maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : دخترا برن خواستگاری
اردک توهینه ؟ تو اسمت جوجس، گفتی تمایل داری شکار بشی، و شبیه ترین حیوونی که شکار میشه به جوجه اردکه! گفتم اسمتو بذار اردک، و تفاوتی بین اردک با مثلا گاو هست، اردک برای توهین استفاده نمیشه! و خوب اگه تو توهین برداشت کردی نشون میده چقدر به نظر خودت هم "شکارشدن" توهین امیز میاد! که جای خوشحالی داره.
منم گفتم نگاهی به نظر سنجی بنداز افراد تقریبا ۵۰-۵۰ هستن! ۵۰ درصد فقط مخالف این موضوعند.
با این فرهنگ که کاندوم تو جیبت بذار ؟ و من نمیگم بچه ی شما ناخواستست، درواقع اگر ناخواسته بود تا حدی به نظرم شاید ادم جالب تری میومدی، اینکه بچت روی تولدش برنامه ریزی شده و الان هم سن منی تورو از میانگین سن بارداری دور میکنه!
جدا ایا متوجهی که داریم در مورد نروژ حرف میزنیم ؟ اینجا عدد قابل قبولی از افراد مخالف ازدواجند. کاری که به جاش میکنن، ارسال نامه ای هست که اعلام میکنه این دو نفر با هم زندگی میکنند، مثلا یکی ازاشنایان برای اینکه بتونن برای یه خونه ای که میخواستن بگیرن وام بیشتری بگیرند، این نامه رو ارسال کردن. و ازدواج توی جوامع امریکایی خیلی معمول تره تا اسکاندیناوی. به جز مسیحی های کاتولیگ بقیه با هم زندگی میکنن به جای ازدواج. و خب لزومی نداره کسی اعلام کنه اصلا. و اینکه دو نفر اعلام کنن با هم زندگی میکنن رو کسی درخواست نمیده، بعضی وقتا نیاز میشه بهش و بعضی وقتا نه.
"خوب اگه الان می گفتم به عنوان یه شخص که تصادفا جنسیتش دختره ، و تصادفا با خیلی از دختر ها تو این خصیصه مشترکه ، مشکل حل می شد؟"
به عنوان یک فرد همچین نظری دارم و تعدادی از دختر ها نظرم رو به اشتراک میذارن.
به نقل از جوجه :وقتی من نظرم رو توی جمع بیان می کنم ، برخلاف خیلی از بچه های اینجا که بحث رو دوست ندارن ، تمایل دارم که نظرم چکش خواری بشه . وقتی شما می گی مخالفی من ناراحت نمی شم . ولی وقتی می گی اردک و ... به نظرم این توهینه . اعلام مخالفت نیست . این فقط نظر من نیست . بعد از پست شما یکی از اعضای دیگه فروم هم گفت که این پیامتون خیلی مودبانه نبود
خوب منم در پاسخ به این صحبتتون گفتم نظر نرمال تر ها رو جویا بشین . قبول کردم که شبیه میانگین نیستم . نرمال تر ها هم گویا این طور فکر می کنن که دوست ندارن مستقیما از کسی درخواست ازدواج کنن. من تو هیچ جای پست هام نگفتم این درسته ، گفتم این رو من و خیلی های دیگه ترجیح می دیم .
ولی با خودم دارم الان فکر می کنم شما تو چه فرهنگی زندگی می کنین که به خودتون اجازه می دین راجع به بچه خواسته یا تصادفی یه انسان دیکه نظر بدین؟
خوب این جالب بود . البته در مورد با هم بودن بود . نه درخواست ازدواج که موضوع این تاپیکه . در مورد دوستی و دان نایت استند و ... می شه تاپیک جداگونه زد. مثلا اگه تحقیق کنین که وقت دو دوست از هم خیلی خوششون بیاد ، خانم ترچیح می ده پیشنهاد ازدواج رو آقا بده یا براش فرقی نداره هم خوب می شه . بحثمون کامل تر می شه
خوب اگه الان می گفتم به عنوان یه شخص که تصادفا جنسیتش دختره ، و تصادفا با خیلی از دختر ها تو این خصیصه مشترکه ، مشکل حل می شد؟
من بحث را دوست می دارم . :)
اینو واسه اونایی نوشتم که کلافه شدن از صحبت های ما .
سال پیش دانشگاهی که از فرزانگان رفتم بیرون ، با آدم هایی رو به رو شدم که ترجیح می دادن نظرشون رو اصلا نگن یا اگه می گن سریع رد شن تا نکنه کسی اون ها رو به چالش بکشه و از لای پتوی گرم و نرمی که توش خوابیدن بیدار بشن . حتی تو دوران دانشجویی هم دیدم بیشتر آدم ها ترجیح می دن نظراتشون چکش خواری نشه تا نکنه به اون احساس کامل بودنشون خدشه ای وارد بشه . البته من به نظرشون همیشه احترام گذاشتم . بحث نکردم . ولی اگه کسی باهام در مورد افکار و نظراتم وارد بحث بشه حس خوب زنده بودن بهم تزریق می کنه . چون می تونم چیزهای بیشتری یاد بگیرم و بهتر شم و از لاک بیام بیرون و از این جور حرف ها دیگه ...
الان که اینا رو تایپ کردم یاد بحث های سقراط تو رساله های افلاطون افتادم . مشق عیدمون بود یه سالی . این ازش یادمه که خیلی از آدم های قبل از سقراط رسیده بودن به این که هیچ حقیقتی نیست ، یا حقیقیت اون چیزیه که هر کسی شخصا درک می کنه . بعد این بنده خدا میومد با آدم ها وارد بحث می شد، به چالش می کشیدشون و ثابت می کرد که می شه با بحث های منطقی به یه چیزای خوبی رسید .
اردک توهینه ؟ تو اسمت جوجس، گفتی تمایل داری شکار بشی، و شبیه ترین حیوونی که شکار میشه به جوجه اردکه! گفتم اسمتو بذار اردک، و تفاوتی بین اردک با مثلا گاو هست، اردک برای توهین استفاده نمیشه! و خوب اگه تو توهین برداشت کردی نشون میده چقدر به نظر خودت هم "شکارشدن" توهین امیز میاد! که جای خوشحالی داره.
منم گفتم نگاهی به نظر سنجی بنداز افراد تقریبا ۵۰-۵۰ هستن! ۵۰ درصد فقط مخالف این موضوعند.
با این فرهنگ که کاندوم تو جیبت بذار ؟ و من نمیگم بچه ی شما ناخواستست، درواقع اگر ناخواسته بود تا حدی به نظرم شاید ادم جالب تری میومدی، اینکه بچت روی تولدش برنامه ریزی شده و الان هم سن منی تورو از میانگین سن بارداری دور میکنه!
جدا ایا متوجهی که داریم در مورد نروژ حرف میزنیم ؟ اینجا عدد قابل قبولی از افراد مخالف ازدواجند. کاری که به جاش میکنن، ارسال نامه ای هست که اعلام میکنه این دو نفر با هم زندگی میکنند، مثلا یکی ازاشنایان برای اینکه بتونن برای یه خونه ای که میخواستن بگیرن وام بیشتری بگیرند، این نامه رو ارسال کردن. و ازدواج توی جوامع امریکایی خیلی معمول تره تا اسکاندیناوی. به جز مسیحی های کاتولیگ بقیه با هم زندگی میکنن به جای ازدواج. و خب لزومی نداره کسی اعلام کنه اصلا. و اینکه دو نفر اعلام کنن با هم زندگی میکنن رو کسی درخواست نمیده، بعضی وقتا نیاز میشه بهش و بعضی وقتا نه.
"خوب اگه الان می گفتم به عنوان یه شخص که تصادفا جنسیتش دختره ، و تصادفا با خیلی از دختر ها تو این خصیصه مشترکه ، مشکل حل می شد؟"
به عنوان یک فرد همچین نظری دارم و تعدادی از دختر ها نظرم رو به اشتراک میذارن.