اتفاقا این تجربه ها خوبه ، حتی اگه اون تحقیق میدانی رو بکنین هم برای شناختمون از فرهنگ های مختلف خوبه . حتی می تونین الان پیامک بدین و صادقانه از دوستتون بپرسین اگه من اول میومدم می گفتم بیا بریم شام بیشتر خوشحال می شدی یا الان که خودت گفتی یا واقعا برات هیچ فرقی نداره . خیلی خوشم میاد نظر آدم های دیگه دنیا رو بدونم .
اون احساسی که به من می گه دوست داشته بشم اول ، می تونه یه حس غریزی باشه مثلا ماده هایی که خوششون میاد نر ها برای رسیدن بهشون جنگ کنن و بقای اصلح و از این کوفت و زهر مار ها (فحشم ندین . زیادی عاشق روان شناسی تکاملی ام

)
شاید نتیجه یه فرهنگ قدیمی و طولانی مدت باشه که دیگه آخرای عمرشه به قول شما(مثل همون قضیه شاهنامه و داستان های پیش از اسلامش)
یا شاید تصمیم هوشمندانه زن های تاریخ برای شکست نخوردن!!! یا اصلا هر جیز دیگه .
چیزیه که اصالت داره اینه که در نهایت
الان احساس لذت من به عنوان زن تو حالت معشوقه بودن بیشتره .
شما می خوای به من ثابت کنی این احساسم برآینده فرهنگه ؟ خوب باشه .
این همه داستان عاشقانه تو جهان برآیند فرهنگه . اینم قبول .
غلبه عاشق بودن مردحتی تو قصه های فیلم های بی مزه کره ای !!! هم برآیند فرهنگه و هیچ مبنای حقیقی نداره؟ خوب اصلا اینم قبول
شباهت ها تو بین
تاریخ فرهنگ هایی که داد و ستد فرهنگی کمی با هم داشتن صرفا تصادفه و هیچ مبنایی پشتش نیست؟ خوب اینم قبول
نهایت چی؟ من دارم توی این هوا تنفس می کنم و لذت هام بر همین مبنا شکل گرفتن . نمی تونم بجنگم با خوش اومدن و خوش نیومدن هام که ! باید بر مبنای بهترین احساسم برنامه ریزی کنم.
شاید شرایطی باشه که خودم برم خواستگاری علنی . اون موقع قطعا نمی رم خودمو حلق آویز کنم .
ولی اینو می دونم که ایده آلم هم نیست . تو پست اول بحثمون هم گفتم. این یه مساله علمی نیست . حسه . براش نمی تونم فکت بیارم براتون.
والا آقای مازیمون به مضمون گفتن بنده داده پرت از میانگین هستم . گفتم شاید بقیه نرمال باشن
اوهوووم . من گفتم ایشون که تو خارج از ایران هستن بپرسن. ولی واقعا این هم نمی تونه چیزی به اسم ذات رو ثابت کنه . شاید جواب کامل تر این قضیه چند خط بالاتر پیدا شود!