من هم فکر کنم خیلی به حرف بعضی از افراد گوش دادی! :) در متن پایین آزادی!!! های زنان رو بررسی میکنم :)
شما یک دخترید و مسلمون از دید یک دختر مسلمون خوب وضعیت فعلی وضعیت مطلوبی شاید باشه اما اگر نگاه دینی رو کنار بذاریم تازه متوجه تبعیض ها میشیم!
خوب این تبعیض نیست؟
این که توی برای ازدواج باید حتماً با اجازه ی پدر یا چد پدری باشه هم باز تبعیض نیست؟
این که بعد ازدواج بدون اجازه همسر نتونی از خونه خارج شی چی؟
این که اگر همسرت بره 10 تا زن صیغه کنه هیچ کاریش ندارن هم تبعیض نیست؟ :)
این که همسر شما میتونه بدون اطلاع خودت و بدون هیچ دلیلی شما رو طلاق بده چی؟
این که برای خارج رفتن یا باید اجازه ی شوهرت باشه یا پدرت هم تبعیض حساب نمیشه؟
و و و و...
باز هم هست
شاید شما بیاید بگید خوب پدر من اجازه میده ! اما یک درصد فکر کنید یک پدر متعصب داشتید که فکرش مال قرون وسطی بود اونوقت چی؟ :)
اونوقت این تبعیض ها رو میتونستید تحمل کنید؟
گفتم صفحات قبل ما آدم هایی هستیم که نمیتونیم خودمون رو جای دیگران بذاریم به خاطر همینه که اغلب فعالان حقوق زنان یا وکلا هستند یا خبرنگار ها! چون باقی انسان ها فقط به خودشون نگاه میکنند نه بقیه آدما! :)
میدونید کمترین آمار طلاق متعلق به چه کشور هاییه؟ ؟ ؟
کمترین آمار طلاق = مستحکم بودن بنیان خانواده
کشور های هم رتبه مارک شدن!!!
× از کشور های بالا ، 11 تاش متعلق به اروپا و آمریکا هست و 2 جزیره که یکی متعلق به اقیانوسیه و دیگری متعلق ب آفریقا هست که پیرو ارزش های غرب هستند!!!
یعنی بین 20 کشور اول از لحاظ مستحکم بودن بنیان خانواده در جهان 65% با ارزش های غرب و با کمترین شکاف جنسیتی (یعنی کمترین قوانین تبعیض آمیز جنسی) هستند!!!
پس این که اون ها خانواده ندارند و بی سرپرست هستند و ... چیزی که شما تصور میکنید :)
چرا از آقایون محافظت نمیکنن چون قیمیتی نیستن و ارزش ندارند؟ :د
یعنی در دین شما انسان ها برابر نیستند؟ و ارزش یکسان ندارند؟ :د
بعد در این قیمت گزاری انسانی شما چرا دیه زن نصف مرده اگه ارزش زن بیشتره؟
چرا شهادتش نصفه اون وقت؟
اگه دلیل منطقی داشتید بیاید اعتقادی پاسخ بدید خیلی خوشحال میشم! :)
این تاپیک : http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,80971.984.html
اصلاً محافظت یعنی چی دوست عزیز؟ ؟ ؟ یعنی محدودیت ؟ :)
این ارقامی که شما میگید من فکر کنم غیر واقعی باشند! خصوصاً برای دندون پزشکی! :د (حالا کشاورزی بود باورم میشد!!!)
من دوستان زیادی دارم که دندون پزشکی و پزشکی میخونن و مثلاً 70% 80% رو شنیده بودم اما واقعاً این که از 40 نفر 2 نفر غیر عقلانی هست!
من فکر کنم اشتباه میکنید!!!
×منبع نیازه