به نقل از میعاد :مطمئنید یه همچین داستانی هست؟
صد در صد قطعی شده ؟

توی پست اول توضیح دادم.به نقل از F@|-|!mEh :چیکار باید کرد دقیقا؟![]()

شما اون دفترچه رو بنداز دور!به نقل از The Sniper :داداش دفترچه كنكور اومده توش هم نوشته تاثير براي امسال به صورت قطعي هست برو دانلود كن دفترچه رو و بخون.
من كه هفته پيش يه دادخواست عليه سازمان سنجش تنظيم كردم و به دفتر ديوان عدالت اداري تحويلش دادم. اگر تعداد زيادي اين كار رو انجام بده حتما اين مصوبه سازمان سنجش رو باطل ميكنن

مرسی داداش! پیدا کردم صفحه رو!!به نقل از A B :

اون مال پارساله هنوز متنشو عوض نکردن! اگه دقت کنی زده تا سال 91 که ما سال 92 هستیم! :)به نقل از A B :

مراقبامون از شلغمم گیج تر بودن بابا!کلاسو ول میکردن میرفتن تو سالن با همکاراشون حرف میزدن!به نقل از The Merovingian :پس مراقبین اونجا چه غلطی میکردن؟خب درسایی مثل فیزیک و حسابان و شیمی و حتی عربی و ... رو مگه میشه با از رو کتاب تقلب کردن 20 گرفت؟ اصلا از بین 10 درس فقط به نظرم دینی رو میشه 20 گرفت با این روش که به نظرم خیلی هم طول میکشه (حتی اگه اصلا مراقبها مرده باشن!!!)

X-(
داداش خب منم دیپلم 91 هستم دیگه! یعنی فارغ التحصیل به حساب میام!!به نقل از CrazyB0y :اون مال پارساله هنوز متنشو عوض نکردن! اگه دقت کنی زده تا سال 91 که ما سال 92 هستیم! :)
بهرحال باید قبول کرد و بدونید درصدش خیلی کمه! یه مثال!
مثلا شما فیزیک از 20 نمره 16 گرفتید ینی 4/5 نمره ! خب این نمره رو میکنید از 25 که میشه 20 ! یعنی شما فقط 5 درصد رو نخواهید گرفت!
یعنی شما اگه خیلی خوب کار کنید میتونید فیزیک رو 95 درصد بزنید!
خلاصه کلام اینکه خیلی تاثیر آنچنانی نداره و همونطور که خود اون رییس سازمان سنجش تو مصاحبه گفت رتبه 100 رو حداکثر میکنه 200!