settareh
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
پاسخ : ۲۹مین کارگاه علوم دبیرستان فرزانگان ۱ تهران
.
.
انتقاد کردن اصلا چیز بدی نیست که بابتش عذرخواهی میکنید! انتقاد سازننده خیلیم خوب و مفیده! البته اگه ما توهین کردن رو با انتقاد کردن اشتباه نگیریم!:)به نقل از negarkh77 :.... و اما قسمت ناراحت كننده ي حرفم :انتقادات.......باور كنين من هيچ قصد و قرضي ندارم و اصلا نمايشگاه شمارو با نمايشگاه مدرسه ي خودمون مقايسه نميكنم و.....اميد وارم به كسي بر نخوره.(لحنم هم اصلا اصلا تند نيست )
اگه تک نفر بودین حتمن مسولا ندیدنتون و باید پیش میز سر لیدر ها منتظر می موندین تا با یه گروه همراه لیدر بفرستنتون!به نقل از negarkh77 :2- من ليدر ندااااااشتم.
وا؟ مگه باید بچه های مدرسه ی دیگه رو میدیدین؟! بی نظم از چه لحاظ؟! متوجه این قسمت حرفتون نشدم!به نقل از negarkh77 :3-چرا اين غدر بي نظم بوديد؟؟آخه من همش بچه هاي خودتون رو ديدم. #
(انتقاد دوستانه )
بچه ها اکثرا به صورت گروهی پروژه برمیدارن! پروژه ها معمولا 1، 2 و یا 3 نفرن. شاید به همین دلیل تعداد پروژه ها به نظرتون کم بود!به نقل از negarkh77 :4-چرا اين قدر با توجه به تعداد زياد بچه ها پژوهشا كم بود؟؟
اين روزا توسايت جرعت نميكني حرف بزني!انتقاد کردن اصلا چیز بدی نیست که بابتش عذرخواهی میکنید! انتقاد سازننده خیلیم خوب و مفیده! البته اگه ما توهین کردن رو با انتقاد کردن اشتباه نگیریم!:)
وا؟ مگه باید بچه های مدرسه ی دیگه رو میدیدین؟! بی نظم از چه لحاظ؟! متوجه این قسمت حرفتون نشدم!
منظورم اينه كه سوما و چهارما ..
من حياطرو بازنگ تفريح اشتباه گرفتم. :-\
بچه هاي سال اولي هم پروژه دارند؟؟بچه ها اکثرا به صورت گروهی پروژه برمیدارن! پروژه ها معمولا 1، 2 و یا 3 نفرن. شاید به همین دلیل تعداد پروژه ها به نظرتون کم بود!
۴-چرا اين قدر با توجه به تعداد زياد بچه ها پژوهشا كم بود؟
بچه های سال اول صرفا غرفه های بر فراز اندیشه رو اداره میکنن و پروژه هاشون برای کارگاه خودشون خواهد بود!به نقل از negarkh77 :بچه هاي سال اولي هم پروژه دارند؟؟
کلاس های بچه های سوم و پیش طبق روال عادی تو این دو روز دایر بودن... این خواست مدرسه بوده پس بی نظمی ای از طرف کارگاه ما نخواهد بود! :)به نقل از negarkh77 :منظورم اينه كه سوما و چهارما ..
من حياطرو بازنگ تفريح اشتباه گرفتم
واقعن؟! بیشتر از 100 تا؟! اصن معلوم نبود که 100 تا پروژه باشن!به نقل از نسترنّگار :لازمه اشاره کنم که بیشتر از ۱۰۰ تا پروژۀ پایۀ دوم داشتیم؟
چرا داورا باید از خود بچه ها باشن؟
راستی چرا چکیده پروژه ها رو همون سال چاپ نمی کنید؟!
ینی واقعا عادلانه داوری می کنن بچه ها؟به نقل از نسترنّگار :داوری پروژهها دو قسمت داره:
۱. بخش فنی، که با بچههاست. توی این بخش مواردی مثل اصول و چارچوب پایاننامه نویسی و پوستر چک میشه.
۲. بخش علمی؛ برای داوری علمی یه آدم مربوط به اون حوزه رو از بیرون دعوت میکنن و هر بخش هم (زیست،فیزیک، شیمی، ...) داور جدا داره.
به نقل از Shaghayegh.Kh :ینی واقعا عادلانه داوری می کنن بچه ها؟