دخترا برن خواستگاری

موافقید دخترا برن خواستگاری؟

• رای‌دهندگان
    483

rdahl_kn

دایان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
شیراز
دانشگاه
University of Calgary
پاسخ : دخترا برن خواستگاری

به نقل از yasaman.k :
توي داستان ويس و رامين اولين بار كه اين دو نفر به هم برخورد ميكنن ويس سوار ارابه اي بوده و پرده ارابه بخاطر باد بالا رفته ميشه و رامين چهره زيباي ويس رو ميبينه و عاشقش ميشه كه بعد به دايه ميگه تا با ويس صحبت كنه.
خوشم مي ياد فقط ميخواين همديگرو به نبود اطلاعات كافي محكوم كنين.

فازت چیه واقعا؟ کسی نگفت رامین اول عاشق ویس شد یا ویش عاشق رامین.داستان عشق ویس به رامینه. ویسه که ازش درخواست میکنه برگرده و کلی نامه مینویسه براش.

یه نکته ی دیگه هم که اینجا کسی بهش توجه نمیکنه اینه که خیلی بستگی به آدماش داره. من شخصا فرقی نمیبینم. میتونم خیلی محترمانه از یه نفر درخواست کنم باهم توی یه مکان عمومی یه مدتی وقت بگذرونیم و آشنا بشیم. بعد مسئله اینجاست که مسلما کسی که من میخوام ازش چنین درخواستی بکنم و ازش خوشم میاد اونم مدل خودمه! پسری (یا دختری) نیست که فکر بدی درموردم بکنه.مثلا پسری که بدش میاد یا زده میشه اگه پیشنهاد از طرف دختره باشه، خب دختری که انقدر خودش رو مختار و in contorol میدونه اصلا چنین پسری جزو گزینه هاش نیست.
اگرم بحث ازدواج باشه، دو نفر باید اونقدر باهم راحت باشن که بتونن این جور مسائل رو در میون بذارن. دختری که روش نمیشه درخواست ها و نیازهاش رو با پسری که باهاش آشناست و قراره باهاش ازدواج کنه مطرح کنه خب چه فایده؟ اگه نتونه بگه دلش میخواد با پسره ازدواج کنه که خب رابطه معلومه مشکل داره. اگرم ازدواج سنتیه و روابط اونقدر صمیمانه ندارن که دیگه لابد خانواده ها قبلا ابراز کردن میخوایم بیایم خواستگاری.
درنتیجه نیازی نیست انقدر شلوغش کنید. هرکسی مطابق با سلیقه ش و فرهنگ و رسوم خانواده ش و جایی که داره توش زندگی میکنه اقدام میکنه.

در جواب آقای مطهری:
من به شخصه از غیرمستقیم گفتن و عشوه و اینا خوشم نمیاد. نخ دادن از طرف من و مخ زدن از طرف پسره برای من توهین آمیزه. من خر نیستم و دوست ندارم خر فرض بشم و با یه اشاره ها یا حرفایی تلاش بشه در راستای زدن مخم. مسلما پسری هم که می پسندم خوشش نمیاد خر فرض بشه و ترجیح میده به جای اشاره های نامهفوم و گنگ که خیلییی وقتا باعث سوتفاهم و دردسر میشه برم حرفم رو بزنم. اصلا همین که بعضی چیزا به عنوان ساین نهادینه شدن خودش خطرناکه. مثلا من جزوه ی شاگرد اول کلاس رو بخوام، حق ندارم ازش درخواست کنم که مبادا فکر کنه دارم نخ میدم!

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

جهت معلوم كردن فازم:
داستان عشق ويس به رامين؟ يا داستان خيانت رامين؟
اگه رامين هرگز عاشق ويس نميشد و اين رو مطرح نميكرد معلوم نبود كه ويس خود به خود از ديدن اون برادر شوهرش عاشقش بشه! ويس و رامين اولش عاشق هم بودن و اينكه رامين گذاشت رفت از هر عاشقي بر مياد كه هرگز نتونه طرفشو فراموش كنه!
ادعاي منم از روي كتابي با بازنويسي لاله جعفري و نشر پيداش هست .

rdahl_kn

دایان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
شیراز
دانشگاه
University of Calgary

به جان خودم کاری به این کارا ندارم.بابا بالاخره در یه مقطعی از زمان از طرف یه دختر به یه پسری ابراز عشق شده. دختره یه اقدامی کرده در راستای بودن با پسره. بیان کرده خواسته ش رو. پسره رفته و دختره در تلاشه برای برگردوندنش. در این جا پسره در حکم شکاره و دختره در حکم شکارچی!
ویس ننشسته بگه خب اگه من برای رامین نامه بنویسم صورت خوشی نداره.
ویس و رامین یه مثال نقض بود! صرفا برای رد کردن این گزاره که در تاریخ ادبیات ایران و جهان فلان است.

iarsham

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
َ
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
تهران (هنرهای زیبا)
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

بیاید قضیه رو شکار و شکارچی نبینید!!!!!

اولا که حتی اگه تو تاریخ یا داستان های قدیمی هم ابراز علاقه یا خواستگاری دختر رو نداشته باشیم (که زیاد هم داریم) باز هم دلیل نمیشه چون یه چیزی قبلا نبوده پس اشتباهه و دیگه هم نباید باشه.

دوما که اگه قضیه رو شکار و شکارچی نبینید خیلی منطقی میتونید اینجوری بهش نگاه کنید که فرد آ از فرد ب خوشش میاد و منطقیه که خواسته ای که داره رو بهش بگه و تفاوتی هم نداره که کدوم پسره و کدوم دختر!

سوما که جزوه دادن و پیام دادن و حرف زدن و این داستانا فکر میکنم واقعا مربوط به امروز نیست! با توجه به این که امروزه هر کسی ممکنه چندین دوست دختر و پسر داشته باشه و به همه هم پیام بده و باهاشون حرف بزنه و زیاد هم پیش میاد که یه پسر و دختر خیلی دوستای صمیمی ای باشن ولی قصد ازدواج نداشته باشن که میفرمایید دختره بره با پسره صمیمی شه که پسره پیگیری(!) کنه! درباره ی جزوه دادن و گرفتن تو دانشگاه هم فکر میکنم فقط تو تعدادی از سریالهای ایرانی یه ساین حساب میشه از قصد خواستگاری...وگرنه اگه جزوه مساوی با قصد ازدواج بود من تاحالا ۴-۵تا زن و ۳-۴تا شوهر داشتم!!!!
و این که نگاه یه پسر به دختری که صریحا خواسته اش رو بیان میکنه فقط و فقط به فرهنگ و تفکرات اون پسر برمیگرده و هیچ مستندی مبنی بر این که دختری که درخواستی رو بیان کنه دختر بدیه وجود نداره!
و درنهایت این که دختری خجالت میکشه که به کسی که دوستش داره حرفش رو بگه احتمالا یه مشکله و نه یه پوینت مثبت یا خصلتی از دختر بودن که احتمالا ممکنه به دلیل فرهنگ جامعه ای که توش بزرگ شده یا بعضی عقاید مذهبی ایجاد شده!

خوشالم که از روش های نخ دادن لایک کردن پست رو بیان نکردن دوستان عزیزمون!

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از مازیمون :
احتمالا خبر داری که نویسنده بیشتر رمان های عاشقانه ی قبل صده ی ۱۹ مرد ها بودن نه زن ها ؟ و تا اوایل اواخر قرن ۲۰ ام نبود که زن و مرد به جایگاه اجتماعی تا حد مشابهی رسیدن ؟‌
و فکر کنم جای جوجه اسمتو باید اردک میذاشتی! زن ها شکار شدنی نیستن. انسانن! حق دارن انتخاب کنن با کی بیرون میرن.

و اینکه تو همچین حسی داری، حس خاص توعه! که یه ادم مذهبی و کسی هستی که تو ایران زندگی میکنه و هم سن منه و بچه داره حتا! ادمی هستی که من حتا بعید میدونم با میانگین جامعه ی ایران هم ربطی داشته باشی!
اساسا ادم باید کمبود بزرگی در زندگیش داشته باشه تا به این حد از rudeness برسه. 8-> دارم فکر می کنم دقیقا چه جور بلایی در کودکی سر شما آوردن که شدی این! هم سن مایی ولی یه ذره تعامل بلد نیستی متاسفانه :|
این خانم که بچه هم داره تو فروم ثابت کرده بر خلاف شما فرد موقر و منطقی هست. :-?

صرفا حس این شخص نیست. حس من و خیلی از دوستام به عنوان تجربه شخصی هست. دلیل و منطقی علمی هم نداریم براش.خیالت راحت.

جوجه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
کرج . ری. تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه تهران و دانشگاه ع.پ. ایران
رشته دانشگاه
روان شناسي باليني

به نقل از Weeping Angel :
خوشحالم که می بینم شما این قدر اهل مطالعه هستید و تمام قصه های عاشقانه جهان رو خوندید! :-"

Sappho and Phaon
این داستان در اساطیر یونان درباره ی دختری به نام Sappho هست که عاشق پسر زیبایی به اسم Phaon میشه (البته از اول زیبا نبود خیلی هم زشت بود با کمک افرودیت زیباییش رو به دست میاره :-" )

داستان Ariadne
دختر مینوس پادشاه Crete که عاشق Theseus میشه و به اون کلافی رو می ده که وقتی داره وارد labyrinth میشه بعدش بتونه راه برگشت رو پیدا کنه (متاسفانه theseus نمک نشناس بعدا آریادنه رو توی جزیره ول می کنه :| )

داستان Echo و Narcissus
که توی اون اکو عاشق نارسیسوس می شه ولی نارسیسوس اونو پس می زنه و قلبشو می شکونه از اون به بعد اکو به تنهایی توی یه دره زندگی می کنه تا اینکه جز پژواکی ازش چیزی نمی مونه.

داستان Adonis و Aphrodite
آفرودیت که الهه ی زیبایی ه عاشق آدونیس میشه و حالا بعدا تو ادامه داستان آدونیس رو می سپاره دست Persephone دختر زئوس که از بد روزگار اونم عاشق آدونیس شده :-" حالا آفرودیت میگه بدش به من اون میگه نمی دم :D بقیه داستان هم مهم نیست مهم این پارت عشقیش بود :-"
یه روایت دیگه هم هست که می گه که آرس خدای جنگ و دوست پسر آفرودیت :-" متوجه عشق آفرودیت به آدونیس میشه و در صدد انتقام برمیاد.

حتی توی داستان های ایرانی هم مشابهش وجود داره مثلا داستان ویس و رامین که حکایت عشق دختری به اسم ویس به پسری به اسم رامین ه!

و اگه تو فرهنگ و ملیت های مختلف بگردین قطعا بازم از این داستان ها هست

ّبعله . با تو جه به سوتی گنده ای که دادم باید برم محو شم :D

راست می گین . نباید می گفتم همه قصه ها . قصه های زیادی هستند که خانم رفته خواستگاری آقا (یا همون ابراز عشق) . ولی اگه مثلا یه کتاب قصه مثل شاهنامه خودمون رو در نظر بگیریم به عنوان میزان ، درصد عشق هایی که توسط مرد بیان می شن بیشتره . یا مثلا کتاب های نظامی ، چند تاشون زن ابتدا به ساکن ابزار عشق کرده . چند تا بالعکسه؟ باید می گفتم بیشترن

به نقل از مازیمون :
احتمالا خبر داری که نویسنده بیشتر رمان های عاشقانه ی قبل صده ی ۱۹ مرد ها بودن نه زن ها ؟ و تا اوایل اواخر قرن ۲۰ ام نبود که زن و مرد به جایگاه اجتماعی تا حد مشابهی رسیدن ؟‌
و فکر کنم جای جوجه اسمتو باید اردک میذاشتی! زن ها شکار شدنی نیستن. انسانن! حق دارن انتخاب کنن با کی بیرون میرن.

و اینکه تو همچین حسی داری، حس خاص توعه! که یه ادم مذهبی و کسی هستی که تو ایران زندگی میکنه و هم سن منه و بچه داره حتا! ادمی هستی که من حتا بعید میدونم با میانگین جامعه ی ایران هم ربطی داشته باشی!

همین نکته جالبی که خودتون فرمودین ، این که نویسنده ها همه مرد بودن ، با این حال جنس خودشون رو تو مقام خواهنده تصور کردن . نه خواستنی . (در صورتی که با نگاه اول آدم می گه معشوق بودن جایگاه بالاتری داره نسبت به عاشق بودن . این مردهای نویسنده جایگاه بهتر رو به خودشون می دادن که بهتر تر بود) این خودش جای بررسی داره !

بله ، زن ها انسانن . بحث شکار یه تمثیله برای باز کردن اون حس معشوق بودن ، خواستنی بودن. وگرنه راست می گین. قراره یه ارتباط دو نفره تشکیل بشه . کسی که نمی خواد اون یکی رو تیکه تیکه کنه!

شاید حس من ، فقط مال من باشه . من اصراری ندارم به زور به بقیه تعمیمش بدم . چون دقیقا درست گفتین .واقعا خیلی هم با میانگین جامعه شباهت ندارم . یعنی کلا دنبال شبیه همه بودن نبودم هیچ وقت . راه خودمو رفتم . (حتی همون جور که گفتم همسرمو خودمون انتخاب کردیم تقریبا!)
ولی می شه حوصله کرد و این چند صفحه تاپیک رو خوند ، نظرات دخترهای نرمال تر رو ، ازشون یه فراتحلیل کرد که واقعا چند درصدشون علاقه بیشتری دارن اول خودشون به مردی که دوستش دارن ابراز علاقه کنن ، چند درصد دوست دارن اول ابراز علاقه رو بشنون . (من صفحه های اول رو خوندم جوابمو گرفتم. شما هم بخونین)

حتی می تونین این سوال رو از محیط دانشگاه خودتون هم بپرسین . برای من هم جالبه تفاوت های فرهنگی رو بدونم . مثلا از 10 تا از پسرها و 10 تا از دخترها بپرسین کدوم رو ایده آل تر می دونن . نتایجش رو اینجا بگین همه استفاده کنیم .

شاید شما زنی رو که بدون این که حس کنه یه مرد دوستش داره ، مستقیما بهش ابراز علاقه می کنه رو بیشتر دوست داشته باشین ، چون اون رو قوی می دونین. خوب ما هم براتون دعا می کنیم نیمه تون رو پیدا کنین. حتی پیامبر من هم اینجوری ازدواج کرده تا جایی که می دونم . کار خلافی نیست . نباید به اون دختر انگ زده بشه .
فقط اون چیزی که من از دنیای دخترونه فهمیدم ، خیلی از دخترها ایده آلشون این نیست.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از جوجه :
ّبعله . با تو جه به سوتی گنده ای که دادم باید برم محو شم :D

راست می گین . نباید می گفتم همه قصه ها . قصه های زیادی هستند که خانم رفته خواستگاری آقا (یا همون ابراز عشق) . ولی اگه مثلا یه کتاب قصه مثل شاهنامه خودمون رو در نظر بگیریم به عنوان میزان ، درصد عشق هایی که توسط مرد بیان می شن بیشتره . یا مثلا کتاب های نظامی ، چند تاشون زن ابتدا به ساکن ابزار عشق کرده . چند تا بالعکسه؟ باید می گفتم بیشترن

همین نکته جالبی که خودتون فرمودین ، این که نویسنده ها همه مرد بودن ، با این حال جنس خودشون رو تو مقام خواهنده تصور کردن . نه خواستنی . (در صورتی که با نگاه اول آدم می گه معشوق بودن جایگاه بالاتری داره نسبت به عاشق بودن . این مردهای نویسنده جایگاه بهتر رو به خودشون می دادن) این خودش جای بررسی داره !

بله ، زن ها انسانن . بحث شکار یه تمثیله برای باز کردن اون حس معشوق بودن ، خواستنی بودن. وگرنه راست می گین. قراره یه ارتباط دو نفره تشکیل بشه . کسی که نمی خواد اون یکی رو تیکه تیکه کنه!

شاید حس من ، فقط مال من باشه . من اصراری ندارم به زور به بقیه تعمیمش بدم . چون دقیقا درست گفتین .واقعا خیلی هم با میانگین جامعه شباهت ندارم . یعنی کلا دنبال شبیه همه بودن نبودم هیچ وقت . راه خودمو رفتم .
ولی می شه حوصله کرد و این چند صفحه تاپیک رو خوند ، نظرات دخترهای نرمال تر رو ، ازشون یه فراتحلیل کرد که واقعا چند درصدشون علاقه بیشتری دارن اول خودشون به مردی که دوستش دارن ابراز علاقه کنن ، چند درصد دوست دارن اول ابراز علاقه رو بشنون .
حتی می تونین این سوال رو از محیط دانشگاه خودتون هم بپرسین . برای من هم جالبه تفاوت های فرهنگی رو بدونم . مثلا از 10 تا از پسرها و 10 تا از دخترها بپرسین کدوم رو ایده آل تر می دونن . نتایجش رو اینجا بگین همه استفاده کنیم

جدا ؟ شاهنامه رو میزان قرار میدی ؟ کتابی که ۸۰۰ سال پیش نوشته شده که داستان های درونش مال چند صد سال قبل تر از حتا نوشته شدن داستانه ؟ تازه با فرض اینکه ادعات در مورد شاهنامه درست باشه هم باز میزان نیست!

قضیه اینه که الان یه درصد قابل توجهی وجود دارند که اگه خودشون به فردی تمایل داشته باشن ترجیح میدند بهش بگند. و این نشون میده که اون شکار و شکارچی مورد نظر تو یک چیز حک شده در مغز دختر ها نیست چون در حال تغییره.

بین ایران و نروژ تفاوت خیلی زیادی وجود داره. نروژ کشوریه ل تو سال ۱۹۰۵ برای استقلالش از سوید با وجود اینکه زن ها حق رای نداشتن، شروع به جمع اوری امضا کردن و سعی کردن موافقتشون با استقلال از سوید اعلام کنن. از سال ۱۸۸۵ جنبش زنان به وجود اومد در صورتی که اون موقع حتا تمام مرد ها حق رای نداشتن و تمام مرد ها سال ۱۸۹۸ حق رای پیدا کردند و سال ۱۹۱۳ تمام شهروندان نروژ( مرد یا زن با سن قانونی ) حق رای پیدا کردند.
لینک

به هیچ شکلی نمیشه میزان برابری فردی رو توی کشوری مثل نروژ با ایران مقایسه کرد. و این برابری تا حدی طبیعی در وجود مردمه که اگه یک مرد در رو باز کنه و منتظر بشه که اول دختری که همراهشه بره تو دختره تعجب میکنه. چون نظر دختره اینه که خودش میتونه درو باز کنه، چرا یه نفر دیگه باید این کار رو براش انجام بده ؟

در مورد من اینطوری بود که من عضو گروهی بودم که اون فرد هم عضوش بود، از هم خوشمون اومد ( منو دعوت کرد شب جمعه باهاش برم بار ) اینجوری اشنا شدیم و تصمیم گرفتیم با هم باشیم.

حتا در مورد وان نایت استند هم همینطوره، هر کی خوشش بیاد مستقل از جنسیتش میره حسشو اعلام میکنه، یا نه میشنوه یا میرن خونه یکیشون. زندگی کوتاه تر اونه که ادم به جای اینکه مستقیم احساسشو بگه، بره واسطه درست کنه، برای واسطه توضیح بده، تا واسطه به اون فرد بگه!

moOn:)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ارومیه

به نقل از جوجه :
ولی می شه حوصله کرد و این چند صفحه تاپیک رو خوند ، نظرات دخترهای نرمال تر رو ، ازشون یه فراتحلیل کرد که واقعا چند درصدشون علاقه بیشتری دارن اول خودشون به مردی که دوستش دارن ابراز علاقه کنن ، چند درصد دوست دارن اول ابراز علاقه رو بشنون . (من صفحه های اول رو خوندم جوابمو گرفتم. شما هم بخونین)
منظورتون از دخترهای "نرمال تر" چیه؟! : ))
حتی می تونین این سوال رو از محیط دانشگاه خودتون هم بپرسین . برای من هم جالبه تفاوت های فرهنگی رو بدونم . مثلا از 10 تا از پسرها و 10 تا از دخترها بپرسین کدوم رو ایده آل تر می دونن . نتایجش رو اینجا بگین همه استفاده کنیم .
خب نتیجه ی این آزمون هم برمی گرده به فرهنگ و جامعه ی ما و نه ویژگی های شخصیتی و جنسیتی افراد شرکت کننده در آزمون. در نتیجه روش معتبری نیست برای اثبات این که ذاتن - و صد البته تمثیلن- مردها شکارچی ن و زن ها شکار!

جوجه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
کرج . ری. تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
رشته دانشگاه
روان شناسي باليني

به نقل از مازیمون :
جدا ؟ شاهنامه رو میزان قرار میدی ؟ کتابی که ۸۰۰ سال پیش نوشته شده که داستان های درونش مال چند صد سال قبل تر از حتا نوشته شدن داستانه ؟ تازه با فرض اینکه ادعات در مورد شاهنامه درست باشه هم باز میزان نیست!

قضیه اینه که الان یه درصد قابل توجهی وجود دارند که اگه خودشون به فردی تمایل داشته باشن ترجیح میدند بهش بگند. و این نشون میده که اون شکار و شکارچی مورد نظر تو یک چیز حک شده در مغز دختر ها نیست چون در حال تغییره.

بین ایران و نروژ تفاوت خیلی زیادی وجود داره. نروژ کشوریه ل تو سال ۱۹۰۵ برای استقلالش از سوید با وجود اینکه زن ها حق رای نداشتن، شروع به جمع اوری امضا کردن و سعی کردن موافقتشون با استقلال از سوید اعلام کنن. از سال ۱۸۸۵ جنبش زنان به وجود اومد در صورتی که اون موقع حتا تمام مرد ها حق رای نداشتن و تمام مرد ها سال ۱۸۹۸ حق رای پیدا کردند و سال ۱۹۱۳ تمام شهروندان نروژ( مرد یا زن با سن قانونی ) حق رای پیدا کردند.
لینک

به هیچ شکلی نمیشه میزان برابری فردی رو توی کشوری مثل نروژ با ایران مقایسه کرد. و این برابری تا حدی طبیعی در وجود مردمه که اگه یک مرد در رو باز کنه و منتظر بشه که اول دختری که همراهشه بره تو دختره تعجب میکنه. چون نظر دختره اینه که خودش میتونه درو باز کنه، چرا یه نفر دیگه باید این کار رو براش انجام بده ؟

در مورد من اینطوری بود که من عضو گروهی بودم که اون فرد هم عضوش بود، از هم خوشمون اومد ( منو دعوت کرد شب جمعه باهاش برم بار ) اینجوری اشنا شدیم و تصمیم گرفتیم با هم باشیم.

حتا در مورد وان نایت استند هم همینطوره، هر کی خوشش بیاد مستقل از جنسیتش میره حسشو اعلام میکنه، یا نه میشنوه یا میرن خونه یکیشون. زندگی کوتاه تر اونه که ادم به جای اینکه مستقیم احساسشو بگه، بره واسطه درست کنه، برای واسطه توضیح بده، تا واسطه به اون فرد بگه!

اتفاقا این تجربه ها خوبه ، حتی اگه اون تحقیق میدانی رو بکنین هم برای شناختمون از فرهنگ های مختلف خوبه . حتی می تونین الان پیامک بدین و صادقانه از دوستتون بپرسین اگه من اول میومدم می گفتم بیا بریم شام بیشتر خوشحال می شدی یا الان که خودت گفتی یا واقعا برات هیچ فرقی نداره . خیلی خوشم میاد نظر آدم های دیگه دنیا رو بدونم .

اون احساسی که به من می گه دوست داشته بشم اول ، می تونه یه حس غریزی باشه مثلا ماده هایی که خوششون میاد نر ها برای رسیدن بهشون جنگ کنن و بقای اصلح و از این کوفت و زهر مار ها (فحشم ندین . زیادی عاشق روان شناسی تکاملی ام :D )
شاید نتیجه یه فرهنگ قدیمی و طولانی مدت باشه که دیگه آخرای عمرشه به قول شما(مثل همون قضیه شاهنامه و داستان های پیش از اسلامش)
یا شاید تصمیم هوشمندانه زن های تاریخ برای شکست نخوردن!!! یا اصلا هر جیز دیگه .
چیزیه که اصالت داره اینه که در نهایت الان احساس لذت من به عنوان زن تو حالت معشوقه بودن بیشتره .

شما می خوای به من ثابت کنی این احساسم برآینده فرهنگه ؟ خوب باشه .
این همه داستان عاشقانه تو جهان برآیند فرهنگه . اینم قبول .
غلبه عاشق بودن مردحتی تو قصه های فیلم های بی مزه کره ای !!! هم برآیند فرهنگه و هیچ مبنای حقیقی نداره؟ خوب اصلا اینم قبول
شباهت ها تو بین تاریخ فرهنگ هایی که داد و ستد فرهنگی کمی با هم داشتن صرفا تصادفه و هیچ مبنایی پشتش نیست؟ خوب اینم قبول

نهایت چی؟ من دارم توی این هوا تنفس می کنم و لذت هام بر همین مبنا شکل گرفتن . نمی تونم بجنگم با خوش اومدن و خوش نیومدن هام که ! باید بر مبنای بهترین احساسم برنامه ریزی کنم.
شاید شرایطی باشه که خودم برم خواستگاری علنی . اون موقع قطعا نمی رم خودمو حلق آویز کنم . ولی اینو می دونم که ایده آلم هم نیست . تو پست اول بحثمون هم گفتم. این یه مساله علمی نیست . حسه . براش نمی تونم فکت بیارم براتون.

به نقل از ...moOn... :
منظورتون از دخترهای "نرمال تر" چیه؟! : ))خب نتیجه ی این آزمون هم برمی گرده به فرهنگ و جامعه ی ما و نه ویژگی های شخصیتی و جنسیتی افراد شرکت کننده در آزمون. در نتیجه روش معتبری نیست برای اثبات این که ذاتن - و صد البته تمثیلن- مردها شکارچی ن و زن ها شکار!
والا آقای مازیمون به مضمون گفتن بنده داده پرت از میانگین هستم . گفتم شاید بقیه نرمال باشن :D

اوهوووم . من گفتم ایشون که تو خارج از ایران هستن بپرسن. ولی واقعا این هم نمی تونه چیزی به اسم ذات رو ثابت کنه . شاید جواب کامل تر این قضیه چند خط بالاتر پیدا شود!

Lorca

کاربر فوق‌حرفه‌ای
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست‌شناسی سلولی و مولکولی

آقا من فقط یه سؤال دارم و پی جوابش هم نیستم [می‌دونم جوابش رو]. چه فرقی می‌کنه؟[nb]پی‌نوشت: و به عنوان یک بحث جانبی؛ چرا توی موضوعاتی که بدیهیه جواب درست/غلط وجود نداره و به هزار تا چیز بستگی داره که مهم‌ترینش ترجیح شخصی آدم‌هاست، باز هم حمله می‌کنین به هم؟ قرار نیست هم رو قانع کنین توی همچین بحثی.[/nb]

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از جوجه :
اما در مورد مستقیم صحبت کردن . من به عنوان یه زن با شناختی که از روحیاتم دار شکار شدن رو بیشتر می پسندم .
نمیدونم تصورت و شناختت نسبت به پسرا چیه، ولی من به عنوان یه پسر، دختر رو گوزن نمیدونم که شکار کنم، یه آدم میبینم مثل خودم

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از جوجه :
اتفاقا این تجربه ها خوبه ، حتی اگه اون تحقیق میدانی رو بکنین هم برای شناختمون از فرهنگ های مختلف خوبه . حتی می تونین الان پیامک بدین و صادقانه از دوستتون بپرسین اگه من اول میومدم می گفتم بیا بریم شام بیشتر خوشحال می شدی یا الان که خودت گفتی یا واقعا برات هیچ فرقی نداره . خیلی خوشم میاد نظر آدم های دیگه دنیا رو بدونم .

اون احساسی که به من می گه دوست داشته بشم اول ، می تونه یه حس غریزی باشه مثلا ماده هایی که خوششون میاد نر ها برای رسیدن بهشون جنگ کنن و بقای اصلح و از این کوفت و زهر مار ها (فحشم ندین . زیادی عاشق روان شناسی تکاملی ام :D )
شاید نتیجه یه فرهنگ قدیمی و طولانی مدت باشه که دیگه آخرای عمرشه به قول شما(مثل همون قضیه شاهنامه و داستان های پیش از اسلامش)
یا شاید تصمیم هوشمندانه زن های تاریخ برای شکست نخوردن!!! یا اصلا هر جیز دیگه .
چیزیه که اصالت داره اینه که در نهایت الان احساس لذت من به عنوان زن تو حالت معشوقه بودن بیشتره .

شما می خوای به من ثابت کنی این احساسم برآینده فرهنگه ؟ خوب باشه .
این همه داستان عاشقانه تو جهان برآیند فرهنگه . اینم قبول .
غلبه عاشق بودن مردحتی تو قصه های فیلم های بی مزه کره ای !!! هم برآیند فرهنگه و هیچ مبنای حقیقی نداره؟ خوب اصلا اینم قبول
شباهت ها تو بین تاریخ فرهنگ هایی که داد و ستد فرهنگی کمی با هم داشتن صرفا تصادفه و هیچ مبنایی پشتش نیست؟ خوب اینم قبول

نهایت چی؟ من دارم توی این هوا تنفس می کنم و لذت هام بر همین مبنا شکل گرفتن . نمی تونم بجنگم با خوش اومدن و خوش نیومدن هام که ! باید بر مبنای بهترین احساسم برنامه ریزی کنم.
شاید شرایطی باشه که خودم برم خواستگاری علنی . اون موقع قطعا نمی رم خودمو حلق آویز کنم . ولی اینو می دونم که ایده آلم هم نیست . تو پست اول بحثمون هم گفتم. این یه مساله علمی نیست . حسه . براش نمی تونم فکت بیارم براتون.

والا آقای مازیمون به مضمون گفتن بنده داده پرت از میانگین هستم . گفتم شاید بقیه نرمال باشن :D

اوهوووم . من گفتم ایشون که تو خارج از ایران هستن بپرسن. ولی واقعا این هم نمی تونه چیزی به اسم ذات رو ثابت کنه . شاید جواب کامل تر این قضیه چند خط بالاتر پیدا شود!
اینکه یه نفر رو به تختت دعوت کنی فرقی نمیکنه کی شروع کنندش باشه.

ولی برای رفتن به دیت پسر اگر اینکارو بکنه بی ادبی محسوب میشه، باید اول وارد جمع دوستی دختر بشی، تا دختره بهت اعتماد کنه بعد یا با هم تصمیم میگیرید. اینکه یهویی یه نفر یه نفر دیگه رو به دیت دعوت کنه کاملا غیر عاقلانه محسوب میشه و معنیش اینه که اون فرد فرض کرده طرف مقابل ازش خوشش میاد که لزوما اینطور نیست.

در مورد ادبیات و فرهنگ ها هم چندان نمیشه چیزی رو ازشون نتیجه گرفت. ۲۰۰ سال پیش فرهنگ خیلی از مناطق کار کردن و شاید حتا تحصیلات زن رو غیر الزامی و اشتباه میدونست، معنیش اینه که زن ها تمایل ذاتی به تحصیل نداشتن ؟ یا کار ؟‌

این شکل نتیجه گیری ها خیلی غیر منطقیه.

جوجه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
کرج . ری. تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
رشته دانشگاه
روان شناسي باليني

به نقل از GCD :
نمیدونم تصورت و شناختت نسبت به پسرا چیه، ولی من به عنوان یه پسر، دختر رو گوزن نمیدونم که شکار کنم، یه آدم میبینم مثل خودم
الان این پست یعنی من پسرا رو گرگ می دونم؟ یعنی جدی جدی این رو القا کرده نظرم؟
این یه تمثیله برای معشوق بودن . چند تا پست بالاتر هم توضیح دادم. شاید ندیدین

به نقل از مازیمون :
اینکه یه نفر رو به تختت دعوت کنی فرقی نمیکنه کی شروع کنندش باشه.

ولی برای رفتن به دیت پسر اگر اینکارو بکنه بی ادبی محسوب میشه، باید اول وارد جمع دوستی دختر بشی، تا دختره بهت اعتماد کنه بعد یا با هم تصمیم میگیرید. اینکه یهویی یه نفر یه نفر دیگه رو به دیت دعوت کنه کاملا غیر عاقلانه محسوب میشه و معنیش اینه که اون فرد فرض کرده طرف مقابل ازش خوشش میاد که لزوما اینطور نیست.

در مورد ادبیات و فرهنگ ها هم چندان نمیشه چیزی رو ازشون نتیجه گرفت. ۲۰۰ سال پیش فرهنگ خیلی از مناطق کار کردن و شاید حتا تحصیلات زن رو غیر الزامی و اشتباه میدونست، معنیش اینه که زن ها تمایل ذاتی به تحصیل نداشتن ؟ یا کار ؟‌

این شکل نتیجه گیری ها خیلی غیر منطقیه.
والا ما نفهمیدیم منظور شما رو فکر کنم

اول نظر شخصی مونو گفتیم ، ما رو شستین پهن کردین رو رخت :D
گفتیم خیلی از دخترا این رو ترجیج می دن که مستقیم اول ابراز علاقه نکنن ، گفتین بنده خارج از نرمالم
گفتم می تونیم نظرات دخترایی که این چهار صفحه نظر دادن رو بررسی کنیم ، هیچی نگفتین
گفتم خوبه نظر دوستاتون رو بپرسین با فرهنگ های مختلف هم آشنا شیم ، جوابی ندادین
دست آخر هم گفتم چه این ها فرهنگ صرف باشه و حقیقتی پشتش نباشه ، (من کلا از کلمه ذات یادم نمیاد استفاده کرده باشم. چون خودم هنوز نمی دونم چیه ذات) چه یه ترچیح با پایه ژنتیکی باشه ، من به عنوان یه دختر این رو ترجیح می دم چون برام حس بهتری داره، باز گفتین حرفم منطقی نیست!

والا من دیگه نمی دونم چی بگم.
حالا میخواین یه بار دیگه مرور کنیم بحث رو . شاید من متوجه منظورتون نشدم.

RahaShore

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

در تایید پی نوشت نیلوفر؛ چنین افرادی پایسته اند٬ تنها از تاپیكی به تاپیك دیگر منتقل می شوند.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

ولی می شه حوصله کرد و این چند صفحه تاپیک رو خوند ، نظرات دخترهای نرمال تر رو ، ازشون یه فراتحلیل کرد که واقعا چند درصدشون علاقه بیشتری دارن اول خودشون به مردی که دوستش دارن ابراز علاقه کنن ، چند درصد دوست دارن اول ابراز علاقه رو بشنون . (من صفحه های اول رو خوندم جوابمو گرفتم. شما هم بخونین
اتفاقا می‌دونی چیه؟ این حرف (تمایا به شنیدن اول ابراز علاقه) رو باید به همه تعمیم داد! همه‌ای که شامل مردا هم هست. دلیلش هم خیلی ساده‌ست؛ اینکه تو بشینی تا یکی بیاد شروع کنه و فقط جواب آره و نه بدی کار خیلی راحت تری عه و راحت طلبی درون برای هر آدمی اعمم از زن یا مرد ترجیح میده یکی بیاد سمتش، نه فقط برای ازدواج بلکه به شروع دوستی و معاشرت هم قابل تعمیمه. در ضمن هیچ آدمی نیست که دوست نداشته باشه بهش ابراز محبت و علاقه بشه.
این وسط فرهنگ غالب و القایی عه که به یه طرف حق میده که راحت طلب باشه و‌به یه طرف میگه خجالت نمی‌کشی؟ و این باعث میشه که زن هایی که تحت تاثیر سنت و فرهنگن واقعا باورشون‌ بشه که این یه خاصیت مختص زن ها و‌نوعی زنانگی عه.

جوجه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
کرج . ری. تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
رشته دانشگاه
روان شناسي باليني

به نقل از Bahar_R :
اتفاقا می‌دونی چیه؟ این حرف (تمایا به شنیدن اول ابراز علاقه) رو باید به همه تعمیم داد! همه‌ای که شامل مردا هم هست. دلیلش هم خیلی ساده‌ست؛ اینکه تو بشینی تا یکی بیاد شروع کنه و فقط جواب آره و نه بدی کار خیلی راحت تری عه و راحت طلبی درون برای هر آدمی اعمم از زن یا مرد ترجیح میده یکی بیاد سمتش، نه فقط برای ازدواج بلکه به شروع دوستی و معاشرت هم قابل تعمیمه. در ضمن هیچ آدمی نیست که دوست نداشته باشه بهش ابراز محبت و علاقه بشه.
این وسط فرهنگ غالب و القایی عه که به یه طرف حق میده که راحت طلب باشه و‌به یه طرف میگه خجالت نمی‌کشی؟ و این باعث میشه که زن هایی که تحت تاثیر سنت و فرهنگن واقعا باورشون‌ بشه که این یه خاصیت مختص زن ها و‌نوعی زنانگی عه.

دوست داشتم این نظرو ! جالب بود
زن های قدیمی چقدر زرنگ بودن این جایگاه رو برای خودشون برداشتن ، به مردا هم القا کردن که باید بدویین و نه بشنوین! :D ای ناقلاها

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از جوجه :
الان این پست یعنی من پسرا رو گرگ می دونم؟ یعنی جدی جدی این رو القا کرده نظرم؟
این یه تمثیله برای معشوق بودن . چند تا پست بالاتر هم توضیح دادم. شاید ندیدین

والا ما نفهمیدیم منظور شما رو فکر کنم

گفتیم خیلی از دخترا این رو ترجیج می دن که مستقیم اول ابراز علاقه نکنن ، گفتین بنده خارج از نرمالم
گفتم می تونیم نظرات دخترایی که این چهار صفحه نظر دادن رو بررسی کنیم ، هیچی نگفتین
دست آخر هم گفتم چه این ها فرهنگ صرف باشه و حقیقتی پشتش نباشه ، (من کلا از کلمه ذات یادم نمیاد استفاده کرده باشم. چون خودم هنوز نمی دونم چیه ذات) چه یه ترچیح با پایه ژنتیکی باشه ، من به عنوان یه دختر این رو ترجیح می دم چون برام حس بهتری داره، باز گفتین حرفم منطقی نیست!

والا من دیگه نمی دونم چی بگم.
حالا میخواین یه بار دیگه مرور کنیم بحث رو . شاید من متوجه منظورتون نشدم.

گفتم که نظر شخصیتون نظر شخص شماست، و به معنی اینکه این نظر درست، یا عاقلانه باشه معنی نمیشه.

گفتم چرا نباید نظر خودت رو به قالب مردم مرتبط کنی، چون تو خیلی از قالب مردم فاصله داری. ( چون مذهبی هستی، تو تقریبا ۲۲ سالگی هم بچه داری هم همسر که هیچ چیز معمولی نیست، این اتفاق ممکنه بیافته ولی بهش میگن حاملگی تصادفی! )

نظرسنجی بالا هست! صرفا لازمه بهش نگاه بندازی! حرفی نباید میزدم.

جواب دادم، توی نروژ برابری جنسیتی صرفا در قوانین حضور نداره، در رفتار ادم ها هم وجود داره. اینکه یک پسر بره و دختری رو به دیت دعوت کنه بی ادبی محسوب میشه، چون معنیش اینه که فرض کرده اون دختر ازش خوشش میاد. و دوستی اینجا نوع دیگه ای شکل میگیره، اول باید گروه فعالیتی مشترک داشته باشین، اگه دختره ازت خوشت بیاد بهت میگه. یا ممکنه با هم اشنا باشید و با هم تصمیم بگیرید بیرون برید. اینکه پسر مستقیم بره از دختری بخواد باهاش بره بار کاملا بی ادبی محسوب میشه و برعکس باعث میشه اون دختر ازت زده بشه.
و در مقابل این برای وان نایت استند همچین مشکلی نیست، هر کس ممکنه از کسی بخواد و اینکه چه جنسیتی داشته باشه هیچ اهمیتی نداره، یا دو نفر از بدن هم خوششون میاد شب باهم خواهند بود، یا خوششون نمیاد و میگن نه.

نباشه ، (من کلا از کلمه ذات یادم نمیاد استفاده کرده باشم. چون خودم هنوز نمی دونم چیه ذات) چه یه ترچیح با پایه ژنتیکی باشه ، من به عنوان یه دختر این رو ترجیح می دم چون برام حس بهتری داره،

تو به عنوان یک شخص! نه به عنوان یه دختر

مثلا اگه بگیم :‌
من به عنوان یه انسان با اعدام و کشتن افراد حتا به دست قانون مشکل دارم.

حرف منطقی ای هست چون اینجا انسانیت دلیل مخالفت با خون ریزیه.

ولی اگه بگیم :
من به عنوان یک انسان تکامل رو انکار میکنم.

اشتباهه، چون اینجا انسان بودن اون نتیجه رو نگرفته، در واقع به عنوان یک "شخص بیسواد" میشه اون نتیجه رو گرفت.

تو به عنوان یک فرد علاقه داری مثل اردک شکار بشی!
نه به عنوان یه دختر!

فهمیدی چرا من گفتم حرفت غیر منطقی و اشتباهه ؟‌

جوجه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
کرج . ری. تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
رشته دانشگاه
روان شناسي باليني

به نقل از مازیمون :

گفتم که نظر شخصیتون نظر شخص شماست، و به معنی اینکه این نظر درست، یا عاقلانه باشه معنی نمیشه.

وقتی من نظرم رو توی جمع بیان می کنم ، برخلاف خیلی از بچه های اینجا که بحث رو دوست ندارن ، تمایل دارم که نظرم چکش خواری بشه . وقتی شما می گی مخالفی من ناراحت نمی شم . ولی وقتی می گی اردک و ... به نظرم این توهینه . اعلام مخالفت نیست . این فقط نظر من نیست . بعد از پست شما یکی از اعضای دیگه فروم هم گفت که این پیامتون خیلی مودبانه نبود

به نقل از مازیمون :
گفتم چرا نباید نظر خودت رو به قالب مردم مرتبط کنی، چون تو خیلی از قالب مردم فاصله داری. ( چون مذهبی هستی، تو تقریبا ۲۲ سالگی هم بچه داری هم همسر که هیچ چیز معمولی نیست، این اتفاق ممکنه بیافته ولی بهش میگن حاملگی تصادفی! )
خوب منم در پاسخ به این صحبتتون گفتم نظر نرمال تر ها رو جویا بشین . قبول کردم که شبیه میانگین نیستم . نرمال تر ها هم گویا این طور فکر می کنن که دوست ندارن مستقیما از کسی درخواست ازدواج کنن. من تو هیچ جای پست هام نگفتم این درسته ، گفتم این رو من و خیلی های دیگه ترجیح می دیم .

ولی با خودم دارم الان فکر می کنم شما تو چه فرهنگی زندگی می کنین که به خودتون اجازه می دین راجع به بچه خواسته یا تصادفی یه انسان دیکه نظر بدین؟

به نقل از مازیمون :

جواب دادم، توی نروژ برابری جنسیتی صرفا در قوانین حضور نداره، در رفتار ادم ها هم وجود داره. اینکه یک پسر بره و دختری رو به دیت دعوت کنه بی ادبی محسوب میشه، چون معنیش اینه که فرض کرده اون دختر ازش خوشش میاد. و دوستی اینجا نوع دیگه ای شکل میگیره، اول باید گروه فعالیتی مشترک داشته باشین، اگه دختره ازت خوشت بیاد بهت میگه. یا ممکنه با هم اشنا باشید و با هم تصمیم بگیرید بیرون برید. اینکه پسر مستقیم بره از دختری بخواد باهاش بره بار کاملا بی ادبی محسوب میشه و برعکس باعث میشه اون دختر ازت زده بشه.
و در مقابل این برای وان نایت استند همچین مشکلی نیست، هر کس ممکنه از کسی بخواد و اینکه چه جنسیتی داشته باشه هیچ اهمیتی نداره، یا دو نفر از بدن هم خوششون میاد شب باهم خواهند بود، یا خوششون نمیاد و میگن نه.
خوب این جالب بود . البته در مورد با هم بودن بود . نه درخواست ازدواج که موضوع این تاپیکه . در مورد دوستی و دان نایت استند و ... می شه تاپیک جداگونه زد. مثلا اگه تحقیق کنین که وقت دو دوست از هم خیلی خوششون بیاد ، خانم ترچیح می ده پیشنهاد ازدواج رو آقا بده یا براش فرقی نداره هم خوب می شه . بحثمون کامل تر می شه

به نقل از مازیمون :
نباشه ، (من کلا از کلمه ذات یادم نمیاد استفاده کرده باشم. چون خودم هنوز نمی دونم چیه ذات) چه یه ترچیح با پایه ژنتیکی باشه ، من به عنوان یه دختر این رو ترجیح می دم چون برام حس بهتری داره،

تو به عنوان یک شخص! نه به عنوان یه دختر

مثلا اگه بگیم :‌
من به عنوان یه انسان با اعدام و کشتن افراد حتا به دست قانون مشکل دارم.

حرف منطقی ای هست چون اینجا انسانیت دلیل مخالفت با خون ریزیه.

ولی اگه بگیم :
من به عنوان یک انسان تکامل رو انکار میکنم.

اشتباهه، چون اینجا انسان بودن اون نتیجه رو نگرفته، در واقع به عنوان یک "شخص بیسواد" میشه اون نتیجه رو گرفت.

تو به عنوان یک فرد علاقه داری مثل اردک شکار بشی!
نه به عنوان یه دختر!

فهمیدی چرا من گفتم حرفت غیر منطقی و اشتباهه ؟‌

خوب اگه الان می گفتم به عنوان یه شخص که تصادفا جنسیتش دختره ، و تصادفا با خیلی از دختر ها تو این خصیصه مشترکه ، مشکل حل می شد؟

من بحث را دوست می دارم . :)
اینو واسه اونایی نوشتم که کلافه شدن از صحبت های ما .
سال پیش دانشگاهی که از فرزانگان رفتم بیرون ، با آدم هایی رو به رو شدم که ترجیح می دادن نظرشون رو اصلا نگن یا اگه می گن سریع رد شن تا نکنه کسی اون ها رو به چالش بکشه و از لای پتوی گرم و نرمی که توش خوابیدن بیدار بشن . حتی تو دوران دانشجویی هم دیدم بیشتر آدم ها ترجیح می دن نظراتشون چکش خواری نشه تا نکنه به اون احساس کامل بودنشون خدشه ای وارد بشه . البته من به نظرشون همیشه احترام گذاشتم . بحث نکردم . ولی اگه کسی باهام در مورد افکار و نظراتم وارد بحث بشه حس خوب زنده بودن بهم تزریق می کنه . چون می تونم چیزهای بیشتری یاد بگیرم و بهتر شم و از لاک بیام بیرون و از این جور حرف ها دیگه ...
الان که اینا رو تایپ کردم یاد بحث های سقراط تو رساله های افلاطون افتادم . مشق عیدمون بود یه سالی . این ازش یادمه که خیلی از آدم های قبل از سقراط رسیده بودن به این که هیچ حقیقتی نیست ، یا حقیقیت اون چیزیه که هر کسی شخصا درک می کنه . بعد این بنده خدا میومد با آدم ها وارد بحث می شد، به چالش می کشیدشون و ثابت می کرد که می شه با بحث های منطقی به یه چیزای خوبی رسید .

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

به نقل از Bahar_R :
در ضمن هیچ آدمی نیست که دوست نداشته باشه بهش ابراز محبت و علاقه بشه.
بهار، اینو از کجا آوردی آخه؟ :D

dinosaur

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از مازیمون :
بین قضیه اینه که قرار نیست درست یا عاقلانه باشه! این فرهنگ چه بخوایم چه نخوایم تو ایران و اکثر جاهای دیگه هست، خیلی جاها کم رنگ تره ولی ایران جز کشوراییه که زیاده این توش. وختی تو سمپادیا بیشتر نظرشون اینه که بهتره پسرا برن خواستگاری دیگه حساب جاهای دیگه رو بکنید، مدارس دیگه، روستا ها، نسل های قبل..
من خوشم نمیاد از این فرهنگ، یا هارد تو گت بودن و اینجور بازیا. ولی میبینم الان حتی یسری از پسرایی که اینو قبول ندارن باز تو ناخود آگاهشون تا یه حدی دختری که پیشقدم میشه رو یکم کم ارزش تر میدونن. که خیلی غیر طبیعی نیست و تقصیر اونا هم نیست بلخره تو این فرهنگ بزرگ شدن و این طول میکشه که تغییر کنه.
الان از چنتا از دوستام تو کانادا هم پرسیدم، گفتن این خیلی چیز معمولی نیست و دخترا خیلی وقتا ترجیح میدن سیگنال بدن تا پسره خودش بیاد جلو ( مثه چیزی که محمد گفت)
واقعن این کار غیر منطقی یا بد نیست تا زمانی که داری تو این فرهنگ زندگی میکنی. نمیشه یهو فرهنگ رو عوض کرد.
ولی این قضیه که خیلی از دخترا مثه جوجه از این که بهشون پیشناهاد بشه خوششون میاد (و پسرایی که ترجیح میدن خودشون برن خواستگاری) این یه چیزیه که تا حد خوبی مربوط به ناخودآگاهه و چیز طبیعی و منطقیش همینه که زمان بگذره
تا دو سه نسل پیش مثلن، این که دختر سیگنال بده یا کسی رو واسطه قرار بده هم زیاد خوب نبود ولی الان خیلی بیشتر جا افتاده

بالا