آیا ما آدم های شادی هستیم؟(قصد داریم به نتیجه برسم)

آیا با توجه به معیارهای شادی شما فرد شادی هستید؟

• رای‌دهندگان
    127

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام
پاسخ : آیا ما آدم های شادی هستیم؟

اسلام اینو فقط درباره زنان نـمیگه (الان نمیخوام اینجا درباره حجاب بحث کنم البته) . :)

اینو پیشتر هم بارها گفتم؛ پوشیدن لباس شهرت (لباس شامل حتا انگشتری که یک مرد دستش میکنه هم میشه؛ حتا اگه اون انگشتر شرف شمس باشه و فرد مذهبی باشه .. اگه باعث جلب توجه غیرعادی بشه!) مشکل داره.

چرا ؟! .. چون در بیرون از خانه، قراره کار انجام بشه. مردم باید از رفتارهایی که موجب میشه نسبت به هم دید خاصی پیدا کنن (مثلا دید جنسیتی در محل کار!) پرهیز کنن و بقول خودِ شما ؛ در جامعه شهروند دیده بشن. چیزی که بخواد این دید شهروندی رو مختل کنه، مثل پوشش هایی جه جلب توجه بیش از حد کنن، خواه برای مرد یا زن، در نظر اسلام مشکل داره.

به نظرم بیشترین جلب توجه توی جامعه میتونه توسط پوشش اسلامی باشه....

فقط به گفتن یک نقل قول اکتفا میکنم و تمام :

این رو بدون، اگه دین برای تو یه تیکه پارچه است که بندازیم رو سر زنها که مردا تحریک نشن، اگه برای تو دین چیزی از انسانیت توی خودش نداره و فقط توش "نر" و "ماده" تعریف شده، حق با توئه. برای من تحت این شرایط دین و انسانیت در نقطۀ عکس هم هستن. اما اگه ذره ای ذهن تو به این خطور کرده که توی این گرما، چرا برای تحریک نشدن من، اون کسی که مثل خواهر منه باید از کنار من که رد میشه، خودشو بپوشونه که من "نر" تحریک نشم یه وقت طبق گفتۀ اونی که بهش میگی دین، کمی در انسانیت خودت جستجو کن ببین ذره ای از دین توش هست یا نه.

بعداً نوشت :

× راجع به قاچاق هم یادم نمیاد حرفی از دین زده باشم! :د صرفاً گفتم میتونه یکی از دلایل ناراحتی مردم باشه...
چون اوصولاً افرادی که سیگار یا مواد مصرف میکنند دچار تنش و استرس و افسردگی هستند

....

king.nader

آراس.نامه (Mr. Darcy)
نام مرکز سمپاد
علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1)
شهر
تهران / مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا!
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
« مهندسی صنایع و سیستم ها »

به نقل از Radikal :
به نظرم بیشترین جلب توجه توی جامعه میتونه توسط پوشش اسلامی باشه...

_ _

فقط به گفتن یک نقل قول اکتفا میکنم و تمام

بله خب! وقتی خیلی چیزها وارونه گشت و تیشه به ریشه دین زدن هنر و منطق شد!! ؛ طبیعیه لباس ساده ای که دین میگه برای پوشش، بشه موجب جلب توجه! اما این بخاطر ذات اون لباس نـیست، چون پوشش ساده، ذاتا ساده ست و جلب توجه نـمیکنه.
=> اما با این وجود، همچنان پوشش های بعضا رایج برخی ها!! جلب توجه میکنه که این ربطی به نوع پوشش اسلامی نـداره _ و با اثبات جلب توجه کردن پوشش اسلامی فرضا، نفی ما عداء نـمیشه براساس منطق.

..

خوبه گفتم نمیخوام اینجا بحث بره سمت حجاب!! حرفایی هم که زدم درباره لباس شهرت بود؛ نه یه تیکه پارچه روی سر و .. !! :) پس عملا نقل قولتون ربطی به حرفای اینجام نـداشت و بهتر بود توی پ.خ ادامه میدادید.
منم برای همین اینجا جوابی به نقل قولتون که البته از مغلطه های مشهور درباره حجاب هست و تز روشنفکریِ خیلیا!، جوابی نـمیدم.

گاهی مردم؛ صرفا حرف حقی رو نمیزنن تا نتیجهِ باطلی ازش بگیرن ؛ گاهی مثل این نقل قول، فقط بخشی از حقیقت رو میگن و بعدش هم سعی میشه احساسات رو به غلیان در بیارن ؛ تا مسیر بحث از استدلال و منطق خارج بشه. جوّ که احساسی شد، جواب منطقی کارساز نـمیشه.

تمام !!

.

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از Fitz William . Darcy :
این حرف که عده ای دارن از جهل مردم سود میکنن، قابل انکار نـیست .. اما من هیچ وقت تعمیم هایی بدون منطق نـمیدم! تا بخوام فرضا نتیجه بگیریم همه کسایی که یجوری به دین مربوط هستن؛ خواهان جهل مردم هستن!!

درباره راه حل، تفاوت دیدگاه از همینجا شروع میشه. => امثال بنده میگن راهش آگاه سازی مردم نسبت به دین با ابزارهای مختلف مثل بحث های منطقی و مفید و .. هست؛ و البته این جهل رو تماما به یک دلیل نـمیدونن ..
بخشی ش غرض ورزی برخی ست که سودی دارن، بخشی جهلِ باز عده ای دگ ست که نفوذی دارن ولی لزوما دشمنی نـدارن (دوستی خاله خرسه!) و عوامل موثر دگ.

..

اما عده ای دگ؛ این رو بدون پایه تعمیم میدن و میگن چاره، از ریشه زدن دین هست و تمام مشکلات از دین هست و بس!!

_ _

اینکه شما میفرمایید من راه حل نـمیدم؛ چون دوستانی که نظر دوم رو دارن؛ هر لحظه دارن هجمه میکنن و نیازه پاسخ داده بشه.

البته گاهی این روش رو بعضی در پیش می گیرن تا دین رو در موضع دفاعی قرار بدن و نـذارن حقیقت خودش رو آشکار کنه و مجبور باشه حرکت دوم رو انجام بده!!

پ.ن: هروقت دوستان تصمیم گرفتن بجای هجمه های مداوم و لفظی ، روی راه حل و .. ، کلا بهتر! بحث کنیم، فکر بدی هم نـیست. البته بشرط اینکه اراده دو سویه باشه؛ وگرنه دگ اسمش بحث نـیست، سخنرانی هستش!! که با یک فروم نـمیخونه.

من تا الان صرفا جاهایی که تفسیر غلطی از دین شده یا اطلاعات ناقصی بنظرم از دین ارائه شده و .. ؛ ورود کردم. چون تا وقتی دید من و شما کاملا نقطه مقابل باشه => نـمیشه انتظار بحث روی راه حل رو هم داشت!! چون راه حل شما در نظر من نادرسته و نیز راه من در نظر شما!

پس این بحثا درباره شبهات و ایراداتی که به دین وارد میشه لزوما بد هم نـیست؛ چون با رد شدن برخی شون حداقل ثابت میشه باید دو طرف کمی انعطاف نشون بدن تا فصل مشترکی برای بحث درباره راه حل باشه.

البته بارها گفتم؛ فصل مشترک گاهی از جاهای بالاتر شروع میشه. یعنی اینکه مثلا من در بحث اقتصادی یه راه حل میدم و شما نقطه مقابلشو، چون زمین اصلی مون فرق میکنه. دو ساختمون متفاوت در دو زمین متفاوت ساخته شده، نمیشه روی چندتا آجر بالایی برای نما صرفا بحث کرد !!

برای همین همیشه گفتم بهتره خودمون نه لزوما بحث، بلکه مطالعه شخصی داشته باشیم هرچه بیشتر و پرس و جو از اهل علم (نه فقط بحثای خودمون جوونا درین جا!) و .. ؛ تا مسائل اصلی تر رو حل کنیم.

چون گاهی واقعا برای بحث درباره برخی مسائل، نیاز به پیش نیاز هست.

.

شما چرا اختلاف عقیده ها رو پیش میکشید.....من از شما می خوام علت شاد نبودن امروز جامعه ما ایرانی ها رو بیان کنید نمی خوام که با من مناظره کنید و نظرهای هم دیگر رو به رخ هم بکشیم شاید شما اصلا عقیده دارید ما خیلی هم شاد هستیم بنا به هزار دلیل فقط لطفا به طور واضح علت ها رو هم بیان کنید ....شما به عنوان یک عضو از این جامعه مشکلات ایرانی هارو در چی میبینید؟چطور میشود این مشکلات رو برطرف کرد؟ ......ایراد مدیریتی میگیرید اما نمیگید در کجا چرا و چگونه؟رفع مشکل باید به چه طریقی باشه....راه حل .....میخواهیم برای بار اول در کنار هم واسه خاطر کشورمون و ملتمون فارغ از هر قوم و گروه و عقیده ی راهکاری ارائه بدیم تا مانند خیلی از کشورها شاد باشیم ....برای یک بار هم که شده شما به عنوان یک مسلمان با ایمان راهکارهاتون رو با دلیل بیان کنید و بگید که این نتیجه رو خواهد داد اگر این کار را بکنیم.....88 عدد معیار برای شادی در نظر گرفتند در مورد هر کدام که نظر دارین به طور واضح بیان کنید که در این مورد مشکل داریم و به این طریق باید حل بشه بر طبق عقاید و دیدگاهها و اصول خودتون

king.nader

آراس.نامه (Mr. Darcy)
نام مرکز سمپاد
علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1)
شهر
تهران / مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا!
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
« مهندسی صنایع و سیستم ها »

به نقل از vahead649 :
شما چرا اختلاف عقیده ها رو پیش میکشید ...

اولا حرفای پست قبلی م کلی بود؛ درباره هربحثی که قراره انجام بشه و بازهم کلا درباره راه حل ها و .. !! نه بطور خاص درباره موضوع این تاپیک.

من اصلا درین تاپیک به دلایلی نظرمو درباره شادی نـگفتم تا الان. و عرض کردم فعلا اگه جایی برداشت های ناصحیح از دین بنظرم بیاد، درباره همونها بطور خاص پاسخ میدم.

..

درباره راه حل هم بعدا شاید چیزی نوشتم. عجله نـکنید دوست عزیز و بیخودی خرده نـگیرید که چرا صرفا در بعضی مسائل ورود میکنم گاهی. فعلا تعداد زیادی نظرات دوستان موجوده؛ و من هم در نقد اونا وارد شدم تا الان اغلب. همین. :)

.

• لایک
امتیازات: zmaa

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

ببین برادر من میگم یکی از دلایلی ک مردم ما ناراحتن اینه ک حقوق ابتدایی یک انسان رو ندارن ک شامل انتخاب نوع پوشش هم میشه!!

اگه مردی در کشور های دیگه با دیدن موی یک زن تحریک بشه اوصولا" میگن دچار انحراف جنسی شده ، هیچ روانشناس و هیچ علمی ثابت نکرده ک عدم پوشش اسلامی یک زن ، موجب تحریک میشه ، پوشوندن اون از نظر عقلی دلیلی نداره و اگه به هر دلیلی دین اسلام میگه پوشیده بشه ، اجرای اون رو باید به عهده ی فرد بذاریم
به علاوه همین نداشتن آزادی کلی روحیه مردم رو داغون میکنه!!
وقتی ب چیزی اعتقاد ندارن ، با زور نمیشه اعتقاد رو ب وجود آورد!

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از Radikal :
ببین برادر من میگم یکی از دلایلی ک مردم ما ناراحتن اینه ک حقوق ابتدایی یک انسان رو ندارن ک شامل انتخاب نوع پوشش هم میشه!!

اگه مردی در کشور های دیگه با دیدن موی یک زن تحریک بشه اوصولا" میگن دچار انحراف جنسی شده ، هیچ روانشناس و هیچ علمی ثابت نکرده ک عدم پوشش اسلامی یک زن ، موجب تحریک میشه ، پوشوندن اون از نظر عقلی دلیلی نداره و اگه به هر دلیلی دین اسلام میگه پوشیده بشه ، اجرای اون رو باید به عهده ی فرد بذاریم
به علاوه همین نداشتن آزادی کلی روحیه مردم رو داغون میکنه!!
وقتی ب چیزی اعتقاد ندارن ، با زور نمیشه اعتقاد رو ب وجود آورد!

شما می فرمایید که خانم ها بتوانند هر گونه پوششی رو که دوست دارند انتخاب کنند فقط ی دلیل هم بیان کنید که به این دلیل این عامل سبب شاد شدن کل جامعه خواهد شد تاکید میکنم کل جامعه نه تنها خانم ها

آزادی هم ی واژه کلی هست لطفا بیان کنید در چه مسائلی و به چه علت؟

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام
پاسخ : آیا ما آدم های شادی هستیم؟(قصد داریم به نتیجه برس

انتخاب نوع پوشش آزاد یکی از عوامل محدودیت هست ک اتفاقا خیلی هم مخالف داره و اگه برداشته بشه جامعه نفس میکشه به نوعی ،
اولا ک شادی تعداد زیادی از انسان ها روی مجموع شادی انسان ها تاثیر داره .
دوما" آزادی دین و عقیده به معنای حقیقی توی کشور پیاده میشه و خود همین باز موجب ارتقای سطح شادی مردم میشه

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل
به نقل از Radikal :
انتخاب نوع پوشش آزاد یکی از عوامل محدودیت هست ک اتفاقا خیلی هم مخالف داره و اگه برداشته بشه جامعه نفس میکشه به نوعی ،
اولا ک شادی تعداد زیادی از انسان ها روی مجموع شادی انسان ها تاثیر داره .
دوما" آزادی دین و عقیده به معنای حقیقی توی کشور پیاده میشه و خود همین باز موجب ارتقای سطح شادی مردم میشه

شما آیا به نظر اکثریت اعضای جامعه احترام قائل هستید؟
به نظرتون اجرا شدن نظر اکثریت افراد جامعه چه تاثیری در شاد بودن مردم آن جامعه دارد؟

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

بله به نظر من نظر اکثریت جامعه بسیار بسیار مهم هست ، به همین دلیل میگم که حجاب نباید اجباری باشه ، توی همین وبسایت بارها و بارها رای گیری شد که همش نشون دهنده این بود ک ۸۰٪ افراد گفتن حجاب اجباری رو نمیخوان...

حالا شاید این عدد توی جامعه ب ۶۰٪ افول کنه اما چیزی ک بدیهیه اینه ک اکثریت ناراضیند...

به علاوه این فقط یکی از هزاران چیزیه ک مردم نمیخوان!!!

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل
به نقل از Radikal :
بله به نظر من نظر اکثریت جامعه بسیار بسیار مهم هست ، به همین دلیل میگم که حجاب نباید اجباری باشه ، توی همین وبسایت بارها و بارها رای گیری شد که همش نشون دهنده این بود ک ۸۰٪ افراد گفتن حجاب اجباری رو نمیخوان...

حالا شاید این عدد توی جامعه ب ۶۰٪ افول کنه اما چیزی ک بدیهیه اینه ک اکثریت ناراضیند...

به علاوه این فقط یکی از هزاران چیزیه ک مردم نمیخوان!!!

موافقم....ولی ی مساله ی هست ......به عقیده شما نظر اکثریت جامعه از بطن قوانینی که در مجلس توسط نمایندگان مردم تصویب میشود خارج نمی شود......نمایندگانی که با رای اکثریت همان مردم به مجلس واسه قانون گذاری فرستاده شدند.....در ضمن آیا قانون اساسی کشورمان اجازه داده که حجاب اختیاری در کشور اجرا بشه.....اصولی که دوباره برگرفته از رای و نظر مردم کشور ماست.....خب راهکارتون برای اینکه مردم بتوانند خواسته هاشون رو بیان کنند چیست؟در چه اموری باید تغییرات و یا اصلاحاتی انجام بگیرد...در ضمن خواهش میکنم جامعه را مختص ی گروه خاصی ندانید و نظرات شما منطبق بر واقیعات کل جامعه باشد

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

به نظر من در بیشتر افراد جامعه درصد ناراحتی بر خوشحالی غلبه داره.....چون مشکلات اجازه نمیدن.....این مشکلات هم دلایل زیادی داره که متاسفانه با این شرایط نه تنها حل نمیشه بلکه تو نسلهای جدید زیادتر هم میشه......

Horrible Ghost

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی1
شهر
همدان
مدال المپیاد
فیزیک

ای بابا باز بحث آخرش میرسه به احمدی نژادو بعد تاپیک بسته میشه!!!!

چرا هررررچی که میشه شوتش میکنین سمت سیاست... کاش میشد کلا قسمت مربوط به سیاست ذهن مردم ایرانو پاک کرد...

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

در مورد شاد بودن عمومی جامعه ی ما که آمار ها نشون میده مردم کشور ما جزو غمگین ترین کشور های دنیا هستن. اگر یه نگاهی هم بندازیم به جامعه زیاد سخت نیست پی بردن به تعدادی از علتاش.
البته دغدغه ها هم بسته به قشر ها دسته بندی میشه.
مثلا اون قشری که از نظر اقتصادی بسیار ضعیف هستن و تعدادشون هم اصلا کم نیست و رو به افزایشه؛ آخرین باری که من توی اخبار در مورد خط فقر خوندم که حدود سال پیش بود این میزان 1 میلیون و 500 هزار تومن بود. جدا از آمار دقیق در دست داشتن خود ما یه نگاهی به دور و برمون بندازیم متوجه وخامت اوضاع میشیم. زیر خط فقر بودن یعنی چی؟ یعنی کسانی که قادر به تامین نیاز های اولیه ی خودشون نیستن. نیاز های اساسی یعنی خوراک، سلامت، پوشاک و ... . چند وقت پیش با یه راننده تاکسی مواجه شدم که داشت با یکی از مسافرا درد و دل می کرد و از وضعیتش می گفت. این فرد روزی 18 ساعت کار می کرد (به جز رانندگی یه کار دیگه هم انجام میداد یادم نیست دقیق چی) و 3 تا یا 4 تا بچه داشت و با وجود این ساعت کار زیاد در تامین غذا و لباس بچه هاش مشکل داشت. این فقط یه نمونه بود، این افراد کم نیستن در حال حاضر. به نظرتون یه آدمی مثل ایشون دلشُ به چی باید خوش کنه؟ بهتر شدن وضعیتش؟ چیزی که تقریبا غیر ممکنه.
بیایم یه قشر یه کم مرفه تر که در تامین نیاز های اولیه خودشون مشکلی ندارن؛ این دسته از افراد یه ذره دغدغه هاشون از نیاز های اولیه فراتره. چیزایی مثل وضعیت اجتماعی براشون اهمیت داره. تاثیر اون حقوق اولیه که رادیکال گفت بین اونا مشخصه. یه فرد در اینجا حقوق اجتماعی بدیهی خودش رو نداره. محدودیت های اجتماعی دست و پا گیر واقعا جلوی داشتن زندگی مطلوب رو میگیره و احساس نا امیدی ایجاد می کنه.
یه چیز دیگه ای هم که به نظرم اومد شاید کمی تاثیر داشته باشه این تعداد مناسبت های عزاداریه. دقت کردین به اینکه چقدر تعدادشون زیاده؟ توی هر ماه حداقل یکی هست. 2 ماه کامل هم به عزاداری اختصاص داره؟ به نظرتون 2 ماه قرار گرفتن در فضای عزاداری و پارچه های سیاه و بدون موسیقی شاد (مثلا کسی که تنها رسانه ی در دسترسش هم صدا و سیماست) و ... چه تاثیری روی روحیه آدم میذاره؟
البته اینها فقط عوامل خیلی واضحیه که در شاد بودن یا غمگین بودن یه مردم اثر داره. چیزای دیگه ای هم هست که بحث کردنشون شاید به حیطه ی گفت و شنود مربوط نباشه.

به عنوان یه نوجوون احساس می کنم میتونستم خیلی شادتر باشم و خیلی بیشتر از این دوران بهره ببرم به جای اینکه دائم مجبور باشم در بند محدودیت های دست و پا گیر اجتماعی باشم و به وضعیت اطرافم تاسف بخورم. به نظرم فرد غمگین و دپرسی نیستم ولی وضعیت جامعه ای که توش زندگی می کنم عمیقا باعث ناراحتی و نا امیدی من میشه.

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از فـرشـاد :
به نظر من در بیشتر افراد جامعه درضد ناراحتی بر خوشحالی غلبه داره.....چون مشکلات اجازه نمیدن.....این مشکلات هم دلایل زیادی داره که متاسفانه با این شرایط نه تنها حل نمیشه بلکه تو نسلهای حدید زیادتر هم میشه......

این مشکلان کدام ها هستند ؟و چگونه میتوان حلش کرد؟چطور میشود نگذاشت این مشکلات به نسل های بعدی آسیب نرساند؟

به نقل از Ali Bahari☻ :

چرا هررررچی که میشه شوتش میکنین سمت سیاست... کاش میشد کلا قسمت مربوط به سیاست ذهن مردم ایرانو پاک کرد...

فکر کنم همین پاک کردن های مداوم سبب این همه مشکلات شده....ما صورت مساله هارو پاک میکنیم به امید اینکه مساله حل بشود . امروز جامعه و مردم نیاز دارند مشکلات را بدانند و در پی حل کردن آن باشند راهکاری که شما ارائه دادید ی فرار محض از روبرو شدن با مشکلات هست....با احترامی که نسبت به نظرتون دارم ولی مخالف هستم

×پست متوالی

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

به نقل از Ali Bahari☻ :

مسایل اجتماعی و سیاسی کاملا بهم وابسته و مرتبط اند......اینجوری که شما میفرمایی فرض مسئله رو نادیده میگیریم و میخایم به حکم برسیم......

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از Bahar_R :
در مورد شاد بودن عمومی جامعه ی ما که آمار ها نشون میده مردم کشور ما جزو غمگین ترین کشور های دنیا هستن. اگر یه نگاهی هم بندازیم به جامعه زیاد سخت نیست پی بردن به تعدادی از علتاش.
البته دغدغه ها هم بسته به قشر ها دسته بندی میشه.
مثلا اون قشری که از نظر اقتصادی بسیار ضعیف هستن و تعدادشون هم اصلا کم نیست و رو به افزایشه؛ آخرین باری که من توی اخبار در مورد خط فقر خوندم که حدود سال پیش بود این میزان 1 میلیون و 500 هزار تومن بود. جدا از آمار دقیق در دست داشتن خود ما یه نگاهی به دور و برمون بندازیم متوجه وخامت اوضاع میشیم. زیر خط فقر بودن یعنی چی؟ یعنی کسانی که قادر به تامین نیاز های اولیه ی خودشون نیستن. نیاز های اساسی یعنی خوراک، سلامت، پوشاک و ... . چند وقت پیش با یه راننده تاکسی مواجه شدم که داشت با یکی از مسافرا درد و دل می کرد و از وضعیتش می گفت. این فرد روزی 18 ساعت کار می کرد (به جز رانندگی یه کار دیگه هم انجام میداد یادم نیست دقیق چی) و 3 تا یا 4 تا بچه داشت و با وجود این ساعت کار زیاد در تامین غذا و لباس بچه هاش مشکل داشت. این فقط یه نمونه بود، این افراد کم نیستن در حال حاضر. به نظرتون یه آدمی مثل ایشون دلشُ به چی باید خوش کنه؟ بهتر شدن وضعیتش؟ چیزی که تقریبا غیر ممکنه.
بیایم یه قشر یه کم مرفه تر که در تامین نیاز های اولیه خودشون مشکلی ندارن؛ این دسته از افراد یه ذره دغدغه هاشون از نیاز های اولیه فراتره. چیزایی مثل وضعیت اجتماعی براشون اهمیت داره. تاثیر اون حقوق اولیه که رادیکال گفت بین اونا مشخصه. یه فرد در اینجا حقوق اجتماعی بدیهی خودش رو نداره. محدودیت های اجتماعی دست و پا گیر واقعا جلوی داشتن زندگی مطلوب رو میگیره و احساس نا امیدی ایجاد می کنه.
یه چیز دیگه ای هم که به نظرم اومد شاید کمی تاثیر داشته باشه این تعداد مناسبت های عزاداریه. دقت کردین به اینکه چقدر تعدادشون زیاده؟ توی هر ماه حداقل یکی هست. 2 ماه کامل هم به عزاداری اختصاص داره؟ به نظرتون 2 ماه قرار گرفتن در فضای عزاداری و پارچه های سیاه و بدون موسیقی شاد (مثلا کسی که تنها رسانه ی در دسترسش هم صدا و سیماست) و ... چه تاثیری روی روحیه آدم میذاره؟
البته اینها فقط عوامل خیلی واضحیه که در شاد بودن یا غمگین بودن یه مردم اثر داره. چیزای دیگه ای هم هست که بحث کردنشون شاید به حیطه ی گفت و شنود مربوط نباشه.

به عنوان یه نوجوون احساس می کنم میتونستم خیلی شادتر باشم و خیلی بیشتر از این دوران بهره ببرم به جای اینکه دائم مجبور باشم در بند محدودیت های دست و پا گیر اجتماعی باشم و به وضعیت اطرافم تاسف بخورم. به نظرم فرد غمگین و دپرسی نیستم ولی وضعیت جامعه ای که توش زندگی می کنم عمیقا باعث ناراحتی و نا امیدی من میشه.

شما به طور مصداقی به چند مورد اشاره کردید .....خط فقر که برگرفته از مشکلات اقتصادی جامع اس .......و محدودیت های اجتماعی که میتواند ناشی از قوانین نادرست و یا مدیریت های نادرست باشد.....راهکار شما برای رفع مشکلات اقتصادی و محدودیت ها چیست؟

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

اساسی ترین مشکل نسل جدید اینه که دغدغه ها و نیازهاش با در نظر گرفتن شرایط مخلتف جامعه اش امکان تحقق نداره......برای نسل گذشته هم علاوه بر مسایل مالی که یک اهرم فشارنده بر روح و روان افراد هست نگرانی برای نسل جدید و اتفاقاتی که برای بچه هاشون میفته باعث میشه اکثر مردم غمگین و ناراحت باشن.....نمودش هم روی اوردن به ترانه های غمگینه...در حالیکه تو جوامع دیگه اصلا این ترانه ها پذیرایی نداره اما تو جامعه ا بیشترین استقبال رو دارن

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از فـرشـاد :
اساسی ترین مشکل نسل جدید اینه که دغدغه ها و نیازهاش با در نظر گرفتن شرایط مخلتف جامعه اش امکان تحقق نداره......برای نسل گذشته هم علاوه بر مسایل مالی که یک اهرم فشارنده بر روح و روان افراد هست نگرانی برای نسل جدید و اتفاقاتی که برای بچه هاشون میفته باعث میشه اکثر مردم غمگین و ناراحت باشن.....نمودش هم روی اوردن به ترانه های غمگینه...در حالیکه تو جوامع دیگه اصلا این ترانه ها پذیرایی نداره اما تو جامعه ا بیشترین استقبال رو دارن

کدام شرایط مختلف؟چه عواملی رو شما به شخصه عامل رو آوردن نسل جدید به ترانه های غمگین و مشکلات اقتصادی نسل قدیم میدونید؟اگر شما در این جامعه یک مسولیتی داشتید سعی در اجرای چه عملی برای کم کردن مشکلات و شاد کردن مردم پیش میگرفتید؟

دوستان در نظر داشته باشید الان حدود 49 نفر در نظرسنجی شرکت کردند و نزدیک 40 درصد بیان داشتند کهبا توجه به معیارهای شادی ما آدم های شادی هستیم ....یک سوالی که ذهن مرا به خود مشغول کرده این است که اگر 60 درصد بقیه برگردند و شاد باشند آن گروه 40 درصدی دوباره شاد خواهند ماند و یا دوباره یک گروه کثیری از جامعه ناشاد خواهند شد؟در واقع مساله این است که برنامه ها و راهکارهامون طوری باشد که سبب شاد شدن کل افراد جامعه شود ....آیا شادی جامعه ما طوری هست که همیشه تعدادی در مقابل تعدادی دیگر قرار میگیرند؟

×پست متوالی ندید لطفا. تذکر دوم.

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

به نقل از vahead649 :
کدام شرایط مختلف؟چه عواملی رو شما به شخصه عامل رو آوردن نسل جدید به ترانه های غمگین و مشکلات اقتصادی نسل قدیم میدونید؟اگر شما در این جامعه یک مسولیتی داشتید سعی در اجرای چه عملی برای کم کردن مشکلات و شاد کردن مردم پیش میگرفتید؟

مشکلات اقتصادی که تکلیفش مشخصه.این دست خود مردم نیست.....علاوه بر این برای نسل جدید هم از شرایط ازدواج و ورود به دانشگاه و مسایل شغلی گرفته تا دغدغه های مربوط به خانواده میشه اسم برد.......این مشکلات ریشه ای هستند.....به نظر من راه حلش اینه که جمعی از خبره ترین جامعه شناسان و روانشناسان و اقتصاد دانان و تحلیلگران سیاسی رو باید تشکیل داد و بودجه مناسبی براشون در نظر گرفت تا بتونن عوامل رو شناسایی و ایده بدن برای حلشون...چون غیر از این بشه بازم غیر کارشناسی شده هست و به احتمال زیاد شکست میخوره...البته این فقظ نظر منه.به نظر بقیه هم احترام میزارم.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

شما به طور مصداقی به چند مورد اشاره کردید .....خط فقر که برگرفته از مشکلات اقتصادی جامع اس .......و محدودیت های اجتماعی که میتواند ناشی از قوانین نادرست و یا مدیریت های نادرست باشد.....راهکار شما برای رفع مشکلات اقتصادی و محدودیت ها چیست؟
مشکلات اقتصادی که باید توسط کارشناسای اقتصادی بررسی و ریشه یابی بشه و اونا با توجه به تخصصشون راهکار بدن. من در حیطه ی تخصصم نیست که بخوام راهکار اقتصادی دقیق بدم.
محدودیت ها یه بخشیش قانونیه و یه بخشش مربوط به فرهنگ مردم. بخش قانونی که راهکارش بازنگری روی قوانینه. بخش فرهنگی هم فرهنگ سازی نیاز داره که راهکاراش توی این تاپیک بحث شده:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,86562.0.html

بالا