¥Farzin¥
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- حکیم ملاصدرا
- شهر
- شیراز
- دانشگاه
- ایشالله شریف
- رشته دانشگاه
- احتمالا مکانیک
پاسخ : فیسبوک،مفرح یا بلای زندگی...
در ضمن اینکه همیشه که نباید به ضرر چیزی نگاه کرد و اون چیز باید مفرح باشه عاقلانه هست؟چیزی مفرح تر از مواد مخدر و رابطه جنسی.این حرفا تنها دلیلی هست برای توجیه کار اشتباهی هست که میکنیم.
اگر شما بچه ای داشتید و بچتون با کارد بازی میکرد(چیزی که میتونه باهاش میوه پوست بکنه و بخوره)باز هم میگفتید هر کس خودش آزاده که برای خودش تصمیم بگیره؟ما که علامه دهر نیستیم.نیاز به راهنمایی پدرمادرمون داریم نه؟اینکه صرفا در هر پستی ساز مخالف بزنی معنی و مفهومش کمبوده که با خودنشانی بخواد برطرف بشه.فیسبوک به عنوان یه صفحه اجتماعی بزرگ با دو میلیارد جمعیت نباید دور از دسترس قرار گرفته بشه.اما تحت کنترل و همراه با شرایطی.جایگزینی این صفحه غیر ممکن هست اما میتشه با ساخت صفحاتی مکان سالم تری را برای جوونا ایجاد کرد.مثلا اومدن دستگاه دیجیتال و تعویض اون با ماهواره در برخی شهر ها نتونست آمار استفاده از ماهواره رو پایین بیاره؟درسته که هیچ وقت نمیتونه در حد اونها باشه اما موثر هست.به نقل از مازیمون :ببینید همونطور که قبلشم گفتم در صرف اد کردن دوستانی از جنس مخالف و کامنت بی محتوا دادن هیچ عیبی نیست.
دو مشکل هست :
همه چی قرار نیست مفید باشه . لازمه پدیده ها مفرح هم باشن.
ما نمی ریم تلویزیون بخریم که مستند ببینیم. ببینید مستند میبینیم چرا ولی هدف اصلیش مستند نیست. هدفه اصلیش سرگرم شدنه.
بخشی از دنبال کرده اخبار بی بی سی هم جهت گذراندن وقت هست.
لازم نیست همه چی مفید باشه. میشه ازش طوری استفاده کرد که مفید باشه ولی میشه تفریح رو هم داشت. اگه کسی کاره غیر اخلاقی از نظره شما چون از نظر خوده اون فرد غیر اخلاقی نیست که داره انجام میده ) انجام بده باز هم تصمیم خودشه.
و تمام پیامد هاشم خودش قبول می کنه.
من اگه دستمو با چاقو ببرم خودم درد می کشم! شما که نمی تونی به بهونه اینکه چاقو می بره و ممکنه من دستمو ببرم چاقو رو ازم بگیری که!
هر کس می تونه برای خودش تصمیم بگیره.
فیس بوک هم یک پدیدست و هر کس می تونه به نوعی که علاقه داره و درست می دونه ازش استفاده کنه.
کامنت بی محتوا گذاشتن هم هیچ عیبی نداره. مثلن من میرم زیر پست یکی از دوستان می نویسم اره یادش بخیر!
این اره یادش بخیر چیزی به جیبه من اضافه نمی کنه. ولی خوب به نوعی بر قراری ارتباطه. و هیچ عیبی درش نیست.
ما لازم نیست برای همدیگه تصمیم بگیریم که چی برایه کی خوبه و چی برای کی بد.
اگه یه کتابی مخالف نظره من نوشته شده نباید برم دره چاپ خونه رو ببندم باید بخونمش و ببینم اگه واقعیت داره خودمو عوض کنم اگه هم نداره که واقعیت نداره و چاپ شدنش هیچی در من رو عوض نمی کنه.
هر کس حق داره نظره خودشو داشته باشه ما نمی تونیم نظره دیگران رو به این صرف که مخالف نظره ماست غیر اخلاقی بدونیم و اون هارو از بین ببریم.
این دقیقن مثل رفتاره بعضی از دوستانه که یهو دسته جمعی می گن بریم فلانی رو بلاک کنیم!
اخه که چی بشه ؟ ما بلاک کنیم چه اتفاقی می افته ؟ هیچی این جنبش های فیس بوکی یا توعیتری یا اینا واقعن به جایی نمی رسه و فقط نشون میده که ما هممون توی خودمون یه دیکتاتور هستیم و می خوایم تمام نظرات مخالفه خودمون رو با کسی که اون نظر رو داده با هم از بین ببریم.
در ضمن اینکه همیشه که نباید به ضرر چیزی نگاه کرد و اون چیز باید مفرح باشه عاقلانه هست؟چیزی مفرح تر از مواد مخدر و رابطه جنسی.این حرفا تنها دلیلی هست برای توجیه کار اشتباهی هست که میکنیم.

(که فقط تو ایران و افغانستان و کشور های عربی پخش میشه)