمریکایی و اروپایی ، استرالیا ، کره جنوبی و ... حجاب منع بشه خود من به این حرکت اعتراض میکنم
چون داره حق یک انسان ضایع میشه!
و شما هم اگر انسان بی طرفی باشید قطعاً میپذیرید که این کار اشتباهـه!!!
در ضمن! حجاب از اسلام سرچشمه میگیره و ما اگه بخوایم تعالیم اسلام رو کنار بذاریم و اخلاقی و اجتماعی بحث کنیم!!!
شاید بتونیم تا حدودی حجاب رو توجیه کنیم اما نه به شکلی که الان هست
چون هیچ علم ـی چه روانشناسی و چه زیستی نیومده بگه که موی زن موجب تحریک مرد میشه!!!
شاید لباس های خیلی تنگ و بدن نما بتونن موجب تحریک بشن اما مو یا خیلی از سخت گیری هایی که در حال حاضر اعمال میشه رو به هیچ عنوان نمیشه پذیرفت!!!
پس باید به تعالیم اسلامی برگردیم!!!! وقتی که در زمان پیامبر و امام علی ع این اجبار نبوده چرا ما باید در کشور اجبار کنیم؟
وقتی یک قانونی به وجود میاد ...
همه ی مردم یک باره اون رو نمیپذیرند و به احتمال زیاد به خاطر نو پایی برخی معتقدان و ستیزه جویی برخی مخالفان خلاف در انجام اون زیاد هست!!
پس این که در زمان پیامبر و حضرت علی حتی یک مورد هم از برخورد با بی حجابی و بد حجابی گزارش نشده ، یعنی در اون اجباری نبوده!
هر عقل منطقی این رو میپذیره!
پس وقتی در زمان خود حضرت هم اجباری نبوده چرا ما باید اجبار کنیم؟ ؟ ؟ ؟ ؟