- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان دو
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
غرور دخترا شکسته میشه چون بعضی پسرا جنبه ندارن فکر میکنن خیلی خاصن :/ینی در حد ابراز علاقه حتی جنبه ندلرن
پسر با شعور انتخاب کنیم خب...غرور دخترا شکسته میشه چون بعضی پسرا جنبه ندارن فکر میکنن خیلی خاصن :/
از کجا بفهمیم باشعوره :/پسر با شعور انتخاب کنیم خب...
خداوکیلی پسری رو ک نمیشناسید از میزان شعور و رفتار و اعتقاداتش و اخلاقش خبر ندارید پا میشید برید خاستگاریش؟؟ک ی عمر باهاش زندگی کنید؟؟ ریلی؟؟از کجا بفهمیم باشعوره :/
نه منظورم در حد ابراز علاقه خواستگاری که نه... به نظر جالب نیست دختر بره اینو کلیشه ای فکر میکتمخداوکیلی پسری رو ک نمیشناسید از میزان شعور و رفتار و اعتقاداتش و اخلاقش خبر ندارید پا میشید برید خاستگاریش؟؟ک ی عمر باهاش زندگی کنید؟؟ ریلی؟؟
خدایی پسری ک منو نمیشناسه ( از میزان شعور و رفتار و اعتقاداتم و اخلاقم خبر نداره) میخواد بیاد خاستگاری من:////خداوکیلی پسری رو ک نمیشناسید از میزان شعور و رفتار و اعتقاداتش و اخلاقش خبر ندارید پا میشید برید خاستگاریش؟؟ک ی عمر باهاش زندگی کنید؟؟ ریلی؟؟
قطعا من با این نوع خاستگاری خیلی موافق نیستم:)خدایی پسری ک منو نمیشناسه ( از میزان شعور و رفتار و اعتقاداتم و اخلاقم خبر نداره) میخواد بیاد خاستگاری من:////
این قضیه بطور فاکی برای پسرا هم هست.غرور دخترا شکسته میشه چون بعضی پسرا جنبه ندارن فکر میکنن خیلی خاصن :/ینی در حد ابراز علاقه حتی جنبه ندلرن
اره ولی تو جامعه ما پذیرفته شدس که پسر ابراز علاقه کنه ولی دختر ابراز علاقه کنه اول اینکه ممکنه موجب تعجب باشه دوما اینکه غرورش شکسته میشه ینی از دو مرحله باید بگذریاین قضیه بطور فاکی برای پسرا هم هست.
بعضی واکنش ها به ابراز علاقه وحشتناکه و واقعا ربطی نداره کی ابراز علاقه کرده((((:
خب دخترم اگه بخواد بره خاستگاری سنتی مث پسر میره البته بزار دقیق تفکرمو بار کنم:/قطعا من با این نوع خاستگاری خیلی موافق نیستم:)
درضمن پسرا با ی شناخت نسبت ب خانواده طرف میرن دیگع ک اشنا شن
شمام اگ دیدین خانواده طرف رو میشناسید میتونید ی شناخت نسبی رو خودش پیدا کنید بعد اقدام کنید :)
نمیشه؟؟
کلا اصلا واسطه گری خیلی کار مسخره ایه از نظرم. چون فکر کن اول اینکه هر کس خودشو بهتر میشناسه دوم اینکه فرض کن بهم نخورن بعد اون طرف واسطه مقصر شناخته میشهخب دخترم اگه بخواد بره خاستگاری سنتی مث پسر میره البته بزار دقیق تفکرمو بار کنم:/
ب شخصه معتقدم اشنایی باید توسط خود زوجین صورت بگیره ن اینکه یکی معرفی کنه واینا و بعد خانواده ها در جریان گداشته بشن بطور رسمی ک میشه تو ی رستورانم حلش کرد و بهش میگیم جلسه معارفه بقیش رفت و امده دیگ^_^
ولی تو اگه فک کنی اهه این پسره ایده ال منه بهش نمیگی جدا؟
ابراز علاقه [به نظرم]پسر متوجه میشه از یه جایی به بعد اینکه به رو خودش نمیاره معمولا فهمیده ولی خودشو زده به نفهمینه منظورم در حد ابراز علاقه خواستگاری که نه... به نظر جالب نیست دختر بره اینو کلیشه ای فکر میکتم![]()
خب ب هر کی بگی اشنا شیم ک حلقه دست نمیکنی در ضمن میتونی تو طول اشنایی بری خونشون که خانوادشو ببینی دگ....بهش میگم اما این بحث ی خرده پیچیده میشه
و شاید جاش اینجا نیست
چون پسر ایده آل من باید روابط گرم و صمیمانه و خوبی با خانوادش داشته باشه و شناخت این رابطه با حرف ساده نیست پس من باید حتی خانوادش رو قبل از بیان احساساتم ببینم و اندکی بشناسم بعد بهش بگم پس با اینکه زوجین باید باهم آشنا بشن مشکلی ندارم برای شما این سبک اشنایی شاید بهتر باشع
اما من ترجیح میدم قبل از اشنایی و رفت امد و ابراز علاقم ی خرده با جمع خانوادش و دوستاش اشنا بشم :)
نه قیمه هارو ریختی تو ماستا چرا(((:از بیس مشکلی نیس بنظرم
فقط تصور اینکه من برم چایی بریزم ب خونواده عروس تعارف کنم و وقتی جلوی دختره سینی چایی رو گرفتم ، دخترهاینجوری یا
اینجوری محو تماشای من
باشه و چایی رو دیر برداره ،یکم واسم عجیب غریبه
اگه خونواده عروس خودشون چایی تعارف کردن رو ب عهده بگیرین ک دیگه مبارکه :)
البته تصورم از عروس بیشتر0_0اینجوریه