آیا ما آدم های شادی هستیم؟(قصد داریم به نتیجه برس�
به نظرمن ما كلاف زندگيمونو گم كرديم .يني واقعن يادمون رفته واسه چي داريم روزامونو شب مي كنيم .
مثلا سالانه اين همه ادم بلند ميشن ميرن دانشگاه واسه چي ؟
اصن 12 سال درس بعد كنكور واسه چي ؟
ما ارزوهامونو لاي كتاب تست ها گم كرديم-لاي لايك هاي فيسبوك واينستاگرام قايمشون كرديم و اخر سر هم دستور قتلش رو قراره احتمالن صادر كنيم مثه خيليا كه دور مونن .از پدر و مادرمون گرفته كه در اعماق قلبشون حتي اگه بيان نكنن دوس دارن ما ارزوهاشونو واقعي كنيم
تا خيلياي ديگه.اديسون روزي 16 ساعت كار مي كرد و كار براش تفريح بود
نه اديسون ديوونه نبود بلكه لذت واقعي زنده بودنو پيدا كرده بود.
ما وقتي زندگيمون توي روزو به شب بردن سپري مي كنيم ديگه اسمش رو زندگي نميشه گذاشت
ماشاديم چون هنوز لا اقل با تفنگ ارزومونو به فنا نداديم
ولي ..
شايد الان حرفام زياد مورد قبولتون نباشه
ولي من شاكي ام از اموزش پرورشي كه به جاي ادبيات غني كشورم بيشتر منو تبديل يه حمال الكتب كرد
از رياضي اي كه بيشتر ماشين حسابم كرد تا يه ادم خلاق
و الي اخر.
با اين اشكالاي بنيادي نمي شه كاري كرد .
سطح علمي درسي ما(تا دبيرستان) فوق العاده بالاس ولي از خيلي نظرا عقبيم
نميشه سيستم درسي رو عوض كرد ولي به قول داروين بايد باهاش سازگار بشيم و بدونيم با وجود اين مشكلا ادمايي بودن كه تونستن باهاش كنار بيان
مثلن من فك مي كنم ما سمپاديا از يه لحاظايي با بقيه جاها فرق داريم
چندتا چيز بگم :
به ما ميگن كنكور مثه قيفه در حالي كه از نظر علمي دوره ي زندگي انسان به 3 قسمت تقسيم ميشه
- تا 18سالگي : يادگيري (بازيه...

-18 تا 30 سازندگي(واسه ما برعكسه..
30 به بعم ديگه برداشته محصوله

از طرفي خيلي از ما فقط بلدند ازمون ازمايشي پاس كنن
ولي فكر كردنو بلد نيستن ميشه كه اقا پسر گل رتبه ي 2 رقمي بيكار ميمونه افسردگي ميگيره
----------
ما 5 ميليون جوون بيكار داريم چون اغلب جوونا دنبال اينن كه يكي يه ميز بده بهشون بشينن پشتش
ولي وختي كار برامون نيس بايد خودمون يه حركت بزنيم
هرچند عملي كردن اين حرف تو عمل مرد عمل با كفش اهني ميخواد
---------
ژاپني ها نيم قرن پيش با شعار هر خانه ي جهان يك وسيله ي ژاپني از يك شبه جزيره ي بي همه چيز دنيا را تصرف كردند
مردم كره ي جنوبي دومين كشور پر كار جهان روزي 14 ساعت كار ميكنند در حالي كه ميانگين كار مفيد ايرانيان 45 دقيقه است

------
جوون كشور من بايد به فكر اين باشه كه چرا تلويزيون خونه ي من -گوشيم -كفشم- قرص مامان بزرگم و... چرا ايراني نيس
جوون كشور من بايد بدونه كه رو طلا نشسته
و فك نميكنم به انتظار دولت نشستن كاري رو درست كنه بايد خودمون دست به كار شيم و اوضاع رو از اين روزاي شب ارو صب كردنو رورارو شب كردن بدون هيچ هدفي تغيير بديم و مقصد رو پيدا كنيم اون وخ مي تونيم بفهميم براي شاد بودن حتمن لزومي نيس كه تخت دراز شي و استراحت كني وخيلي چيزا هستن كه حالتونو بيشتر بهتر مي كنه.