راهنمایان سایت

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
پاسخ : راهنمایان سایت

به نقل از سَجاد :
خب اینکه با یکان بریم جلو که سخته؛ هی باید بگردی،

به نقل از سَجاد :
کاملا مشخصه بحث سر گشادیه دیگه؟! :-" :D

خودت داری میگی اینو ، خب منم راه حل پیشنهاد دادم ;;)

بعدشم خب مسلما منطقی نیست که این 10 نفر وایسن هر چند وقت صفحه رو رفرش کنن که ببینن آیا کاربر جدید هست یا نه که بهش پ خ بدن؟!
باید یه چیزی باشه که خبر رسانی کنه دیگه .

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

والا ما هم حرفمون همینه!

یه سناریو هم اینه که شماره کاربریشو تو پ.خ همون موقه که عضو میشه بگه (سرور، سایت هرچی) بعد لیست راهنماها باشه و بگه کی باید بره پیش کی، بعدم خود طرف بره پیش راهنماش!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از سَجاد :
والا ما هم حرفمون همینه!

یه سناریو هم اینه که شماره کاربریشو تو پ.خ همون موقه که عضو میشه بگه (سرور، سایت هرچی) بعد لیست راهنماها باشه و بگه کی باید بره پیش کی، بعدم خود طرف بره پیش راهنماش!

فکر نکنم خیلی جالب باشه که کاربر بره دنبال راهنما ، ما میخوایم این گروه باشه که کمک کاربر کنه ، اگه قرار باشه کاربر بره دنبال راهنما که خودش میره میگرده دیگه چه کاریه :D

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

اصن چه کاریه؟!!؟؟!!؟

یه پ.خ همون اول از سایت بهش داده شه یه توضیحاتی بهش داده شه، بعدم میگیم اگه مشکلی بود این 10 نفر هستن، همون 10 نفر در عین حال از مدیرا خبر میگیرن کسی هست هنوز که گیج میزنه یا نه! (ینی مدیرا خبر بدن!)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از سَجاد :
اصن چه کاریه؟!!؟؟!!؟

یه پ.خ همون اول از سایت بهش داده شه یه توضیحاتی بهش داده شه، بعدم میگیم اگه مشکلی بود این 10 نفر هستن، همون 10 نفر در عین حال از مدیرا خبر میگیرن کسی هست هنوز که گیج میزنه یا نه! (ینی مدیرا خبر بدن!)

خب اینجوری هم میشه ولی گفتیم میخوایم یه جور جو سازی هم باشه ، بعد اگر فقط همون پیام باشه مجبوریم یه متن طلانی بنویسیم که بازم فرقی نمیکنه ، وقتی تو چند تا پیام راهنماها بگن همون اون لحنی که میخوایم باشه میتونه باشه هم اینکه میخونه حداقل :D

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

عاغا اگه متن باشه مطمئنا نمیخوننش و اگر اینطوریم باشه فرد بیشتر دلزده میشه تا ترغیب (املا :-" ) ولی اگه یه نفر به طور دوستانه بهش بگه هم جذب جو دوستانه سایت ( :D )میشه هم بهتر قوانین رو میفهمه

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

خب من یه مساله ای رو لازمه تذکر بدم.
مسئول طرح و صاحب ایده که ایلیا هستش، اما بقیه افرادی که قراره توی این گروه فعالیت کنن، باید انتخاب بشن و همینجوری هرکی خواست نمیتونه بیاد. چون اصلا بعضی از افراد خودشون کاربرای متخلفی هستن و اصلا صلاحیت ندارن. مسئول طرح باید با مدیران داخلی به بالا هماهنگی های لازم رو برای جذب افراد انجام بده.
ضمنا الان بیاین ایده ها و برنامه هاتون رو بگین همتون، قطعا تو انتخاب افراد تاثیر خواهد داشت.

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

به نقل از بابکـــ :
خب من یه مساله ای رو لازمه تذکر بدم.
مسئول طرح و صاحب ایده که ایلیا هستش، اما بقیه افرادی که قراره توی این گروه فعالیت کنن، باید انتخاب بشن و همینجوری هرکی خواست نمیتونه بیاد. چون اصلا بعضی از افراد خودشون کاربرای متخلفی هستن و اصلا صلاحیت ندارن. مسئول طرح باید با مدیران داخلی به بالا هماهنگی های لازم رو برای جذب افراد انجام بده.
ضمنا الان بیاین ایده ها و برنامه هاتون رو بگین همتون، قطعا تو انتخاب افراد تاثیر خواهد داشت.

بأحرف بابك موافقم ،هركي واقعا صلاحيت داره انتخاب شه ،ولي بأيد يه چيزي بگم اونايي كه فاقد صلاحيته بگين؟

به نظرم يه زير أنجمن به نام راهنمايان سايت درست شه ،مثل خبرگذاري سمپاديا،بعد اونجا يه قوانين وضع كنيم بعدشم يه أساسنامه به صورت مختصر ومفيد درست كنيم نه كاربر جديد أذيت شه يا فرار كنه، يه متني كاملا دوستانه وصميمي ومختصر درست كنيم ،وپيشنهاد ميكنم ي نشأني هم براي اونايي كه صلاحيت دارن درست شه ،تا كاربر اي تازه وارد سايت دچار مشكل نشن ،باتشكر

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

بابک لایک :-"
من هم الان هیچ پستی نمیدم تو این تاپیک ول نکردم برم.اتفاقا همه پستارم میخونم.ولی خب لازم به پست دادن بنبوده
نیلوفر چیزایی که میگی درسته ولی فعلا زیر انجمن نیاز نیست.خبگزاری هم میبینی الان انجمن شده کلی زحمت کشیدن و بعد دو سه ماه تازه یه زیر انجمن گرفتن
در ضمن برای ما زی انجمن لازم نیست.ولی گروه کاربری لازمه

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

در راستای پست جلاد :D

میتونیم قسمت های خیلی خیلی مهم رو بُلد کنیم. یا مثلا به حالت تصویری توضیح بدیم :D

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

بابک : اینکه میگی صلاحیت ندارن میشه مواردی که باعث عدم صلاحیت شده رو هم بگی؟

h.f

نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

ب نظرم این راهنمایان سایت میتونن مثه کارآگاه های سایت هم عمل کنن ینی حتی اگه تاپیک جدیدی درست میشه چک کنن و ... اینجوری یه کمکی هم به مدیران سایت میشه .

حمیده :D : با این تصویر و بلد موافقم ولی ب نظرم اگه تیکه تیکه و ب تدریج و دوستانه گفته بشه بهتره طرف هم دیگه کاملن درک میکنه

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

در راستـای پست جـلاد عزیز:فک کنم این یکی رو دیگه موافقت نکنن که تایپیک چک کنیم یه سری همکار مدیریت هستن و اینا نه باو نمیذارن ;;) :D

h.f

نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

فاط.. :) : ب نظرم مثلا کسانی ک کاربر جدرد هستن و تاپیک میزنن مثلا اگه خلاف قوانینی عمل کردن تو تاپیک و اینا میتونیم بهشون تذکر بدم و این حرفا :D

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

اینم حرفیه ولی مدیرا نمیذارن میگن پ ما کشکیم؟ :))
ولی موافقم کلا :D

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

اصلا موافق نیستم.خود مدیرا که هستن.داخلیا هم هستن دیگه نیازی به این کار نیست در ضمن برای عملی شدن چیزی که میگی یه اکسسی در حده داخلی لازمه!ما کاره اصلیمونو خوب بتونیم انجام بدیم خودش خیلیه.این بحثو تموم کنید لطفا

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

ایلیا جلاد فقط نظرشو گف حتی آروم تر میتونی بگی که موافق نیستی یا توجیه کنی.. :)

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

نمیدونم چرا هر وقت اسمایلی استفاده نمیکنم پستام خیلی تند به نظر میاد.
خب جلاد نظرشو گفت و من هم گفتم اصلا خوب نیست نظرش و پون خوب نیست در موردش بحث نکنید.

h.f

نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

عاغا کلا نظر من دخالت تو کار دیگران نبود من میگم همون آدمایی که قرار بهشون کمک کنیم رو یه مدتی زیر نظر بگیریم !

@ایلیا:من نظرمو گفتم رو نظر منم داشت بحث میشد و فکر میکنم از همین نظر ها میشه یه ایده رو پخته تر کرد! و اگه مخالفی بهتره دلایلت رو ب طور کامل بگی ن اینکه بگی خب خوب نبود پس جمِش کنین!

• شروع کننده موضوع

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

من دلیلمو ذکر کردم قبلا
به نقل از ایلیا :
اصلا موافق نیستم.خود مدیرا که هستن.داخلیا هم هستن دیگه نیازی به این کار نیست در ضمن برای عملی شدن چیزی که میگی یه اکسسی در حده داخلی لازمه!ما کاره اصلیمونو خوب بتونیم انجام بدیم خودش خیلیه.این بحثو تموم کنید لطفا

به نقل از جــــــــــــلاد لـــــاغر :> :
عاغا کلا نظر من دخالت تو کار دیگران نبود من میگم همون آدمایی که قرار بهشون کمک کنیم رو یه مدتی زیر نظر بگیریم !

@ایلیا:من نظرمو گفتم رو نظر منم داشت بحث میشد و فکر میکنم از همین نظر ها میشه یه ایده رو پخته تر کرد! و اگه مخالفی بهتره دلایلت رو ب طور کامل بگی ن اینکه بگی خب خوب نبود پس جمِش کنین!
خب این که الان میگی خوبه.میتونه جزو برناممون باشه
+ایده در حال پخته شدت نبود که هیچ داشت رو به لودگی میرفت .

بالا