اتفاقا همون خفتگی دانه درسته شما اشتباه میکنید... تایزی ک من دارم (text زبان اصلی) عنوان فصل آبسزیک اسیدش هورمون خفتگی دانه و ضدتنش هست تو متن هم بر اثرخفتگی دانش بیشتر تاکیید شده.....خانم علوی میگه خفتگی دانه کتاب وزارتی هم همینو میگه تایز هم همینو میگه کتاب الفباگیاه شناسی هم که مال آقای محمد صادق پورجعفریه هم گفته آبسزیک اسید را میتوان هورمون خفتگی نامید......حالا شما الکی سواد خانم علوی رو نمیخواد ببری زیر سوال هم استانیه ماإ !!!!!!به نقل از King daiMon :میدونم اسپمه ولی مشکلی نیس...
بدجور...کلا با کسایی ک با علم روز دنیا آپدیت نیستنو با علم روز 13سال پیش دنیا آپدیتن مشکل دارم
تازه علم 13 سال پیشم کامل درست بلد نیستن...ساقرو ریشه میبیننو ازینجور چیزا...بد جالبه شنیدیم قبولم نمیکنن غلطارو...
اگه تایزرو خونده باشین و پارسالم این تاپیکو برای دوره16رو مطالعه کرده باشین متوجه ضایعترین غلط کتابدرسی میشین...عنوان فصل 23 تایز"آبسیزیک اسید.هورمون ضدتنش"ینی ایشون اگه یه بار خونده باشن عنوانای معتبرترین کتاب گیاهی دنیارو(یه جورایی)متوجه غلط ضایعشون میشن...اونم نه تو یه سال...3دوره پشت سر هم
واسه اینکه خیلی اسپم نباشه ی حرفم راجب المپیاد میزنیم:خیلی آسون بود امسال...یه سریا51 زدن خجالت بکشن...خیلیییییییییییییی کمه
(ب بقیه بر نخوره...فقط ب یکی بر بخوره)
چقد کیف میده اسپم دادن...
خفتگی دانه چندین مرحله داره... که تو 3مرحله خلاصه میشه...مرحله3 اب خودشو از دست میده کاملا...90درصد حدودا...اون موقعس که تازه ابسیریک اسید وارد میشه....حالاکه بذر اب خودشو از دست داده...وارد تنش های ابی شده و باعث اثرات ضد تنش میشه...به نقل از M T 1 B :اتفاقا همون خفتگی دانه درسته شما اشتباه میکنید... تایزی ک من دارم (text زبان اصلی) عنوان فصل آبسزیک اسیدش هورمون خفتگی دانه و ضدتنش هست تو متن هم بر اثرخفتگی دانش بیشتر تاکیید شده.....خانم علوی میگه خفتگی دانه کتاب وزارتی هم همینو میگه تایز هم همینو میگه کتاب الفباگیاه شناسی هم که مال آقای محمد صادق پورجعفریه هم گفته آبسزیک اسید را میتوان هورمون خفتگی نامید......حالا شما الکی سواد خانم علوی رو نمیخواد ببری زیر سوال هم استانیه ماإ !!!!!!
بخاطر همین گفتم کاغذ بذار کنارت...فقط یادت باشه جمعهارو زیرهم بنویسیا...به نقل از This is me :اینی که شما گفتی که سخت تر بود که...
:- اسپم!
حیف نمیشه ققل کنم تاپیکو
* بچه ها روحیه تون رو از دست ندید،بعضیا هدفشون تخریب روحیه و ایناس ساده نباشید انقد
من هرگز حلالت نمیکنم!صبح ها که منتظر سرویس بودم با گوشی ان میشدم چرت و پرتای جنابعالی درباره یه شخصی رو پاک کنم :/
به نقل از yoyo :ها اين قضيه سهميه استانا برا قبولي جيه؟ميكن برا استان كرمان با شهرستاناش نهايتا سي نفر سهميه داره. :-sبجه
چی؟مگ سهمیه ایه
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از yoyo :ها اين قضيه سهميه استانا برا قبولي جيه؟ميكن برا استان كرمان با شهرستاناش نهايتا سي نفر سهميه داره. :-sبجه
حرف بسی چرت است ...به نقل از yoyo :جه ها امروز يكي از بسراي علامه حلي كفت از يه منبع معتبر شنيده كف حدوده جهل درصده و ٥٠٠نفر بيشر قبول نميشن.توروخدا كسايي كه خبر دارين جواب بدين من واقعا نكرانم ب ^#^
از طریقِ این جابه نقل از z.ar.da :نتایج از طریق کدوم سایت میاد؟؟؟؟؟