تغييير پايتخت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ايا شما با تغيير پايتخت از تهران به شهراي ديگه موافقيد؟

• بله

رای‌ها: 40 48.2%
  • خير

رای‌ها: 43 51.8%

• رای‌دهندگان
    83
پاسخ : تغييير پايتخت

کار خوبیه ولی اگه بتونن سریع این کار رو انجام بدن یعنی تمام مراکز و ... رو سریع جابجا و ... کنن

قطعا نمیشه این کار رو سریع انجام داد و یه مدت زمانی برای این کار لازمه

ولی اینکار خیلی میتونه به کاهش آلودگی هوای تهران کمک کنه

نه خیلی کمک نمیکنه تازه باعث میشه یه شهر دیگه هم آلوده شه

ولی من این طور فک نمی کنم

لزومی نداره که فقط یک شهر آباد شه که تمام جمعیت به سمت اون هجوم بیارن و اونجا آلوده بشه، این طوری با آباد شدن یه شهر دیگه از جمعیت تهران کم میشه و به یه سری شهرای دیگه هم آباد میشه و این طوری توزیع جمعیت شکل متعادل پیدا میکنه

نه
کسی که توی تهرانه چه دلیلی داره که تهران با این امکانات رو ول کنه بره یه شهر دیگه حتی اگه پایتخت عوض بشه هم باز هم تهران بهترین شهر ایرانه و کسی که اینجاست این شهر رو ول نمیکنه

کم کم این اتفاق میافته

اگه به شهرای دیگه برسن

شاید از شهرای دیگه برن اونجا ( پایتخت جدید ) ولی از تهران نه

یه روز داشتیم با معلم جغرافیامون سر همین بحث میکردیم...
میگفتیم دلیل اصلی ما واسه تغییر کم کردن الودگی هوا در تهرانه دیگه...
خوب وقتی تغییر دادیم کجا ببریم!؟ مشهد و شیراز و اصفهانم همین وضعیت الودگیو دارن!!!
اگه بخوایم شهرای دیگه هم ببریم ک کلی طول میکشه تا رشد کنه اون شهر...
طرف میگفت مثلا اداره کل شیلات گیلان(حالا دقیق یادم نیس ولی یکی از ادارات گیلان!) دفتر اصلیش تو تهرانه!!! اخه چه دلیلی داره این!؟؟!
به نظرم باید بیان همچین جاهاییو حذف کنن و امکانات رو تو کل کشور پخش کنن!!!

من خودم موافقم ولی تغییر پایتخت خیلی دردسر داره به همین سادگی یا مث یه نظر سنجی ساده نیست..... :)

به نقل از mobina7 :
به نظرم خوبه با این کار باعث میشه شهر های دیگه هم امکانات بیشتری داشته باشن! 8-^
واسه شهرش نظر خاصی ندارم ولی ترجیحا از مراکز استان ها باشه و خیلی دور از مرکز کشور نباشه مثلا کنار مرز! :-"
خب عزیز دل من یکم فکر کن چون اگه پایتخت یه کشور لب مرز باشه که اون کشور امنیت نداره
شاید بگی وا چه حرفا!
ولی امنیت کشور به خطر میفته اگه پایتخت لب مرز باشه
نمیشه پایتخت بیاد شاهرود؟؟؟ [-o< 8-^جا به این خوبی وسیعی قشنگی حیف نیست؟؟ :P

ایشون منظورش این بود لب مرز نباشه!

من ص های قبلو نخوندم و فقط نظر خودمو میگم....

آقا بیایم عاقل باشیم مگه تقییر پایتخت کار یکی دوروزه که بیاییم هلک هلک پایتختو ورداریم ببریم ی جای دیگه بگیم داریم پایتختو جابجا میکنیم؟؟؟؟؟مگه میشه خداوکیل؟؟؟حداقل چن سال وقت لازمه اونم برای شهری م3 تهران که پایتخت همه چیز ماست....

به نقل از ..علیرضا.. :
به نظر من شاهرود
خب شهر باید کشش و قابلیت و امکانات لازم رو داشته باشه!
شاهرود فکر نه کنم داشته باشه.
در ضمن حتی المکان شهر مرزی هم نه باشه.

بالایی:درست میگی ولی خب به طور کامل انتقال نه دن مثلن یه سری چیزا رُ انتقال بدن فقط.

آقا تاپیک برا این نیست که هرکی بیاد شهر و ولایته خودشو بگه بنظرم بهترین جائه!
پست های با این مضمون پاک شدن،رعایت کنید لطفا.

بنده با تغییر پایتخت موافقم
الان بخش زیادی از جمعیت ایران تو تهرانه اونم به خاطر چی ؟ به خاطر امکاناتی که اونجا هست ، به خاطر شغل و بقیه مزیت های تهران البته این هم درسته که تغییر پایتخت باعث میشه آلودگی هم تو هر جایی که قراره بشه پایتخت افزایش پیدا کنه ولی اگه خدای نکرده یه زلزله شدید مثلا 8 ریشتر بیاد تلفات بیشتر از تلفات ناشی از آلودگی میشه
+امیدوارم اگه می خواد منتقل بشه نیاد شمال چون تنها جایی که مردم می تونن واقعا نفس بکشن اینجاست

عوض شدن پايتخت چيزي رو تغيير نميده چون با اين كار فقط اسم "پايتخت" از يه شهر به شهر ديگه انتقال پيدا ميكنه نه امكانات!
حتي اگه تهران پايتخت نباشه هم از نظر امكانات يه سر و گردن از بقيه شهرا بالاتره و زمان زيادي بايد بگذره تا اين امكانات تو شهراي ديگه هم ساخته بشه...

بالاخره زلزله تهرانو دفن میکنه .

منم موافق با تغییر پایتختم
پایتخت رو هرجا دلتون میخواد ببرین فقط لطفا نیارینش شمال
به این فکر کنید دیلمان یا ماسال بشه بیت رهبری

الان دیگه عهد قجر نیست که یه عمارت سلطان پسند و چهار تا باغ و عشرتکده واسه ی تفریح شازده های عیاش واسه پایتخت شدن کافی باشه
الان انتقال پایتخت، انتقال ۲۰۰ سال عمران و آبادانی و امکاناته که زمان و بودجه ی بسیار زیادی می‌طلبه
فکر کنید هر هزار میلیاردی که برای بودجه ی انتقال پایتخت لازمه جواب چند تا آقازاده رو میده؟
حیف نیست بجای پرورش و نگهداری صحیح از ژن خوب، خرج چیزای بیخود بشه؟

Back
بالا