انتقاد کردن اصلا چیز بدی نیست که بابتش عذرخواهی میکنید! انتقاد سازننده خیلیم خوب و مفیده! البته اگه ما توهین کردن رو با انتقاد کردن اشتباه نگیریم!:)به نقل از negarkh77 :.... و اما قسمت ناراحت كننده ي حرفم:انتقادات.......باور كنين من هيچ قصد و قرضي ندارم و اصلا نمايشگاه شمارو با نمايشگاه مدرسه ي خودمون مقايسه نميكنم و.....اميد وارم به كسي بر نخوره.(لحنم هم اصلا اصلا تند نيست
)
اگه تک نفر بودین حتمن مسولا ندیدنتون و باید پیش میز سر لیدر ها منتظر می موندین تا با یه گروه همراه لیدر بفرستنتون!به نقل از negarkh77 :2- من ليدر ندااااااشتم.![]()
وا؟ مگه باید بچه های مدرسه ی دیگه رو میدیدین؟! بی نظم از چه لحاظ؟! متوجه این قسمت حرفتون نشدم!به نقل از negarkh77 :3-چرا اين غدر بي نظم بوديد؟؟آخه من همش بچه هاي خودتون رو ديدم. #
(انتقاد دوستانه)
بچه ها اکثرا به صورت گروهی پروژه برمیدارن! پروژه ها معمولا 1، 2 و یا 3 نفرن. شاید به همین دلیل تعداد پروژه ها به نظرتون کم بود!به نقل از negarkh77 :4-چرا اين قدر با توجه به تعداد زياد بچه ها پژوهشا كم بود؟؟![]()
اين روزا توسايت جرعت نميكني حرف بزني!انتقاد کردن اصلا چیز بدی نیست که بابتش عذرخواهی میکنید! انتقاد سازننده خیلیم خوب و مفیده! البته اگه ما توهین کردن رو با انتقاد کردن اشتباه نگیریم!:)
وا؟ مگه باید بچه های مدرسه ی دیگه رو میدیدین؟! بی نظم از چه لحاظ؟! متوجه این قسمت حرفتون نشدم!
منظورم اينه كه سوما و چهارما ..
من حياطرو بازنگ تفريح اشتباه گرفتم. :-\
بچه هاي سال اولي هم پروژه دارند؟؟بچه ها اکثرا به صورت گروهی پروژه برمیدارن! پروژه ها معمولا 1، 2 و یا 3 نفرن. شاید به همین دلیل تعداد پروژه ها به نظرتون کم بود!
۴-چرا اين قدر با توجه به تعداد زياد بچه ها پژوهشا كم بود؟
بچه های سال اول صرفا غرفه های بر فراز اندیشه رو اداره میکنن و پروژه هاشون برای کارگاه خودشون خواهد بود!به نقل از negarkh77 :بچه هاي سال اولي هم پروژه دارند؟؟
کلاس های بچه های سوم و پیش طبق روال عادی تو این دو روز دایر بودن... این خواست مدرسه بوده پس بی نظمی ای از طرف کارگاه ما نخواهد بود! :)به نقل از negarkh77 :منظورم اينه كه سوما و چهارما ..
من حياطرو بازنگ تفريح اشتباه گرفتم
واقعن؟! بیشتر از 100 تا؟! اصن معلوم نبود که 100 تا پروژه باشن!به نقل از نسترنّگار :لازمه اشاره کنم که بیشتر از ۱۰۰ تا پروژۀ پایۀ دوم داشتیم؟![]()
چرا داورا باید از خود بچه ها باشن؟
راستی چرا چکیده پروژه ها رو همون سال چاپ نمی کنید؟!
ینی واقعا عادلانه داوری می کنن بچه ها؟به نقل از نسترنّگار :داوری پروژهها دو قسمت داره:
۱. بخش فنی، که با بچههاست. توی این بخش مواردی مثل اصول و چارچوب پایاننامه نویسی و پوستر چک میشه.
۲. بخش علمی؛ برای داوری علمی یه آدم مربوط به اون حوزه رو از بیرون دعوت میکنن و هر بخش هم (زیست،فیزیک، شیمی، ...) داور جدا داره.
به نقل از Shaghayegh.Kh :ینی واقعا عادلانه داوری می کنن بچه ها؟