• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پنجمین نمایشگاه دبیرستان فرزانگان3

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پنجمین نمایشگاه دبیرستان فرزانگان3

میدون اختیاریه ایستگاه اتوبوس داره...
منتظریم

به نقل از نُوَشَینِ :
میدون اختیاریه ایستگاه اتوبوس داره...
منتظریم
Brt عایا؟
اتوبوسهای کجا؟
* بعد از ایسگاه اتبوس خیلی راه تا مدتون؟

ویرایش:به لطف گوگل مپ متوجه شدیم که میتونیم از مترو حقانی اتوبوس هایی با کد947 رو سوار شیم به مقصد میدون اختیاریه!
گفتم ملت هم درجریان باشن،باتشکراز خودم!

به نقل از This is me :
Brt عایا؟
اتوبوسهای کجا؟

* بعد از ایسگاه اتبوس خیلی راه تا مدتون؟
باید اتوبوسای میدون اختیاریه رو سوار شین بی آر تی نیست از میدونم تا مدرسمون خیلی کم راهه

به نقل از Mehr+sa :
باید اتوبوسای میدون اختیاریه رو سوار شین بی آر تی نیست از میدونم تا مدرسمون خیلی کم راهه
نه brt نداره عزیزم...دقیقابالای میدون یه کوچه ست.یزدانیان یکم.مدرسمون هم ته کوچه !!!!منتظریماااا /m\ :)) :)

باااارووون!بارون باروون بااارون بارون بارون بارون بارو بارون بارون!!!بارون بارون بارووون بااارووون بارون!!!!!!!!!چی بگم خدایا؟؟؟ =)) :-/ ~X( ~X( :-?? ~X(

خب...اولین روز از نمایشگاهمون گذشت خیلی خوش گذشت و دوباره خاطره شد برامون مخصوصا اونجاش ک حلقه زدیم و سرود خوندیم جلو همه عالی بود بازدیدکننده زیاد داشتیم من که پاهام دیگه مال خودم نیست

به نقل از Mehr+sa :
خب...اولین روز از نمایشگاهمون گذشت خیلی خوش گذشت و دوباره خاطره شد برامون مخصوصا اونجاش ک حلقه زدیم و سرود خوندیم جلو همه عالی بود بازدیدکننده زیاد داشتیم من که پاهام دیگه مال خودم نیست
یه بغضی توگلومه.البته هم صبح ترکید هم همین یه ساعت پیش!! :(( :((!عالی بود فکرنمی کردم اینقدر بازدید کننده داشته باشیم!!!واقعا واسه دوما امروزهم سخت بود دیگه چه برسه به فردا!!! :)

امروز کارگاهتونُ دیدم.
به نظرم پروژه های شیمی خوب و جالب بودن. کامپیوتر و روباتیک هم بعضی از پروژه هاش جالب بود. به نظرم این بخشا که گفتم قوی تر بود.
خسته نباشین.

امروز یک سری به این سمیناری که برگزار کردید زدم
سمینار بدی نبود در حد خودتون و سمینار خوبی برای کسی که سابقه کار توی پشت صحنه این سمینارا رو نداشت
پروژه هارو کامل ندیدم ولی شیمی رو کامل و روباتیک، کامپیوتر و زیست رو هم نصفه دیدم
پروژه های شیمی ظاهر خوبی داشت و بچه ها زحمت کشیده بودند(که جای خسته نباشید داره)ولی الارغم ظاهرشون کاربردی نبودند و بار علمی کمی داشتند و بیشتر از روی دستور کار عمل کرده بودند
پروژه های روبوتیک(شایدم الکترونیک!) تکراری و ضعیف بودند و پروژه های کامپیوترم از نظر الگوریتم اشکالات واضحی داشتند
ولی در کل خسته نباشید

ب من كه خيلي خوشگذشت.
تعداد بازديد كننده ها بالا بود.ولي من الان صدام در نمياد و سرم داره ميتركه.دست همه ي دوما درد نكنه.خيلي زحمت كشيدند.)
اگه ميشه كسايي كه اومدن اگه اشكالي بود بگن.تا برطرف بشه.)
راستي آيا كسايي هستن كه بخوان فردا از طرف مدرسه بياد؟؟
به هر حال از همه ي كسايي كه از مدرسه ي ما بازديد كردن تشكر ميكنم.

Back
بالا