والا من حرفمو زدم و زیاد دوست ندارم اینجا هی حرفم تکرار بشه. اما بخاطر احترام به وقتی که گذاشتید و تایپ کردید عرض میکنم مجدد :)
جمله اولتون که خب ...!
جمله دومتون. اولا که قرار نیست توی هر کشوری هر روز بیان نظرسنجی کنن به نظرتون ماست وارد بکنیم؟ گندم تولید بکنیم؟ قانون بزاریم؟ بعد دوباره فرداش همه اینارو نظرسنجی کنن+ کلی مساله ی جدید.
شما واردات گندم و ماست رو با حجاب مقایسه می کنید؟!
اگر هم بخوایم قوانین دیگه رو در نظر بگیریم که اهمیتی مثل حجاب داشته باشن باید بهتون بگم که بله! اگه قانونی ایراد داشته باشه و مردم به اون قانون اعتراض داشته باشن باید عوض بشه. چرا هر چهار سال یه بار نماینده ی مردم و یا رئیس جمهور رو عوض می کنن؟ مگه همون مردم چهار سال پیش همین نماینده رو انتخاب نکردن؟تازه چهار سال چیز زیادی نیست در مقابل 34 سال!
دوما، شما چجوری اینقدر مطمئنید که اگه بازم رای گیری بشه، رای نمیاره جمهوری اسلامی؟
اولا که من توی جامعه ایران زندگی میکنم و توی یه کشور دیگه که نیستم! با مردم هم برخورد دارم. اگه جامعه ی ایران خیلی خوب و قشنگ و اسلامیه گشت ارشاد تو خیابون می گرده به مردم لوح تقدیر بده؟! دوما که به فرض هم که عده ی افرادی که جمهوری اسلامی نمی خوان کم باشه. آیا اونا نباید حق داشته باشن که راحت و آزاد توی کشور خودشون زندگی کنن؟ آیا باید فدای آدمای دیگه بشن؟ چرا اعتقادات مردم نباید آزاد باشه؟
سوما، که تکرار همون اولا هست! بازم قرار نیست هی رای گیری بشه. مثلا چرا هر ماه یه بار انتخابات ریاست جمهوری برگزار نمیشه؟ شاید کسایی که رای دادن دفعه قبل یه ماه بعد پشیمون بشن
ماهی یه بار نمیشه ولی 4 سال یه بار میشه
پاراگراف سومتون: تغییر کردن نشون دهنده ی پویایی و عدم تعصبه. نه سست بنیان بودن. شما خودتون بچه بودید حتما دوس داشتید خلبان/دکتر بشید. بعد تر احتمالا معلم . بعد ... اینا نشون دهنده ی سست بنیاد بودن شما نیست. بلکه نشون دهنده اینه که هرچه شناختتون بیشتر بشه، با توجه به شرایط زندگیتون، علایقتون و توانایی هاتون، فکر میکنید و نتیجه میگیرید که فلان چیز بهتره!
به این میگن پویایی و تفکر به جا و بدون تعصب :)
خب پس نظرتون درباره ی این که قوانین اسلام که مال 1500 سال پیشه رو بیایم تغییر بدیم تا با جامعه ی امروزمون تطابق داشته باشه؟ هان؟
تا اسلام پویایی و تحرک داشته باشه!
وقتی اول انقلاب بگن ویدئو آزاد نیست بعد بیان آزادش کنن ینی چی؟ یعنی مردم قبلا با این چیزا از راه به در می شدن ولی الان نمی شن؟!
فرض کنید یه مادری به بچه ش بگه این چیز بده نباید بهش دست بزنی بعد دو روز بعد بیاد بگه نه فک نکنم چیز بدی باشه دست بزن عیب نداره. چیزی که بده تا وقتی که ماهیتش تغییر نکنه بده. جمهوری اسلامی بر اساس اسلام بنا شده اسلام هم آخرین دین خداست و قوانین الهی هم توی آخرین دینی که فرستاده تغییر ناپذیرن.اگه پایه و اساس این نظام هم درست بود هیچ وقت قوانین اش که بر اساس دین بودن تغییر نمی کرد.
و پاراگراف آخرتون: اینکه همه مردم باید دلیل قانون رو بدونن رو دقیقا از کجا اوردید؟ چه ربطی داره ؟ من به هیچ وجه نمیدونم چرا حداکثر سرعت اتوبان ها 120 تاست و نه 130 تا! پس این دلیل میشه که بهش عمل نکنم؟؟؟ یا مثلا نمیدونم چرا اگه فلان کارو بکنم 6 ماه باید برم زندان نه بیشتر نه کمتر. اینا یعنی اینکه نباید به قانون احترام بزارم؟
قرار نیست همه دلیل قانون رو بفهمن! اما قراره که همه به قانون عمل کنن. چون قانون نمیتونه انفرادی باشه و هرکس قانون خودشو داشته باشه. اصلا فلسفه ی وجود چیزی به نام حکومت یا دولت همینه!
قرار نیست از همون اول دلیل قانون ها رو بدونیم! آدم ها توی دوران زندگی شون با همه ی قانون ها سروکار ندارن. فقط عده ای از اونها به زندگیشون مربوطن. حالا اگه کسی با قانونی مشکلی داشته باشه اول میره در مورد علتش تحقیق می کنه. خب حالا اگه دلیل اون قانون اشتباه بود یا قابل قبول نبود مشخصه که اون قانون ایرادی داره و باید عوض بشه.
مثلا به شما میگن باید موقع رانندگی کمربند ایمنی بزنی و اگر نزنی جریمه میشی. شما هم با کمربند مشکل داری. با یه ذره تحقیق می فهمی دلیل اون چیه و از این به بعد باید با رعایت قانونی که قبولش داری جون خودتو محافظت کنی.