• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیا بی حجابی و بد حجابی جرم است؟؟؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آیا بی حجابی و بد حجابی جرم است؟؟؟؟

یا یه کاری میکنی درست حسابی انجامش بده ؛ یا انجامش نده. البتّه ؛ بدحجابی ـم تعریف ِ خاصّ ِ خودشو داره برا هرکس. امّا به نظرم یه حدّی هس که هنجاره ؛ باید رعایت شه. گرچه به نظرم حجاب به دله ؛ نه به اون پارچه ِ روی ِ سرت.

به نقل از The Last Horseman :
توی ایران داشتن حجاب کامل برای خانم ها قانونه. بی حجابی و بدحجابی هم خلاف قانونه و کاری هم که خلاف قانون باشه بهش میگن جرم. پس جرم هست.
اون قسمتی هم که درباره ی فیلم های خارجی پرسیدین هیچ ربطی نداره. چون اولاً جرم بودن با توجه به مقررات کشور تعیین میشه (همونطور که تو ایران بی حجابی جرمه ٬ تو فرانسه هم حجاب کامل جرمه) و خب اونا قانونی درباره ی بدحجابی ندارن. دوماً اونا از اول هم حجاب نداشتن و دینشون هم اسلام نیست. پس مشخصاً برای اونا جرم نیست. مردم ما از اول حجاب داشتن و یه تعداد هم بی حجاب بودن به هر حال, ولی ذات حجاب داشتن و حفظ عفت تو ایران بوده از اول و به خاطر همون این قانون ٬ تعداد زیادی رو اذیت نمیکنه.
درسته
قانونه
ولی حالا می خوایم ببینیم درست هست یا نه

ببخشید ولی این حرفاتون خیلی کلیشه ایه، جوری که یه سری چیزا رو از اول به شما گفتن و شما هم بدون استدلال قبول کردین

مورد بعدی اینکه کی گفته حجاب فقط تو دین اسلام هست؟
تو ادیان دیگه هم بهش اشاره شده
این فقط یه مساله دینی نیست
حجاب اینجا بیشتر یه مساله اجتماعیه تا اعتقادی
من خودم شخصا عده ی کمی رو میشناسم که به حجاب معتقدن
سوال اینجاس چرا یه نفر که به حجاب هیچ اعتقادی نداره ، باید حجاب بذاره؟

اینکه شما میگین تو ایران قدیم حجاب بوده.... بر فرضم که بوده، مگه الان ایران قدیمه؟
شما که نمی تونی بری به 1000 سال پیش، بعد نیاز های کنونی جامعه رو بر حسب اون پاسخ بدی

یه جوری میگید تو ایران حفظ عفت بوده و این حرفا... انگار بقیه ی جوامع و تمدن ها بی عفت و بی ناموس بودن!!تو هر تمدنی حفظ عفت ارزش بوده... هر چند که داره کم کم کم رنگ میشه

مورد دیگه اینکه حجاب و عفاف هیچ ارتباطی به هم ندارن
متاسفنه تو جامعه ما بیشتر از باطن هر چیز به ظواهر اهمیت میدن
عفاف یه چیز درونیه، حجاب یه صورت بیرونی
این که یه نفر حجاب میذاره، هیچ دلیلی بر عفیف بودنش نیست
بر عکسش همبنطور

حالا اینکه عفاف چی تعریف میشه و ... اینا برای هر کسی میتونه متفاوت باشه
و خارج از بحث تاپیکه

به نقل از hastikhanoom :
ببخشید من با یه تیکه هایی از این جملاتتون مخالفم. از کوزه همان برون ترواد که در اوست. ادم اگه عفت درونی داشته باشه حجاب ظاهری هم داره حالا به هر شکلی. من کاری به فساد و این حرفا ندارم اما اگه کسی حجاب داشته باشه حتما عفیفه پس حجاب و عفاف با هم ارتباط دارن همون جور که شما از بعضی ویژگی های ظاهری باطن ادما رو تشخیص می دی.
این که 1000 سال پیش حجاب به هر شکلی داشتن و الانم حجاب هست یعنی این یه بخش مهمی از زندگیه.
جامعه ی ما اسلامیه بر اساس رای اکثریت مردم پس بی حجابی و بد حجابی خلاف قانون اسلام و کشور ماست. و بی احترامی به فردی هم که حجاب رو قبول نداره جرمه. اما این دو تا مسئله های جدایی هستن

پوشش مناسب و معقول با حجاب، به اون معنی که تو جامعه شناخته شده فرق داره
درسته، کسی که عزت نفس داره، قاعدتا ظاهرش هم متناسب با درونشه
ولی به نظر من یه معیار خاص برای این مساله وجود نداره

به نقل از hastikhanoom :
ببخشید من با یه تیکه هایی از این جملاتتون مخالفم. از کوزه همان برون ترواد که در اوست. ادم اگه عفت درونی داشته باشه حجاب ظاهری هم داره حالا به هر شکلی. من کاری به فساد و این حرفا ندارم اما اگه کسی حجاب داشته باشه حتما عفیفه پس حجاب و عفاف با هم ارتباط دارن همون جور که شما از بعضی ویژگی های ظاهری باطن ادما رو تشخیص می دی.
این که 1000 سال پیش حجاب به هر شکلی داشتن و الانم حجاب هست یعنی این یه بخش مهمی از زندگیه.
جامعه ی ما اسلامیه بر اساس رای اکثریت مردم پس بی حجابی و بد حجابی خلاف قانون اسلام و کشور ماست. و بی احترامی به فردی هم که حجاب رو قبول نداره جرمه. اما این دو تا مسئله های جدایی هستن
اينقدر ديدم دخترها و خانومهايي كه حجاب كامل دارن ولي فوق العاده حركات زشت و طرز حرف زدن بدي دارند و خيلي آدمهاي سبكي هستند
و اينقدر خانومهاي از لحاظ شما بي حجاب ديدم كه بسيار با شخصيت و سنگين بودن
اين كاملا غير منطقيه كه بگيم بعضي ويژگي هاي باطنيه فرد رو ميشه از رو ظاهرش فهميد
خوده من خيليا فكر ميكنن كه چه بچه ي گليم ولي نميدونن چه آدم ديوانه ايم
بنابراين ظاهر هيچ ربطي نداره به باطن

آهان!
بعد چرا زمانه رضاخان كه حجاب رو منحل كرد،هيچكس نگفت اين قانونه و بايد قبول كرد؟
ولي الان همه چي يهو شد قانون

به نقل از USboy :
آهان!
بعد چرا زمانه رضاخان كه حجاب رو منحل كرد،هيچكس نگفت اين قانونه و بايد قبول كرد؟
ولي الان همه چي يهو شد قانون
ببخشید من سوم راهنمایی هستم و تاریخ رو کامل بلد نیستم اما می دونم که اون زمان مجلس وجود داشته و اگر قانونی بوده باید به تصویب مجلس می رسیده قانون این نیست که رضا خان بره مردم رو بزنه.هست؟!کجا نوشتنش کی تصویبش کرده؟. و اون شاه بوده که داشته بی قانونی می کرده. از هر بعدی نگاه بکنین می بینین که کار رضا خان نادرست بوده....
+من گفتم از بعد قانون ببینیم این ماجرا صدق می کنه. اما ملت مسلمان وظیفه دارن اول به دینشون و بعد به قانونشون عمل کنن برای همین جامعه ی ما اسلامیه.(توجه به ماجرای هجرت پیامبر از مکه به مدینه)

پست های قبل رو نخوندم ولی نظر شخصیه من اینه:
دخترا جدیدا خیلی تیپ هاشون فشن و جلف شده...من نمیگم ادم باید بد تیپ باشه تا بهش بگن با حجاب...چون خیلی از ادما رو دیدم که خوش تیپ و با حجاب بودن...و در کل مو اینقدر جلب توجه نمیکنه که این مانتو های تنگ و ارایش زیاد(دقت کنین"زیاد")جلب توجه میکنه...
بعد هم حجاب فقط برای دخترا نیست...تیپ پسرا هم جدیدا خوب نیست...

به نقل از hastikhanoom :
ببخشید من سوم راهنمایی هستم و تاریخ رو کامل بلد نیستم اما می دونم که اون زمان مجلس وجود داشته و اگر قانونی بوده باید به تصویب مجلس می رسیده قانون این نیست که رضا خان بره مردم رو بزنه.هست؟!کجا نوشتنش کی تصویبش کرده؟. و اون شاه بوده که داشته بی قانونی می کرده. از هر بعدی نگاه بکنین می بینین که کار رضا خان نادرست بوده....
+من گفتم از بعد قانون ببینیم این ماجرا صدق می کنه. اما ملت مسلمان وظیفه دارن اول به دینشون و بعد به قانونشون عمل کنن برای همین جامعه ی ما اسلامیه.(توجه به ماجرای هجرت پیامبر از مکه به مدینه)
زیاد نمی خوام وارد بحث بشم ولی اینکار رضا خان توجیه های به مراتب اساسی تری داشت تا قانون حجاب اجباری. :) منظورم این نیست که کاملا درست بوده ولی اصلا اینجور نیست که از هر بعدی نگاه کنیم غلط باشه.
تیکه ی دوم رو اگر میگید ازش این نتیجه گرفته میشه که هرکس باید در وهله اول به دینش و اعتقادش عمل کنه نه قانون که با این حساب افراد غیر مسلمون با توجه به ارجحیت عقاید کاملا حق دارن که قانون دین مسلمون هارو که قانون کشور شده بخاطر عقایدشون عمل نکنن.

به نقل از Bahar_R :
زیاد نمی خوام وارد بحث بشم ولی اینکار رضا خان توجیه های به مراتب اساسی تری داشت تا قانون حجاب اجباری. :) منظورم این نیست که کاملا درست بوده ولی اصلا اینجور نیست که از هر بعدی نگاه کنیم غلط باشه.
تیکه ی دوم رو اگر میگید ازش این نتیجه گرفته میشه که هرکس باید در وهله اول به دینش و اعتقادش عمل کنه نه قانون که با این حساب افراد غیر مسلمون با توجه به ارجحیت عقاید کاملا حق دارن که قانون دین مسلمون هارو که قانون کشور شده بخاطر عقایدشون عمل نکنن.
ممنونم از تذکر اولتون.فقط می خواستم بگم کارش خیلی قانونی نبوده.
بله درسته.اما متاسفانه اونا بیش تر به این مسائل اهمیت می دن.یعنی زمانی که یه خانم مسیحی وارد ایران می شه حداقل پوششی رو رعایت می کنه اون وقت ما که هم مسلمونیم هم ایرانی عمل نکنیم؟ این رو باید در نظر بگیریم که کشور ما اسلامیه. و قوانین ما هیچ گونه مغایرتی با اسلام نباید داشته باشن.پس ایران با این شرایط بستر خوبی برای آسایش مسلمان ها شده ضمن این که به اقلیت ها احترام بذاریم و...
باتوجه به این عرض کردم که اول به دین سپس به قوانین باید عمل کنیم.نه به این منظور که قانون رو زیر پا بذاریم.
راستش من راجع به این مسائل اطلاعات محدودی دارم و فقط عقاید شخصی خودم رو بیان کردم.اگر جاهاییش اشکال داشت یا برداشت بدی شد واقعا معذرت می خوام.

به نقل از hastikhanoom :
ممنونم از تذکر اولتون.فقط می خواستم بگم کارش خیلی قانونی نبوده.
بله درسته.اما متاسفانه اونا بیش تر به این مسائل اهمیت می دن.یعنی زمانی که یه خانم مسیحی وارد ایران می شه حداقل پوششی رو رعایت می کنه اون وقت ما که هم مسلمونیم هم ایرانی عمل نکنیم؟ این رو باید در نظر بگیریم که کشور ما اسلامیه. و قوانین ما هیچ گونه مغایرتی با اسلام نباید داشته باشن.پس ایران با این شرایط بستر خوبی برای آسایش مسلمان ها شده ضمن این که به اقلیت ها احترام بذاریم و...
باتوجه به این عرض کردم که اول به دین سپس به قوانین باید عمل کنیم.نه به این منظور که قانون رو زیر پا بذاریم.
راستش من راجع به این مسائل اطلاعات محدودی دارم و فقط عقاید شخصی خودم رو بیان کردم.اگر جاهاییش اشکال داشت یا برداشت بدی شد واقعا معذرت می خوام.

من در کتب فقهی و همینطور کتب تاریخی خیلی گشتم ، هرگز حرفی از اجبار حجاب در جامعه در دوران حکومت پیامبر ص و حضرت علی ع نبود!

آيه حجاب خطابش به مردان و زنان مؤمن و مؤمنه مى‌باشد و نه اهل كتاب ، همچنين برخوردى هم از پيامبر يا اميرالمومنين با اينگونه افراد در تاريخ گزارش نشده است

وقتی یک قانونی به وجود میاد ...

همه ی مردم یک باره اون رو نمیپذیرند و به احتمال زیاد به خاطر نو پایی برخی معتقدان و ستیزه جویی برخی مخالفان خلاف در انجام اون زیاد هست!!

پس این که در زمان پیامبر و حضرت علی حتی یک مورد هم از برخورد با بی حجابی و بد حجابی گزارش نشده ، یعنی در اون اجباری نبوده!

هر عقل منطقی این رو میپذیره!

پس وقتی در زمان خود حضرت هم اجباری نبوده چرا ما باید اجبار کنیم؟ ؟ ؟ ؟ ؟

____________________________________________________________________________________

پست اولم هم به طور کلی بررسی کردم از دید اسلامی قضیه اجبار حجاب در جامعه رو! :)

Back
بالا