آیا ما آدم های شادی هستیم؟(قصد داریم به نتیجه برسم)

آیا با توجه به معیارهای شادی شما فرد شادی هستید؟

• رای‌دهندگان
    127

Alien

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
دهدشت
رشته دانشگاه
میخوام برم پزشکی
پاسخ : آیا ما آدم های شادی هستیم؟(قصد داریم به نتیجه برس

خانوم رادیکال به نظر شما این واقعیت بود یا فقط یه شعار؟؟؟؟
ثروتمند ترین دولت و فقیر ترین مردم پس از انقلاب :|

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

خب تا اینجا من فکر میکنم یکی از بزرگترین مشکلات جامعه ما نبود ارگان هایی است که مسولیت آنها در هر حوزه این است که به مطالعات آماری پرداخته و با گردآوری داده ها یک شمای کلی از موضوعات مختلف در اختیار قانون گذاران و دولت قرار دهد ...در هر زمینه از میزان تورم گرفته تا تعداد بیکاران و تعداد دیابتی ها و تعداد بازنشستگان و .......من به صراحت میتوانم بگویم متولیان این امر باید دانشگاههای ما باشد ......یا شرکت های خصوصی که در این حیطه با ابزار و وسایل به روز خود طرح مساله کرده و با بیان اعداد یک مقدمه ی بزرگ میشوند برای رفع مشکلات ......کشورهای پیشرفته در مورد تعداد بیماران افسرده خود آمار دارد ولی ما در مورد تورم خودمون انواع اقسام اعداد ارائه میدهم.که جز سردرگمی چیزی عایدمان نمیکند ......

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از Alien :
به نظر من بالا بردن سطح زندگی مردم و آوردن پول نفت روی سفره مردم خیلی میتونه کمک کنه.

حتماً تا به حال در مورد اقتصادهای وابسته به نفت یا دیگر منابع طبیعی و مشکلاتی که این منابع خدادادی برای آن‌ها ایجاد کرده است شنیده‌اید. یکی از این اقتصادها همین کشور عزیز ما ایران است که سالانه درآمدهای ارزی زیادی از صادرات نفت خام حاصل می‌کند. با این وجود، شاید از خود پرسیده باشید که کسب درآمدهای ارزی فراوان ناشی از فروش یک منبع طبیعی نظیر نفت، چرا و به چه علت نباید منجر به توسعه‌ی اقتصادی یک کشور نفت‌خیز شود، بلکه در مقابل، مشکلاتی را نیز برای اقتصادهای آن‌ها ایجاد کند؟ مگر نه اینکه منابع مالی و سرمایه‌ای از الزامات توسعه است؟ پس چرا اکثر کشورهای نفت‌خیز، علی‌رغم منابع مالی فراوان، توسعه‌یافته تلقی نمی‌شوند؟

شاید اصطلاح «بیماری هلندی» برای شما آشنا باشد. یک بیماری که گریبان اقتصادهای وابسته به درآمدهای حاصل از صادرات منابع طبیعی را می‌گیرد که بی‌دریغ این درآمدها را به ویژه به واردات گسترده‌ی اقلام مختلف کالا اختصاص می‌دهند. البته تا اینجا مشکلی پیش نمی‌آید، اما بیماری زمانی که درآمدهای مزبور به هر دلیلی کاهش یابد، عوارض خود را نشان می‌دهد. مشکلات ناشی از شوک‌های نفتی دهه‌ی 1970 از این دست بودند.

از این رو، کشورهای نفتی به دنبال مدیریت درآمدهای نفتی خود، به منظور کاهش تأثیرات نوسانی و زیان‌بار آن‌ها بر اقتصاد واقعی خود برآمدند. یکی از این کشورها که توانسته است مدیریت موفقی در زمینه‌ی کنترل و تخصیص درآمدهای نفت و گاز در راستای توسعه‌‌ی اقتصادی و اجتماعی خود داشته باشد،

نتیجه‌گیری

صندوق بازنشستگی دولتی نروژ، با هدف کاهش نوسانات اقتصادی ناشی از شوک‌های قیمتی نفت و همچنین پس‌انداز حق نسل‌های آینده از منابع طبیعی موجود تأسیس شد و برای دستیابی به این منظور، ضمن جلوگیری از تزریق منابع مالی حاصل از فروش نفت و گاز به اقتصاد داخلی، اقدام به سرمایه‌گذاری در بورس‌ها و مستغلات بین‌المللی و همچنین خرید اوراق قرضه جهانی کرده است که در این راستا، به ذخیره‌ی قابل توجهی دست یافته است و سالانه درصد محدودی از سود فعالیت‌های این صندوق و نه درآمدهای نفتی به دولت اختصاص می‌یابد.

تصدی‌گری اندک دولت در بخش نفت و گاز و تفکیک بین حیطه‌های سیاست‌گذاری، قانون‌گذاری و تجارت منجر به درگیری اندک دولت در فرآیند توسعه و بهره‌برداری از منابع نفت و گاز و در عوض، انجام نظارت مستمر بر حسن انجام کار توسط شرکت‌های داخلی و خارجی گردیده است که در بلندمدت با اعمال مالیات‌های متنوع، درآمدهای خود را حداکثر نموده است.

به طور کلی، همه‌ی منابع مالی حاصل از صادرات نفت و گاز نروژ، در صندوق بازنشستگی دولتی این کشور ذخیره می‌گردد که به طور مستقیم، تحت نظارت بانک مرکزی و هیئت نظارت بر این نهاد قرار دارد که اعضای آن توسط مجلس نروژ تعیین می‌شوند. برداشت از این صندوق، به منظور تأمین کسری بخش غیرنفتی، حداکثر در حد چهار درصد از سود سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده توسط صندوق امکان‌پذیر است و دولت مجاز به استفاده‌ی مستقیم از درآمدهای ارزی در اقتصاد داخلی نیست. در واقع مدیریت و مقررات صندوق به گونه‌ای تنظیم شده است تا صندوق به منبعی اضافی برای تأمین مالی هزینه‌های دولت تبدیل نشود و ساختار صنعتی اقتصاد نیز به این درآمدهای نفتی وابسته نشود تا در صورت نوسان، با مشکل مواجه نگردد.

آنچه مسلم است، ساختار اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشورهای در حال توسعه، نظیر ایران، با کشوری مانند نروژ بسیار متفاوت است و شاید نسخه‌برداری محض از مدل‌های مدیریت منابع مالی این کشور خالی از اشکال نباشد؛ اما آنچه مورد اتفاق نظر اکثر صاحب‌نظران در این حیطه قرار دارد، تعیین ساختاری مشخص و شفاف برای صندوق توسعه‌ی ملی، به منظور دسترسی حساب‌شده و محدود دولت به منابع مالی حاصل از فروش نفت و گاز با هدف سامان‌دهی اثرات اقتصادی ورود این منابع مالی به اقتصاد داخلی است. این در حالی است که برخی از کشورهای نفت‌خیز منطقه، نظیر کویت، امارات و عربستان نیز با بهره‌گیری از تجربیات بین‌المللی در این زمینه، به نتایج موفقی دست یافته‌اند.

برگرفته از سایت برهان

در جای دیگری به قول از معاون وزیر بهداشت

پول نفت به جای سلامت مردم در مسکن مهر هزینه شد/ بودجه سلامت نشتی دارد
معاون وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که درآمدهای نفتی کشور در سالهای 85 تا 90 به درستی هزینه نشد، گفت: به جای اینکه این درآمدها را در بخش سلامت هزینه کنیم در مسکن مهر و این قبیل موارد استفاده کرده ایم.

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به نقل از Alien :
خانوم رادیکال به نظر شما این واقعیت بود یا فقط یه شعار؟؟؟؟
ثروتمند ترین دولت و فقیر ترین مردم پس از انقلاب :|
چون شعار این آقا برای رییس جمهور شدن این بود گفتم یاد آوری کنم...

البته اگه همچنان تحریم ها ادامه پیدا میکرد ما احتماالاً باید نفت می آوردیم سر سفره هامون میخوردیم... :D

Alien

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
دهدشت
رشته دانشگاه
میخوام برم پزشکی

به نقل از Radikal :
چون شعار این آقا برای رییس جمهور شدن این بود گفتم یاد آوری کنم...

البته اگه همچنان تحریم ها ادامه پیدا میکرد ما احتماالاً باید نفت می آوردیم سر سفره هامون میخوردیم... :D
شعار خیلی ها برای پیروزی همین بود و شاید تنها دولتی که تقریبا درست بهش عمل کرد دولت آقای خاتمی بود.
ایشون با ساخت منطقه پارس جنوبی اقتصاد ایران رو قوی کرد ولی در7 سال اخیر حتی 1فاز از این پروژه عظیم افتتاح نشد.
ایشون (آقای خاتمی) علاوه بر افزایش تولید نفت و گاز بخصوص گاز (همونطور که میدونید کشور ما پس از روسیه بزرگترین منبع گاز دنیاست)کاری نکرد تحریم ها افزایش پیدا کنه که به قول شما مجبور شویم نفت رو به جای فروش روی سفره ببینیم.

Alien

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
دهدشت
رشته دانشگاه
میخوام برم پزشکی

چرا صدا و سیمای ایران که به رسانه ملی معروف است همش مشکلات خارجیا بخصوص آمریکایی ها رو مطرح میکنن؟؟!!!!
کشور ما کم مشکل داره؟؟؟
حتی اگر کم مشکل داره همون هارو بیان کنین که مسئولین فکری به حالش بکنن.
صدا و سیما رسانه تبلیغاتی یک جناح خاص شده است، در سال 88 و پس از آن اعتراضات عظیم و آن حرف هایی که در صدا و سیما زده میشد و توهین یکی از نامزد های انتخاباتی به افراد رای دهنده به نامزد رقیب همین آقای روحانی درخواست مناظره داده بودند که نه در تلوزیون در خواست مناظره پخش شد و نه در جاهایی که صدا و سیما حظور داشت اما پس از گزارش صد روزه دولت وقتی آقای روحانی به جای دروغ و فریب مردمش راست میگوید یک نفر درخواست مناظره میکند که این درخواست در صدر خبر های صدا و سیماست.
چرا ما خود فریبی کنیم.

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل
آیا ما آدم های شادی هستیم؟(قصد داریم به نتیجه برسیم)

به نقل از Alien :
چرا صدا و سیمای ایران که به رسانه ملی معروف است همش مشکلات خارجیا بخصوص آمریکایی ها رو مطرح میکنن؟؟!!!!
کشور ما کم مشکل داره؟؟؟
حتی اگر کم مشکل داره همون هارو بیان کنین که مسئولین فکری به حالش بکنن.
صدا و سیما رسانه تبلیغاتی یک جناح خاص شده است، در سال 88 و پس از آن اعتراضات عظیم و آن حرف هایی که در صدا و سیما زده میشد و توهین یکی از نامزد های انتخاباتی به افراد رای دهنده به نامزد رقیب همین آقای روحانی درخواست مناظره داده بودند که نه در تلوزیون در خواست مناظره پخش شد و نه در جاهایی که صدا و سیما حظور داشت اما پس از گزارش صد روزه دولت وقتی آقای روحانی به جای دروغ و فریب مردمش راست میگوید یک نفر درخواست مناظره میکند که این درخواست در صدر خبر های صدا و سیماست.
چرا ما خود فریبی کنیم.

خب فکر کنم یکی از درخواست های شما برای افزایش شادی ایجاد رسانه های است که تولید برنامه هایشان به اقتضای جامعه امروز و خواسته های مردم آن جامعه باشد ......در ضمن میزان حضور پرشور ملت ایران در انتخابات نیز حاکی از یک عزم کلی برای تغییر در روند پیش گرفته شده توسط دولت قبل بود که خوشبختانه دولت اعتدال آقای روحانی با اتخاذ رویکردهای جدید در مسائل داخلی و اقتصادی و امور خارجه سعی در ایجاد ی محیط اجتماعی درخور ایرانیان دارد .برگزاری مناظرات در رسانه نیز بسیار امری پسندیده و عالی و نشان از آزادی بیان دارد به شرط اینکه برای ایجاد چنین مناظراتی شرایط هم ایجاد شود که فکر کنم این امر هم در جلوگیری از مشکلات و حل بسیاری از مسائل راه گشا خواهد بود .....در کل ....سیاست در پیش گرفته شده اگر با موانعی همراه نباشد در جهت شادی مردم کشورمان است

• لایک
امتیازات: Alien

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

میشه نطرات خودتونُ خیلی مختصر بگید؟
فکر نمیکنم ده خط نقل قول کردن جالب باشه.

یکی از پستا به طنر پردازی راجع به مسائل روز اشاره کرده بود
این خودش یکی از علائم جامعه "ناشاد" ـه
طنز معمولا درجایی بکار میره که امکان اظهار نظر بطور مستقیم وجود نداشته باشه
و وجود نداشتن این امکان جامعه رو از مسیر عادی خودش خارج میکنه.

به آموزش هم اصلا اشاره نشد در صورتیکه بنظرم هم مهمه هم پرمشکل
سیستم آموزشی ما استاندارد نیست و بدتر از همه معضل مهمی مثل کنکور وجود داره که همه راجع بهش میدونیم.
اما این فقط یه جنبه قضیه ست
آموزش چه از طریق سیستم آموزسی و چه خانواده ها قراره به کودکان (وحالا هر گروه سنی ای) یاد بده که چطور میتونن تو جامعه بدون تنش زندگی کنن،اما در سیستم آموزشی مون حداقل برنامه خاصی برای این منطور مشخص نشده.

مشکل دیگه ای هم که وجود داره عدم تبعیت از قانون و رسیدن به نظم و ثبات اجتماعیه،
حالا این ممکنه دو صورت داشته باشه خودش
یا قانون مشکل داره که بهش عمل نمیشه
یا نظارت جدی روز عمل به اون صورت نمیگیره

که بنظرم ما تو هر دو بخشش مشکل داریم.

بازم هست شاید بعدا نوشتم :د

• شروع کننده موضوع

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل

قرار دادن واحد های درسی موسیقی و شنا در بین واحدهای دیگر درسی به نظرم یکی دیگر از عوامل بالا بردن روحیه مردم جامعه اس ......برگزاری جشواره ها و مراسم شاد در هر شهری سبب بالا رفتن روحیه مردم آن شهر خواهد شد......پایین بودن اختلاف طبقاتی نیز سبب بالا رفتن روحیه مردم خواهد شد....رنگی کردن محیط شهر توسط شهرداری گل کاری درخت کاری هر یک عامل مهمی در حفظ روحیه خوب مردم دارد.....به نظرم این برنامه ها می تواند به راحتی و بدون هیچ مشکلی در جامعه ما اجرا شود بدون اینکه برای کسی مشکلی ایجاد کند.......من در خبری داشتم در یکی از پارک های تهران به دلیل آب بازی تعدادی از جوانان کار به دستگیری کشیده شده....به نظرم هم خود جوانان باید نسبت به مسائلی دقت داشته باشند و هم نیروهای امنیتی کشور کمی خویشتنداری کنند

A.R.P

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
98
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

وقتی سمپادیا انجمن فان نداره معلومه اکثرا خوشحال نیستن

navid_1212

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
من چرا پستم اینجاس؟

من تو حرف بزن بودم
چرا الان اینجام؟
آقای روحانی این بود وعده های ما؟

Orelia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
0000

به نقل از a.r.p :
وقتی سمپادیا انجمن فان نداره معلومه اکثرا خوشحال نیستن
به نظر من این کاربر ـا ـن که توی انجن ها شاد باشنُ خلاقیت به خرج بدن...همونطور که یه زمانی اینجوری بود که حتی توی "سیاست" هم شوخی و خنده و شادی دیده میشد! :-" :D
و گرنه فرض کنین یه انجمن فان ـم ایجاد بشه، اصلا مختص شادبازی وُ این حرف ـا باشه؛ تا کاربر ـا مشارکت نکنن که کاری از پیش برده نمیشه...
هومم؟؟ :-? :D

-mina-

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میانه
دانشگاه
اهواز
رشته دانشگاه
دامپزشکی

من یه جایی خونده بودم:
بایدحق بدیم زندگی مردم اروپا اون باشه وزندگی مردم ما این.کوچیکترین تفاوتمون اینکه بابانوئل اونا هدیه میده عمونوروز ما گدایی میکنه.اونا درخت تزئین میکنن ما سبزه.
.
تومدرسه ما یکی از دبیرستانیا یه بار با دوچرخه اومد مدرسه.مدیرمون ازش تعهد گرفت.دوچرخشو توقیف؟ کرد.اولیاشو کشوند مدرسه.حتی میخواست از انضباطش هم کم کنه.(مدرسه ما تو بنابه که معروفه به شهر دوچرخه)
.
توچین یه مراسمی هست رقص شیر.اوناتو اینجور طرح های کشوری میرن بیرون کیف میکنن.یا لندن تو لحظه سال تحویل آتیش بازی میکنن.اونوقت ما طرح کشوریمون عاشوراس که سر جو ها گوسفند سرمیبرن سیاه میپوشن حتی تو بعضی از منطق هم باشمشیر میزنن سرشون.
.
تو ایران هر کی خواست سنگین به نظر بیاد باید چادر سر کنه یا مانتو سیاه گشاد بلند بپوشه.که باعث افسردگی میشه.....هرکیم بخواد شاد زندگی کنه ومانتو زرد یا سبز یا رنگای شاد بپوشه سروکارش با اسیده.......
منکه ترجیح میدم از افسردگی بمیرم تا اینکه تو صورتم اسید پاشی شه.

raminn

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farz
شهر
اصف

خب شادی باید تعریف بشه اول.
اما هر چی که تعریف بشه از نظرها؛به نظر من باید پایدار باشه.یه حس توام با رضایت.
اینکه ما یه جک میگیم کلی میخندیم بعدش میریم دنبال بدبختیامون شادی نیس.والا!
اینکه ما عاملای شادی خودمونو فراهم نمیکنیم بعدشم حرف از قناعت و تحمل بدبختی هامون بزنیم خیلی ناجوره
+شادی به عوامل بیرونی و درونی بستگی داره.همونطور که فقر باعث افسردگی میشه ژن هم میتونه باعث افسردگی بشه.
اما مردم ما ذاتا افسرده نیستن.چون همه مون میبینیم چه بسا خیلیا چقدر گرفتارن اما شادن و راضی.خب البته این شادی میتونه ظاهری باشه.واقعنم همینه.اما حداقل نشون میده مردم ما ژن افسرده ای ندارن
عمده ی مشکل بیرونیه
همین

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

فکر میکنم قبل از این که بگیم آدم شادی هستیم یا نه باید تعریفی از شادی اراءه بدیم.
اما اگه بخوام با یه نگاه مقایسه ای بگم نسبت به دوستام (مدرسه و بیرون) نه،من اصلا آدم شادی نیستم و میشه گفت یکمم افسرده ام. اما این یه نگاه برونیه.من راحت تر با مشکلات زندگیم کنار میام تا همون بقیه ای که ازم شادترن و خب این یعنی یه نوعی از شادی.
طبق تعریفی که از خودم دارم میتونم بگم آدم شاد و عاشق مسلکی هستم.
حالا با یه دید وسیع تر احساس میکنم از نظام اجتماعی کلمون تا خرده نظام ها،دارن ما رو از شاد بودن جدا میکنن. مثلا نظام سیاسی که تو بعضی از مساءل ریاضت پروره(البته من صاحب نظر نیستم)،نظام آموزش و پرورش با سیستمی که داره افراد رو به سمت استرس و نهایتا افسردگی میبره.
ولی همه ی اینا به علاوه ویژگی های شخصی فرد میزان شادیش رو تعیین میکنه.نمیشه به کسی مطلقا گفت شاد یا غمگین!
چون درصد ی از افسردگی تو کشورهایی که این سیاست رو ندارن و نظام آموزشی آرومی دارن هست.
در واقع همه ی اینا میتونن از عواملش باشن و مردم کشور ما در خطرن !

نگار

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جامع(سه)
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژِی
آیا ما آدم های شادی هستیم؟(قصد داریم به نتیجه برس�

به نظرمن ما كلاف زندگيمونو گم كرديم .يني واقعن يادمون رفته واسه چي داريم روزامونو شب مي كنيم .
مثلا سالانه اين همه ادم بلند ميشن ميرن دانشگاه واسه چي ؟
اصن 12 سال درس بعد كنكور واسه چي ؟
ما ارزوهامونو لاي كتاب تست ها گم كرديم-لاي لايك هاي فيسبوك واينستاگرام قايمشون كرديم و اخر سر هم دستور قتلش رو قراره احتمالن صادر كنيم مثه خيليا كه دور مونن .از پدر و مادرمون گرفته كه در اعماق قلبشون حتي اگه بيان نكنن دوس دارن ما ارزوهاشونو واقعي كنيم
تا خيلياي ديگه.اديسون روزي 16 ساعت كار مي كرد و كار براش تفريح بود
نه اديسون ديوونه نبود بلكه لذت واقعي زنده بودنو پيدا كرده بود.
ما وقتي زندگيمون توي روزو به شب بردن سپري مي كنيم ديگه اسمش رو زندگي نميشه گذاشت
ماشاديم چون هنوز لا اقل با تفنگ ارزومونو به فنا نداديم
ولي ..
شايد الان حرفام زياد مورد قبولتون نباشه
ولي من شاكي ام از اموزش پرورشي كه به جاي ادبيات غني كشورم بيشتر منو تبديل يه حمال الكتب كرد
از رياضي اي كه بيشتر ماشين حسابم كرد تا يه ادم خلاق
و الي اخر.
با اين اشكالاي بنيادي نمي شه كاري كرد .
سطح علمي درسي ما(تا دبيرستان) فوق العاده بالاس ولي از خيلي نظرا عقبيم
نميشه سيستم درسي رو عوض كرد ولي به قول داروين بايد باهاش سازگار بشيم و بدونيم با وجود اين مشكلا ادمايي بودن كه تونستن باهاش كنار بيان
مثلن من فك مي كنم ما سمپاديا از يه لحاظايي با بقيه جاها فرق داريم
چندتا چيز بگم :
به ما ميگن كنكور مثه قيفه در حالي كه از نظر علمي دوره ي زندگي انسان به 3 قسمت تقسيم ميشه
- تا 18سالگي : يادگيري (بازيه... :|
-18 تا 30 سازندگي(واسه ما برعكسه..
30 به بعم ديگه برداشته محصوله :|
از طرفي خيلي از ما فقط بلدند ازمون ازمايشي پاس كنن
ولي فكر كردنو بلد نيستن ميشه كه اقا پسر گل رتبه ي 2 رقمي بيكار ميمونه افسردگي ميگيره
----------
ما 5 ميليون جوون بيكار داريم چون اغلب جوونا دنبال اينن كه يكي يه ميز بده بهشون بشينن پشتش
ولي وختي كار برامون نيس بايد خودمون يه حركت بزنيم
هرچند عملي كردن اين حرف تو عمل مرد عمل با كفش اهني ميخواد
---------
ژاپني ها نيم قرن پيش با شعار هر خانه ي جهان يك وسيله ي ژاپني از يك شبه جزيره ي بي همه چيز دنيا را تصرف كردند
مردم كره ي جنوبي دومين كشور پر كار جهان روزي 14 ساعت كار ميكنند در حالي كه ميانگين كار مفيد ايرانيان 45 دقيقه است :O
------
جوون كشور من بايد به فكر اين باشه كه چرا تلويزيون خونه ي من -گوشيم -كفشم- قرص مامان بزرگم و... چرا ايراني نيس
جوون كشور من بايد بدونه كه رو طلا نشسته
و فك نميكنم به انتظار دولت نشستن كاري رو درست كنه بايد خودمون دست به كار شيم و اوضاع رو از اين روزاي شب ارو صب كردنو رورارو شب كردن بدون هيچ هدفي تغيير بديم و مقصد رو پيدا كنيم اون وخ مي تونيم بفهميم براي شاد بودن حتمن لزومي نيس كه تخت دراز شي و استراحت كني وخيلي چيزا هستن كه حالتونو بيشتر بهتر مي كنه.

raziyeh.dodangeh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ابهر

من خودم کلا آدم شادیم! :-"البته تو مدرسه ها!!!!یکی از دلایلشم دوستامن تو مدرسه.ولی خوب تو خونه خیلی شاد نیستم چون بدبختیام تو درسا یادم میفته و استرس می گیرم.به نظر من یکی از مشکلات ایرانیا که شاد نیستن اینه که فقط به فکر اینن که مردم چی میگن،همیشه هم در حال ایرادگیری از همن که فلانی چی می پوشیده چرا می پوشه چی کار می کنه چرا این کارو میکنه حالا خودمم خانمم ولی بیشتر خانما این جورین آقایونم که دیگه نگو!!!!!!!!!!!!!!! :-" :-" :-"

amirhj

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
Saveh
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
یه المپیاد اونم از نوع شیمیایی!! ... تجربه خیلی خوبی بود ولی ای کاش نبود :D
دانشگاه
علوم پزشکی اراک
رشته دانشگاه
پزشکی

اکثر بچه ها وقتی تو یه محیطی مثل مدرسه قرار میگیرن کلاً حال و هواشون عوض میشه و شاد تر میشن :)
ولی توی محیط خونه شاید اینجوری نباشن چون رابطشون با دیگران کمتر میشه تا حدودی :)

arvin.a

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 7
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
عمران