usboy
کاربر حرفهای
پاسخ : آیا بی حجابی و بد حجابی جرم است؟؟؟؟
ميگن از يه يارويي پرسيدن تاريخ چيست
گفت آن چيز كه روي كاغذ نميايد و در كتابها نوشته نميشود
براي همين ميگم معلوم نيست كه اون زمان حجاب بوده يا نه
فقط ميشه گفت كه حجاب كاملا نسبيه و با سليقه و فرهنگو تكنولوژيو موقعيت جغرافيايي فرق كنه
الان شايد حجابي كه تو ذهن خيليا وجود داره چادر باشه،اوني كه تو ذهنه منه يه چيز باشه و اوني كه تو ذهن مثلا يكي ديگست فرق داشته باشه
از لحاظ خيليلا فلاني فاسده
چون حجاب نداره و پوشش بدي داره
ولي امكان داره از نظر خيليلا اينگونه نباشه
من پيشنهاد ميكنم اول از همه يك تراز مشخص بشه براي حجاب بعد نظرسنجي بشه
دوما اينكه نظر كليه در مورد حجاب اينه كه مردم فقط سعي كنن كه نوع پوششون در ميان مردم تابلو نباشه
البته ناگفته نماند كه كتابهاي ديني و فقهي و تاريخي همشون فول آو تناقضنبه نقل از Radikal :من در کتب فقهی و همینطور کتب تاریخی خیلی گشتم ، هرگز حرفی از اجبار حجاب در جامعه در دوران حکومت پیامبر ص و حضرت علی ع نبود!
آيه حجاب خطابش به مردان و زنان مؤمن و مؤمنه مىباشد و نه اهل كتاب ، همچنين برخوردى هم از پيامبر يا اميرالمومنين با اينگونه افراد در تاريخ گزارش نشده است
وقتی یک قانونی به وجود میاد ...
همه ی مردم یک باره اون رو نمیپذیرند و به احتمال زیاد به خاطر نو پایی برخی معتقدان و ستیزه جویی برخی مخالفان خلاف در انجام اون زیاد هست!!
پس این که در زمان پیامبر و حضرت علی حتی یک مورد هم از برخورد با بی حجابی و بد حجابی گزارش نشده ، یعنی در اون اجباری نبوده!
هر عقل منطقی این رو میپذیره!
پس وقتی در زمان خود حضرت هم اجباری نبوده چرا ما باید اجبار کنیم؟ ؟ ؟ ؟ ؟
____________________________________________________________________________________
پست اولم هم به طور کلی بررسی کردم از دید اسلامی قضیه اجبار حجاب در جامعه رو! :)
ميگن از يه يارويي پرسيدن تاريخ چيست
گفت آن چيز كه روي كاغذ نميايد و در كتابها نوشته نميشود
براي همين ميگم معلوم نيست كه اون زمان حجاب بوده يا نه
فقط ميشه گفت كه حجاب كاملا نسبيه و با سليقه و فرهنگو تكنولوژيو موقعيت جغرافيايي فرق كنه
الان شايد حجابي كه تو ذهن خيليا وجود داره چادر باشه،اوني كه تو ذهنه منه يه چيز باشه و اوني كه تو ذهن مثلا يكي ديگست فرق داشته باشه
از لحاظ خيليلا فلاني فاسده
چون حجاب نداره و پوشش بدي داره
ولي امكان داره از نظر خيليلا اينگونه نباشه
من پيشنهاد ميكنم اول از همه يك تراز مشخص بشه براي حجاب بعد نظرسنجي بشه
دوما اينكه نظر كليه در مورد حجاب اينه كه مردم فقط سعي كنن كه نوع پوششون در ميان مردم تابلو نباشه