زن ناموس مرد نیست !

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

ببینید من نمی دونم بحث سر چیه خیانت از هر طرف هم که باشه غیر قابل قبوله
شما میگید تو فرهنگای دیگه این مساله باهاش راحت برخورد میشه، برعکس به نظر من خیلی شدید تر برخورد میشه مثلا تو همون آمریکا تا اون جایی که من شنیدم خیلی خیانت رو بد میدونن، شاید در حدی که دست به اسلحه ببرن، برعکس به نظرم اینجا بیشتر قبحش ریخته

دیگه بحثو تموم کنین لطفا

Reih@neh

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ایران
رشته دانشگاه
زیست شناسی

به نقل از Radical :
من هم فکر کنم خیلی به حرف بعضی از افراد گوش دادی! :) در متن پایین آزادی!!! های زنان رو بررسی میکنم :)
شما یک دخترید و مسلمون از دید یک دختر مسلمون خوب وضعیت فعلی وضعیت مطلوبی شاید باشه اما اگر نگاه دینی رو کنار بذاریم تازه متوجه تبعیض ها میشیم!
خوب این تبعیض نیست؟
این که توی برای ازدواج باید حتماً با اجازه ی پدر یا چد پدری باشه هم باز تبعیض نیست؟
این که بعد ازدواج بدون اجازه همسر نتونی از خونه خارج شی چی؟
این که اگر همسرت بره 10 تا زن صیغه کنه هیچ کاریش ندارن هم تبعیض نیست؟ :)
این که همسر شما میتونه بدون اطلاع خودت و بدون هیچ دلیلی شما رو طلاق بده چی؟
این که برای خارج رفتن یا باید اجازه ی شوهرت باشه یا پدرت هم تبعیض حساب نمیشه؟
و و و و...
باز هم هست
شاید شما بیاید بگید خوب پدر من اجازه میده ! اما یک درصد فکر کنید یک پدر متعصب داشتید که فکرش مال قرون وسطی بود اونوقت چی؟ :)
اونوقت این تبعیض ها رو میتونستید تحمل کنید؟

گفتم صفحات قبل ما آدم هایی هستیم که نمیتونیم خودمون رو جای دیگران بذاریم به خاطر همینه که اغلب فعالان حقوق زنان یا وکلا هستند یا خبرنگار ها! چون باقی انسان ها فقط به خودشون نگاه میکنند نه بقیه آدما! :)

میدونید کمترین آمار طلاق متعلق به چه کشور هاییه؟ ؟ ؟

کمترین آمار طلاق = مستحکم بودن بنیان خانواده

6lFdPHho7UZFc0pO2Z9LoV8CC00Ws.jpg

کشور های هم رتبه مارک شدن!!!

× از کشور های بالا ، 11 تاش متعلق به اروپا و آمریکا هست و 2 جزیره که یکی متعلق به اقیانوسیه و دیگری متعلق ب آفریقا هست که پیرو ارزش های غرب هستند!!!

یعنی بین 20 کشور اول از لحاظ مستحکم بودن بنیان خانواده در جهان 65% با ارزش های غرب و با کمترین شکاف جنسیتی (یعنی کمترین قوانین تبعیض آمیز جنسی) هستند!!!

پس این که اون ها خانواده ندارند و بی سرپرست هستند و ... چیزی که شما تصور میکنید :)

چرا از آقایون محافظت نمیکنن چون قیمیتی نیستن و ارزش ندارند؟ :د

یعنی در دین شما انسان ها برابر نیستند؟ و ارزش یکسان ندارند؟ :د

بعد در این قیمت گزاری انسانی شما چرا دیه زن نصف مرده اگه ارزش زن بیشتره؟

چرا شهادتش نصفه اون وقت؟ :-?

اگه دلیل منطقی داشتید بیاید اعتقادی پاسخ بدید خیلی خوشحال میشم! :)

این تاپیک : http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,80971.984.html

اصلاً محافظت یعنی چی دوست عزیز؟ ؟ ؟ یعنی محدودیت ؟ :)

این ارقامی که شما میگید من فکر کنم غیر واقعی باشند! خصوصاً برای دندون پزشکی! :د (حالا کشاورزی بود باورم میشد!!!)

من دوستان زیادی دارم که دندون پزشکی و پزشکی میخونن و مثلاً 70% 80% رو شنیده بودم اما واقعاً این که از 40 نفر 2 نفر غیر عقلانی هست! :|

من فکر کنم اشتباه میکنید!!!

×منبع نیازه
عزیزم من خداروشکر فکر دارم میتونم راجع ب چیزایی که میشنوم فکر کنم راجع ب صحبت های شماهم فکر کردم پس اول تهمتت به من نمیچسبه بعله من به حرف انسان ها گوش میدم اما با عقل خودم فکر میکنم!من هنوزم معتقدم شما فقط براساس شنیده ها و خوانده هات حرف میزنی مسلما یه کشور نمیاد بگه ما آزادی به افراد جامعمون نمیدیم پس بهتره ببینی بعد انقدر قاطع نظربدی!من احساس میکنم در این موارد با آدم هایی صحبت کردی وتحت تاثیرحرفاشون قرار گرفتی که تو ایران وضعیت خوبی ندارن وقتی میرن اونجا خودشون روگم میکنن چون فکرمیکنن اونجا بهشون بیشتر میرسن بعد اینجارو تاریک وسیاه نشون میدن و اونجارو مدینه فاضله در صورتی که واقعا این طور نیست!
شمامیگی اگر خانواده من تعصبی بودن به همین دلیل میگم الان این تعصبی بودن کمه و وضعیت این طور فجیع وسیاه که شما میگین نیست!
دراول حرفات گفتی بحث دینی رو کنار بگذاریم تازه متوجه تبعیض هامیشیم ولی تمام مثال هات مسائل دینی بودن این یعنی تناقض اول!
من چندتا از مطالب شمارو درمورد مباحث دیگه هم خوندم نمیدونم چرا انقدر اسرار داری آقایون رو برابر ومثل خانوم ها بدونی ونمیتونی تفاوت هارو هضم کنی اگرقراربوددوجنس مثل هم باشن خدا همه رو یه جنس خلق میکردپس باید تفاوت هارو پذیرفت!
قبلاهم گفتم بعضی ها حد خودشون رو رعایت نمیکنن خداییش بعضی از ماآدما خیلی کم جنبه ایم آزادی زیاد بهمون بدن خودمون روگم میکنیم ازنظر عرفی و اون دینی که من قبول دارم همراهی نکردن همسر چه آقا چه خانوم این اشکال داره و مشکل همین جاست که ما حدودمون رو نمیشناسیم نمیتونیم تفاوت هارو بپذیریم!برای ازدواج وشهادت دلیلش روحیه ی احساساتی وتحت تاثیر بودن خانوم هاست!برای گرفتن پاسپورت فقط اجازه پدرمیخواد اون هم به شرطی که سنت قانونی نباشه!من معتقدم کرم از درخته یعنی تا دختر کرم نریزه پسر به انحراف کشیده نمیشه!به نظرم بدون دلیل هم اصلا درست نیس که دختر وپسر برن خارج از کشور و خوب چون ممکنه شرایط کاری یک پسر ایجاب کنه این مسئله برای آقایون آزاده!ارزش غرب چیه میشه توضیح بدی؟آقایون قیمتی هستن ولی مسلما نه به اندازه خانوم ها نیاز به محافظت ندارن و نه چیزهایی که برای از دست دادن دارن به اندازه خانوم هاست!دیه ی زن نصفه مرده چون مرد نان آور خونس اگرخدایی نکرده برای یک آقا اتفاقی بیوفته یک زندگی به هم میریزه میبینی دین چه قدر کامله؟از نظرمن محافظت محدودیت نیس رعایت حدوده!درمورد دندان پزشکی هم باید بگم احتمالا دوستان شما تازه فارق التحصیلن وهنوز وارد زندگی نشدن!منبع شماهم چشمام گوشام وخوب البته جلسه نسبتا خصوصی بود یک سری دانشجو دورهم جمع شده بودن ولی اعضای جلسه ودایی خودم به عنوان برگزار کننده جلسه!

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من نمی فهمم این همه بحث سر چیه؟؟؟

خیانت زشت و غیرقابل قبوله، از هر دو طرف

یعنی اگه طرف دست به اسلحه هم ببره من بهش حق میدم، ولی خب باید قانون جلوی اینکارو بگیره

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از Hydrus :

یعنی اگه طرف دست به اسلحه هم ببره من بهش حق میدم، ولی خب باید قانون جلوی اینکارو بگیره
فقط نظراتت در مورد خیانت رو کامل قبول دارم! (;

razie95

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Hydrus :

اگه یکی از عزیزان خودت باشه هم همین حرفو میزنی؟
نه به اون بی نمکی ،نه به این شوری شور

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از razie95 :
نه دیگه، این که نشد استدلال، مثل این می مونه بگی اگه یکی از عزيزان خودت آدم بکشه هم می گی باید اعدام بشه!
کار بد تحت هر شرایطی بده و عزیز و غیر عزیز نمی شناسه، که خیانت جدی یکی از قبیح ترین و بدترین کار های ممکن هست.

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به Fitz William . Darcy :

من نگفتم ارزش های غربی و ... من میگم عامل یا عوامل دیگه ای هستند که روی ازدواج و طلاق تاثیر میذارن و اون عوامل در کشوری مثل کلمبیا که شکاف جنسیتی توش خیلی کمه موجب صدر نشینی شده ،شاید محدودیت زن ها روی بنیان خانواده تاثیر داشته باشه ، مثلا نداشتن استقلال مالی زن ها شاید یکی از عواملی باشه که روی طلاق خیلی تاثیر داره ؛ آیا کار درستیه ک بگیم زن ها حق استقلال مالی نداشته باشند؟ :-?

برای مثال فرض کنید در یک کشور جمعیت پیر هستند ، حالا کشور میخواد زاد و ولد رو افزایش بده ، طبق یک آمار گیری که قبلا ها توی سایت گذاشتم سطح سواد زن ها با تعداد فرزند هاشون رابطه عکس داره ، هر چی سواد بیشتر تعداد فرزندان کمتر!!!

ایا راه حل شما برای این که جمعیت زیاد بشه ممنوعیت زن هااز تحصیله؟ :)

اگر بی طرف باشید میگید خیر :د

حالا این که محدودیت زن ها موجب تحکیم بنیان خانواده میشه هم همینه فقط به یکصورت دینی بیان شده و انقدر تکرار شده که اغلب افراد میگن بله! بهترین راه حل محدودیته!! :‏|‏ :د

به ریحانه :
زیزم من خداروشکر فکر دارم میتونم راجع ب چیزایی که میشنوم فکر کنم راجع ب صحبت های شماهم فکر کردم پس اول تهمتت به من نمیچسبه بعله من به حرف انسان ها گوش میدم اما با عقل خودم فکر میکنم!من هنوزم معتقدم شما فقط براساس شنیده ها و خوانده هات حرف میزنی مسلما یه کشور نمیاد بگه ما آزادی به افراد جامعمون نمیدیم پس بهتره ببینی بعد انقدر قاطع نظربدی!من احساس میکنم در این موارد با آدم هایی صحبت کردی وتحت تاثیرحرفاشون قرار گرفتی که تو ایران وضعیت خوبی ندارن وقتی میرن اونجا خودشون روگم میکنن چون فکرمیکنن اونجا بهشون بیشتر میرسن بعد اینجارو تاریک وسیاه نشون میدن و اونجارو مدینه فاضله در صورتی که واقعا این طور نیست!

ببین دوست عزیز من فردی رو میشناسم که ۴۰ سال از عمرش رو در فرانسه گذرونده و به تازگی برای سفر اومد ایران ، دانشجوهای شریف هم یک تعدادیشون که اپلای کردن و رفتن باهاشون ارتباط دارم ،
همه ی این ها در ایران وضعیت نگون بختانه ای نداشتن! چه بسا وضعیتشون از خیلی از ماها بهتر بوده و هست! مثلا فرار مغز ها که انقدر زیاد شده ، آیا اون ها هم در کشور وضعیت بدی دارند؟
:)
اگر بی طرف باشیم خیر ، پس قطعا چیزی در کشورهای غربی و اروپایی هست که در ایران نیست پس بهتره به فکر اصلاح باشیم نه این که پا فشاری کنیم که کار ما درسته و بقیه یا نمیفهمن یا خودشونو زدن ب خواب یا این جا اوضاعشون بد بوده لزوما!!!

شمامیگی اگر خانواده من تعصبی بودن به همین دلیل میگم الان این تعصبی بودن کمه و وضعیت این طور فجیع وسیاه که شما میگین نیست!

این که خانواده شما این تعصبات رو ندارند به هیچ عنوان ثابت نمیکنه که این تعصبات کمه ، بله شاید در 60% خانواده ها این تعصبات نباشه یا موقعیتش پیش نیاد که بروز داده بشه ، اما هنوز بحث ما سر جاشه که چرا باید قوانین طوری تنظیم بشه که مثلاً یک دختر که از خانواده ای متعصب هست شرایط کافی برای پیشرفت نداشته باشه!!!
دراول حرفات گفتی بحث دینی رو کنار بگذاریم تازه متوجه تبعیض هامیشیم ولی تمام مثال هات مسائل دینی بودن این یعنی تناقض اول!
من دین رو کنار گذاشتم و قوانین کشور رو بررسی کردم و خواستم که از لحاظ دینی دلیلی نیارن دوستان !

من چندتا از مطالب شمارو درمورد مباحث دیگه هم خوندم نمیدونم چرا انقدر اسرار داری آقایون رو برابر ومثل خانوم ها بدونی ونمیتونی تفاوت هارو هضم کنی اگرقراربوددوجنس مثل هم باشن خدا همه رو یه جنس خلق میکردپس باید تفاوت هارو پذیرفت!

شما قبول دارید تفاوت قوانین برای رنگ پوست هم داشته باشیم ؟ :د

نمیدونم چرا انقدر اسرار دارید سیاه پوست رو برابر ومثل سفید پوست ها بدونی ونمیتونی تفاوت هارو هضم کنی اگرقراربود دو رنگ پوست مثل هم باشن خدا همه رو یه رنگ خلق میکردپس باید تفاوت هارو پذیرفت :د

این درسته؟ :-"
قبلاهم گفتم بعضی ها حد خودشون رو رعایت نمیکنن خداییش بعضی از ماآدما خیلی کم جنبه ایم آزادی زیاد بهمون بدن خودمون روگم میکنیم

ما واسه بعضیا که حد خودشون رو رعایت نمیکنن قانون نمینویسیم! :د

برای یک انسان و یک شهروند محترم قانون مینویسیم! :)

دینی که من قبول دارم همراهی نکردن همسر چه آقا چه خانوم این اشکال داره و مشکل همین جاست که ما حدودمون رو نمیشناسیم نمیتونیم تفاوت هارو بپذیریم!

صیغه چیه دغیقا؟ :د

برای ازدواج وشهادت دلیلش روحیه ی احساساتی وتحت تاثیر بودن خانوم هاست

:| وای خدای من! :|

فکر نکنم کشور هایی که شهادت زن در دادگاه برابر مرده مشکلی ایجاد کرده باشه! :|

بعدشم این اصلاً دلیل نیست!!!

این که زن ها احساساتین یک کلی گویی بدون دلیل و منطقه! :|

برای گرفتن پاسپورت فقط اجازه پدرمیخواد اون هم به شرطی که سنت قانونی نباشه

سن قانونی یعنی چند سال؟ :د

40 سالگی؟ (طبق قانون ما زن تا 40 سالگی نمیتونه بدون اجازه پدر از کشور خارج شه! :| )

یعنی یک دختر مثلاً اگر بخواد در آمریکا تحصیل کنه حتماً باید صبر کنه40 سالش بشه بعد بره؟ :د

تازه اگر ازدواچ کرده باشه سن مهم نیست باید اجازه ی شوهر رو داشته باشه!!!

من معتقدم کرم از درخته یعنی تا دختر کرم نریزه پسر به انحراف کشیده نمیشه!

این حرف خیلی جالبه برام! B-) پس طبق فرموده ی شما هر چی فساد هست زیر سر این دخترای کرم ریز هست!! :))

به نظرم بدون دلیل هم اصلا درست نیس که دختر وپسر برن خارج از کشور و خوب چون ممکنه شرایط کاری یک پسر ایجاب کنه این مسئله برای آقایون آزاده!ارزش غرب چیه میشه توضیح بدی؟آقایون قیمتی هستن ولی مسلما نه به اندازه خانوم ها نیاز به محافظت ندارن و نه چیزهایی که برای از دست دادن دارن به اندازه خانوم هاست!

برای مثال تحصیل خارج از کشور! :د

این جا بحث ارزش غرب نیست! :د اما اگر ارزش غرب حقوق بشره که میتونی بری بیانیشو بخونی! :)
بعدشم محافظت از یک زن و دختر بر عهدده ی مرد نیست بر عهده ی نیروی امنیتی کشور هست! :|

دیه ی زن نصفه مرده چون مرد نان آور خونس اگرخدایی نکرده برای یک آقا اتفاقی بیوفته یک زندگی به هم میریزه میبینی دین چه قدر کامله؟

همه ی مرد ها نان آور نیستند مثلاً یک پسر 8 ساله و یک دختر 8 ساله هیچ کودوم نان آور نیستن و اختلاف دیه این دو فرد هیچ معنی و مفهومی نمیتونه داشته باشه :د

از نظرمن محافظت محدودیت نیس رعایت حدوده!
محدودیت و حدود هیچ تفاوتی با هم ندارن ، و از حد گرفته شدن

حد. [ ح َدد ] (ع مص )|| منع. بازداشتن از کاری . (تاج المصادر بیهقی ) (منتهی الارب ) (اقرب الموارد). || | تمیز دادن چیزی از چیزی . جدا کردن چیزی را از چیزی

درمورد دندان پزشکی هم باید بگم احتمالا دوستان شما تازه فارق التحصیلن وهنوز وارد زندگی نشدن!منبع شماهم چشمام گوشام وخوب البته جلسه نسبتا خصوصی بود یک سری دانشجو دورهم جمع شده بودن ولی اعضای جلسه ودایی خودم به عنوان برگزار کننده جلسه!

متاسفم من به چشم ها و گوش های خودمم اطمینان نمیکنم و هر چیزی رو که ببینم و بشنوم باور نمیکنم! :) :D

×مثلاً من باور نمیکنم که شعبده باز واقعاً در کلاهش 10 تا کبوتر و 3 تا خرگوش داشته باشه! با وجود این که چشم من این طور میبینه!!! :)

راجع به خیانت :
خیلی کار قبیح و زشت و ... هست!

قبول اما نباید انقدر خودخواه باشیم! :| باید منطقی برخورد کنیم! : |

فرض کن x و y با هم ازدواج میکنن x به y خیانت میکنه و با z دوست میشه :
y یک سری کار ها میتونه بکنه :
1-هم x و هم z رو بکشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
2-x رو بکشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
3-z رو بشه یا هر مجازات شکنجه وار دیگه ای
4-سعی کنه دلایل سردی x رو بفهمه و اون رو جبران کنه
5-از هم جدا بشن
اگر مورد 1 - 2 - 3 رو انجام بده یک انسان روانی بیش نیست انسانی که بسیار خودخواه هست و میگه یا اون انسانی که من دوست دارم برای من باشه و یا کلاً نباشه
شما و شریکتون به هزاران دلیل نسبت به هم سرد شدید با کشتن فرد دیگه ای نمیتونید احساس نداشته یکی رو باز گردونید و نه میتونید مثل قبل زندگی کنید ، یعنی شما اگر x رو بکشید خوب دیگه x رو ندارید فقط حق زندگی یک موجود زنده رو ازش گرفتید و با کشتن z هم احساس نداشته x به شما بر نمیگرده! و از دید جامعه و حتی خودتون دیگه انسان عادی نیستید یک قاتل محسوب میشید و انسان ها ازتون فاصله میگیرن
×حرف شما یعنی زندگی انسان های دیگه اگر خلاف میل من رفتار کنن کلاً قدّ نخود ارزش نداره !!!! من از همچین انسانی تا حد توان دوری میکنم
اگر مورد 4 و 5 که موارد منطقی تری هم هست میتونه راه حل باشه ، یا x با شما بر میگرده یا مثل مواررد 1 و 2 دیگه x وجود نداره

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از razie95 :
فک کنم سوءتفاهم شده، من نگفتم که یه اسلحه بدیم دست طرف که زنش یا شوهرشو بکشه، گفتم میشه حق داد ولی قطعا نباید اجازه ی چنین کاری داشته باشه

یعنی قانون باید جلوی این مساله رو بگیره

فقط میخواستم بگم خیانت خیلی خیلی قبیح و غیرقابل بخششه

البته یک چیزی هم هست، مثلن مردی که رفته چند تا زن صیغه و کرده و زنش رو اذیت میکنه از طرفی حاضر به طلاق دادن اون زن نمیشه، میشه به اون زن حق داد که بره طرف یکی دیگه، اینجا دیگه زن خیانت کار نیست، بلکه مرد هست

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از Hydrus :
فک کنم سوءتفاهم شده، من نگفتم که یه اسلحه بدیم دست طرف که زنش یا شوهرشو بکشه، گفتم میشه حق داد ولی قطعا نباید اجازه ی چنین کاری داشته باشه

یعنی قانون باید جلوی این مساله رو بگیره

فقط میخواستم بگم خیانت خیلی خیلی قبیح و غیرقابل بخششه

البته یک چیزی هم هست، مثلن مردی که رفته چند تا زن صیغه و کرده و زنش رو اذیت میکنه از طرفی حاضر به طلاق دادن اون زن نمیشه، میشه به اون زن حق داد که بره طرف یکی دیگه، اینجا دیگه زن خیانت کار نیست، بلکه مرد هست
این چیزی که شما میگین صرفا نظر شماست! :)
و تو جامعه کسی که خیانت کار شناخته میشه اون خانمِ نه مرد! :|
میشه گفت خیانت اولُ مردا انجام میدن ولی فقط خانما خائن شناخته میشن! :|

razie95

کاربر فوق‌فعال

به نقل از mobina7 :
این چیزی که شما میگین صرفا نظر شماست! :)
و تو جامعه کسی که خیانت کار شناخته میشه اون خانمِ نه مرد! :|
میشه گفت خیانت اولُ مردا انجام میدن ولی فقط خانما خائن شناخته میشن! :|

تو کدو جامعه؟
اصلا اینجوری نیست
دید جامعه نسبت به مردی که دو تا زن داره و یا حتی با زن دیگه ای رابطه داره هم خیلی بده
تازه شاید قانون بهش سخت نگیره،ولی جامعه نمیتونه بپذیره

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

ببینید یه توهمی تو همتون انگار رواج داره که من نمی فهمم. :-s

دخترا با ارزش ترن ؟ :O

دقیقن دخترا سره چی با ارزش ترن ؟ یا چی برای از دست دادن دارن ؟ :-/

مثلن اینکه یه دختر بکارتشو از دست بده خیلی اتفاق مهمیه ؟ و دقیقن این کاملن از دست خودش خارجه ؟

ما داریم تو یه جامعه ای زندگی می کنیم که هر کس حق انتخاب داره. من اگه بخوام کار می کنم اگه نکنم از گشنگی میمیرم ،و این در مورد یه دختر هم دقیقن صادقه. و کاری که اون پسر و دختر انجام میدن بازم بستگی به خودشون و توانایی هاشون داره. الان من تو یه شرکت به عنوان برنامه نویس وب کار می کنم و خب یه دختری هم هست شاید یک یا دو سال بزرگتر و برنامه نویس نرم افزار این شرکته. خب الان این مشکلش چیه ؟ شغل برای پسر یا دختر فرقی نمی کنه که موقع انتخاب ادم رزومه کاری رو میبینن نه جنسیت رو که. یا اگه کاره تخصصی نباشه تو رستوران بخوان کار کنن که شایع ترین شغل برای دوران دانشجویی هست باز هم بین دختر یا پسر هیچ فرقی نیست.

همونطور که قبلن هم گفتم تجاوز جنسی هم اتفاقی نیست که همه تجربه کرده باشن و مربوط به یه اقلیتی میشه که از خودشون درست مراقبت نمی کنن.

و این باز هم هیچ ربطی به جنسیت نداره. یه قسمت هایی از شهر به قسمت هایی معروفن که امنیت ندارن. پسر و دختر هم نمیشناسه کسی بره اونجا یا جیبشو می زنن یا بدنشو خالی می کنن. کلی هم پلیس اون اطراف هست ولی بازم کسی از خارج اون محل وارد اونجا نمیشه و خب اگه کسی بره اونجا و بلایی سرش بیاد گردنه خودشه و خریتش!!

دخترا واقعن چیزه خاصی ندارن که باعث نگرانی کسی باشه یا خودشون.

و شما دقیقن این توهم رو دارید که همه می خوان با هر دختری رابطه جنسی داشته باشن و در واقعیت اصلن اینطوری نیست. بله همه دنبال یه ادمی هستن که باهاش دوست باشن و رابطه داشته باشن و چیزی هم تحت عنوان one night stand هست که باز هم به اختیار هر دو فرده. اینطوری نیست که کسی به کسی با زور رابطه داشته باشه.

راستشو بخواید حتا خیلی بیشتر نسبت به دخترا و زن ها نگرانی نسبت به سیاه پوست ها وجود داره! یعنی هر سفید پوستی تو دانشگاه (‌سفید پوست منظورم ادم های خاور میانه و اروپایی و امریکایی سفید پوست هست. چینی ها و اسیا شرقی ها سفید پوست حساب نمیشن) وقتی از کنار یه رنگین پوست رد میشن همیشه یه لبخند دلچسبی دارن که به اون ادم نشون بدن هیچ حس بدی نسبت به رنگش پوستشون ندارن! تا این حد که یه پسر یه پسر رو بقل نمی کنه معمولن تو دانشگاه ولی افریقایی هارو هم موقع دست دادن محکم تر و طولانی تر دست میدیم هم بقل می کنیم.

ادم ها قرار نیست همه یکی باشن تا حقوق برابری داشته باشن. ازادی و حقوق انسان ها باید همه با هم برابر باشه و این جدا از جنسیت و نژاد و رنگ پوسته.

کسی نگفت خیانت خیلی خوبه برید خیانت کنید به همسرتون یا دوستتون هر شب اونم با یه ادم جدید یا مثلن هر روز برید با یکی.

من گفتم در مقابل هر عملی هر چقدر هم به نظرتون بد باشه باید رفتار عاقلانه ای داشته باشید. هیچ اتفاقی با کتک کاری و خون ریزی حل نمیشه.

اگه همسره کسی بهش خیانت کرده باشه و بیاد همسرشو بکشه باز هم به هر حال اون خیانت صورت گرفته. بعضی وقت ها باید واقعیت رو پذیرفت و قبول کرد به جایه اینکه باهاش برخورد شدید کرد.

یا مثلن اگه دوستتون الان از شما جدا شده و با یه نفره دیگه دوسته می تونید با این موضوع عاقلانه برخورد کنید. لازم نیست برید دماغ طرف رو کج و ماوج کنید و بعد اسمشو رو غیرت بذارید و اینا.

این که یه پسر سعی کنه یه دخترو محدود کنه اونقدر ناراحت کننده نیست که وقتی یه دختر میاد و خودشو محدود می کنه و اسمشو حمایت میذاره.

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از razie95 :
تو کدو جامعه؟
اصلا اینجوری نیست
دید جامعه نسبت به مردی که دو تا زن داره و یا حتی با زن دیگه ای رابطه داره هم خیلی بده
تازه شاید قانون بهش سخت نگیره،ولی جامعه نمیتونه بپذیره
همینجا! ایران 8->
زیادن مردایی که چندتا صیغه ای دارن و با جمله ی میتونم خرجشو میدم خودشونُ تبرعه میکنن :|
به نظر شما این خیانت نیست؟

+ مهم اینه که چنین اتفاقی میفته و کسی بخاطرش مجازات نمیشه چون خلاف قانون نیـــــــــــــــست! :|

razie95

کاربر فوق‌فعال

به نقل از mobina7 :
همینجا! ایران 8->
زیادن مردایی که چندتا صیغه ای دارن و با جمله ی میتونم خرجشو میدم خودشونُ تبرعه میکنن :|
به نظر شما این خیانت نیست؟

+ مهم اینه که چنین اتفاقی میفته و کسی بخاطرش مجازات نمیشه چون خلاف قانون نیـــــــــــــــست! :|

همین که من و تویی که عضو همین جامعه ایم و همه کسایی دیگه ای مثل ما فکر میکنند و اکثریت رو هم شامل میشن هیچوقت همچین حقی رو به یه مرد نمیدن و نسبت به مردی که چند تا زن داره نفرت دارند یعنی اینکه جامعه این حق رو نه به مرد میده و نه به زن
اما قانون فرق میکنه....
همه چیز قانون کتبی نیست،اتفاقا به نظر من هنجارهای جامعه خیلی مهم تر از قوانین مکتوبشن

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مازیمون :
ببینید یه توهمی تو همتون انگار رواج داره که من نمی فهمم. :-s

دخترا با ارزش ترن ؟ :O

دقیقن دخترا سره چی با ارزش ترن ؟ یا چی برای از دست دادن دارن ؟ :-/

مثلن اینکه یه دختر بکارتشو از دست بده خیلی اتفاق مهمیه ؟ و دقیقن این کاملن از دست خودش خارجه ؟

نه اصلاً اتفاق مهمی نیست!! اصلاً!! :|
ناموس و شرف اصلا مهم نیستن!

ارزش های انسانی هم مهم نیستن!

اصلاً هیچی مهم نیست!

انقدر ارزش ها نادیده گرفته شدن که انگار اصن وجود نداشتن...
واقعا متاسفم
به نقل از مازیمون :
ما داریم تو یه جامعه ای زندگی می کنیم که هر کس حق انتخاب داره.
دقیقا کدوم جامعه رو میگید؟؟ :-?

به نقل از مازیمون :
این که یه پسر سعی کنه یه دخترو محدود کنه اونقدر ناراحت کننده نیست که وقتی یه دختر میاد و خودشو محدود می کنه و اسمشو حمایت میذاره.
این که یکی روی دوست دخترش یا همسرش غیرت داشته باشه چیز خوب و به جاییه
البته هر گونه افراط و تفریطی بده و باید منطقی برخورد کرد

منظور شما از محدود کردن چیه؟ طبیعیه که مثلا یه پسری نخواد زنش یا دوست دخترش با مردم غریبه بگه و بخنده
اگه اینطوری نباشه به نظرم بی غیرته
هر زنی دوس داره شوهرش روش غیرت داشته باشه و ازش محافظت کنه ، البته من منظورم تعصبات جاهلانه نیست، منظورم حد نرمال اونه
به هر حال افراط در هرچیزی مایه ی خسرانه، ولی این دلیل نمیشه که اون چیز بد باشه لزوماً

ولی به نظر من برعکس نظر خیلی ها تو جامعه ی ما خیانت خیلی پذیرفته تره از کشور های بیگانه است، تو کشور های بیگانه بیشتر به این مساله واکنش نشون میدن تا این جا
به هر حال قشر متعصب جامعه ی ما هم یه درصدی هستن نه همه ی جامعه

razie95

کاربر فوق‌فعال

عزیزان اینجا کسی دنبال حقیقت نیست چون کسی براش سوالی پیش نیومده و این بحث خیلی وقته از چرخه هدفمند بودن خارج شده
پس ازین به بعد باید گفت بزارید هر کی هر جور راحته زندگی کنه

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از razie95 :
عزیزان اینجا کسی دنبال حقیقت نیست چون کسی براش سوالی پیش نیومده و این بحث خیلی وقته از چرخه هدفمند بودن خارج شده
پس ازین به بعد باید گفت بزارید هر کی هر جور راحته زندگی کنه
یعنی چی؟؟

الان باید چه نتیجه گیری ای بشه؟

razie95

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Hydrus :
یعنی چی؟؟

الان باید چه نتیجه گیری ای بشه؟
نتیجه گیری نیست
به نظرم اینجا بحث کردن بی فایده است عزیزم
هیچکس حاضر نیست حرف کس دیگه ای قبول کنه و همه فقط حرف خودشونو میزنن

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

خوب سند و مدرک ارائه نمیدند! :)

الان 20 ص هست دارم بحث میکنم حتی یک نفر هم نتونست بگه چرا زن ناموس مرد هست! :د اما مرد ناموس زن نیست

همه اول و آخر گفتن خوب این قانونه دیگه! :| نمیشه هم کاریش کرد! :|

میتونید برید ص قبل بخونید!!!

من چند موردش رو گذاشتم! :|

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

ای بابا...

اصن من فکر میکنم هر کس داره برای خودش حرف میزنه... اصن پستا ربطی به هم ندارن...

یکی میاد میگه آدم قبل از ازدواج هر کاری خواست بکنه، بعدش هم اگه خیانت کرد چیزی نشده واین حرفا یکی هم میاد میگه دست زنی که خیانت کرد رو باید قطع کرد!!! آخه شما ها چه جوری میخواین به نتیجه برسید؟؟

کی گفته زن ناموس مرده ولی مرد ناموس زن نیس؟ حالا شما چه اصراری داری رو این کلمه... نمی دونم منظور چیه دقیقا از این کلمه، ولی غیرت و حسادت چیزیه که هم مرد داره هم زن

• شروع کننده موضوع

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

ببینید دوستان من بحث تاپیک رو روشن کنم اول

ما در قرن ۲۱ زندگی میکنیم

در قرن ۲۱ زن ها طلا ۱ المپیاد های جهانی رو کسب میکنن

با موشک از کره زمین خارج میشن

نخست وزیر و رییس جمهور میشن

برنده جوایز نوبل میشن

و...

حالا در جوامعی مثل ایران چرا دختر ها و زنها آزادی نداشته باشند؟

قسمت دردناک و جالب قضیه این جاست که بعضی از دختر ها هم این محدودیت رو میپذیرن!!!

البته دلیلش اینه ک جامعه ی ما افکار دختران رو محدود مبکته و بهشون میقبولونه ک ذات بشر این طوریه

درست عین سیاه پوستی که چون توی جامعه همه میگفتن سیاه بده و بدبخته هر وقت خودشو میدیده چندشش میشده و فکر میکرده واقعا سفید پوست چیزی داره ک سیاه پوست نداره چون از بچگی بهش این طور گفته شده :)
......

چرا یک دختر نمیتونه به صورت مستقل ازدواج کنه ؟

چرا یک زن نمیتونه بدون اجاژه شوهر از خونه خارج شه؟

چرا یک دختر نمیتونه بره هتل یا مسافرخونه؟

چرا یک زن حتی توی پوشش خودش آزاد نیست؟

میدونید من فکر میکنم به اسم ناموس داره از زن ها سوء استفاده میشه

و تنها راه اینه ک دختر ها و زن ها اژ محدودیت ها آگاه بشن! و اعتراض کنن به وضع موجود

زن ها انسان های بیشعوری نیستن که نتونند برای زندگیشون تصمیم بگیرن
همین دختر هایی که اغلب دم از احساساتی بودنشون میزنن به گفته سازمان سنجش بیشتر از ۷۰٪ صندلی دانشگاه رو تشکیل میدادن قبل از اعمال سهمیه های جنسیتی ، حالا چطور شده که زنی که میتونه درس بخونه ، لیسانس بگیره ، فوق بگیره ، دکتر بشه و... باید حتما" با اجازه شوهر اژ خونه خارج بشه؟

چرا نتونه مثلا با پسری که دوست داره رابطه دوستانه ای داشته باشه ؟

جدا" حس نمیکنید داره به خاطر زن بودن به زن ها خیانت میشه و به حقوقشون تجاوز میشه؟

و طبق تعریف همه ی دوستان میگن که ناموس و غیرت برای اینه ک به زن ها تجاوز نشه!!
ولی دقیقا با بیان کردن همچین واژه هایی داره به جزیی ترین بخش های زندگی زن ها تجاوز میشه!!!!

چون ناموس مردند !!!

من واقعا درک نمیکنم لدفا" یکی که میدونه توضیح بده!

آیا ماجرای قتل های ناموسی گریه آور نیست؟ اگر ما واقعا از هر مردی که زن یا دختر یا خواهر خود را با مرد دیگری می بیند انتظار نداریم که دست به جنایت بزند، چرا به جوک های رشتی می خندیم؟ وقت آن نرسیده که از خود بپرسیم فرهنگ خشونت ناموسی را چرا پذیرفته ایم؟

آیا بهتر نیست آرزو کنیم .. هیچ زن و دختری قربانی خشونت ناموسی نشود؟

منبع

چه توصیه هایی برای ریشه کن کردن این فرهنگ های غلط دارید؟ :)

به نظر شما ناموس چه معنایی میده؟

در صورتی که ما در کشور سیستم قضایی داریم که از زن و مرد به طور یکسان حمایت میکنه چه دلیلی داره که واژه ی ناموس به کار بره؟

علاوه بر این که هر گونه اقدام خشونت آمیز و توهین آمیزی خارج از چارچوب قانونی میتونه مصداق تخلف باشه چه دلیلی داره که ما هنوز واژه ی ناموس داشته باشیم؟

یا حتی فحش های ناموسی و... چرا به کار میره؟

× به سوال هایی که توی متن پررنگ شدند جواب بدید :)

بالا