پاسخ : دخترا برن خواستگاری
به نقل از مازیمون :
قضیه اینه که جهت حرکت به سمت بالا رفتن سن ازدواجه، و بالاتر رفتن سن تولید مثله.
و اینکه زنان روستایی و افراد سنتی تر پایین تر باشه، باعث میشه ازدواج یه نفر توی اون جامعه مورد قبول باشه، ولی این بر خلاف حرکت تغییرات اجتماعیه.
و حتا صرف این مساله که تغییرات اجتماعی در جامعه رخ میده با این گستردگی نشون دهنده ی این هست که جوجه نمیتونه حرف خودش رو مبنا قرار بده برای تمام Female ها.
چون اتفاقا جوجه حرف از این زد که در فرهنگ و ادبیات جوامع مختلف زنان همیشه در طرف ( درخواست شونده ) بودن. و همین که الان در جامعه افراد دارند از این طرز فکر دور میشن، نشون میده درخواست شونده بودن، یک نظر فردیه و کلیت و جامعیت نداره.
صرفا زمانی جامعه بسته تر بوده، الان نیست.
میدونی حرفات در کل منطقی ن، و درست. ولی اینجا نمیشه دقیقن اونطوری فک کرد. اصلن قضیه این نیست که این نظر جوجه جزیی از طبیعت یک زن باشه، قضیه اینه که جوجه، و خیلی های دیگه تو ایران، تو این فرهنگ بزرگ شدن
این که سن ازدواج جوجه دقیقن رو میانگین نباشه یا حتی اگه خیلی فاصله داشته باشه دلیل نمیشه این قضیه فرهنگی روش صدق نکنه. فک کنم بخاطر ازدواجش تو سن پایین و مذهبی بودنش یجوری داری یه استریوتایپی که تو ذهنت داری رو نسبت میدی بهش. در حالی که این قضیه مذهبی هم نیست حتی. و دقیقن همین چیزی که خودت میگی، زمانی جوامع بسته تر بودن و فقط مربوط به ایران نیست ولی ایران یه مقدار زیادی عقب تره در این زمینه
به نظرم این حسی که جوجه داره، که دوست داره مورد خواسته شدن واقع بشه، تو خیلیییی از دخترا هست، چون تو فرهنگمون مدت ها بوده تو ادبیاتمون بوده( آره استثنا هم داریم) و حتی تو کارتونای دیزنی زمان بچگیمون هم بوده! و تو پستاندار های دیگه هم حتی جنس نر دمبال ماده س معمولن

ولی تو انسان این قضیه هرچی زنا بیشتر وارد اجتماع شدن و قدرت پیدا کردن کمتر شده
و من اینو با دلیل و منطق خاصی نمیگم صرفن چیزیه که زیاد دور و بر خودم میبینم، جوجه (بیربط به دین و سن ازدواج و قد و وزنش!) از این نظر یه دختر نرماله تو ایران.
و لطفن، لطفن، توجه کن که اون بخشی از جامعه ایران که باهاشون سر و کار داری، بخش متجدد ترشه!
الان من دارم تو شهری از ایران زندگی میکنم که حداکثر دومیه از لحاظ اومدن زنا تو اجتماع و قدرتشون تو خونواده ها و اینا و تو مدرسه ای درس میخونم که دانش آموزاش به نسبت فکرشون بازتره و جز نسل جوون هم محسوب میشن ولی بازم اکثرن اون قضیه مردا پیشقدم شن خیلی بیشتر مورد پسنده، و بین پسرا هم همینطوره
من از این قضیه خوشحال نیستم، ولی میدونم تو چارتا شهر کوچیک تر اطراف رشت این قضیه شدید تره و باز بیشتر از اون تو یسری استانای دیگه.
و این فکر جوجه الان نرمال و واقعن میانگینه حتی اگه غلط باشه
به نقل از N_OiSe :
راجع به اون حرف دوستمون که گفتن فرهنگ ما اینه و تغییر نمی کنه: اتفاقا فرهنگ خیلی تغییر می کنه. و اتفاقا فرهنگ ما تغییر کرده و الان عده زیادی از دختران و پسر ها اول با هم دوست میشن بعد ازدواج می کنن ( یا نمی کنن!)
تو خونواده ما که اتفاقا مذهبی ام هستن تقریبا چندین نمونه بوده فقط!
کسی نمیگه فرهنگ تغییر نمیکنه! فرهنگ آروم تغییر میکنه، الان جاهایی از ایران هست که اگه دختری دوس پسر داشته باشه طردش میکنن! یا پیش اومده بکشنش! ولی با وجود این کم کم این قضیه داره جا میفته.
حرفم اینه که این که پسرا پیشقدم شن اینقدر الان تو جامعه نفوذ کرده! که شاید همون قضیه سیگنال دادن واسه این که یارو بفهمه بهتر باشه برای عوض کردنش به جای یهو اینکارو کردن ( واسه بیشتر مردم که هنوز اون فرهنگ بینشون هست) مثل اینه که برگردی نسل پدربزرگت که دوست شدن اینا معمول نبود و انتظار داشته باشی کانسپت فرندز ویت بنفیتس موردقبول واقع شه