تغييير پايتخت

ايا شما با تغيير پايتخت از تهران به شهراي ديگه موافقيد؟

• بله

رای‌ها: 40 48.2%
  • خير

رای‌ها: 43 51.8%

• رای‌دهندگان
    83

Flying_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان7
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
هیچ
دانشگاه
تربیت مدرس
رشته دانشگاه
پیشرانش
خیلی نظرات رو دقیق نخوندم
قبول دارم به خاطر پایتخت بودنش خیلی به تهران بها دادن و بهش رسیدن و این باعث هجوم ججمعیت به تهران شد و خب نتیجش میشه تراکم جمعیت و آلودگی
خب یه نظر بر این هست که با جابه جایی پایتخت به یه شهر دیگه هم میرسن و اونجا هم پیشرفت میکنه، و یه نظر دیگه هم هست که خب با جابه جایی پایتخت تراکم جمعیت و آلودگی یه شهر دیگه هم زیاد میشه و این حرفا
خب خودم با جفتش موافقم و نمیتونم نظر و عقیده خاصی بدم.
اما فکر میکنم کاش به جای جابه جایی پایتخت و بعد رسیدن به اون شهر و تکرار دوباره وضعیت تهران، به شهر های دیگه برسن که هرکس به جایی که هست مطمئن باشه و نگران آیندشو و عقب موندش از خیلی چیزها نباشه

Mahsa Bkrn

Daughter Of The Sea
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Khorramabad
سال فارغ التحصیلی
1397
بعضی از دوستان به زلزله خیز بودن تهران اشاره میکنن عزیزان ایران کلااا روی کمربند زلزله است... و یا اینکه آره خوب میشه که پایتخت تغییر کنه چون همه چیز واس تهران... دوست عزیز یعنی شهری که به عنوان پایتخت بعدی انتخاب میشه همه چیز واس اون؟؟...ژاپن که از مناطق زلزله خیز دنیا کلا باید منحل شه؟! خیر به دنبال چاره‌ای برای مقابله با زلزله هستن در حال حاضر توکیو با جمعیت 35میلیون امن ترین پایتخت جهان... و یا چین که یکی از راه کارهاش برای مقابله با بیکاری و افزایش جمعیت پکن پروژه هاشو در کشور پخش کرده به عنوان مثال برنامه های تلویزیونی چین به ندرت در پکن و......همه ی این مشکلات به زیرساخت های کشور برمیگرده که با یه پایتخت تغییر دادن درست نمیشه

• لایک
امتیازات: finn

رنگین کمان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
اردبیل
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی
به نظر من بهتره به جای تغییر پایتخت چند پایتخت داشته باشیم و تهران فقط برای کارهای سیاسی باشه ،
بهتره پایتخت های دیگه از شهر های بزرگ و خلوت تر انتخاب بشه ( یعنی مثلا به جای انتخاب شهر های توریستی مثل شیراز و اصفهان که شلوغ ترن ، شهر هایی مثل قزوین ، همدان و... انتخاب بشه )

بالا