m.m.r
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی اصفهان
پاسخ : خداییش تا حالا فک کردی واسه چی درس میخونی؟
من نمیگم درس خوندن بده من میگم الان دانشگاه چجوریه؟هرکی میره سمت رشته خودش قبول داری؟خب خیلی خوبه چون هر دانشی که اونجا یاد میگیره تقریبا صد درصد به درد شغلش میخوره من میگم باید از اول راهنمایی تا سوم راهنمایی استعداد یابی بشه بعد اول دبیرستان به بعد بشه مثل دانشگاه یعنی رشته ها نشن ریاضی فیزیک و تجربی و انسانی بشن کامپیوترو برق و مکانیک و این چیزا خب اینجوری 4 سال جلو میوفتیم بد میگم؟
به نقل از Tina Radvand :من و خیلی های دیگه ای که تو این تاپیکا کل نظام آموزشی رو میبریم زیر سوال خودمون زیر علامت سوالیم ...
وقتی من میرم تو کتاب خونه ی مدرسه ام لیست کتابایی که بچه ها میگیرن رو نیگا میکنم میبینم همه اش گاج و مبتکران و خیلی لطف کنن خوشخوانه
چند نفر از آدم هایی که تو این تاپیک حرف میزنن وقتی فیزیک یاد میگرن میرن کتاب سیرک پرنده ی فیزیک رو باز میکنن به مسئله های مربوط به اون بخشش نگاه میکنن ؟ ما قانون گاز هارو خوندیم میدونستین توی یه کشوری برا مسابقات فوتبال برا اینکه هزینه ی یخچال ندن از همین قانون استفاده کردن و طرف وقتی نوشابه رو باز میکرده با استفاده از قانون گاز ها نوشابه اش یهو خنک میشده ؟
اگه ما خیلی مشتاق علم و کمک به کشورمونیم باید تک تک این اتفاقا رو بدونیم آدم تا وقتی ندونه نفر قبلی چیکار کرده میتونه خودش کاری بکنه ؟
من نمیفهمم ربط درس خوندن به مدرسه رفتن چیه ؟
چرا فکر میکنین جغرافیای مدرسه به درد نمیخوره ؟
مدرسه درس های پایه رو یاد میده که آدمای معلمولی بتونن یاد بگیرن
من یادم نمیاد جایی از کتاب جغرافیا نوشته باشه شما با این دانش جغرافیا میتوانید دانشمند جغرافیا بشوید و کشور خود را آباد کنید که شما یه همچین انتظاری از این کتاب دارین
ولی میدونم وقتی این چیزا رو که به نظر شما مسخره و ساده میاد میخونم و میرم مسافرت خیلی با آدمی که نمیدونه و میره مسافرت فرق دارم
اصلا هم وقتم هدر نمیره سر خوندنشون چون این حسو ندارم که جغرافیا خوندن مفید نیست چیزی که همیشه بچه ها ازش مینالن اینه که چرا این قدر چرت و پرت در باره ی زندگی دانشمندا وسط کتابا مینویسن خوب یه راست فرمولو یاد بدم مسئله بدن دیگه ...
این همه نظریه ی اشتباه چیه بهمون یاد میدن بعد میگن اشتباهه
من اگه بودم کل کتاب رو اختصاص میدادم به تاریخ علم بعد که تموم شد کم کم شروع میکردم علم رو یاد بدم
یه داستانی آقای ایرجی برامون تعریف کردن در باره ی اژدها کشی همون چیزی که داره توی درس خوندن ما اتفاق میافته اگه یه چیزی که از پایه اشتباهه رو به ما یاد بدن خدایی چند نفر از ما میفهمیم ؟
یه اصل اشتباه رو میکن ادامه میدن و از همون اصل اشتباه و دروغی یه حکم دروغی تر در میاد و چون همه ی مراحل درسته هیچ کی شک نمیکنه و من حس میکنم مشکل اساسی ما تو درس خوندن همینه و همین باعث میشه که بی هدف باشیم از درس خوندن چون نمیخونیم که یاد بگیریم میخونیم که بعدا ازش استفاده کنیم هی دنبال اینیم با درس خوندنمون به یه جایی برسیم یه چیزی بسازیم تو زندگی کمکمون کنه کنکورمون رو خوب بدیم و ...
حس میکنم اگه فقط یه درسو به این هدف بخونیم که بفهمیم خیلی چیزا ناخود آگاه عوض میشن :)
علم یه چیز مقدسه که با اهداف کثیفمون نباید به گندش بکشیم حداقل اگر به گندش میکشیم بیاین صداشو در نیاریم
قبلا ها که همه طرف علم نمیرفتن خیلی بهتر بود...
من نمیگم درس خوندن بده من میگم الان دانشگاه چجوریه؟هرکی میره سمت رشته خودش قبول داری؟خب خیلی خوبه چون هر دانشی که اونجا یاد میگیره تقریبا صد درصد به درد شغلش میخوره من میگم باید از اول راهنمایی تا سوم راهنمایی استعداد یابی بشه بعد اول دبیرستان به بعد بشه مثل دانشگاه یعنی رشته ها نشن ریاضی فیزیک و تجربی و انسانی بشن کامپیوترو برق و مکانیک و این چیزا خب اینجوری 4 سال جلو میوفتیم بد میگم؟