• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ادم میتونه بی دین باشه ولی انسانیت هم داشته باشه ها
حالا اینجا بحث بحث دین نیست قاطیش نمیکنم
اهااا پس شما هیزی رو حق مرد میدونید و با کم کردنش داره لطف میکنه.جالب!
زن وقتی بی احترامی میبینه دلیلی نداره که احترام بذاره
واقعا نمیدونم من دارم چرت و پرت مینویسم یا شما خوشتون میاد برداشت های اشتباه کنید
کی گفته حق مرد هست
میگم چیزیه که الان هست تو جامعه چه کم چه زیاد و اون افراد باید خودشونو اصلاح کنن

• دیسلایک
امتیازات: Thea
واقعا نمیدونم من دارم چرت و پرت مینویسم یا شما خوشتون میاد برداشت های اشتباه کنید
کی گفته حق مرد هست
میگم چیزیه که الان هست تو جامعه چه کم چه زیاد و اون افراد باید خودشونو اصلاح کنن
حالا درست شد
پس حقش نیست
کار درستیم نیست
چیز خنده داریم نیست
تفریح جالبیم نیست

ببخشید اینکه شوهر و یا پدر شما مثل شما بدونه بیرون بودید چیکار کردید و کجاها رفتید باعث محدودیتتون میشه
اصلا من این مسئله رو تو درسته غیرت قرار نمیدم این جزو چیزاییه که تو هر رابطه ای باید باشه
کجای حرف من این بود که زن باید سرکوب و محدود بشه؟
ببین یه چی اول بگم اصلا موافق با تو، دو نفر یا چند نفر وقتی همخونه ان یا یه مدتی رو به هر دلیلی با هم دارن زندگی میکنن اصلا طبیعیه که وقتی یکی میره بیرون تو بپرسی کجا میری کی میای که وقتی ازون تایم یه مقداری گذشت بگی عه نیومد چرا حالش خوبه؟ چیزیش نشده باشه؟ و اینا. میدونی چی میگم؟ مشکل این نیست.
مشکل اینه که یه نفر داره میره بیرون و تو مدام زنگ بزنی، بهش اجازه ندی متناسب با سنش دنیا رو بشناسه، تظاهر کنی همه چیز قرار اذیتش کنه و خسته اش کنه و آماده نیست. فکر کنی نمیتونی از خودش دفاع کنه و بجای اینکه یاد بدی چطور فقط از خودش دفاع کنه، بهش یاد میدی چطور از زمین بازی فرار کنه. تجربه رو ممنوع میکنی چون هر چی کمتر بدونه بیشتر میترسه پس راحت تر کنترل میشه، یا حتی اگه خود طرف هم زن باشه محدود میکنه چون خودش تجربه نکرده و ترسو و متصعب تر از اونه که این اجازه رو به نسل بعدی بده. پس یه مراقبت کردن ساده فرق میکنه با " ما به تو اعتماد داریم به جامعه نه" این دیگه چه جمله ایه؟ نه به من اعتماد نداری و فکر میکنی نمیتونم با اون جامعه رو به رو شم مشکل اینه.

(حالا من از ضمیر دوم شخص مفرد هی استفاده کردم ناراحت نشی منظورم تو نیستی صرفا دیگه خودت میدونی احتمالا.)
(بخش اول حرفام خطاب به تو بود بیشتر، اینطور نیست که ازین پیامت برداشت کرده باشم تو با محدودیتی که پایین توصیف کردم موافقی)

خب منم همینو میگم
دوستان فکر میکنن غیرت یعنی محدود کردن فرد
اگر زن دنیارو نشناسه بیرون نره تجربه کسب نکنه که اصلا جامعه پیشرفتی نمیکنه تو هیچ زمینه ای
ولی اینکه شما هییییییچ نگرانی و حساسیتی بابت ناموس خودت نداشته باشی و بگی من روشن فکرم هاها بزار هرکاری میخواد بکنه هرجایی میخواد بره که نمیشه
الان من برفرض دختر دار شم
دخترم بگه میخوام برم فلان پارتی
من بدونم پارتی مناسبی نیست واسه هیچ سنی
مخالفت کنم
من غیرتی ام و کارم اشتباهه؟
همون پارتی رو پسرت بخواد بره چیکار میکنی؟

ببخشید ولی
چرا بیرون رفتن زن باید برامون مساله باشه؟

پدری که بیش از حد "غیرتی" عه که از اول اینجوری نبوده ، وقتی از همون اول اصلاح نشده باشه وقتی پدر بشه بخاطر رابطه داشتن با یه پسر ، سر دخترشو میبره
وقتی بگین "هر کس یه حد و مرزایی داره" و به راحتی رد بشین امثال پدر رومینا اشرفی به وجود میاد
الان شما جز اینکه پیشگیری کنید که این نسل اونطوری بار نیاد چه راهی پیشنهاد میدید
سر مرد هارو ببریم؟

الان شما جز اینکه پیشگیری کنید که این نسل اونطوری بار نیاد چه راهی پیشنهاد میدید
سر مرد هارو ببریم؟
پیشنهاد میکنم جمله "هر کسی یه حد و مرز هایی داره " رو استفاده نکنیم
هر حد و مرزی قابل احترام نیست

• لایک
امتیازات: Thea
ولی اینکه شما هییییییچ نگرانی و حساسیتی بابت ناموس خودت نداشته باشی و بگی من روشن فکرم هاها بزار هرکاری میخواد بکنه هرجایی میخواد بره که نمیشه
شما کی باشی بخوای بذاری یا نذاری که زنت "هرکاری میخواد بکنه" یا "هرجا میخواد بره"؟! نکنه فکر می‌کنی عقلت بیشتر از یه زن می‌رسه و اون نمی‌تونه صلاح خودشو تشخیص بده ولی شما می‌تونی تشخیص بدی چی به صلاحشه؟!
بحث اینکه به دخترت اجازه ندی بره پارتی کلا با این بحث فرق داره. بچه‌ها باید آزادی متناسب با سن‌شون بهشون داده بشه. تاوقتی که دختر 15 ساله رو به اندازه دختر 10 ساله محدود نکردی و آزادی‌های یه دختر 15 ساله رو بهش دادی شکایتی نیست. ولی کسی که دیگه عاقل و بالغه به خودش مربوطه که کجا میره و کجا نمیره.
غیرت هم با نگرانی یکی نیست. نگرانی اگه تا یه حدی باشه معقوله و برای همه انسان‌ها پیش میاد. من اگه ببینم بابام داره خیلی دیرتر از همیشه میاد خونه، نگرانش میشم که نکنه اتفاقی افتاده. نگرانی تا وقتی که سالم و طبیعی باشه هیچ ربطی به ناموس و کنترلگری نداره و صرفا یه احساسه که تو ممکنه نسبت به مادر، پدر، پارتنر و حتی دوستات تجربش کنی. ولی اگه بخوای صرفا به ناموس ربطش بدی یعنی نگاه کنترلگرایانه داری. و احتمالا نگرانیت بیش از حد و نامعقوله و باید بری تراپیست و درمانش کنی.

آخرین ویرایش:
شما کی باشی بخوای بذاری یا نذاری که زنت "هرکاری میخواد بکنه" یا "هرجا میخواد بره"؟! نکنه فکر می‌کنی عقلت بیشتر از یه زن می‌رسه و اون نمی‌تونه صلاح خودشو تشخیص بده ولی شما می‌تونی تشخیص بدی چی به صلاحشه؟!
بحث اینکه به دخترت اجازه ندی بره پارتی کلا با این بحث فرق داره. بچه‌ها باید آزادی متناسب با سن‌شون بهشون داده بشه. تاوقتی که دختر 15 ساله رو به اندازه دختر 10 ساله محدود نکردی و آزادی‌های یه دختر 15 ساله رو بهش دادی شکایتی نیست. ولی کسی که عاقل و بالغه به خودش مربوطه که کجا میره و کجا نمیره.
غیرت هم با نگرانی یکی نیست. نگرانی اگه تا یه حدی باشه معقوله و برای همه انسان‌ها پیش میاد. من اگه ببینم بابام داره خیلی دیرتر از همیشه میاد خونه، نگرانش میشم که نکنه اتفاقی افتاده. بنابراین اگه بحث نگرانیه، تا وقتی که سالم و طبیعی باشه هیچ ربطی به ناموس و کنترلگری نداره و صرفا یه احساسه. ولی اگه به این چیزا ربطش دادی یعنی نگرانیت بیش از حد و نامعقوله و احتمالا باید بری تراپیست و درمانش کنی.
من الان متوجه شدم تو این سایت کلا غیرت رو به معنی محدود کردن میدونن
اصلا همچین جریانی نیست
ببخشید ولی اگر اینطور باشه شما به شوهرتون اجازه میدید هرکاری میخواد بکنه و هرجایی که میخواد بره؟
چیزی که من تعریفش کردم یه چیز دوطرفست
اگر زن من دلش نمیخواد من با دوستام برم بیرون و برم فلان پارتی نمیرم چون بهش حس بدی رو میده و من تعهد دارم نسبت به شریکم که در کنارم ارامش داشته باشه نه اینکه اذیت بشه
اگر شوهر شما ازتون همچین چیزی میخواد باید احترام بزاری به طرف مقابلت چه صیغه ایه من مستقلم من چون عقلم رشد کرده پس شما هیچی نمیدونید فقط من میتونم برای خودم تصمیم بگیرم من هر کاری بخوام میکنم
اینا همشون نتیجه عقده ای بار اومدن جامعه ماست که باعث گارد گرفتن میشه
پس بنظرم خودتون یه تراپیست برید

اصلا همچین جریانی نیست
ببخشید ولی اگر اینطور باشه شما به شوهرتون اجازه میدید هرکاری میخواد بکنه و هرجایی که میخواد بره؟
اگر زن من دلش نمیخواد من با دوستام برم بیرون و برم فلان پارتی نمیرم چون بهش حس بدی رو میده و من تعهد دارم نسبت به شریکم که در کنارم ارامش داشته باشه نه اینکه اذیت بشه
اگر شوهر شما ازتون همچین چیزی میخواد باید احترام بزاری به طرف مقابلت چه صیغه ایه من مستقلم من چون عقلم رشد کرده پس شما هیچی نمیدونید فقط من میتونم برای خودم تصمیم بگیرم من هر کاری بخوام میکنم
اصلا چرا باید واژه غیرت داشته باشیم وقتی هیچ زبانی در دنیا اینو نداره جز زبان ما؟ اگه هدف از این مفهوم به قول شما محافظته اسمشو بزار محافظت، اگه نشون دهنده علاقه اس اسمشو بزار علاقه، کلا غیرت یه مفهوم سمی و تاکسیکه که برای محدود کردن تعریف شده حالا هر چقدرم که بخوای مفهومو عوض کنی

اصلا چرا باید واژه غیرت داشته باشیم وقتی هیچ زبانی در دنیا اینو نداره جز زبان ما؟ اگه هدف از این مفهوم به قول شما محافظته اسمشو بزار محافظت، اگه نشون دهنده علاقه اس اسمشو بزار علاقه، کلا غیرت یه مفهوم سمی و تاکسیکه که برای محدود کردن تعریف شده حالا هر چقدرم که بخوای مفهومو عوض کنی
اوکی اسمشو یزاریم علاقه و محافظت
تموم مشکلتون رو همین کلمه بود؟

دقیقا ایشون گفت که صرفا معنی محدود کردن نمی‌ده
شما چیز دیگه میگی

اوکی اسمشو یزاریم علاقه و محافظت
تموم مشکلتون رو همین کلمه بود؟
کلمات بار و معنی و تاریخچه مشخصی دارن نمیتونی همینجوری این ور اونور پرتشون کنی.
توی فرهنگنامه های عمید، دهخدا، فرهنگ فارسی، معین و دانشگاهم اسلامی همشون یه چیز رو مشترک دارن: رشک و حسد مردانه.

اصلا همچین جریانی نیست
آره من عقلم رشد کرده و فقط من می‌تونم برای خودم تصمیم بگیرم، هیچکس قرار نیست به جای من تصمیم بگیره.
ولی من در کنار آزادی و استقلالی که دارم، یه سری مسئولیت‌هایی هم دارم. یه رابطه باعث ایجاد مسئولیت میشه. چیزی که داری راجبش حرف می‌زنی بازهم غیرت نیست. بلکه مسئولیتیه که توی رابطه به وجود میاد. تعهد یکی از مسئولیت های منه. اینکه به پارتنرم احساس امنیت بدم و براش اعتماد بسازم مسئولیت منه. همینطور مسئولیت منه که به آزادی‌های فردیش هم احترام بذارم! یه تعادلی این وسط وجود داره که باعث میشه افراد توی یه رابطه سالم نه احساس محدودیت و بسته شدن دست و بالشون بهشون دست بده، نه احساس ناامنی از اینکه انگار تعهدی وجود نداره.
اون غیرتی که تو میگی بیشتر انگار یه احساس مالکیت روی طرف مقابله. انگار طرف مقابل رو جزو دارایی‌ها و اموالت می‌دونی و اگه ازش خواسته‌ای داری باید بی‌چون و چرا اطاعت کنه (که البته تو به جای اطاعت بهش میگی احترام. ولی بنظر میاد درواقع همون اطاعت باشه.)

آره من عقلم رشد کرده و فقط من می‌تونم برای خودم تصمیم بگیرم، هیچکس قرار نیست به جای من تصمیم بگیره.
هیچوقت هیچکس به اون کامل بودن نمیرسه که بهترین تصمیمات رو بگیره
فکر میکنم بحث کردن راجب بقیه جریانات هم بیهودست
میتونید مردهای اطرافتون رو اونطوری که دلتون میخواد اصلاح کنید

Back
بالا