- شروع کننده موضوع
ایلیا
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- مدال المپیاد
- تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
- دانشگاه
- هنر تهران
- رشته دانشگاه
- عکاسی
چند وقت پیش یک طرحی ارائه شده بود برای جذب بیشتر کاربران با مضمونِ:ایجاد گروهی از کاربران برای راهنمایی جدیدها.
این طرح اون زمان مورد استقبال قرار گرفت ولی بعد مدتی به فراموشی سپرده شد چون به قول یکی از مدیران ارشد این جور چیزا مثل خبرگزاریه و به همت خود کاربرا نیاز داره.چیزی نیست که مدیران به تنهایی انجامش بدن
خب من خواستم یه جورایی متولی بشم و چند نفری دور هم جمع بشیم برای ایجاد این گروه.
هرکسی مایله به این جمع(فعلا که جمع نیست من تنهام )بپیونده به من پ.خ بزنه.در صورتی که واقعا پایه اید(هرچی فکر کردم لفظ بهتری پیدا نکردم )پ.خ بدید.برای شروع کار حداکثر 5 نفر کافیه.حالا اگه بیشتر هم شد عیب نداره.
+توی این تاپیک هم اگه نظری چیزی هست بگید
امیدوارم موزد استقبال قرار بگیره
تا الان
بابک
و
ناطق
و
سجاد
و
F@|-|!mEh
و
باریُم
و
حمیده
و
نیلوفر ب.
و
Believe
و
فـاطّ..
اعلام آمادگی کردند
این طرح اون زمان مورد استقبال قرار گرفت ولی بعد مدتی به فراموشی سپرده شد چون به قول یکی از مدیران ارشد این جور چیزا مثل خبرگزاریه و به همت خود کاربرا نیاز داره.چیزی نیست که مدیران به تنهایی انجامش بدن
خب من خواستم یه جورایی متولی بشم و چند نفری دور هم جمع بشیم برای ایجاد این گروه.
هرکسی مایله به این جمع(فعلا که جمع نیست من تنهام )بپیونده به من پ.خ بزنه.در صورتی که واقعا پایه اید(هرچی فکر کردم لفظ بهتری پیدا نکردم )پ.خ بدید.برای شروع کار حداکثر 5 نفر کافیه.حالا اگه بیشتر هم شد عیب نداره.
+توی این تاپیک هم اگه نظری چیزی هست بگید
امیدوارم موزد استقبال قرار بگیره
تا الان
بابک
و
ناطق
و
سجاد
و
F@|-|!mEh
و
باریُم