گپ المپیاد زیستی های دوره17

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dawn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

درصد شما با توجه به کلید باشگاه:

• زیر0

رای‌ها: 3 3.3%
  • 0 تا 20

رای‌ها: 28 30.8%
  • 20 تا40

رای‌ها: 25 27.5%
  • 40 تا60

رای‌ها: 14 15.4%
  • 60 به بالا

رای‌ها: 21 23.1%

• رای‌دهندگان
    91
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : هفدهمین دوره المپیاد زیست [مرحله اول]

بچه ها من المپيادي زيست نيستم ولي زيستي ها رو دوست دارم! :x نه داشتم ميگفتم زيستي نيستم ولي تو نظر سنجيتون زدم بالا 60!!
خواستم خوف نكنيد و يه وقت استرس نگيرتتون وقتي ميبينين آمار بالا 60 زياده! ;) همين.خلاصه حلال كنيد(: .

به نقل از Ayatay :
بجه ها برا مرحله دو از جه مبحثي شروع كنم؟؟؟
از فردا صبح ساعت 8/5 تا10/5 سلولی و مولكولی(البرتس-یا لودیش یا سولومون و كمپبل)
ساعت11 تا 12/5 ژنتیك(اول مولكولی و بعد كلاسیك و جمعیت)

ساعت4 تا5/5 عصر بیوشیمی(اول امینو اسیدها و پروتئین ها بعدش هم نزیم- باید برای شنبه كه كلاس بیوشیمی دارید حتما بخونید كه اماده باشید). كتاب لنینجر بهتره- هارپر و یا استرایر هم خوبه-)
ساعت6 تا 7/5 فیزیولوژی جانوری(قلب-كلیه-تنفس-اعصاب- تنظیم اسید و باز و هومئوستازی یونهای بدن و..)

ساعت8 تا 9 بافت گیاهی( بافت گیاهی- اناتومی گیاهی بصورت مقایسه ای- كتاب كمپبل و سولومون و زیست گیاهی رست)
9/5 تا 11 فیزیولوژی گیاهی( سولومون-كمپبل- كتاب تایز و زایگر-مباحث فتوسنتز درc3-c4-cAM- تنفس -تنفس نوری- جذب ریشه ای- گشودگی روزنه-تعرق و تعریق و..)
:) برای موفقیت کیفیت درس خوندن مهمه نه ساعت درس خوندن

• لایک
امتیازات: Kathy

به نقل از This is me :
یک چهارم جمع نمره های غلط+ جمع نمره های غلط+ جمع نمره های نزده = نمره ای که نمیگیرید
نمره نگرفته منهای 110 ،تقسیم بر 110 ، ضربدر100 میشه درصدتون.
شما مطميني؟

به نقل از Ayatay :
اره تقریبا،شماچطوری حساب کردید مگه؟

به نقل از This is me :
اره تقریبا،شماچطوری حساب کردید مگه؟
مجموع نمره هاي صحيح ضربدر ٣منهاي مجموع نمره منفي ها تقسيم بر ١١٠ضربدر٣ جوابضربدر١٠٠

به نقل از Ayatay :
مجموع نمره هاي صحيح ضربدر ٣منهاي مجموع نمره منفي ها تقسيم بر ١١٠ضربدر٣ جوابضربدر١٠٠
نمره منفیش یک چهارم بود،همون میشه.

* نه باو..باشگاه کلید تصیح کنه؟! اونم مرحله یک؟ دور از تصوره!مشکل خاصی نداشتا البته.

به نقل از °•°•M€H®NOOSH°•°•(مهرنوش.و) :
پس اون خرچنگه و خارپوسته و حشره چی؟
والا نمی دونم استدلاشون چیه !؟!

به نقل از shnk :
واالله یکی از بچه های سایت 80 خورده ای زده مدال نقره پارسال!
محمد الهی مدال نقره پارسال 62 این حدودا زده
طبق خبرایی که من از باشگاه شنیدم امسال1500نفر میگیرن
خب خوبه ممکنه کف15 باشه ولی درنظربگیرید که تعداد شرکت کنندگان امسال خیلی بیشترشده
افرادی که بالا15 زدین بشینید برا مرحله2 بخونید اونایی که بالا 20 زدن 100%قبولن
االان میخواین من زنگ بزنم از استاد شاه نظر بپرسم؟ایشونم میگن تا نتایج نیاد نمیشه گفت کف چقدره
چه جالب خبراییو ک من بت میدمو میای میذاری اینجا؟؟؟حداقل با اکانت خودم بذارش
راجب کمپبل 2014 هم بگم کم تغییر نکرده اما 99% تغییرات مال عکساش بوده
شما اینو در نظر بگیرین الهه علوی هنوز داره از رست 2001 ک ب فارسی ترجمه شده سؤال میده درحالی ک ادیشن 2006 کاملا بازنویسی شده اینگلیسیش...میدونین همه ک فتوسنتزش کاملا غلط بوده...
یا حتی هیکمن...الان ادیشن15 هم اومده اما هنوزم از همونی ک فارسی ترجمه شده سؤال میدن...
شما اونوخ توقع دارین بعد جهانی بفهمن یا 20 سال بعد جهانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدن فک میکنین تو آمریکا دارین زندگی میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی بجای ساقه دولپه ای با ریشه دولپه ای تصحیح میکنن(بازهم خانوم علوی)...اونم مرحله2رو...دیگه چ توقعی دارین؟؟؟
الان ب حسینخانی بگیم 2013 لنینجر اومده میگه:"شوخی نکن"
ی سری از دوستان تو دوره گفتن(از اصفهان نبودنا)
حالا خود دانین...وقتی دارین رست2001وهیکمن2001رومیخونین فک نکنم مشکلی داشته باشه حالا این ی کتابم ی ادیشن قبلشو بخونین...جالبه بدونین منبع کتاب درسی همچنان ادیشن5 کمپبله و اگه میخواین خیلی قانونمند پیش برین باید اونو بخونین!!!!
امسالم شیمی و زیست 1500 نفر میگیرن حدودا...

از من به شما دوستان (سال اول مثلا) نصیحت ؛ هیچوقت بعد المپیاد با کلیدی غیر از کلید خود باشگاه تصحیح نکنین||||:

چون بعد که کلید واقعی بیاد، همه خوشحالیتون به عزا تبدیل خواهد شد|:

به نقل از King daiMon :
امسالم شیمی و زیست 1500 نفر میگیرن حدودا...
یعنی چی؟ :|
یعنی کف و میخوان تا 12-13 هم بکشونن؟

دوستان كسي ميدونه طراحاي سوال امسال كيا بودن؟؟؟؟

اگه کسی منبع شکلای آزمونو میدونه دقیق بگه! (کمپبلارو میدونم)

سوال خارپوسته:
اون دوتا استدلال میشد کرد،خارپوستا دوتروستوم اند و نسبت به بقیه به طنابدارا نزدیک ترن،حتی بین موجودات فقط خارپوستان ک مثل طنابداران تقسیم radialدارن و چند قلوزایی میکنن.پس منطقیه ک متکامل تر باشن.اینجا گپ سوال به نظرم اون اطلاعاتی بود که داده بود.من اول زده بودم خرچنگ حشره خارپوست ولی بعد گفتم مرض نداشته این اطلاعاتو داده که حتما باید ساده فکر کرد روش و میخواد فقط سیر تکاملی اون صفات رو بگه.
کلا سوال درسته در واقعیت ولی گزاره هاش مناسب مرحله یک نبود!

به نقل از This is me :
یک چهارم جمع نمره های غلط+ جمع نمره های غلط+ جمع نمره های نزده = نمره ای که نمیگیرید
نمره نگرفته منهای 110 ،تقسیم بر 110 ، ضربدر100 میشه درصدتون.

سوالات تشریحی رو باید دقیقا کجای این فرمول جاداد؟؟؟؟؟

به نقل از z.ar.da :
سوالات تشریحی رو باید دقیقا کجای این فرمول جاداد؟؟؟؟؟
خودشون حساب میشن! 110 کل نمره است یعنی با تشریحی.هر چقدر از تشریحی ها رو که ننوشتید یا غلطه جز نزده حساب کنید.
اون یکی راه هم درسته فقط جای ضربدر سه ضربدر4 کنید [ هم نمره هایی که گرفتید وهم 110 رو.

به نقل از Ayatay :
دوستان كسي ميدونه طراحاي سوال امسال كيا بودن؟؟؟؟
علیرضا مجد بود...
یکی دیگه از دوره14 ایا هم بود
یه آقایی بنام لشگری بود اگه اشتباه نکنم ک ب کمیته اضافه شدن...نقره دوره13 اند!!!
کلا کارشون سلولیه امسالم دیدین دیگه سلولی مولکولی کم نداشت خداروشکر
به نقل از مهـشـاد :
یعنی چی؟ :|
یعنی کف و میخوان تا 12-13 هم بکشونن؟
والا تا اونجایی ک من شنیدم این بود حالا نمیدونم هدفشون پایین کشوندن کف بود یا چیز دیگه...ولی قبول کنین پتانسیل باشگاه رفته بالا

پارسال الهه علویو نبردن جهانی2تا طلا دادیم...بنظرتون اتفاقیه؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از This is me :
خودشون حساب میشن! 110 کل نمره است یعنی با تشریحی.هر چقدر از تشریحی ها رو که ننوشتید یا غلطه جز نزده حساب کنید.
اون یکی راه هم درسته فقط جای ضربدر سه ضربدر4 کنید [ هم نمره هایی که گرفتید وهم 110 رو.
این فرمولای پیچیده چیه ارائه میدی؟؟؟
آقا هرسؤال درست نمرشو تو یه برگه بنویسین...بدش برین سراغ سؤال بد نمرشو درست زیرش بنویسین(با توجه ب آیکیو دوستان گفتم!!!)
2نمره ای غلط زده بودین 0.5-و اگه3 نمره ای غلط زدین 0.75- بذارین...تهش همرو باهم جمع کنین ضربدر100کنین تقسیم بر110...خیلی سخته جدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم وا3 یکی از اولامون سوخت...اومد بیرون از جلسه ب دوستاش گفت:زیر40بزنم تو مدرسه لخت
میشم...39زده الان دوستاش ریختن سرش لختش کنن...ناظممونم داره بهشون میخنده

چ بی درو پیکر شده اینجا...مودیر نداره؟؟؟خب خوبه پس کسی نیس فعلن پستامو ادغام کنه...گزارش ندین مودیر بعدی اومد مثه مودیر قبلی بیکار نباشه...
بانهایت احترام نسبت ب مودیر قبلی فرمودم...
پارسالم هی اسپم میدادم وسط بحثا...این پسته نشون میده چقدر تغییر کردما

به نقل از King daiMon :
علیرضا مجد بود...
یکی دیگه از دوره14 ایا هم بود
یه آقایی بنام لشگری بود اگه اشتباه نکنم ک ب کمیته اضافه شدن...نقره دوره13 اند!!!
کلا کارشون سلولیه امسالم دیدین دیگه سلولی مولکولی کم نداشت خداروشکروالا تا اونجایی ک من شنیدم این بود حالا نمیدونم هدفشون پایین کشوندن کف بود یا چیز دیگه...ولی قبول کنین پتانسیل باشگاه رفته بالا

پارسال الهه علویو نبردن جهانی2تا طلا دادیم...بنظرتون اتفاقیه؟؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه با خانم علوی مشکل داریا؟؟؟!!!!

به نقل از M T 1 B :
مثل اینکه با خانم علوی مشکل داریا؟؟؟!!!!
میدونم اسپمه ولی مشکلی نیس...
بدجور...کلا با کسایی ک با علم روز دنیا آپدیت نیستنو با علم روز 13سال پیش دنیا آپدیتن مشکل دارم
تازه علم 13 سال پیشم کامل درست بلد نیستن...ساقرو ریشه میبیننو ازینجور چیزا...بد جالبه شنیدیم قبولم نمیکنن غلطارو...
اگه تایزرو خونده باشین و پارسالم این تاپیکو برای دوره16رو مطالعه کرده باشین متوجه ضایعترین غلط کتابدرسی میشین...عنوان فصل 23 تایز"آبسیزیک اسید.هورمون ضدتنش"ینی ایشون اگه یه بار خونده باشن عنوانای معتبرترین کتاب گیاهی دنیارو(یه جورایی)متوجه غلط ضایعشون میشن...اونم نه تو یه سال...3دوره پشت سر هم

واسه اینکه خیلی اسپم نباشه ی حرفم راجب المپیاد میزنیم:خیلی آسون بود امسال...یه سریا51 زدن خجالت بکشن...خیلیییییییییییییی کمه
(ب بقیه بر نخوره...فقط ب یکی بر بخوره)

چقد کیف میده اسپم دادن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا