Radikal
کاربر خاکانجمنخورده
پاسخ : آیا ما آدم های شادی هستیم؟
به نظرم بیشترین جلب توجه توی جامعه میتونه توسط پوشش اسلامی باشه....
فقط به گفتن یک نقل قول اکتفا میکنم و تمام :
بعداً نوشت :
× راجع به قاچاق هم یادم نمیاد حرفی از دین زده باشم! :د صرفاً گفتم میتونه یکی از دلایل ناراحتی مردم باشه...
چون اوصولاً افرادی که سیگار یا مواد مصرف میکنند دچار تنش و استرس و افسردگی هستند
....
اسلام اینو فقط درباره زنان نـمیگه (الان نمیخوام اینجا درباره حجاب بحث کنم البته) . :)
اینو پیشتر هم بارها گفتم؛ پوشیدن لباس شهرت (لباس شامل حتا انگشتری که یک مرد دستش میکنه هم میشه؛ حتا اگه اون انگشتر شرف شمس باشه و فرد مذهبی باشه .. اگه باعث جلب توجه غیرعادی بشه!) مشکل داره.
چرا ؟! .. چون در بیرون از خانه، قراره کار انجام بشه. مردم باید از رفتارهایی که موجب میشه نسبت به هم دید خاصی پیدا کنن (مثلا دید جنسیتی در محل کار!) پرهیز کنن و بقول خودِ شما ؛ در جامعه شهروند دیده بشن. چیزی که بخواد این دید شهروندی رو مختل کنه، مثل پوشش هایی جه جلب توجه بیش از حد کنن، خواه برای مرد یا زن، در نظر اسلام مشکل داره.
به نظرم بیشترین جلب توجه توی جامعه میتونه توسط پوشش اسلامی باشه....
فقط به گفتن یک نقل قول اکتفا میکنم و تمام :
این رو بدون، اگه دین برای تو یه تیکه پارچه است که بندازیم رو سر زنها که مردا تحریک نشن، اگه برای تو دین چیزی از انسانیت توی خودش نداره و فقط توش "نر" و "ماده" تعریف شده، حق با توئه. برای من تحت این شرایط دین و انسانیت در نقطۀ عکس هم هستن. اما اگه ذره ای ذهن تو به این خطور کرده که توی این گرما، چرا برای تحریک نشدن من، اون کسی که مثل خواهر منه باید از کنار من که رد میشه، خودشو بپوشونه که من "نر" تحریک نشم یه وقت طبق گفتۀ اونی که بهش میگی دین، کمی در انسانیت خودت جستجو کن ببین ذره ای از دین توش هست یا نه.
بعداً نوشت :
× راجع به قاچاق هم یادم نمیاد حرفی از دین زده باشم! :د صرفاً گفتم میتونه یکی از دلایل ناراحتی مردم باشه...
چون اوصولاً افرادی که سیگار یا مواد مصرف میکنند دچار تنش و استرس و افسردگی هستند
....