• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چه بخوای چه نخوای زن یه موجوده که ساختار و فیزیک بدنیش ضعیف تر از مرده
باورم نمیشه یکی توی قرن ۲۱ همچین دلیلی برای عادی سازی ناموس و غیرت بیاره

کاری به بقیه پیامت ندارم ولی اصلا چرا باید برای زنان و دختران اطرافشون محدودیت ایجاد کنن؟
جنسیت من دست من نبوده و بخاطر همین جنسیتی که دست من نبوده باید برام محدودیت ایجاد بشه؟جالبه!
کاری به بحث ندارم ولی
خیلی چیزا دست آدم نیست و ازشونم نمیشه فرار کرد، از ایرانی بودن نمیشه فرار کرد، و بسیار چیزهای دیگر
استدلالت درست نیست

ببخشید اینکه شوهر و یا پدر شما مثل شما بدونه بیرون بودید چیکار کردید و کجاها رفتید باعث محدودیتتون میشه
اصلا من این مسئله رو تو درسته غیرت قرار نمیدم این جزو چیزاییه که تو هر رابطه ای باید باشه
کجای حرف من این بود که زن باید سرکوب و محدود بشه؟
اگه این قضیه که متقابلا زن هم باید بدونه همسر یا پارنترش کجا میره و چیکار میکنه رو هم قبول دارین و روش پافشاری میکنین اوکیه و میشه گفت غیرت نیست!

ببخشید اینکه شوهر و یا پدر شما مثل شما بدونه بیرون بودید چیکار کردید و کجاها رفتید باعث محدودیتتون میشه
اصلا من این مسئله رو تو درسته غیرت قرار نمیدم این جزو چیزاییه که تو هر رابطه ای باید باشه
کجای حرف من این بود که زن باید سرکوب و محدود بشه؟
اره باعث محدودیتم میشه
کاری به الان ندارم
ولی یه تایمی دیگه آدم بالغ میشه قبول داری؟ وقتی من به سن قانونی رسیدم چه لزومی داره که اطرافیانم با خبر بشن؟
یکی دوست داره،میگه.منم که دوست ندارم،نمیگم
نه نباید تو هر رابطه ای باشه
شما دلت میخواد تو رابطه خودت بیار با رابطه بقیه چیکار داری؟
داری محدود میکنی دیگه همین کلمه "نوامیس" ای که استفاده کردی داره محدود میکنه

در کل بحث بیخودیه
کسی که قویتر باشه بقیه رو کنترل میکنه
مرد میشناسم سی ساله درآمدش نصف درآمد زنشم نیس
این مرد خب حق نداره واسه زنش تکلیف تعیین کنه

اگه این قضیه که متقابلا زن هم باید بدونه همسر یا پارنترش کجا میره و چیکار میکنه رو هم قبول دارین و روش پافشاری میکنین اوکیه و میشه گفت غیرت نیست!
دقیقا من بخاطر این اومدم این متنو نوشتم که منتقد اون خانومی باشم که فکر میکرد زن حق نداره راجب مرد چیزی بدونه
و اسمشو گذاشتن غیرت

• دیسلایک
امتیازات: Thea
اره باعث محدودیتم میشه
کاری به الان ندارم
ولی یه تایمی دیگه آدم بالغ میشه قبول داری؟ وقتی من به سن قانونی رسیدم چه لزومی داره که اطرافیانم با خبر بشن؟
یکی دوست داره،میگه.منم که دوست ندارم،نمیگم
نه نباید تو هر رابطه ای باشه
شما دلت میخواد تو رابطه خودت بیار با رابطه بقیه چیکار داری؟
داری محدود میکنی دیگه همین کلمه "نوامیس" ای که استفاده کردی داره محدود میکنه
جمله اخر پیامم چیبود؟
باهم به یه نقطه مشترک نظر برسید
یعنی هرکسی میتونه هرطور دلش میخواد رابطشو تنظیم کنه با مشارکت هم
طوری که دو طرف راضی باشن
شما میتونی به خانوادت بگی من نمیخوام کسی از کارم باخبر بشه منم میگم تا حدودی حقشونه که بدونن تا حدی هم باید به شما احترام بزارن و نپرسن
اصلا بنیان این تاپیک اشتباهه
مثل این میمونه مسلمونو مسیحی و بوداییو اتئیستو بریزی تو یه تاپیک باهم بحث کنن
هرکسی اعتقادی داره

• دیسلایک
عام من حوصله ندارم پیاما رو بخونم ولی راستش غیرت و ناموس کلمه‌هایی هستن که بودنشون و وجودشون فقط برای جاستیفای کردن خشونت علیه زنان بوده، یه نگاه دور و ور خودتون بندازید ببینید کجاها ازش برای جاستیفای قتل و سر بریدن استفاده شده و کجاها اکشلی به درد خورده؟
یعنی چندبار شنیدید بگن آره دم غیرت پسره گرم خواهرشو نجات داد و ازش حمایت کرد و چندبار شنیدید بگن آره پسره سر غیرت و آبرو و ناموس سر خواهرشو برید؟
اگه هم می‌گید نشانه حمایت و مراقبت و ایناست، اسمش می‌شه دوست داشتن نه هیچ چیز اضافه‌ای.
غیرت و ناموس اصلا معادل معنایی ندارن تو جهان! لیترلی شبیه ترین چیزی که بهش می‌شه پیدا کرد jealousy عه. یعنی حتی اگه چیز خوبی هم بدونیدش از اون چیزاست که از هر ۱۰ مورد، ۹ مورد از معناش ابیوز می‌شه و برای جامعه مضره و ۱ موردش شااااااید واقعا توی چهره خوبی ظاهر بشه.

جمله اخر پیامم چیبود؟
باهم به یه نقطه مشترک نظر برسید
یعنی هرکسی میتونه هرطور دلش میخواد رابطشو تنظیم کنه با مشارکت هم
طوری که دو طرف راضی باشن
شما میتونی به خانوادت بگی من نمیخوام کسی از کارم باخبر بشه منم میگم تا حدودی حقشونه که بدونن تا حدی هم باید به شما احترام بزارن و نپرسن
اصلا بنیان این تاپیک اشتباهه
مثل این میمونه مسلمونو مسیحی و بوداییو اتئیستو بریزی تو یه تاپیک باهم بحث کنن
هرکسی اعتقادی داره
عا آفرین
پس بایدی وجود نداره که
اون دیگه مربوط به خود شخصه که کنار بیاد یا نیاد به من و شما مربوط نیست
موافقم،این بحث هم بی فایدس

منم باورم نمیشه شما فکر میکنی با گذروندن قرن ها میشه ساختار و ژنتیک بشر رو دستکاری کرد فقط با روشن فکر کردنشون
چه ربطی داره؟ ژنتیک هر کسی متفاوته و من مرد لاغر استخوونی و زن درشت هیکل هم دیدم و این "حمایت و محافظت" مرد از زن رو توجیه نمیکنه!

عام من حوصله ندارم پیاما رو بخونم ولی راستش غیرت و ناموس کلمه‌هایی هستن که بودنشون و وجودشون فقط برای جاستیفای کردن خشونت علیه زنان بوده، یه نگاه دور و ور خودتون بندازید ببینید کجاها ازش برای جاستیفای قتل و سر بریدن استفاده شده و کجاها اکشلی به درد خورده؟
یعنی چندبار شنیدید بگن آره دم غیرت پسره گرم خواهرشو نجات داد و ازش حمایت کرد و چندبار شنیدید بگن آره پسره سر غیرت و آبرو و ناموس سر خواهرشو برید؟
اگه هم می‌گید نشانه حمایت و مراقبت و ایناست، اسمش می‌شه دوست داشتن نه هیچ چیز اضافه‌ای.
غیرت و ناموس اصلا معادل معنایی ندارن تو جهان! لیترلی شبیه ترین چیزی که بهش می‌شه پیدا کرد jealousy عه. یعنی حتی اگه چیز خوبی هم بدونیدش از اون چیزاست که از هر ۱۰ مورد، ۹ مورد از معناش ابیوز می‌شه و برای جامعه مضره و ۱ موردش شااااااید واقعا توی چهره خوبی ظاهر بشه.
مرسی دقیقا دنبال همین بودم😭🤍

عا آفرین
پس بایدی وجود نداره که
تنها چیزی که بین تموم این برفرض مثال دین ها مشترکه
انسانیته
مرد بله باید اصلاح کنه خودشو و مثلا اون مثال چشم چرونی رو کم کنه
زن هم باید تا حدی که باعث اذیت شدنش نمیشه احترام بزاره به جنس مخالفش بجای گارد گرفتن

عا آفرین
پس بایدی وجود نداره که
توی بحث همسر و پارتنر این قبول که اقا هرکس با یکی وارد رابطه بشه و به یه سری نقاط مشترک برسن و زندگی کنن
ولی پدر و برادر طرف که توی انتخاب شون حق انتخاب نداره چی؟

چه ربطی داره؟ ژنتیک هر کسی متفاوته و من مرد لاغر استخوونی و زن درشت هیکل هم دیدم و این "حمایت و محافظت" مرد از زن رو توجیه نمیکنه!
بیخیال تاصبح هم توضیح بدم متوجه این داستان نمیشید
دارم کلیات رو میگم نه اقلیات

• دیسلایک
توی بحث همسر و پارتنر این قبول که اقا هرکس با یکی وارد رابطه بشه و به یه سری نقاط مشترک برسن و زندگی کنن
اون هم خودش یه رابطه محسوب میشه و بازم باید به نقطه مشترک برسن
البته با انعطاف نه اینکه مرد قلدری کنه بگه حرف حرف منه

• دیسلایک
پدری که بیش از حد "غیرتی" عه که از اول اینجوری نبوده ، وقتی از همون اول اصلاح نشده باشه وقتی پدر بشه بخاطر رابطه داشتن با یه پسر ، سر دخترشو میبره
وقتی بگین "هر کس یه حد و مرزایی داره" و به راحتی رد بشین امثال پدر رومینا اشرفی به وجود میاد

اون هم خودش یه رابطه محسوب میشه و بازم باید به نقطه مشترک برسن
البته با انعطاف نه اینکه مرد قلدری کنه بگه حرف حرف منه
مشکل اینه تغییر دادن یه آدم ۴۰ ساله کار خیلی خیلی سختیه

مشکل اینه تغییر دادن یه آدم ۴۰ ساله کار خیلی خیلی سختیه
مشکل ما هم همینه
نه تنها تو این مسائل
تو خیلی از مسائل خانوادگی مشکلات از همین تفاوت نسل ها ایجاد میشه

• دیسلایک
تنها چیزی که بین تموم این برفرض مثال دین ها مشترکه
انسانیته
مرد بله باید اصلاح کنه خودشو و مثلا اون مثال چشم چرونی رو کم کنه
زن هم باید تا حدی که باعث اذیت شدنش نمیشه احترام بزاره به جنس مخالفش بجای گارد گرفتن
ادم میتونه بی دین باشه ولی انسانیت هم داشته باشه ها
حالا اینجا بحث بحث دین نیست قاطیش نمیکنم
اهااا پس شما هیزی رو حق مرد میدونید و با کم کردنش داره لطف میکنه.جالب!
زن وقتی بی احترامی میبینه دلیلی نداره که احترام بذاره

اگر انقدر مردها و زن‌ها رو جدا از هم نبینیم واقعا بحثی پیش نمیاد. تو دوران غار نشینی نیستیم که برتری افراد به جثه و قدرت بدنیشون باشه.
هر انسانی فارغ از جنسیتش تو این عصر شایسته احترام و ازادی و هر چیزی که مخل ازادیش بشه (تا جایی که اسیب مشخصی به کسی نزده) توجیهی نداره.
مردها وکیل برحق زنان شدن تو موضوع غیرت و ناموس که از زن‌ها در برابر خود مرد‌ها محافظت کنن.
خنده‌داره. به جای گرفتن یقه خانم‌ها برید یقه ازارگرها رو بگیرید نه که بی توجه از کنارشون رد شید.

Back
بالا