راهنمایان سایت

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : راهنمایان سایت

با نیلوفر موافقم تا نشون نباشه خوب ناشناخته می مونیم خوب :D

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

آقا چقدر عجله دارید
صبر کنید.همه اینایی که میگید انجام میشه.ما هنوز که کاملا با هم هماهنگ نشدیم.هر وقت هماهنگ شدیمو برناممونو تدوین کردیم اون موقع این چیزارو بگید.

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

خب برنامه رو بگين؟
هماهنگ كنيم

big_bang

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـا(') امیــ(')
شهر
نجف آباد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
اقتصاد

والا اون روز که ما عضو شدیم از این قرتی بازیا نبود ! کم کم خودمون با مشقت و سختی با محیط آشنا شدیم!
اصن عاشق این پیشرفت تکنولوژی ام من ! :-"

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

:-"
خب الان خیلیا عضو میشن ولی هیچی سر در نیمارن فرار میکنن :D.منجمله خودم من خودم وقتی عضو شدم فرار کردم تا وقتی که یه رفیق ناباب منو کشوند اینجا بعد اونموقع نمیدونم چرا دیگه فرار نکردمو نمک گیر شدم.هدفه ما اینه که کسی فرار نکنه

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

چند تا نکته:
-برای اجرا شدن این طرح، نیاز به حمایت یه نفر با رده های بالاتر هست. ترجیحا مدیرکل. پس اهداف باید مشخص بشه، طرح هایی که داری رو همینجا باید بگی تا بدونن دقیقا چی میخوای و چیکار میخوای بکنی.
-این افرادی که اعلام آمادگی کردن، زیادن، و طبیعتا باید از بینشون یه تعدادی انتخاب بشه. و همچنین باید یه شرایطی داشته باشن که عضو گروه بشن. پس بازم باید دقیقا هدف مشخص بشه و بعدش افراد با صلاحیت انتخاب بشن.
-واسه هماهنگی و بحث و مشخص شدن اهداف و قوانین و ... ، همینجا صحبت کنین. فقط اسپم ندین. خودم شخصا کنترل میکنم اینجا را.

الان دقیقا بگو هدف چیه؟ چه کارایی میخوای انجام بدی؟ چیو راهنمایی کنی؟ کیو راهنمایی کنی؟
کامل توضیح بده همییجا :-?

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

خب من قالبه کارو گفتم قبلا
موقع ثبت نام یه گزینه ای باشه (معرفی شدن به راهنمایان سایت)بعد یه توضیحی هم داشته باشه اون گزینه.اگه کاربر جدید اونو تیک زد به ما معرفی بشه ما اول یه خوش آمد گویی انجام میدیمو بعد یه سری چیزایی که بین خودمون تصویب شده رو هم بشوم میگیم در آخر هم میگیم سوالی داشتید به ما بگید.نظر من اینه که بیشتر روی اون قسمت دوم کار شه.که کاربر جذب بشه :-"
حالا وقتی که چند نفر شدیم اون موقع معلوم میکنیم که دقیقا چه کنیم ولی قالبش همنه که گفتم
حالا کسایی که درخواست دادن بیان نظرشونو اعلام کنن در مورد اینی که من نقل قول کردم.بگید چه آیتمایی کم داره یا چیش اضافس

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نظره من بأيد هركي ميخواد تو راهنمايان سايت عضوشه

يك بأيد صلاحيت عضوشدن و داشته بأشه (خاك أنجمن خورده ،فوق حرفه اي ،....)بعد بيشتر از يك سال توسايت عضويت داشته بأشه ،مثله كف دستش همه چي رو بدونه
من پيشنهادامو گفتم براي هدف تاپيك هم بگم بهتره فقط توبه زير أنجمنه ديگه مطرح بشه شايدم توبانگا هابتونيم به بچه ها اطلاع رساني كنيم با تشكر

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

خب به نظره من فقط بانگ کافی نیست.باید توی تاپیکایی مه ماربر جدید اول بشون بر میخوره معرفی بشیم.مثله تاپیک راهنمایی
یا یه مرحله بالاتر از این که من نمیدونم از نظر فنی قابل اخرا هست یا نه.موقع ثبت نام یه آیتمی باشه با عنوان راهنمایان سایت مه یه توضیخی در مورد با داده باشه و در نهایت از ماربر بپزسه غلاقع ای به مغرفی شدن به این گرئه دارید؟اگه اونو تیک زد به ما مرفی بشه چون شاید هیلی ها فقط با هدف دانلود یه فایل عضو شن و علاقه ای به فعالیت نداشت باشن
+
نیاز به زیر انحمن نیست.من دلیلی برای وحودش نمیبیتم اگه دلیلی داره ذکر کنید شاید منطقی بود
+
برای گزینش به نظرم باید ملاکی بهتر از درحه کاربری داشته باشه.در مورد این هم بحث کنیم

ویزایش:چقد غلط ذارم.از غوارض کیبورده بدون خروف فارسی :-"

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از ایلیا :
خب به نظره من فقط بانگ کافی نیست.باید توی تاپیکایی مه ماربر جدید اول بشون بر میخوره معرفی بشیم.مثله تاپیک راهنمایی
یا یه مرحله بالاتر از این که من نمیدونم از نظر فنی قابل اخرا هست یا نه.موقع ثبت نام یه آیتمی باشه با عنوان راهنمایان سایت مه یه توضیخی در مورد با داده باشه و در نهایت از ماربر بپزسه غلاقع ای به مغرفی شدن به این گرئه دارید؟اگه اونو تیک زد به ما مرفی بشه چون شاید هیلی ها فقط با هدف دانلود یه فایل عضو شن و علاقه ای به فعالیت نداشت باشن
+
نیاز به زیر انحمن نیست.من دلیلی برای وحودش نمیبیتم اگه دلیلی داره ذکر کنید شاید منطقی بود
+
برای گزینش به نظرم باید ملاکی بهتر از درحه کاربری داشته باشه.در مورد این هم بخق کنیم

پيشنهاد بسيار عالي دادين ،منم موافقم بااين طرح
بابك ببينيم نظرش چيه؟

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

من هنوزم نمیفهمم دقیقا چه کاری میخوای انجام بدی؟
اینکه تیک بزنن معرفی بشن به ما و زیرانجمن و لوگو و ... ، اینا همش مسایل فنی هستش و الانم نمیشه راجع بهش تصمیم گیری کرد. شما دقیقا مطرح کن که چه کاری میخوای انجام بدی؟ چیو راهنمایی کنی؟ کاربر جدید در چه حیطه ای میتونه از افراد این گروه سوال بپرسه؟ چه افرادی صلاحیت دارن که پاسخگو باشن؟
بعدشم اونجایی که گفتی کاربر جدید معرفی میشه به ما، بهش خوش آمد گویی میگیم و چیزایی که بین خودمون تصویب میشه رو بهش میگیم. خب چه چیزایی؟
:-?

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

فکر کنم بهتر باشه اول به قول ایلیا یه خوش آمدگویی به طرف مقابل بگیم و ازش بابت عضویت تو سایت تشکر کنیم !

بعد یه متن کلی که به تصویب گروه رسیده رو که شامل تاریخچه ی سایته براش بگیم. مثلا در حد معرفی سایت و قدمت :-" و برنامه ها و مسابقه هایی که تا حالا توش بوده بگیم !

بعد بیاییم راجب چند تا انجمن ها یه توضیحات مختصری بدیم تا فرد مورد نظر بفهمه نباید تو تاپیک عکس های ما، راجب ادبیات صحبت کنه :))

بعد آخرشم بگیم ما آماده پاسخ گویی به سوالات شما هستیم :D

هوم ؟ خوبه ؟ :-?

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از بابکـــ :
من هنوزم نمیفهمم دقیقا چه کاری میخوای انجام بدی؟
اینکه تیک بزنن معرفی بشن به ما و زیرانجمن و لوگو و ... ، اینا همش مسایل فنی هستش و الانم نمیشه راجع بهش تصمیم گیری کرد. شما دقیقا مطرح کن که چه کاری میخوای انجام بدی؟ چیو راهنمایی کنی؟ کاربر جدید در چه حیطه ای میتونه از افراد این گروه سوال بپرسه؟ چه افرادی صلاحیت دارن که پاسخگو باشن؟
بعدشم اونجایی که گفتی کاربر جدید معرفی میشه به ما، بهش خوش آمد گویی میگیم و چیزایی که بین خودمون تصویب میشه رو بهش میگیم. خب چه چیزایی؟
:-?

خب من از اول میگم :D
کاربرای جدیدی که عضو میشن خیلیاشون بخاط اینکه آشنا نیستن با نحوه کار سایت یا اینکه جو سایت براشون یجوراییه یا به دلایل دیگه ای بعد از چند بار دیگه نمیان .
حالا یکی از راه هایی که میشه کمکشون کرد که نرن و پشت سرشون هم نگاه نکنن( :D ) اینه که یکی بیاد و کمکشون کنه ، چجوری؟
با طرز کار سایت آشناشون کنه
کمکشون کنه تو جو سایت قرار بگیرن
یا اگر مورد دیگه ایه تو اون زمینه کمکشون کنه ، که این مورد رو باید از کاربر پرسید :D

حالا اگر با طرز کار سایت مشکل داشته باشن ، میشه بیایم و یه راهنما درست کنیم که راهنمای کل سایت توش باشه و همچین چیزی فکر کنم الان هم هست ولی یا پاسخگو نیست یا کسی نمیره بخونه ، و مسلما هر کسی تو یه بخشی مشکل داره .
حالا کسایی که تو گروهن و حالا به هر نحوی که بعدا به قطعیت میرسه میان و با این افراد صحبت میکنن و مشکلاتشونو میپرسن و حل میکنن واسشون

مشکل جو سایت که خیلیا که تازه عضو میشن ازش مینالن هم میتونه تا حدودی با ایجاد صمیمیت حل بشه که اگر گروهی که از چند نفر تشکیل میشن صمیمانه برخورد کنن این مشکل هم تا حدودی حل میشه .
و اینکه مثلا بیان و در مورد علایقشون سولا کنن و تاپیک های مرتبط به اون علایق رو بهش معرفی کنن
و تو تاپیک ازشون استقبال کنن
و ...

سوالات کاربر هم در وهله اول در زمینه مسائل فنی سایت ، تاپیک های موجود و کلا در مورد انجمن ها میتونه باشه ...

در مورد صلاحیتش هم فکر کنم کسایی که خوب سایت رو بشناسن که بتونن راهنمایی کنن و کسایی که بتونن صمیمی برخورد کنن ، یهو طرف یه سوال چرت پرسید یهو هجوم نبرن سمتش :-" و کلا بتونن روابط خوبی رو شکل بدن :D

در مورد مسائل فنی ش هم که میگی الان نمیشه در مورد کاری کرد . ولی اینکه چه مباحثی قطعی بشه : ( مطمئنا چیزایی که من دارم مینویسم پیشنهادیه دیگه :D )
اول از همه یه متنیه شامل خوش آمد گویی، معرفی سایت ، معرفی خودمون و اینکه میخوایم چیکار کنیم
پرسیدن هدف کاربر برای اینکه اومده سایت و اینکه موقع ثبت نام توقع ش چی بوده
و ...

فعلا همینا رسید به ذهنم ، چیز دیگه بود بعدا میگم :D
متن شامل چی باشه حالا ؟ ( داشتم مینوشتم حمیده پستش رو ارسال کرد ، پیشنهاد های حمیده رو هم مینویسم :D )
خوش آمود گویی
معرفی سایت و بعضی از انجمن ها
یه اشاره کلی به قوانین و اینکه ازش بخوایم تو هر انجمنی قوانینش رو بخونه ، و قوانین کلی سایت مثل عدم کپی پیست و ... رو بهش بگیم
معرفی برنامه هایی که میشه تو سایت انجام داد
و ...

ولی یه چیزی هم که هست اینه که اگر بخوایم همه اینا رو تو یه متن بنویسیم خیلی طولانی میشه و باید متن اول تا حد امکان کوتاه باشه و کاری که هر کسی تو گروه انجام میده اینه که با این افراد طی چند بار پیام کلیات این متن رو بهش بگن

حالا اون متنی که میخوایم بنویسیم مسلما باید تا جایی که میشه کوتاه باشه و با لحنی دوستانه نوشته شده باشه یعنی خیلی رسمی نباشه :D

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

خب چیزایی که من میخاستم بگمو کاملا فهمیه گفت(اصن دل به دل لوله کشیه :-")
در مورد ملاک های انتخاب افراد هم به نظر من مهم تر از آشنایی داشتن با سایت لحنه دوستانه و مهم تر از اون اعصاب داشتنه.من اول که عضو شده بودم همه سوالامو از همید شجاعی میپرسیدم :D.چند روز پیش که داشتم پ.خ هامو میخوندم برای تجدید خاطره دیدم اون اولا چقد رو اعصابش بودما :-".هر روز حداقل دو سه تا سوال چرت(البته الان که توی سایت یه جورایی جا افتادم از نظرم چرته!)ازش میپرسیدم.اون بنده خدا هم دریغ نمیکرد و جواب میداد.
کلا این خاطررو (:D)گفتم که بگم کاربرای جدید ممکنه از نظر قدیمیا خیلی رو اعصاب باشن.کسی که عضو این گروهه باید کاملا اعصاب داشته باشه

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

=((اونايي كه ميخوام جزؤه أين گروه باشن ،واقعا بأيد صبور بأشه به قول فهيمة بأيد أعصاب داشته بشأن ،حوصله به خرج بدن ،واضح ودرست جواب كاربر اي تازه وارد سايت بدن

mh.darya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی معدن

خدا ایشالا خیرتون بده ! :))
بابا یه سری از اینایی که تازه عضو میشدن یه زمانی قشنگ پدر منو دراورده بودن !
واسه سوالشون لینک این بالا راهنمایی رو هم میدادم کلی شاکی میشدن که نمیخوای جواب بدی چرا میپیچونی ! :))
هیچی دیگه خواستم تشویقتون کنم ! :-"
(اسپم بود نه ؟! :-" )

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

عاغا ما هم هستیم در راه رضای خدا ...باشد ک مقبول افتد :-"

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

پیشنهاد من اینه که ۱۰ نفر حدودا بشید به اعضای جدید پیغام بدید و معرفی و خوشآمدگویی و اگر سوالی داشتن بپرسن و این حرف ها ...
این ۱۰ نفر هم هرکس به یوزر جدیدی که یکان شماره یوزرش با شمارش یکیه پیغام بده. مثلا شماره یوزر من ۲۰۳ هستش. نفر شماره ۳ بهم پیغام بده آموزش استفاده از سایت رو بده.
میتونید برای بهتر کار کردن هم یک دستور کار مرتب و فکر شده بنویسید که چی بگید به طرف در پیغام اول و ... تا جذابیت بیشتری داشته باشه.

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

هر روز تقریبا چند نفز عضو میشن؟
+از نظر فنی امکانش نیست که موقع ثبت نام یه آیتمی برای معرفی ما باشه در آخر هم بپرسه علاقه دارید به این گروه میعرفی بشید؟
چون قبلا هم اشاره کردم خیلی ها برای دیدن یه لینک یا دانلود عضو فروم میشن و به هیچ عنوان علاقه ای به فعالیت ندارن :-"

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از محمّد :
پیشنهاد من اینه که ۱۰ نفر حدودا بشید به اعضای جدید پیغام بدید و معرفی و خوشآمدگویی و اگر سوالی داشتن بپرسن و این حرف ها ...
این ۱۰ نفر هم هرکس به یوزر جدیدی که یکان شماره یوزرش با شمارش یکیه پیغام بده. مثلا شماره یوزر من ۲۰۳ هستش. نفر شماره ۳ بهم پیغام بده آموزش استفاده از سایت رو بده.
میتونید برای بهتر کار کردن هم یک دستور کار مرتب و فکر شده بنویسید که چی بگید به طرف در پیغام اول و ... تا جذابیت بیشتری داشته باشه.
منم با محمد موافقم همين ده نفري كه ثبت نام كردن باشن
دوستان ظرفيت پرشد

د :)أساسنامه يه سايتم كه محسن نوشته رو بأيد توي متني كه مينويسيم باشه :)

بالا